X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 39 از 39
    1. Top | #31
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط negar 1395 نمایش پست ها
      عزیزم اینا کلا مدلشون همینه انقدر که از بچگی برای هر مسئله ای بهشون فرجه دادن همه چیز رو حق مسلم خودشون میدونن
      حالا انشالله بعدا وارد کار هم بشی میبینی باز چقدر تو کار هواشون رو دارن....
      حالا ایشون باز خوبه من خودم چندین مشاور تو اکسپلورم دیدم که سهمیه ای بودن هیچ کس هم متوجه نمیشه چون خودشون که نمیان مستقیم اعلام کنن .... همین خانم چه بسا امسال کنکور قبول میشه بعد میاد تو پیجش از سختی های دوران کنکورش مینویسه و فاز آدمای خودساخته رو برمیداره

خییییییییلیی باهاتون موافقم ...

2. Top | #32
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SINA_1384 نمایش پست ها
      سلام
      با دیدن این ویدیو یکم ممکنه شوکه بشین ولی واقعا همچین چیزی ممکنه؟
      https://uploadkon.ir/uploads/cc2213_...090313-562.mp4

تراز سوابق تحصیلی: ۴۱۳۵
      تراز آزمون اختصاصی: ۵۶۸۳
      قبولی: دکتری عمومی دندانپزشکی تبریز با سهمیه ۲۵٪
      یعنی به خاطر تاثیر قطعی معدل و حذف دروس عمومی اینطوری شده و اینقد تاثیر گذاشته؟ یا نکنه الکیه؟
      ن این دروغه دوست عزیز و به این پیجای زرد اینستاگرام اصلن اهمیت نده من کارنامه 25 درصدی تا دلت بخواد دیدم و باید تراز کلشون بالای 6500
      و برای دندون بالای 7 هزار باشن که بازم بی عدالتی محضه ولی خب این دروغه !!!! اما مشاوران تو اینستاگرام برای دیده شده متاسفانه هر چیزی رو
      میذارن که هم ویو بگیرن هم اعصاب ما بی سهمیه ای هارو خورد کنن که ته بیشرفیه بنظرم

3. Top | #33
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط afshin.sadeghi نمایش پست ها
      ن این دروغه دوست عزیز و به این پیجای زرد اینستاگرام اصلن اهمیت نده من کارنامه 25 درصدی تا دلت بخواد دیدم و باید تراز کلشون بالای 6500
      و برای دندون بالای 7 هزار باشن که بازم بی عدالتی محضه ولی خب این دروغه !!!! اما مشاوران تو اینستاگرام برای دیده شده متاسفانه هر چیزی رو
      میذارن که هم ویو بگیرن هم اعصاب ما بی سهمیه ای هارو خورد کنن که ته بیشرفیه بنظرم
      دندون یا پزشکی روزانه درسته حرف شما
      ولی با ۵۷۰۰تو مدرسه ما تعهدی پزشکی آورد! تعهدی های ۲۵ درصدی با تراز فاجعه پایین تر از بقیه ۲۵ درصدی روزانه ها میارن
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم

4. Top | #34
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      به نظرتون اونایی که مثلا دندون و پزشکی تو دانشگاه های خیلی خوب مثل بهشتی و تهران قبول میشن
      چند درصد میزنن یا ترازشون حدودا چنده

5. Top | #35
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      بچه های سهمیه ۲۵ درصد باید حدنصاب ۷۰ درصد آخرین تراز قبولی روزانه اون رشته‌محل رو بیارن تا بتونن انتخابش کنن ( طبق متن دفترچه )
      آخرین قبولی پزشکی روزانه در کل کشور چه ترازی داشته ؟
      ۹۳۰۰ هم در نظر بگیرید ، ۷۰ درصدش میشه تقریبا تراز ۶۵۰۰
      در صورتی که با ترازهای کمتر از این هم قبول شدن
      قانون اجرا نمیشه . کجای این توجیه پذیره ؟
      کارنامه فیک ؟ یدونه دوتا . نه این همه !
      پس یه جای کار میلنگه
      امسال که برای خانواده شهدا و جانبازان جنگ ۱۲ روزه هم سهمیه در نظر گرفتن …

