X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 15 از 15
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

یه نظر بدین لطفا، درست تصمیم گرفتم یانه؟!

واقعا هیچکسی رو ندارم ازش راهنمایی بخوام هیچکس نیست لطفا دریغ نکن اگه میتونی راهنماییم کنی یه دنیا ممنونم

بخشنامه جدید ترمیم معدل گفته، کنکور 1404 باید یازدهم سوابق داشته باشین و گرنه نمره صفر میزارن، برای کنکور 1405باید دهم و یازدهم سوابق داشته باشیم. حالا من 1405میخوام کنکور تجربی بدم، دیپلم نظام قدیم تجربیم، نه دوازدهم ترمیم کردم نه دهم یازدهم که قراره تازه اجازه ی ترمیمشو بدن.
      بنظرتون من برای سال 1404 دهم و یازدهم و خیلی خوب بخونم ترمیم کنم، دهم و یازدهم رو کل سال عالی بخونم خرداد همشو ترمیم کنم
      و1405کنکوری بخونم وخردادش دوازهم رو ترمیم کنم، تصمیمم درسته؟؟
      به این خاطر تصمیم گرفتم که اول دهم و یازدهم و ترمیم کنم بعد دوازدهم رو چون 1405مبخوام کنکور بدم و اینکه بخوام خرداد 1405دهم و یازدهم رو این همه امتحان بدم هم تیر کنکور رو بدم به نظرم نمیتونم خوب عمل کنم برام سخته این همه امتحان و خوب بدم وتو دوران جمع بندی هم باشم به نظرم بد میشه نتیجش.
      لطفا نظربدین بتونم یه تصمیم درست بگیرم، ممنونم اینم بگم فقط میتونم 1405 کنکور بدم لطفا نگین چرا سال بعد کنکور نمیدی.ممنون.
      اللّه
      ویرایش توسط Dane ye Bambo : 15 فروردین 1403 در ساعت 22:29

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      Up
      اللّه

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      خب برای ۱۴۰۴ فقط یازدهمو دوازدهم ترمیم میشه دهم میره برای۱۴۰۵ تا اونجایی ک میدونم
      شما۱۴۰۴یازدهمو میتونی ترمیم کنی دوازدهمو بندازی برا ۱۴۰۵با دهم امتحان بدی

یا اینکه یازدهم و دوازدهمو باهم۱۴۰۴امتحان بدی دهمو ۱۴۰۵بدی چون فرق انچنانی نداره اختلاف تراز برا دوازدهم

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      بنظرم حالا که میخوای 405 کنکور بدی تشریحی 10و 11 رو سال بعد بخون در کنارش کل دوازدهم رو هم تستی کار کن چون واقعا تشریحی وقت زیادی نمیخواد می تونی 4 روز در هفته تشریحی بخونی بقیش تست کار کنی
      سال بعدش هم فقط دوازده رو داری تشریحی از اول سال روزی 2 ساعت وقت بزاری عالی میشه تست هم که عالی رتبه دورقمی میتونی بیاری به سادگی
      ولی چندتا مورد وجود داره مثلا منی که یکسال پشت کنکور موندم واقعا فشار روانی زیادی رو تجربه میکنم و خیلی سختی های خودش روداره استرس هر دوهفته یکبار ازمون روزای تکراری روزی باید 9 ساعت حداقل درس خوند. هیجا نمیتونی بری بعضی شبا نمیخوابی خانواده ات هم اذیت میشن. یکم ایده ال فکر میکنید به ماجرا
      واقعا در اصل خیلی کار راحتی نیست دوسال درس خوندن پشت هم

تاکید میکنم این فقط طرز فکر منه ولی من راضی نمیشم دوسال زندگیم رو پای کنکور هدر بدم
      ولی بازم اگه اینقدر از خودتون مطمئن هستید چراکه نه خیلی هم عالی میشه انجامش داد.

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sakia نمایش پست ها
      سلام
      بنظرم حالا که میخوای 405 کنکور بدی تشریحی 10و 11 رو سال بعد بخون در کنارش کل دوازدهم رو هم تستی کار کن چون واقعا تشریحی وقت زیادی نمیخواد می تونی 4 روز در هفته تشریحی بخونی بقیش تست کار کنی
      سال بعدش هم فقط دوازده رو داری تشریحی از اول سال روزی 2 ساعت وقت بزاری عالی میشه تست هم که عالی رتبه دورقمی میتونی بیاری به سادگی
      ولی چندتا مورد وجود داره مثلا منی که یکسال پشت کنکور موندم واقعا فشار روانی زیادی رو تجربه میکنم و خیلی سختی های خودش روداره استرس هر دوهفته یکبار ازمون روزای تکراری روزی باید 9 ساعت حداقل درس خوند. هیجا نمیتونی بری بعضی شبا نمیخوابی خانواده ات هم اذیت میشن. یکم ایده ال فکر میکنید به ماجرا
      واقعا در اصل خیلی کار راحتی نیست دوسال درس خوندن پشت هم

تاکید میکنم این فقط طرز فکر منه ولی من راضی نمیشم دوسال زندگیم رو پای کنکور هدر بدم
      ولی بازم اگه اینقدر از خودتون مطمئن هستید چراکه نه خیلی هم عالی میشه انجامش داد.
      ممنونم از نظرت، ایا خبر دارین که 1404 فارق التحصیل ها میتونن دهم و یازدهم رو تزمیم کنن؟؟ این همه نخونم بعد بگن دهم رو نمیشه ترمیم کرد
      اللّه

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dane ye Bambo نمایش پست ها

ممنونم از نظرت، ایا خبر دارین که 1404 فارق التحصیل ها میتونن دهم و یازدهم رو تزمیم کنن؟؟ این همه نخونم بعد بگن دهم رو نمیشه ترمیم کرد
      سلام. این خبر حدود دو هفته پیش اعلام کردند برای کسانی که مثل شما سابقه تحصیلی ندارند . فکر میکنم با توجه به این خبر میشه برای کنکور 1404 دهم و یازدهم ترمیم کنید.
      تمامی متقاضیان ایجاد «سابقه تحصیلی» می‌توانند در آزمون‌های نهایی شرکت کنند ❗

فعال حوزه سنجش و پذیرش دانش‌آموزان وزارت آموزش و پرورش متقاضیانی که فارغ‌التحصیل شده‌اند ولی به هر دلیل فاقد سابقه تحصیلی هستند نیز گفت :

این فارغ التحصیلان می‌توانند در آزمون‌های نهایی هر سه‌پایه شرکت کنند؛ چرا که برنامه زمانی برگزاری آزمون‌ها به نحوی تهیه شده است که آزمون‌های پایه‌های مختلف هیچ‌گونه تداخلی با یکدیگر ندارند. فرض کنید شخصی که هیچ سابقه تحصیلی ندارد و قصد دارد در سال ۱۴۰۵ که هر سه‌پایه دهم، یازدهم و دوازدهم تأثیر قطعی دارند در آزمون‌های نهایی شرکت کند، می‌تواند همه دروس سه‌پایه را انتخاب و در یک نوبت امتحانی در تمامی آزمون‌ها شرکت کند.
      !life moves pretty fast, you don't stop and look around once in a while, you could miss it

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

خواهش میکنم
      نمیدونم والا خبر ها خیلی عوض میشه شاید یبار دیدی گفتن تا سال بعد عمومی ها برگرده اصلا هیچی نمیشه قطعی گفت
      ترس احمقانه است؛ افسوس هم همینطور.

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط PUZZLE نمایش پست ها
      سلام. این خبر حدود دو هفته پیش اعلام کردند برای کسانی که مثل شما سابقه تحصیلی ندارند . فکر میکنم با توجه به این خبر میشه برای کنکور 1404 دهم و یازدهم ترمیم کنید.

