X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 6 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 84

موضوع: ترمیم معدل

1. Top | #16
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali_12 نمایش پست ها
      سلام
      بچه ها من بخوام دیپلم تجربی بگیرم میتونم قسمتی دی 402 امتحان بدم و بقیه را خرداد 1403 ؟
      برای کنکور تجربی سال 403
      این که میگن فرصت ترمیم فقط خرداده یعنی چی؟ برای من هم که دیپلم جدید میخوام بگیرم فقط خرداده؟؟
      سلام فکرکنم تا دیپلم تجربی نداشته باشی اصلا نتونی ترمیم معدل بزنی چون نیاز به ریزنمرات داره و ریز نمرات هم باید حتما دیپلم داشته باشی

2. Top | #17
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دی ماه که فرصت ترمیم نیست ترمیم شد فقد خرداد ۴۰۳
      اگر تجدید داری دی ماه پاس کن ولی تراز ۴۰۲ بت میده احتمالا

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali_12 نمایش پست ها
      مرسی
      همرو هم یکجا باید خرداد امتحان بدم؟
      شما ۳ تا درس درون مدرسه ای دارید که میتونید اونارو دی ماه امتحان بدید و دروس نهاییتون رو واسه خرداد نگه دارید.

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      بانکی پور یه چیزایی گفته در مورد ترمیم مجدد

بانکی پور نماینده مجلس و عضو شورای انقلاب فرهنگی : با وزیر آموزش و پرورش صحبت شده و بزودی فرصت مجدد ترمیم معدل اعلام رسمی خواهد شد.

5. Top | #20
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      خیلی عالی شد، به صورت رسمی زودتر اعلام کنن که بریم پدر ادبیات و دینی رو دربیاریم

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط رامون کاخال نمایش پست ها
      بانکی پور اومده با وزیر آپ صحبت کرده قول گرفته ترمیم بیشتر بذاره بعد زارعی از اونور نشسته فکر کرده دیگه چطوری میتونم یه سنگی بندازم جلو پا دانش آموزا حالشونو بگیرم صبحش اومده مصاحبه زده نهایی دی دیگه نداریم خوب یکی نیست بگه الان فقط دوازدهم معدلش مهمه از سالای دیگه که دو پایه و سه پایه میاد تو معدل شما صد بار فرصت ترمیم بده وقتی طرف فقط خرداد اجازه ترمیم داره پس برای ترمیم نمرات چند پایه باید چندین سال پشت کنکور بمونه این زارعی از همشون خبیث تره
      معلوم نیست هنوز
      یهو اخر سال میبینی اونم تغییر میدن

7. Top | #22
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نام: Screenshot_۲۰۲۳۱۰۲۴_۲۰۴۶۴۲_Telegram.jpg نمایش: 126 اندازه: 195.5 کیلو بایت

اینی که دورش خط کشیدم یعنی چی؟ برچه اساس و مبنایی میگه که ترمیم دوازدهم و ایجاد سابقه برای یازدهم همزمان با هم امکان پذیر نیست؟

8. Top | #23
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Friedrich نمایش پست ها
      نام: Screenshot_۲۰۲۳۱۰۲۴_۲۰۴۶۴۲_Telegram.jpg نمایش: 126 اندازه: 195.5 کیلو بایت

اینی که دورش خط کشیدم یعنی چی؟ برچه اساس و مبنایی میگه که ترمیم دوازدهم و ایجاد سابقه برای یازدهم همزمان با هم امکان پذیر نیست؟
      چون تو خرداد ۳ هفته زمان برگزاری امتحانات میدن پس شما چجوری میخوای بالای ۱۶ تا درس پاس کنی در ضمن اگر برنامه امتحانی هارو دیده باشی معمولا یه درس تو دو پایه تو یه روز و حتی یه ساعت برگزار میشه و امتحانات پایه ها با هم تداخل پیدا میکنن درستش این بود که ترمیم و ایجاد سابقه هم تو شهریور هم تو دی هم خرداد بود که زارعی دنبال درستش نیست یه گنده گوزی کرده گفته ما میتونیم همه امتحانات سه پایه رو برگزار کنیم اما چون توانایی ندارن واسه همینم هم تعداد ترمیم کم کردن هم زمان ترمیم . روز اول گفتن ده بار ترمیم هم خرداد هم دی تازه گفتن میتونین چند تا درس دی چند تا خرداد بدید اما ت به هدفشون رسیدن زدن زیر همه چی البته این عادت کثیفشون چیز جدیدی نیست
      ویرایش توسط رامون کاخال : 02 آبان 1402 در ساعت 23:36

9. Top | #24
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط رامون کاخال نمایش پست ها
      چون تو خرداد ۳ هفته زمان برگزاری امتحانات میدن پس شما چجوری میخوای بالای ۱۶ تا درس پاس کنی در ضمن اگر برنامه امتحانی هارو دیده باشی معمولا یه درس تو دو پایه تو یه روز و حتی یه ساعت برگزار میشه و امتحانات پایه ها با هم تداخل پیدا میکنن درستش این بود که ترمیم و ایجاد سابقه هم تو شهریور هم تو دی هم خرداد بود که زارعی دنبال درستش نیست یه گنده گوزی کرده گفته ما میتونیم همه امتحانات سه پایه رو برگزار کنیم اما چون توانایی ندارن واسه همینم هم تعداد ترمیم کم کردن هم زمان ترمیم . روز اول گفتن ده بار ترمیم هم خرداد هم دی تازه گفتن میتونین چند تا درس دی چند تا خرداد بدید اما ت به هدفشون رسیدن زدن زیر همه چی البته این عادت کثیفشون چیز جدیدی نیست
      اره بحث حجم درسا و تداخل که مشخصه ولی اینا معمولا خود ادم چاره جویی میکنه براش، حجم درسا برای ترمیم و ایجاد سابقه که از الان همه در حال مطالعه اند که برای اون موقع انباشته نشه و خب تداخل هم نهایت یکی دو درس بیشتر نیس و تعداد درسای یازدهم هم تعداد محدودی برای ایجاد سابقس و خب اولویت بندی خود شخص هست که من باشم ترمیم رو فدای ایجاد سابقه یازدهم میکنم

اینا کلا اوکیه ولی من بحثم این بود که این حرفی که زده که همزمان نمیشه ترمیم 12 و ایجاد سابقه 11 انجام داد ایا مبنای قانونی داره یا نه؟ اگه صرفا تداخل و حجمه اونقدری نیس که مساله رو اینقدر بزرگ جلوه میدن

10. Top | #25
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

اره بحث حجم درسا و تداخل که مشخصه ولی اینا معمولا خود ادم چاره جویی میکنه براش، حجم درسا برای ترمیم و ایجاد سابقه که از الان همه در حال مطالعه اند که برای اون موقع انباشته نشه و خب تداخل هم نهایت یکی دو درس بیشتر نیس و تعداد درسای یازدهم هم تعداد محدودی برای ایجاد سابقس و خب اولویت بندی خود شخص هست که من باشم ترمیم رو فدای ایجاد سابقه یازدهم میکنم

اینا کلا اوکیه ولی من بحثم این بود که این حرفی که زده که همزمان نمیشه ترمیم 12 و ایجاد سابقه 11 انجام داد ایا مبنای قانونی داره یا نه؟ اگه صرفا تداخل و حجمه اونقدری نیس که مساله رو اینقدر بزرگ جلوه میدن
      چطوری میخوای دوپایه رو تو یک سال ترمیم کنی مگه میشه یازده کتاب دوپایه به هم تداخل نکنه

11. Top | #26
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط farzaddd نمایش پست ها
      چطوری میخوای دوپایه رو تو یک سال ترمیم کنی مگه میشه یازده کتاب دوپایه به هم تداخل نکنه
      الان نگاه کردم دقیقا ۹ درس نهایی هست، در ثانی در صورت درست بودن پیش فرض عدم محدودیت فرصت ترمیم کسی که امسال ترمیم کنه و سال بعد لزوما نباید همه دروس رو ترمیم کنه، ایجاد سابقه ها اولویت دارن!!!!!!

12. Top | #27
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

الان نگاه کردم دقیقا ۹ درس نهایی هست، در ثانی در صورت درست بودن پیش فرض عدم محدودیت فرصت ترمیم کسی که امسال ترمیم کنه و سال بعد لزوما نباید همه دروس رو ترمیم کنه، ایجاد سابقه ها اولویت دارن!!!!!!
      سلطان یه توضیح بهم بده بلاخره فرصت ترمیم معدل مجدد میدن یا نه؟

13. Top | #28
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط HUNDRED نمایش پست ها

معلوم نیست هنوز
      یهو اخر سال میبینی اونم تغییر میدن
      ببخشید میشه بهم بگید بلاخره فرصت ترمیم معدل مجدد میدن یا نه

14. Top | #29
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Reza19 نمایش پست ها
      ببخشید میشه بهم بگید بلاخره فرصت ترمیم معدل مجدد میدن یا نه
      اینطور که میگن قراره بدن
      ولی تا رسمی اعلام نکنن به هیچ چیزی دل خوش نکنید

15. Top | #30
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام خبر دارید کی بخشنامه ترمیم میاد؟
      و اینکه خبر دارید فرصت مجدد ترمیم رو میدن یا نه؟ چقد میشه به مکالمۀ بانکی پور و صحرایی که قول میداد اعتماد کرد؟
      هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر
      آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم
      هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر
      رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر

صفحه 2 از 6 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 8 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن