ن این دروغه دوست عزیز و به این پیجای زرد اینستاگرام اصلن اهمیت نده من کارنامه 25 درصدی تا دلت بخواد دیدم و باید تراز کلشون بالای 6500
و برای دندون بالای 7 هزار باشن که بازم بی عدالتی محضه ولی خب این دروغه !!!! اما مشاوران تو اینستاگرام برای دیده شده متاسفانه هر چیزی رو
میذارن که هم ویو بگیرن هم اعصاب ما بی سهمیه ای هارو خورد کنن که ته بیشرفیه بنظرم
وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم
بچه های سهمیه ۲۵ درصد باید حدنصاب ۷۰ درصد آخرین تراز قبولی روزانه اون رشتهمحل رو بیارن تا بتونن انتخابش کنن ( طبق متن دفترچه )
آخرین قبولی پزشکی روزانه در کل کشور چه ترازی داشته ؟
۹۳۰۰ هم در نظر بگیرید ، ۷۰ درصدش میشه تقریبا تراز ۶۵۰۰
در صورتی که با ترازهای کمتر از این هم قبول شدن
قانون اجرا نمیشه . کجای این توجیه پذیره ؟
کارنامه فیک ؟ یدونه دوتا . نه این همه !
پس یه جای کار میلنگه
امسال که برای خانواده شهدا و جانبازان جنگ ۱۲ روزه هم سهمیه در نظر گرفتن …
یک چهارم ظرفیت هر دانشگاهی برای بچه های سهمیه ای و این مدلی که اون ها با جامعه آماری خودشون رتبه بندی می شن و اینجوری هم نیست که همشون قبول بشن ولی درکل سهمیه عادلانه ای اصلا نیست
ولی وقتی تغییر دادن ندادنش دست ما نیست
بهتره به جای فکر کردن به این موارد رو مسیر های خودمون فوکوس کنیم و سعی کنیم اگر می شد به نقطه ای برسیم که نظرمون در این تصمیم گیری ها مهم باشه
بله یک چهارم ظرفیت دانشگاه ها متعلق به این سهمیه هست و من هم منکرش نیستم . از اسمش هم مشخصه که ۲۵ درصد ظرفیت دانشگاه ها در اختیارشونه اما قرار نیست به هر قیمتی که شده این ۲۵ درصد پر بشه! قاعدتاً همشون هم انتخاب رشته نمیکنن که بخوان همشون قبول بشن . اینکه با خودشون سنجیده میشن ، باز هم پاسخ بحث ما نیست . با خودشون سنجیده میشن اما باید حدنصاب تراز قبولی رعایت بشه
خودشون قانون گذاشتن که حدنصابی از نمره آخرین نفر قبولی باید توسط افراد این سهمیه کسب بشه ، اما هیچ توجهی به این قانون و سایر قوانین وجود نداره و با تراز های کمتر از حدنصاب هم قبولی داشتند. این میشه عدالت ؟ اینها به قانونی که خودشون تصویب کردن عمل نمیکنن!
اتفاقا تغییر دادنش دست ماهاست . همین بیخیال شدن ها و کنارکشیدن ها باعث میشه که سهمیه های جدیدتر هم بیاد روی کار و هر روز اوضاع بدتر بشه . منفعل بودن در این موضوعات بدترین اشتباه ممکن و خیانت در حق کنکوری های سالهای بعده … حالا یکی دو سال هست که بحث تغییر و بازنگری در این سهمیه های خنده دار به راه افتاده . امیدواریم فرجی بشه
والا هر سال بچه ها درگیر این بحث ها می شن جز تلف شدن وقتشون سودی نداره
انشاالله فرجی حاصل میشه و بازنگری می کنند
ولی اگر شما تعهدی هارو در نظر بگیرید
اون قضیه رعایت می شه
مثلا آخرین تراز قبولی دانشگاه ما مثلا بگیم 9000 بوده باشه
6300 آخرین تراز سهیمه ای ها میشه
و ما تو دانشگاه خودمون روزانه زیر 6300 حتی بین سهمیه ای ها نداریم فکر کنم
این کارنامه های فیک هم که پخش میشه قابل اعتماد نیست
من یه چند تا از دوستانم سهیمه ای هستن
همه بالا 7000 تراز شون
بله قبول دارم . واقعا وقت بعضی ها تلف میشه وقتی درگیر این موضوعات میشن همش
و اما درباره روزانه ، طبق قانونی که خودشون داخل دفترچه مینویسن هر سال ، ۷۰ درصد نمره آخرین قبولی روزانه اون رشتهمحل ملاک هست
تعهدی که طبق دفترچه ، روزانه محسوب نمیشه ( هرچند شرایطش شبیه به روزانه هست و تحصیل رایگانه و تعهد محضری میدن )
بعیده که منظورشون تعهدی ها هم باشه
در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 15 مهمان)