فعال حوزه سنجش و پذیرش دانش‌آموزان وزارت آموزش و پرورش متقاضیانی که فارغ‌التحصیل شده‌اند ولی به هر دلیل فاقد سابقه تحصیلی هستند نیز گفت :

این فارغ التحصیلان می‌توانند در آزمون‌های نهایی هر سه‌پایه شرکت کنند؛ چرا که برنامه زمانی برگزاری آزمون‌ها به نحوی تهیه شده است که آزمون‌های پایه‌های مختلف هیچ‌گونه تداخلی با یکدیگر ندارند. فرض کنید شخصی که هیچ سابقه تحصیلی ندارد و قصد دارد در سال ۱۴۰۵ که هر سه‌پایه دهم، یازدهم و دوازدهم تأثیر قطعی دارند در آزمون‌های نهایی شرکت کند، می‌تواند همه دروس سه‌پایه را انتخاب و در یک نوبت امتحانی در تمامی آزمون‌ها شرکت کند.
      عه خیلی ممنون از اینکه این خبرو گذاشتید اینجا
      تو یه تاپیک دیگه راجع به همین مورد سوال کرده بودم
      گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام
      و ساقه های جوانم؛
      از ضربه های تبرهاتان زخم دار است...
      با ریشه چه می کنید؟

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      واقعا هیچکسی رو ندارم ازش راهنمایی بخوام هیچکس نیست لطفا دریغ نکن اگه میتونی راهنماییم کنی یه دنیا ممنونم

بخشنامه جدید ترمیم معدل گفته، کنکور 1404 باید یازدهم سوابق داشته باشین و گرنه نمره صفر میزارن، برای کنکور 1405باید دهم و یازدهم سوابق داشته باشیم. حالا من 1405میخوام کنکور تجربی بدم، دیپلم نظام قدیم تجربیم، نه دوازدهم ترمیم کردم نه دهم یازدهم که قراره تازه اجازه ی ترمیمشو بدن.
      بنظرتون من برای سال 1404 دهم و یازدهم و خیلی خوب بخونم ترمیم کنم، دهم و یازدهم رو کل سال عالی بخونم خرداد همشو ترمیم کنم
      و1405کنکوری بخونم وخردادش دوازهم رو ترمیم کنم، تصمیمم درسته؟؟
      به این خاطر تصمیم گرفتم که اول دهم و یازدهم و ترمیم کنم بعد دوازدهم رو چون 1405مبخوام کنکور بدم و اینکه بخوام خرداد 1405دهم و یازدهم رو این همه امتحان بدم هم تیر کنکور رو بدم به نظرم نمیتونم خوب عمل کنم برام سخته این همه امتحان و خوب بدم وتو دوران جمع بندی هم باشم به نظرم بد میشه نتیجش.
      لطفا نظربدین بتونم یه تصمیم درست بگیرم، ممنونم اینم بگم فقط میتونم 1405 کنکور بدم لطفا نگین چرا سال بعد کنکور نمیدی.ممنون.
      سلام . چیزایی که میگم رو مطمئن نیستم از بس خبرای مختلف هست . اولش گفتم که اگه میخواید تصمیم بگیرید فقط به اینجا اکتفا نکنید
      اگر میخواید ۴۰۵ کنکور بدید خب مثل کنکوری های همون سال ،
      امسال خرداد ماه دهم رو ایجاد سابقه کنید یک ماه و خورده ای تایم دارید . تازه فرصت ترمیم هم دارید براش( مطمئن نیستم باز !)
      سال بعد کنکوری بخونید و یازدهم و دوازدهم رو و یا فقط ۱۱م رو ایجاد سابقه کنید
      و خرداد ۴۰۵ هم باز میتونید ۱۲م رو ایجاد سابقه کنید
      این صرفا نظر منه
      ولی اگه میخوای تو کنکور ۴۰۳ تا ۴ هم نتیجه ای بگیری حب این روش اشتباهه
      گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام
      و ساقه های جوانم؛
      از ضربه های تبرهاتان زخم دار است...
      با ریشه چه می کنید؟

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط PUZZLE نمایش پست ها

خیلی ممنونم که توضیح دادین، لطفا بگین برای کنکور 1405 این تصمیمی که گرغتم 1404 دهم و یازدهم رو ترمیم کنم و 1405 دوازدهم. رو کارم درسته؟ راه بهتری هست؟
      اللّه