6. Top | #36
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _Parsa_ نمایش پست ها
      بچه های سهمیه ۲۵ درصد باید حدنصاب ۷۰ درصد آخرین تراز قبولی روزانه اون رشته‌محل رو بیارن تا بتونن انتخابش کنن ( طبق متن دفترچه )
      آخرین قبولی پزشکی روزانه در کل کشور چه ترازی داشته ؟
      ۹۳۰۰ هم در نظر بگیرید ، ۷۰ درصدش میشه تقریبا تراز ۶۵۰۰
      در صورتی که با ترازهای کمتر از این هم قبول شدن
      قانون اجرا نمیشه . کجای این توجیه پذیره ؟
      کارنامه فیک ؟ یدونه دوتا . نه این همه !
      پس یه جای کار میلنگه
      امسال که برای خانواده شهدا و جانبازان جنگ ۱۲ روزه هم سهمیه در نظر گرفتن …
      یک چهارم ظرفیت هر دانشگاهی برای بچه های سهمیه ای و این مدلی که اون ها با جامعه آماری خودشون رتبه بندی می شن و اینجوری هم نیست که همشون قبول بشن ولی درکل سهمیه عادلانه ای اصلا نیست
      ولی وقتی تغییر دادن ندادنش دست ما نیست
      بهتره به جای فکر کردن به این موارد رو مسیر های خودمون فوکوس کنیم و سعی کنیم اگر می شد به نقطه ای برسیم که نظرمون در این تصمیم گیری ها مهم باشه

7. Top | #37
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fatemeho6of نمایش پست ها
      یک چهارم ظرفیت هر دانشگاهی برای بچه های سهمیه ای و این مدلی که اون ها با جامعه آماری خودشون رتبه بندی می شن و اینجوری هم نیست که همشون قبول بشن ولی درکل سهمیه عادلانه ای اصلا نیست
      ولی وقتی تغییر دادن ندادنش دست ما نیست
      بهتره به جای فکر کردن به این موارد رو مسیر های خودمون فوکوس کنیم و سعی کنیم اگر می شد به نقطه ای برسیم که نظرمون در این تصمیم گیری ها مهم باشه
      بله یک چهارم ظرفیت دانشگاه ها متعلق به این سهمیه هست و من هم منکرش نیستم . از اسمش هم مشخصه که ۲۵ درصد ظرفیت دانشگاه ها در اختیارشونه اما قرار نیست به هر قیمتی که شده این ۲۵ درصد پر بشه! قاعدتاً همشون هم انتخاب رشته نمیکنن که بخوان همشون قبول بشن . اینکه با خودشون سنجیده میشن ، باز هم پاسخ بحث ما نیست . با خودشون سنجیده میشن اما باید حدنصاب تراز قبولی رعایت بشه
      خودشون قانون گذاشتن که حدنصابی از نمره آخرین نفر قبولی باید توسط افراد این سهمیه کسب بشه ، اما هیچ توجهی به این قانون و سایر قوانین وجود نداره و با تراز های کمتر از حدنصاب هم قبولی داشتند. این میشه عدالت ؟ اینها به قانونی که خودشون تصویب کردن عمل نمیکنن!
      اتفاقا تغییر دادنش دست ماهاست . همین بیخیال شدن ها و کنارکشیدن ها باعث میشه که سهمیه های جدیدتر هم بیاد روی کار و هر روز اوضاع بدتر بشه . منفعل بودن در این موضوعات بدترین اشتباه ممکن و خیانت در حق کنکوری های سالهای بعده … حالا یکی دو سال هست که بحث تغییر و بازنگری در این سهمیه های خنده دار به راه افتاده . امیدواریم فرجی بشه

8. Top | #38
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _Parsa_ نمایش پست ها
      بله یک چهارم ظرفیت دانشگاه ها متعلق به این سهمیه هست و من هم منکرش نیستم . از اسمش هم مشخصه که ۲۵ درصد ظرفیت دانشگاه ها در اختیارشونه اما قرار نیست به هر قیمتی که شده این ۲۵ درصد پر بشه! قاعدتاً همشون هم انتخاب رشته نمیکنن که بخوان همشون قبول بشن . اینکه با خودشون سنجیده میشن ، باز هم پاسخ بحث ما نیست . با خودشون سنجیده میشن اما باید حدنصاب تراز قبولی رعایت بشه
      خودشون قانون گذاشتن که حدنصابی از نمره آخرین نفر قبولی باید توسط افراد این سهمیه کسب بشه ، اما هیچ توجهی به این قانون و سایر قوانین وجود نداره و با تراز های کمتر از حدنصاب هم قبولی داشتند. این میشه عدالت ؟ اینها به قانونی که خودشون تصویب کردن عمل نمیکنن!
      اتفاقا تغییر دادنش دست ماهاست . همین بیخیال شدن ها و کنارکشیدن ها باعث میشه که سهمیه های جدیدتر هم بیاد روی کار و هر روز اوضاع بدتر بشه . منفعل بودن در این موضوعات بدترین اشتباه ممکن و خیانت در حق کنکوری های سالهای بعده … حالا یکی دو سال هست که بحث تغییر و بازنگری در این سهمیه های خنده دار به راه افتاده . امیدواریم فرجی بشه
      والا هر سال بچه ها درگیر این بحث ها می شن جز تلف شدن وقتشون سودی نداره
      انشاالله فرجی حاصل میشه و بازنگری می کنند
      ولی اگر شما تعهدی هارو در نظر بگیرید
      اون قضیه رعایت می شه
      مثلا آخرین تراز قبولی دانشگاه ما مثلا بگیم 9000 بوده باشه
      6300 آخرین تراز سهیمه ای ها میشه
      و ما تو دانشگاه خودمون روزانه زیر 6300 حتی بین سهمیه ای ها نداریم فکر کنم
      این کارنامه های فیک هم که پخش میشه قابل اعتماد نیست
      من یه چند تا از دوستانم سهیمه ای هستن
      همه بالا 7000 تراز شون

9. Top | #39
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fatemeho6of نمایش پست ها
      والا هر سال بچه ها درگیر این بحث ها می شن جز تلف شدن وقتشون سودی نداره
      انشاالله فرجی حاصل میشه و بازنگری می کنند
      ولی اگر شما تعهدی هارو در نظر بگیرید
      اون قضیه رعایت می شه
      مثلا آخرین تراز قبولی دانشگاه ما مثلا بگیم 9000 بوده باشه
      6300 آخرین تراز سهیمه ای ها میشه
      و ما تو دانشگاه خودمون روزانه زیر 6300 حتی بین سهمیه ای ها نداریم فکر کنم
      این کارنامه های فیک هم که پخش میشه قابل اعتماد نیست
      من یه چند تا از دوستانم سهیمه ای هستن
      همه بالا 7000 تراز شون
      بله قبول دارم . واقعا وقت بعضی ها تلف میشه وقتی درگیر این موضوعات میشن همش
      و اما درباره روزانه ، طبق قانونی که خودشون داخل دفترچه مینویسن هر سال ، ۷۰ درصد نمره آخرین قبولی روزانه اون رشته‌محل ملاک هست
      تعهدی که طبق دفترچه ، روزانه محسوب نمیشه ( هرچند شرایطش شبیه به روزانه هست و تحصیل رایگانه و تعهد محضری میدن )
      بعیده که منظورشون تعهدی ها هم باشه

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 15 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن