به اینکه کوچکترین حرفای من دهن لقی حساب میشه
ولی اونا بزرگترین چیزارو هم که بگن چیز بی ارزشی محسوب میشه و گفتنش اشکالی نداره...
به اینکه کوچکترین حرفای من دهن لقی حساب میشه
ولی اونا بزرگترین چیزارو هم که بگن چیز بی ارزشی محسوب میشه و گفتنش اشکالی نداره...
know the difference between being patient
⭐🌱and wasting your time
به اینکه
نه رانندگی بلدم نه اشپزی نه حوصله نه اعصاب نه زندگی.....
به اینکه
همیشه دم غروبا اینقد ناراحت میشم؟
روز هاتون با لبخند
به اینکه اسمم رو بذارم علی زهرا یا محمد زهرا ؟
رفتم موهامو کوتاه کنم مامانم هی گفت به به یذره دیگه کوتاش کنی عالیه
هیچی دیگه الان حس میکنم با روسری اذیت میشم کلا با خود روسری راحت نبودم چه برسه به الان که حس پسر بودن دارم و روسری سر میکنم
به این فکر میکردم چرا وقتی یه سوال خیلی محترمانه و بدون قصد و غرض و صرفا از رو کنجکاوی میپرسی باید این همه دیس بگیری و کلی توهین شه بهت؟
حالا باز بگین ایران درست میشه
سلام
من اصلا با شما حرف نزدم که توهینم کنم، فقط با حرفاتون مخالف بودم و رای مخالف دادم، نمیدونم کجاش بیاحترامی محسوب میشه؟! فکر میکنید این گزینه رو برای چی گذاشتن؟!
درسته ایران هیچوقت درست نمیشه، اونم وقتی که آدمایی مثل شما هستن و منفعت شخصی خودشون رو به همه چی ترجیح میدن.
موفق باشید.
ویرایش توسط alicr : 31 مرداد 1402 در ساعت 18:52
طرف حرف غیرمنطقی زده، ملت مخالف بودن رای منفی دادن، خب رای منفی و مثبت برای اعلام موافق و مخالف هست، تو همه پلتفرم های اجتماعی هم تعریف شده!
اینقدر این رای ها و نظرات مخالف دیگران بهش فشار آورده که اونور تو تاپیک مصوبه از بحث فرار کرده، اومده تو امتیاز و تاپیک های تفریحی که ما نمیاییم، به ما تیکه میندازه و به ما اسکرین شات هم نشون میده که آی ملت داد و هوار اینا به من منفی دادن))))
حالا خوبه من سالی به دوازده ماه تو این هفت سالی که تو انجمنم در تاپیک های تفریحی فعال نبودم و فقط تو تاپیک های درسی ام
خب دوستمون بازم میاد تو امتیاز جواب ما رو میده ، خب تو که اینقدر شجاعی که به ما تیکه میندازی چرا میترسی و توو امتیاز جواب میدی، نترس عزیزم کاریت نداریم :-))))))
و این قضیه که من هفت ساله تو انجمنم یعنی کنکور قبول نشدم؟ وات د فااک)))))) اینقدر ذهن کوچیک و بسته ای داری؟
حاجی میگی منم الان پاشم بیام اینکه تو به من میگی اسکل میگی مازوخیست (چون نمیتونی به سوالم جواب بدی) رو ازش اسکرین بگیرم بذارم؟ یا مثلا دونه دونه پست ها رو پیدا کنم منفی بدم؟ لزومی نداره همه مثل شما باشن...تیکه انداختی جوابتو دادم...مدال شجاعت هم دادم به خودت
همه تاپیکا اسپم میدی به در میگی دیوار بشنوه ولی از این دفعه جوابت رو نمیدم...فشاری هم منم
![]()
ویرایش توسط alicr : 31 مرداد 1402 در ساعت 19:18
ب پنجشنبه
امیدوارم در نهایت آرامش اون روز تموم بشه
ب این ک جوگیر شدم ینی واقعنی؟ ن فک نکنم. جوگیر نشدم ولی خب فقط خودم میفهمم چ خبره ..
و ب پستای پایین:/
شاه نشین ِ چشم ِ من ، تکیه گَه ِ خیال ِ توست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)