خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 17
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

فوری خیلی مهم درباره سهمیه ها

سلام
      احتمالا باید بدونید که داوطلبان ارشد امسال بخاطر سهمیه عزیزان ایثارگر خیلی ضرر کردن به این صورت که در مقطع ارشد هرسال سهمیه مازاد بر ظرفیت تعلق میگرفته اما از امسال سهمیه ها مثل سراسری اعمال شده و باعث شده که شانس قبولی اونها مثل سراسری بسیار کم بشه و نخبگان سهمیه ای جای اونها رو بگیرن ! حالا اونا کمپین تشکیل دادن که سهمیه باید بصورت مازاد بر ظرفیت نه از کیسه خلیفه بخشیده بشه حالا حرف من اینه که داوطلبان کنکور ۹۹ هم سریع اقدام کنند از طریق مجلس و وزارت علوم و بهداشت تا سهمیه ها بصورت مازاد بر ظرفیت در کنکور ۹۹ اعمال بشه اینطوری شانس قبولی شما به شکل وحشتناکی بالا خواهد رفت و حدود ۳۰۰۰ ظرفیت ۳ رشته به مناطق تعلق میگیره !! که اثرش زندگی همه ی دانش اموزان سخت کوش رو زیرو رو میکنه و اونهارو به حقشون میرسونه پس تا دیر نشده اقدام کنید و برای یکبار هم که شده جلوی این حق کشی رو بگیرید و نیارید شانس قبولی و خون دل خوردن هاتون نسیب یک مشت رتبه ۱۰۰ هزاری بشه اقلا اگر سهمی میخوان به حضرات ببخشن از کیسه بخت و اقبال منو و شما نباشه ...

من تعجب میکنم چرا هیچ کدوم از ما تا الان به این قضیه فکر نکرده بودیم ...
      #سهمیه_مازاد_بر_ظرفیت
      ویرایش توسط Baloot : 13 مهر 1398 در ساعت 02:43

2. Top | #2
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      سرگرمی پارسالم همین خزعبلات حاشیه بود امسال شما بیوفتین جلو ما تو استراحتیم من نمیگم بد میگی ولی خوبم نمیگی #درگیر #حاشیه #نباشیم

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط God_of_war نمایش پست ها
      سرگرمی پارسالم همین خزعبلات حاشیه بود امسال شما بیوفتین جلو ما تو استراحتیم من نمیگم بد میگی ولی خوبم نمیگی #درگیر #حاشیه #نباشیم
      اتفاقا دوست عزیز من هم مثه شما همیشه این مسائل رو به قول شما حاشیه میدونستم
      نمونش همین چن روز پیش یه تپیک بود تغیر رشته دام پزشکی به پزشکی برای هیات علمی بود و... خب اونجا دلایلمو گفتم که چرا مخالفم و چرا حاشیس
      ولی این یکی نه این خیلی ظرفیتا رو جا به جا میکنه به قول دوستمون وحشتناک البته با لحن این دوستمون موافق نیستم (حضرات) بالاخره اونام فرزندان جانباز این کشورن به هر صورت دولت یه حقو حقوقی بشون داده درست هم هست ولی نه به این صورتی که الان هست مازاد بر ظرفیت بشه حق کسی ضایه نمیشه.
      ویرایش توسط ah.at : 13 مهر 1398 در ساعت 12:12

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط God_of_war نمایش پست ها
      وقتی با رتبه ۱۰ هزار کشوری جات رو دادی به یه رتبه ۱۰۰ هزار تازه دردت میاد و اونوقت میفهمی چه کلاهی سرت رفته این طرح معقولانه ترین و بهترین طرحه اگه اجرا بشه یکبار برای همیشه همه ی این قضایا حل میشه ضمنا موافق خیلی داره چون تو اون طویله کسی نمیدونه چی تصویب میکنه
      در ضمن شما و امثال شما تو این تایپک رپلای نزنید اگه میدونید کاری بکنید که هیچی اگه نمیدونین سرتون توکار خودتون باشه بجای این طرح های مسخره تعویق کنکور و تراز جدا اگه دو نفر میرفتن دنبال این طرح الان طرف با میانگین ۷۰ پشت کنکور نبود .

