دی ماه که فرصت ترمیم نیست ترمیم شد فقد خرداد ۴۰۳
اگر تجدید داری دی ماه پاس کن ولی تراز ۴۰۲ بت میده احتمالا
بانکی پور یه چیزایی گفته در مورد ترمیم مجدد
بانکی پور نماینده مجلس و عضو شورای انقلاب فرهنگی : با وزیر آموزش و پرورش صحبت شده و بزودی فرصت مجدد ترمیم معدل اعلام رسمی خواهد شد.
بانکی پور اومده با وزیر آپ صحبت کرده قول گرفته ترمیم بیشتر بذاره بعد زارعی از اونور نشسته فکر کرده دیگه چطوری میتونم یه سنگی بندازم جلو پا دانش آموزا حالشونو بگیرم صبحش اومده مصاحبه زده نهایی دی دیگه نداریم خوب یکی نیست بگه الان فقط دوازدهم معدلش مهمه از سالای دیگه که دو پایه و سه پایه میاد تو معدل شما صد بار فرصت ترمیم بده وقتی طرف فقط خرداد اجازه ترمیم داره پس برای ترمیم نمرات چند پایه باید چندین سال پشت کنکور بمونه این زارعی از همشون خبیث تره
ویرایش توسط رامون کاخال : 02 آبان 1402 در ساعت 15:36
Screenshot_۲۰۲۳۱۰۲۴_۲۰۴۶۴۲_Telegram.jpg
اینی که دورش خط کشیدم یعنی چی؟ برچه اساس و مبنایی میگه که ترمیم دوازدهم و ایجاد سابقه برای یازدهم همزمان با هم امکان پذیر نیست؟
چون تو خرداد ۳ هفته زمان برگزاری امتحانات میدن پس شما چجوری میخوای بالای ۱۶ تا درس پاس کنی در ضمن اگر برنامه امتحانی هارو دیده باشی معمولا یه درس تو دو پایه تو یه روز و حتی یه ساعت برگزار میشه و امتحانات پایه ها با هم تداخل پیدا میکنن درستش این بود که ترمیم و ایجاد سابقه هم تو شهریور هم تو دی هم خرداد بود که زارعی دنبال درستش نیست یه گنده گوزی کرده گفته ما میتونیم همه امتحانات سه پایه رو برگزار کنیم اما چون توانایی ندارن واسه همینم هم تعداد ترمیم کم کردن هم زمان ترمیم . روز اول گفتن ده بار ترمیم هم خرداد هم دی تازه گفتن میتونین چند تا درس دی چند تا خرداد بدید اما ت به هدفشون رسیدن زدن زیر همه چی البته این عادت کثیفشون چیز جدیدی نیست
ویرایش توسط رامون کاخال : 03 آبان 1402 در ساعت 00:36
اره بحث حجم درسا و تداخل که مشخصه ولی اینا معمولا خود ادم چاره جویی میکنه براش، حجم درسا برای ترمیم و ایجاد سابقه که از الان همه در حال مطالعه اند که برای اون موقع انباشته نشه و خب تداخل هم نهایت یکی دو درس بیشتر نیس و تعداد درسای یازدهم هم تعداد محدودی برای ایجاد سابقس و خب اولویت بندی خود شخص هست که من باشم ترمیم رو فدای ایجاد سابقه یازدهم میکنم
اینا کلا اوکیه ولی من بحثم این بود که این حرفی که زده که همزمان نمیشه ترمیم 12 و ایجاد سابقه 11 انجام داد ایا مبنای قانونی داره یا نه؟ اگه صرفا تداخل و حجمه اونقدری نیس که مساله رو اینقدر بزرگ جلوه میدن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)