X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 15 از 16

Threaded View

1. Top | #13
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط رهااااا نمایش پست ها
      سلام زیرو جان دیدم چطور به بچه ها کمک میکنی اگه میشه منم یه کمکی میخواستم
      من روزانه ساعت مطالعم خوبه به شیش هفت ساعت میرسه اما متاسفانه ترازای قلم چیم خیلی پایینه و بالا نمیره و اعتماد به نفس و انرژیمو میگیره خواستم ببینم شما نظری دارین که چطور باید ترازمو زیاد کنم؟
      ببخشید اینجا وسط تاپیک میپرسم نمیدونستم چطور باید پیام شخصی ارسال کنم
      سلام

درمورد اینکه براساس تجربه شخصیم مهم ترین عامل هایی که باعث شدن ترازهای خودم به مرور زمان رشد کنن آخر کلامم بهشون اشاره میکنم
      قبل از اون چندتا چیز دیگه باید بگم
      اول اینکه بیش از حد خودتون رو به تراز آزمون های آزمایشی نبازید
      براساس اینکه ترازتون توی آزمون آزمایشی چجوری میشه روی خودتون برچسب نزنید
      درسته همیشه تلاش کنید داخل آزمون ها پیشرفت داشته باشید این مهمه
      ولی نباید بیش از اندازه برای آزمون های آزمایشی ارزش قائل بشید و درگیر مقایسه سمی بشید و براساس آزمون آزمایشی خودتون رو ببازید ... آزمون آزمایشی اسمش روشه ، آزمونی هست که صرفا شما باهاش قراره خودتون رو آزمایش کنید و بسنجید عملکردتون رو تحلیل و برسی کنید رفتار تحصیلی و عملکرد گذشته خودتون رو و براساسش بهبود ببخشید

مورد دوم هم اینکه
      من درکتون میکنم که وقتی آدم داخل یه آزمونی مدام نتایجی که به اندازه تلاشش نیست میگیره حس منفی و یه تلقین منفی نسبت به اون آزمون پیدا میکنه یا مدام میگه خیلی فلان آزمون سخته و من چرا نمیتونم هرکاری میکنم توش نتیجه بهتری بگیرم و اعتماد بنفس آدم رو ذره ذره میخوره
      پیشنهاد میکنم بعضی وقتا حداقل بصورت تک مرحله داخل یک آزمون دیگه ای هم شرکت کنید و فضای آزمونی تون رو گاهی بهش تنوع بدید
      بعضی وقتا برید سراغ شرکت توی آزمونی که نسبت بهش فضای ذهنی منفی و تلقین منفی ندارید و فشار کمتری از بابت شرکت توی اون آزمون احساس میکنید
      و سعی کنید بهترین خودتون باشید سر جلسه اون آزمون و براش خیلی خوب بخونید
      اغلب اوقات اینکار برای خود من توی روحیه ام و عملکردم تاثیر خوب و مثبتی میذاشت...

مهم ترین عواملی که بهم کمک کرد ترازم رشد کنه این موارد بودن :

.....چجوری سد تراز های 5500 و 6000 و 7000 رو شکستم....
      ((این بخش به منظور کمک برای شناختن عواملی هست که از پیشرفت شما توی آزمونای آزمایشی جلوگیری میکنه...با بهتر شناختن این موارد باید برای برطف کردنشون برنامه ریزی کنید))

چندین ماه و بعضی اوقات یک سال هم شد که نتوستم ترازم رو از محدوده ای که توش گیر کرده بود خارج کنم....توی این بخش فقط تجربه هام رو میگم که چی شد از تراز 4800 به 7600 رسیدم....توی هر مورد یه سری اشتباهاتی که داشتم نوشته شده که رفع کردن اون اشتباهات باعث شد اون سد شکسته بشه :

عوامل موندن پشت سد 5500 = نداشتن استمرار در مطالعه....کیفیت مطالعه ی پایین (یعنی مثلن اگه 5 ساعت میخوندم اندازه 3 ساعت مفید بود)....نداشتن خودباوری و اعتماد به نفس

عوامل موندن پشت سد 6000 = ترجیح دادن مطالعه به تست زدن و کم کاری در حل تست....سرعت پایین در حل سوالات...انجام ندادن تحلیل آزمون...فرار کردن از نقاط ضعف و بی اهمیتی بهشون....عدم تثبیت نقاط قوت....ضعف در کنترل زمان

عوامل موندن پشت سد 7000 = ضعف در مهارت های آزمون دادن....عدم انجام آزمون شبیه سازی شده در خانه....عدم برنامه ریزی صحیح برای مرور کردن مطالب قبل از آزمون....مشخص نکردن محدوده های مطالعه ی روزانه و فقط توجه کردن روی کمیت مطالعه...عدم داشتن استراتژی برای جلسه ی آزمون یا ضعف در تصمیم گیری در زمان مواجه شدن با شرایط غیرعادی و غافلگیرکننده....

اینا مهم ترین مواردی بودن که با رفع کردشون و همچنین با داشتن صبر و تسلیم نشدن دربرابر شکست های پی درپی تونستن ترازم رو از 4800 به 7600 برسونن....ممکنه این موارد برای هرکسی متفاوت باشه.
      ویرایش توسط Expired : 15 دی 1402 در ساعت 18:32

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)