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط donat نمایش پست ها
      سلام . چیزایی که میگم رو مطمئن نیستم از بس خبرای مختلف هست . اولش گفتم که اگه میخواید تصمیم بگیرید فقط به اینجا اکتفا نکنید
      اگر میخواید ۴۰۵ کنکور بدید خب مثل کنکوری های همون سال ،
      امسال خرداد ماه دهم رو ایجاد سابقه کنید یک ماه و خورده ای تایم دارید . تازه فرصت ترمیم هم دارید براش( مطمئن نیستم باز !)
      سال بعد کنکوری بخونید و یازدهم و دوازدهم رو و یا فقط ۱۱م رو ایجاد سابقه کنید
      و خرداد ۴۰۵ هم باز میتونید ۱۲م رو ایجاد سابقه کنید
      این صرفا نظر منه
      ولی اگه میخوای تو کنکور ۴۰۳ تا ۴ هم نتیجه ای بگیری حب این روش اشتباهه
      خیلی ممنون از پاسختون، یه چیز بگم اینکه من هیچی تا الان نخوندم و و اصن دهم چیزی نخوندم که بخوام خرداد امسال ترمیمش کنم واسه همین گفتم 1404دهم و یازدهم رو باهم ترمیم کنم و 1405 دوازدهم رو، هرچند نمیدونم کار درستی میکنم یا نه
      اللّه

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز؛
      میشه بپرسم چرا 1405 میخواید کنکور بدید؟چرا 1404 نه؟

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

خیلی ممنونم که توضیح دادین، لطفا بگین برای کنکور 1405 این تصمیمی که گرغتم 1404 دهم و یازدهم رو ترمیم کنم و 1405 دوازدهم. رو کارم درسته؟ راه بهتری هست؟
      واقعیتش من نهایی ندادم نمیدونم بخونید ببینید میتونید تا سال دیگه دوتا پایه ترمیم کنید امیدوارم موفق بشید.
      !life moves pretty fast, you don't stop and look around once in a while, you could miss it

14. Top | #14
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      ظاهراً قراره امتحانات دهم و یازدهم در یک روز، و امتحانات دوازدهم روز بعدش برگزار بشه. خوندن و امتحان دادن ۲ امتحان توی یک روز، تقریبا غیرممکنه. تا از یک حوزه به حوزه بعدی بری و ۱ ساعت قبل شروع در حوزه رو میبندن که یعنی احتمال جا موندن از امتحان هم بالا میره.

ترجیحا دوازدهم و یکی از پایه‌ها مثلا دهم رو سال آینده امتحان بدید، سال بعدش پایه‌ی دیگه‌ش رو امتحان بدید.

اگر بتونید ۲-۳ تا درس رو امسال امتحان بدید، خیلی جلو میفتید. هنوز ۴۰-۵۰ روز تا شروع امتحانها مونده و زمان بسیار کافی برای خوندن چند تا درس با شروع از صفر هست. اگه به اختصاصی نمی‌رسید، ۲-۳ تا عمومی امتحان بدید مثل سلامت و هویت و دینی که هیچ ارتباطی به سالهای قبلشون ندارن، یا عربی و زبان اگر پایه‌تون توی این درسها خوبه.
      ویرایش توسط Mazaheri : 17 فروردین 1403 در ساعت 08:54

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها
      ظاهراً قراره امتحانات دهم و یازدهم در یک روز، و امتحانات دوازدهم روز بعدش برگزار بشه. خوندن و امتحان دادن ۲ امتحان توی یک روز، تقریبا غیرممکنه. تا از یک حوزه به حوزه بعدی بری و ۱ ساعت قبل شروع در حوزه رو میبندن که یعنی احتمال جا موندن از امتحان هم بالا میره.

ترجیحا دوازدهم و یکی از پایه‌ها مثلا دهم رو سال آینده امتحان بدید، سال بعدش پایه‌ی دیگه‌ش رو امتحان بدید.

اگر بتونید ۲-۳ تا درس رو امسال امتحان بدید، خیلی جلو میفتید. هنوز ۴۰-۵۰ روز تا شروع امتحانها مونده و زمان بسیار کافی برای خوندن چند تا درس با شروع از صفر هست. اگه به اختصاصی نمی‌رسید، ۲-۳ تا عمومی امتحان بدید مثل سلامت و هویت و دینی که هیچ ارتباطی به سالهای قبلشون ندارن، یا عربی و زبان اگر پایه‌تون توی این درسها خوبه.
      خیلی خوب گفتید من به این قضیه که دهم و یازدهم ممکنه تو یه روز امتحاناتش برگزار بشه فکر نکرده بودم اصلا ، خیلی ممنونم
      اللّه

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن