X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوع: QB

1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

QB

سلام صبحتون بخیر
      پنل ماز و باز کردم دیدم تبلیغ بسته مازباکس و گذاشته کتابای کیو بی با مارکوپولو که مارکوپولو و میگن اسفند ماه به همون آدرس ارسال می‌کنن قیمت بسته هم ۴ میلیون هستش
      من نظرات سال پیش و که دیدم انگار از کتابا راضی نبودن و حتی بچه ها گفته بودن که خود استاداشون هم گفتن نخرید چاپ اول و ولی من جلسه صفر ها و روش مطالعه هایی که گذاشته بودن و دیدم خیلی از کتابا تعریف کردن و میگفتن که خیلی با چاپ قبل متفاوته و طبقه بندی خیلی خوبی داره انگار مارکوپولو چاپ فیزیکی نداشته ؟ ولی الان چاپ فیزیکی داره من واقعا نمیدونم چیکار کنم میترسم بگیرم خوب نباشه

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      انگار کتابای نهایی و بانک نهاییش هم برات رایگان میشه توی دیجی ماز

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      باز سیاست های تبلیغاتی ماز
      یک عدد عاشق بارون که دلش میخواد .....
      شاید یه روز اون 3 نقطه پر شد

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      در مورد خریدش نمیدونم نظری ندارم. من که هرچی QB که رایگان توی پنل می‌ذاشتن رو دانلود میکردم، مفت باشد کوفت باشد
      pdf کل QB های زیست دهم و یازدهم و نیم سال دوم دوازدهم رو دارم.

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام وقت بخیر، من سری کتاب های qb رو با تخفیف خریده بودم و نه اونطوری که میگن سطحیه نه قوی و شاهکار. ولی با قیمتی که من خریدم به صرفه بود. الان که شده ۴ میلیون ، خب بنظرم باید با کتاب های قوی تر مقایسه اش کرد ، اطلاعی از قیمت های جدید ندارم، اما ببینید اگر نمی‌تونید در اولویت کتاب تست های معروف رو دست دوم یا حتی دست سوم تهیه کنید و توان خرید نو رو هم ندارید ، اونوقت راجب خرید کیوباکس فکر کنید. مارکوپولو چیز خاصی نیست ۵۰۰ تومن بوده اردیبهشت ماه . کیوباکس هم سال گذشته حداکثر ۹۰۰ ۸۰۰ تومان و اشتراک دیجی ماز ۱ ساله ، به گمونم من ۲۰۰ یا ۱۰۰ هزار تومن خریدم ، در آخر ؛ کتابی خوبه که شما استفاده اش کنید! خیلی نگران و درگیر منبع نکنید خودتون رو..
      ویرایش توسط Lonaz : 07 مرداد 1405 در ساعت 15:21

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      این کتاب ها هم کیوبی و هم 360 تبلیغ میشه که کتاب جامع طول سال اند و به عنوان بسته اقتصادی مقرون به صرفه فروخته میشن. ولی یه نگاه به زیرعنوان های فصول و تعداد تست هاش بندازید این کتاب در بهترین حالت مال جمع بندی بعد عیده. تعداد تست ها کمه. هر چند ماز و اساتیدش تبلیغ میکنن که مال طول ساله و با یه مبلغ 3-4 تومنی دیگه نیازی به کتاب نیست

البته خب دلیل این پک رو هم میشه فهمید ملت دیگه زیست پینوکیو 3 تومنی نمیخرن و قدرت خریدشون به خاطر شرایط داغان اقتصادی اومده پایین. پس میاییم پک اقتصادی کیوبی وارد بازار میکنیم
      ویرایش توسط Friedrich : 07 مرداد 1405 در ساعت 21:45

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 12 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن