نقل قول نوشته اصلی توسط nooram نمایش پست ها

منم خیلی موافقم
یک سری اکانتارو میبینم تقریبا هروقت میام انلاینن و فعالیت میکنن ولی هی دلم میخواد برم بهشون بگم بابا وقتی دوازدهمی وقتی ۱۹سالته ۲۰سالته دیگه این سنارو تجربه نمیکنی.این سایت فرار نمیکنه فضای مجازی گیم فیلم و سریال فرار نمیکنه ولی عمر و زمانت چرا.بچسب به این یکی دوسال و بارت و تا اخر عمر ببند.اگر میدونی اهل درسی پتانسیلش و داری نزار حیف بشی با این چرندیات.درسه الان زهرمارع واست سخته ۸ساعت ۹ ساعت بشینی پاش ولی اگر اینجا کم بزاری بعدا زندگیت بدتر از اینارو سرت میاره.تو‌سال کنکور خیلی این سوال و از خودت بپرس«خب که چی؟!» خب که چی من بشینم که سریالو ببینم چی میشه؟خب که چی من بشینم این گیم و تا ته تموم کنم تهش چی؟ خب که چی من این همه اسکرول کنم تو اکسپلور بگردم یوتیوب بگردم خب که چی بشه؟تهش چی میشه
ولی خب میترسم بهم بگن به تو چه
زندگی خودتونه عمر خودتونه.اگر خانواده پولداره خفنی دارید که میدونید تا دو نسل بعدتون تامینه درس نخونید(که بازم میگم بخونید)ولی اگر تو سطح خوب و پایینتر هستید و جز کنکور چاره ای ندارید بچسبید بهش
دوستای اضافی و راه گم کنتونو بزارید کنار .از دوستاتون بپرسید هدفت و ارزوت تو زندگی چیه اگر دیدی هدفش مسیر متفاوتی با تو داره بزارش کنار هرچقدرم ادم خوبی باشه بهش بگو یکی دوسال ارتباطت و کم کن و به درست برس.من دانشگاه ازاد درس میخونم ولی یه مدتی دانشگاه هنر تهران بودم یه مدت دانشگاه سمنان بودم الان ازاد شهر خودمونم .حال و هوای تهران و دانشگاه های تاپ قابل مقایسه با ازاد نیست(با احترام به همه )
پرستیژ و اینده تلاش کردن قابل مقایسه با تفکر هرچی شد شد نیست .نمیگم رشته مهم نیست هست ولی مهم تلاش کردنست .مهم اون به یه جا رسیدنست.مهم اون اخیش موقع رسیدن به هدفست.این تعویق خیلی به کمکتون میاد.تروخدا کم نزارید.فکر کنید من اینده خودتونم و دارم بهتون میگم تروخدا در اولین فرصت شروع کن درس بخون که بعدا موفق بشی.من این متنارو میخوندم میگفتم برو بابا مسخره بازی من اینده توام و فلان ولی الان گاهی عکس نوشته های اون موقع گوشیم و میبینم میگم کاش بیشتر روش فکر میکردم
و در اخر بگم
اگر قصد موندن در ایران و دارید یا چاره ای جز موندن ندارید انقدر درس بخونید که یه رشته اینده دار تو یه دانشگاه تاپ قبول بشید چون این دنیای بزرگسالی بد تو ایران میزاره تو کاستون
اگر هدف مهاجرت و توانشو دارید یه رشته ی که مهاجرتش خوبه بخونید زبان بخونید و برید و به زندگی که ادما لیاقتش و دارن برسید که تو ایران خیلی کم پیش میاد کسی به حقش برسه و زندگی نرمالی داشته باشه

عجب متنی نوشتی. به قول بیگ اسموک ماچ لاو بیبی( به خدا همین الان جی تی ای سن آندرس رو پاک کردم)