من یه رشته علوم پزشکی وابسته به استخدامی میخونم و نهایتش بتونم کارمند دولت بشم با حقوق ۲۰ تومن:/ اونم با احتساب کارانه ناچیز.مهر ماه میشم ترم ۵ و واقعا دلسرد میشم ۴ سال رفتم دانشگاه دوسال قراره کار کنم و اگه حقوق دوسال رو هیچی نخرم و نپوشم تهش میشه ۴۸۰ میلیون!!! یعنی بعد اینهمه زحمت و درس هنوز صفر مطلق ام.بنظرتون اگه هرماه طلای آبشده بگیرم میتونم به تورم برسم و با درآمد دوسال یه ۲۰۶ بگیرم؟(پایینتر دوست ندارم) اصلا انگیزه ندارم درسای دانشگاه رو هم بی علاقه میخونم چون جدای از پرستیژ پایینش جای پیشرفت نداره و مثل فیزیوتراپی نمیشه مطب زددختر هستم ولی عاشق سرمایه جمع کردن هستم درآمد پایین رو اعصابمه الان چقدر باید کار کنم و طلا بخرم که یه اندک سرمایه یا ملکی بشه
حتی مهاجرت رشته امم خوب نیست رشته ام بهداشت عمومی هست حتی پرستاری هم نمیخونم که مهاجرت خوبی داشته باشه بدتر از اون روزانه میخونم و کلی هزینه آزادسازی هست
شما بگید خیلی حماقت کردم اومدم این رشته؟ من خیلی سال کنکور زحمت کشیدم ترازم هشت هزار شد ولی حتی پنجاه درصد زحماتم نتیجه نداد واسه همین فکر کردن به کنکور مجدد روان ام رو بهم میریزه ازینکه دوباره شکست رو تجربه کنم .واقعا من باید چکار کنم

LinkBack URL
About LinkBacks
دختر هستم ولی عاشق سرمایه جمع کردن هستم درآمد پایین رو اعصابمه الان چقدر باید کار کنم و طلا بخرم که یه اندک سرمایه یا ملکی بشه