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ah.at نمایش پست ها

اتفاقا دوست عزیز من هم مثه شما همیشه این مسائل رو حاشیه میدونستم و به قول شما حاشیه
      نمونش همین چن روز پیش یه تپیک بود تغیر رشته دام پزشکی به پزشکی برای هیات علمی بود و... خب اونجا دلایلمو گفتم که چرا مخالفم و چرا حاشیس
      ولی این یکی نه این خیلی ظرفیتا رو جا به جا میکنه به قول دوستمون وحشتناک البته با لحن این دوستمون موافق نیستم (حضرات) بالاخره اونام فرزندان جانباز این کشورن به هر صورت یه دولت یه حقو حقوقی بشون داده درست هم هست ولی نه به این صورتی که الان هست مازاد بر ظرفیت بشه حق کسی ضایه نمیشه.
      احسنت
      روز اول هم قرار بود سهمیه مازاد بر ظرفیت باشه نه اینکه از حق من و شما به دیگران ببخشن برید کارنامه های منطقه ۲ رو ببینید تا عمق فاجعه دستتون بیاد سهمیه مازاد بر ظرفیت بشه با رتبه ۱۵۰۰۰ پزشکی پردیس قبول میشین البته رتبه کشوری

6. Top | #6
      کاربر حرفه ای

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      سنجش موافق مازاد شدن سهمیه هاست مجلس هم بجای اون طرح افزایش صد درصدی ظرفیت میتونه ازین راه وارد افزایش ظرفیت بشه تا حداقل سی درصد ظرفیت روزانه زیاد شه

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      دوستانن ازتون خواهش میکنم خواهش میکمنم درگیر مساِل حاشیه از جمله نظام جدید و قدیم و سهمیه و تاثیر معدل نشین........ بد ضربه ای میخورین از ما گفتن بود.
      سهمیه بد دردیه ولی سره تعویق من یک نفر متوجه شدم که هرجور شده به فکر منافع خودشون هستند و به هیچ عنوان منافع دانش اموزی و در نظر نمیگیرن ای دوست عزیز من ای کنکوری خودتو درگیر این مسایل نکن که از رقابت عقب میمونی و سال تموم میشه , تروخدا بخونید هیچ کس دلش برای من و تو نسوخته , همین سهمیه بیشتر به منافع دولت هست تا ملت فک کنم تا الان همه جیز ثابت شده برای مردم رفتار مسیولین و غیرههه پس وارد بازی اینا نشین که هرجور شده حتی با زندان و کشتن یکاری میکنن که بازی و ببرن
      خیلی سیاسی شد ولی سکوت کنید و درس بخونید همین

8. Top | #8
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      بچه ها درگیر این حواشی نشید بدجور ضرر میکنید. مسئله ی تأثیر معدل یه بحثی بود که میدونستیم به نتیجه میرسه با اینحال من به شخصه از پیگیری اون مسئله خیلی ضرر کردم و بهونه ام شده بود.این موضوع سهمیه ها که معلومه خودتونو به هر دری بزنید بسته است و کلاً خط قرمز عه! و اینکه لیدر نداره این جریانِ علیه سهمیه ها و کلی آدم ضرر میکنن اگه برداشته بشه،پس الکی وقتتون رو تلف نکنید. و بچسبید به درس که رتبه خوبی بیارید.
      To the hope of it all..

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NiNi نمایش پست ها
      بچه ها درگیر این حواشی نشید بدجور ضرر میکنید. مسئله ی تأثیر معدل یه بحثی بود که میدونستیم به نتیجه میرسه با اینحال من به شخصه از پیگیری اون مسئله خیلی ضرر کردم و بهونه ام شده بود.این موضوع سهمیه ها که معلومه خودتونو به هر دری بزنید بسته است و کلاً خط قرمز عه! و اینکه لیدر نداره این جریانِ علیه سهمیه ها و کلی آدم ضرر میکنن اگه برداشته بشه،پس الکی وقتتون رو تلف نکنید. و بچسبید به درس که رتبه خوبی بیارید.
      باهات موافقم. مطمن باشید 3میلیون 300هزار خانواده شهید و جانباز و آزاده اجازه کم کردن و یا حذف سهمیه ایثارگران رو نمیدن. وقت خودتونو تلف نکنید. سازمان سنجش قبلا 25 درصد ایثارگران مازاد حساب میکرد اما امسال این کارو نکرد خدا میدونه 25 درصد ظرفیت کجا رفت فک کنم دادن به بچه های هیئت علمی ها. تازه اینو هم بدونید سهمیه فرزند هیئت علمی از فرزند شهید هم بالاتره .از دامپزشکی به پزشکی میرن فرزندان هیئت علمی اما فرزند شهید نمیتونه
      ویرایش توسط mohamad19 : 14 مهر 1398 در ساعت 00:28

10. Top | #10
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Baloot نمایش پست ها
      سلام
      احتمالا باید بدونید که داوطلبان ارشد امسال بخاطر سهمیه عزیزان ایثارگر خیلی ضرر کردن به این صورت که در مقطع ارشد هرسال سهمیه مازاد بر ظرفیت تعلق میگرفته اما از امسال سهمیه ها مثل سراسری اعمال شده و باعث شده که شانس قبولی اونها مثل سراسری بسیار کم بشه و نخبگان سهمیه ای جای اونها رو بگیرن ! حالا اونا کمپین تشکیل دادن که سهمیه باید بصورت مازاد بر ظرفیت نه از کیسه خلیفه بخشیده بشه حالا حرف من اینه که داوطلبان کنکور ۹۹ هم سریع اقدام کنند از طریق مجلس و وزارت علوم و بهداشت تا سهمیه ها بصورت مازاد بر ظرفیت در کنکور ۹۹ اعمال بشه اینطوری شانس قبولی شما به شکل وحشتناکی بالا خواهد رفت و حدود ۳۰۰۰ ظرفیت ۳ رشته به مناطق تعلق میگیره !! که اثرش زندگی همه ی دانش اموزان سخت کوش رو زیرو رو میکنه و اونهارو به حقشون میرسونه پس تا دیر نشده اقدام کنید و برای یکبار هم که شده جلوی این حق کشی رو بگیرید و نیارید شانس قبولی و خون دل خوردن هاتون نسیب یک مشت رتبه ۱۰۰ هزاری بشه اقلا اگر سهمی میخوان به حضرات ببخشن از کیسه بخت و اقبال منو و شما نباشه ...

من تعجب میکنم چرا هیچ کدوم از ما تا الان به این قضیه فکر نکرده بودیم ...
      #سهمیه_مازاد_بر_ظرفیت
      بله متسفانه تا حدودی صحیحه !!
      از ما که گذشته ولی به فکر خودتون باشید !!!
      اونم از راه قانونییییییییییی
      خلاف قوانین.

11. Top | #11
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      خیلی خوبه ایشالاشماها بااین حواشی درگیرباشید ماهم درسمونومیخونیم
      پ.ن: بشینیدسردرستون این چیزاهرساله اعتراض میشه وهرساله یه تزجدیدراه میفته اما اخرش نه تنهادرست نمیشه بلکه داغونترم میشه!
      خدایا هوای دلم راداشته باش ❤❤❤❤❤

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      این قبیل مسائل ، این نوع پست هایی که گذاشته میشه آزاردهنده ست . شکل دویدن بیهوده و نرسیدنه ، کلیه درد و نفس نفس زدنش میمونه فقط . همه میان نظرشون رو راجع به سهمیه ها میگن ، میگن چی خوبه و چی بد و چه و چه و چه اما خودمون هم میدونیم که تهش چیزی نیست . نمیدونم تاثیر پشت کنکور موندنه یا چیه ، اما هرچه که هست منِ همیشه آروم رو هم حتی پر از خشم میکنه و باعث میشه کمتر بیام توی این پست های سهمیه . این حرف زدن ها ، بیهوده گلو پاره کردنه ، صدایی هم به گوش کسی نمیرسه حقیقتا . اینکه طرف تومن رتبه ش شده ریال ، اینکه صدتا رتبه ی نامعقول به ناحق وارد شدن و جای آدمای دیگه رو گرفتن جز حرص چیزی نمیتونه بهتون بده ، بهمون بده . میفهمم که نیت هممون اینه که این قضایا درست بشه ، اما حقیقت اینه که نمیشه عزیزان دل من ، و یا حداقل از من و شما کاری بر نمیاد . فقط خدا میدونه که چقدر بدم میاد ازین لحن ناامیدگونه م .
      اذیت نکنید بیخودی خودتون رو . تنها لطفی که میتونیم به هم کنیم اینه که اینجور پست ها کمتر بشه وبه کاری که میتونیم انجام بدیم یعنی درس خوندن بپردازیم فقط :*

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام
      تأثیر تمام سهمیه ها در کنکور یکسانه؟
      مثلاً اگه دو نفر که یکیش ۵٪ و دیگری ۲۵٪ سهمیه داشته باشن تأثیرشون در رتبهٔ کنکور یکسانه؟ یا کسی که ۲۵٪ سهمیه داره رتبهٔ بهتری نسبت به ۵٪ می گیره؟
      اگر حس کردی با حذف کردنم قراره زندگی بهتری داشته باشی، اینکارو بکن. ولی اگه یه روزی فهمیدی مشکلت من نبودم، هیچوقت سعی نکن برگردی....

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SINA_1384 نمایش پست ها
      سلام
      تأثیر تمام سهمیه ها در کنکور یکسانه؟
      مثلاً اگه دو نفر که یکیش ۵٪ و دیگری ۲۵٪ سهمیه داشته باشن تأثیرشون در رتبهٔ کنکور یکسانه؟ یا کسی که ۲۵٪ سهمیه داره رتبهٔ بهتری نسبت به ۵٪ می گیره؟
      25 درصد بیشتره

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      img_%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B4%DB%B0%DB%B8%DB%B1%DB%B7_%DB%B2%DB%B3%DB%B4%DB%B4%DB%B5%DB%B6.jpg
      این دیگه چه آشیه؟ سهمیه های ایثارگری ۳۰ و ۲۵٪ مجزا شدن؟
      اگر حس کردی با حذف کردنم قراره زندگی بهتری داشته باشی، اینکارو بکن. ولی اگه یه روزی فهمیدی مشکلت من نبودم، هیچوقت سعی نکن برگردی....

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن