X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

درامد محدود پیراپزشکی

من یه رشته علوم پزشکی وابسته به استخدامی میخونم و نهایتش بتونم کارمند دولت بشم با حقوق ۲۰ تومن:/ اونم با احتساب کارانه ناچیز.مهر ماه میشم ترم ۵ و واقعا دلسرد میشم ۴ سال رفتم دانشگاه دوسال قراره کار کنم و اگه حقوق دوسال رو هیچی نخرم و نپوشم تهش میشه ۴۸۰ میلیون!!! یعنی بعد اینهمه زحمت و درس هنوز صفر مطلق ام.بنظرتون اگه هرماه طلای آبشده بگیرم میتونم به تورم برسم و با درآمد دوسال یه ۲۰۶ بگیرم؟(پایینتر دوست ندارم) اصلا انگیزه ندارم درسای دانشگاه رو هم بی علاقه میخونم چون جدای از پرستیژ پایینش جای پیشرفت نداره و مثل فیزیوتراپی نمیشه مطب زد دختر هستم ولی عاشق سرمایه جمع کردن هستم درآمد پایین رو اعصابمه الان چقدر باید کار کنم و طلا بخرم که یه اندک سرمایه یا ملکی بشه حتی مهاجرت رشته امم خوب نیست رشته ام بهداشت عمومی هست حتی پرستاری هم نمیخونم که مهاجرت خوبی داشته باشه بدتر از اون روزانه میخونم و کلی هزینه آزادسازی هست
      شما بگید خیلی حماقت کردم اومدم این رشته؟ من خیلی سال کنکور زحمت کشیدم ترازم هشت هزار شد ولی حتی پنجاه درصد زحماتم نتیجه نداد واسه همین فکر کردن به کنکور مجدد روان ام رو بهم میریزه ازینکه دوباره شکست رو تجربه کنم .واقعا من باید چکار کنم

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خرگوشی تو که باز برگشتی خونه‌ی اول

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من خوندم درآمد پیراشکی، یه لحظه گفتم ایول چه ایده خوبی بعد از کنکور این کارو انجام بدم (مثلا شاید حال و هوام هم عوض شد ‌اگر کسی نخره خودم میخرم خیلیم خوش میگذره)
      اثرات کنکوره، اگر میتونی این اثرات رو به جون بخری بيا من لیست اثرات رو میگم، خداوکیلی اگر با همشون کنار می اومدی به علاوه سال های تحصیل دوباره، خداوکیلی شایستگی صد ها میلیون درامد در ماه رو داری (خیلی ها لیاقت دارن ولی نمی سن متاسفانه به اینشم حتی باید توجه کنی)اگر نه خیلیا هستن با همون وضعیت شغلی شما من دیدم طرفففف سری تو سرا داره یه خانوم فلانی میگن، چند تا خانوم فلانی زیر نویس میشه دقیقا هم رشته تو، بستگی به خودت دارههههههههههههه باید تلاش کنی در جایگاهت پیشرفت کنی گاهی تغییر جایگاه کمکی نمی کنه
      ویرایش توسط ملکا : 15 تیر 1405 در ساعت 23:46

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      Khargooshi is back.

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بیشتر اوقات تاپیک هات درمورد این چیزاست و مشخصه خیلی باعث درگیری ذهنیت شده ؛ اگه واقعا دنبال یه مسیر درست و حسابی هستی مورد اول علاقه شرط هست با یه مشاور تحصیلی و یا شغلی صحبت کن. پرسیدن و اطلاعات جمع کردن تنها کافی نیست عمل مهمه .
      🎆𝙳𝚒&#12046 1; 𝚢𝚘𝚞 𝚔𝚗𝚘&#12048 0;? 𝙿𝚎𝚘&#12047 3;𝚕𝚎 𝚌𝚊𝚗 𝚜𝚑𝚒&#12047 1;𝚎🪄

6. Top | #6
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Khargooshi نمایش پست ها
      من یه رشته علوم پزشکی وابسته به استخدامی میخونم و نهایتش بتونم کارمند دولت بشم با حقوق ۲۰ تومن:/ اونم با احتساب کارانه ناچیز.مهر ماه میشم ترم ۵ و واقعا دلسرد میشم ۴ سال رفتم دانشگاه دوسال قراره کار کنم و اگه حقوق دوسال رو هیچی نخرم و نپوشم تهش میشه ۴۸۰ میلیون!!! یعنی بعد اینهمه زحمت و درس هنوز صفر مطلق ام.بنظرتون اگه هرماه طلای آبشده بگیرم میتونم به تورم برسم و با درآمد دوسال یه ۲۰۶ بگیرم؟(پایینتر دوست ندارم) اصلا انگیزه ندارم درسای دانشگاه رو هم بی علاقه میخونم چون جدای از پرستیژ پایینش جای پیشرفت نداره و مثل فیزیوتراپی نمیشه مطب زد دختر هستم ولی عاشق سرمایه جمع کردن هستم درآمد پایین رو اعصابمه الان چقدر باید کار کنم و طلا بخرم که یه اندک سرمایه یا ملکی بشه حتی مهاجرت رشته امم خوب نیست رشته ام بهداشت عمومی هست حتی پرستاری هم نمیخونم که مهاجرت خوبی داشته باشه بدتر از اون روزانه میخونم و کلی هزینه آزادسازی هست
      شما بگید خیلی حماقت کردم اومدم این رشته؟ من خیلی سال کنکور زحمت کشیدم ترازم هشت هزار شد ولی حتی پنجاه درصد زحماتم نتیجه نداد واسه همین فکر کردن به کنکور مجدد روان ام رو بهم میریزه ازینکه دوباره شکست رو تجربه کنم .واقعا من باید چکار کنم
      خرگوشی این رابطه عشق و نفرت تو با بهداشت تمومی نداره. باید به پای این عشق بسوزی و بسازی
      Do not take life too seriously. You will never get out of it alive

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)