X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

موضوع: کلاس و کتاب

1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

کلاس و کتاب

سلامی دوباره ببخشید واقعا من آنقدر سوال میپرسم واقعا گیج شدم
      من اشتراک الماس و گرفتم الان که تابستونه خوب کلاسها هفته ای دوجلسه است و مشکلی نداره اما وقتی مدرسه ها شروع بشه خوب من از صبح تا ساعت ۲ ظهر مدرسه ام بعدشم خوب کلاس دارم من کی وقت کنم بخونم کی وقت کنم تست بزنم واقعا نمیدونم از طرفی پایه ام خیلی ضعیفه و نیاز به آموزش دارم البته خوب خودم میخونم از روی درسنامه کامل متوجه میشم
      یه سری از بچه ها هم انگار از دوره های نکته و تست استفاده میکنن به نظرتون من چیکار کنم؟ چه روشی برای من بهتر میتونه باشه ‌

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      این قول رو به شما میدم از مهر حداقل نصف سال رو مدرسه غیر حضوریه و باید شاهد کلاس های بی کیفیت در شاد باشین از طرف دیگه شما انقدر زمان ندارین که هم کلاس های مدرسه رو شرکت کنید هم کلاس های آنلاین رو کامل ببینین اگر یه همچین کاریو بکنین دیگه وقتی برای مهم ترین قسمت یادگیری یعنی تمرین و مهمتر از اون مرور منظم نخواهید داشت و صبح تا شب فقط مشغول تماشای دروس و کشتن وقت محدودتون هستین .
      هر دانش آموز 3 منبع برای یادگیری داره
      1- درسنامه کتاب های کمک آموزشی و حل تست و تحلیل پاسخ های تشریحی کتاب که بهترین و عمیق ترین و سریع ترین روش یادگیری هست
      2- کلاس های موسسات آموزشی مثل ماز و تام لند و کلاسینو و خیلی سبز و ... که دبیرهای شناخته شده و حرفه ای دارن
      3 - استفاده از تدریس دبیر در کلاس مدرسه
      هر کدوم از 3 منبع بالا یکسری نکات مثبت و منفی دارن مثلا کتاب کمک آموزشی سرعت و عمق بیشتری به یادگیری شما میده چون یادگیری فعال دارین یعنی همون مطالعه و درس خوندن سنتی با حضور ذهن و نوشتن روی کاغذ اما بعضی وقتا بخاطر ضعف شدید در یک درس شما نمیتونید با خوندن این کتاب ها بدون توضیح یک دبیر درس رو یاد بگیرید
      نکته مثبت موسسات آموزشی تدریس دبیران حرفه ای هست اما ساعت کلاس ها بسیار زیاد هست و ممکنه شما رو به جای یک یادگیرنده فعال تبدیل به تماشاچی منفعل کنه
      استفاده از کلاس حضوری مدرسه هم باعث میشه شما در شرایط نرمال و کلاسیک آموزشی قرار بگیرید و تحت نظم و قانون مدرسه مجبور به درس خوندن بشین اما نکته منفی کیفیت پایین بعضی از دبیرها و تعطیلات زیاد مدارس در چند سال اخیر هست که شمارو از این محیط دور خواهد کرد
      بهترین راه حل استفاده ترکیبی از این سه منبع هست یعنی تا جای ممکن دروسی رو که میتونید خودخوان و از کتاب کمک درسی بخونین سراغ تدریس جامع نرید و مباحثی که یاد نگرفتین رو از تدریس دبیر استفاده کنید . در مدرسه از دبیران خوب بطور کامل استفاده کنین و با همون دبیرتا آخر هماهنگ بشید و در مواردی که نه میتونین خودخوان باشید نه دبیر خوبی در مدرسه دارین کلاس مدرسه رو حذف کنین و با یک دبیر در موسسات آنلاین هماهنگی بشین و اون رو جایگزین دبیر مدرسه کنید موفق و پیروز باشید و بدونین چند برنامگی و چند منبعی در هر درس آفت سال کنکور هست
      ویرایش توسط رامون کاخال : 07 مرداد 1405 در ساعت 21:09

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن