میگن ساعت ۷ عصر دوباره جلسه دارن
هرچند که از من دیگه گذشت و صحبت کردن راجع به گذشته هم بی فایده س...
شما هم به نظرم ذهنتون رو درگیر نکنین تهش یه کاری میکنن
روز هاتون با لبخند
گمان نمی کنم طرحش لغو شه چون موسسه های کنکوری از الان دوره واسه امتحان نهایی گذاشتن و خودشون به شورا و مجلس وصلن.اگه قرار بر لغو بود شاید همچین نمیکردن.
چشمم اب نمیخوره، عوضی تر از این حرفان.
سال ها دل طلب جام جم از ما می کرد
آنچه خود داشت ز بیگانه تمنا می کرد
برا شماهم تو مای مدیو همون تراز قبل اعتراض رو واستون تو کادر پایین نوشته برا سنجش ارسال شده ؟یا تغییر کرده برا شما؟؟؟![]()
هیچ چیز مشخص نیست. قبلا هم از این حرفا میزدن که مافیای کنکور نمیذاره این اتفاقاتی که الان افتاده بیفته ولی همه این تغییرات رخ داد. کلا زیاد دنبال تحلیل این مسائل نباشید. منطقی پشتش نیست.
تو رو خدا ول کنین دیگه
معدل آنچنانی هم نگرفتم ولی حداقل تاثیر معدل امسال بمونه منطقی تره
همتون برنامه ریزی میکنین که عمومی رو بعد عید هم بخونی قشنگ درصد بالا میده
شما راضی هستین بعد عید سه تا عربی سه تا فارسی سه تا دینی و سه تا زبان بخونین ولی زورتون میاد بعد عید یدونه فارسی یدونه عربی یدونه زبان و یدونه دینی بخونین؟
انصافا منطقی فکر کنین
اصلا 12 کتاب کجا و 4 کتاب
میگویند شب خطرناک است؛ اما خطرناکتر از شب، آدمهایی هستند که یاد گرفتهاند لبخند بزنند و هیچچیز از درونشان معلوم نباشد. خیابانهای نیمهشب، تنها شاهدِ حقیقت آنهاست.
Leave them wondering.
درسته اولش با این حرف که گفتن عمومی حذفه اکثرمون خوشحال شدیم
ولی الان یجورایی سلامت و بهداشت وهویت هم تو کنکور تاثیرگذارن
هر چند خودم خوشم نمیاد
ولی منطقی فکر کنیم میفهمیم امسال هم موندن نهایی بهتره تا برگشت عمومی
اگه خودم کنکوری سال بعدتر 1404 بودم مخالفت میکردم
بخوان عمومی رو برگردونن برا کنکور۴۰۵ برمیگردونن، اگه امسال عمومی برمیگشت احتمالا فقط دروس دوازدهم بود ،اولین نفر کی گفته با حذف مصوبه عمومی برمیگرده ؟ مجلس ، شورا و مجلس دوتا باهمن، به خدا دو قطبی شدیم ، هدف شورا هم همینه ،میان میگن عمومی سه سال قراره برگرده بعد یه عده موافق نهایی میشن قبول دارم برا کسی که دوسال عمومی نخونده سخته ولی قرار نیست همچین اتفاقی بیافته اعتراض ما سر این بود که تاثیر مثبت بشه اومدن گفتن عمومی برمیگرده
ای که در فصل خزانم دیده ای با پشت خم
این زمستان را نبین ما هم بهاری داشتیم
✅ کمپین مخالفت با تاثیر قطعی معدل
❌ لطفا در حد توانتون برای لغو این طرح تلاش بکنین و از کسایی که برای این موضوع تلاش میکنن حمایت کنین
https://www.farsnews.ir/my/c/147261
ایها الناس
بند به بند این مصوبه پر از ایراد و اشکاله و ظالمانس
از تاثیر معدل و حذف عمومی و کنکور دو بار در سال بگیر تا حتی حذف زیرگروه ها !
سعی نکنید با این داستان که هم ترازی با سال ترمیم هست طرفداری کنید رو این مصوبه ننگین
مخصوصا که خیلیاتون دوازدهمی هستید و اصلا کنکور با عمومی ندادید تا حالا :-))))))
استدلال اینکه عمومی حذف شده آخ جووون، استدلال سطحی نگرانه هست، چرا؟ چون شما فقط دارید کمیت رو مدنظر قرار میدین! مثل اینکه جلوی من یک کیلو پیاز و ده گرم زعفران بزارن بگن یکیشو انتخاب کن و من یک کیلو پیاز رو انتخاب کنم چون وزن و تعدادش بیشتره!
شما ببین چند نفر از رتبه های برتر از معدل ضرر کردن? یکیش سید علی محمد حجازی که درصدهاش حتی از رتبه ۱ کنکور هم بیشتر بود
بعضیا فکر میکنن ما ها که مخالف تاثیر قطعی هستیم از امتحان نهایی میترسیم. ما نظام قدیما و دهه هفتادی ها از کلاس اول ابتدایی از همون ۷ سالگی استرس مشق و امتحان داشتیم تو مدرسه . من اصلا کم نیوردم تا لحظه آخر درس خوندم و میگفتم اصل کنکوره اما معدل کار خودشو کرد . لطفا کمی به هم نوعان و هم مسیر های خودتون هم فکر کنید. همش نگید حاشیه . من یه دختر مریض و افسرده هستم و اصلا نمیتونم از خودم دفاع کنم و یا جلوی مصوبه ای رو بگیرم . فقط میخوام اگه قراره اجرا بشه حداقل فرصت ترمیم معدل بدن و همترازی رو رعایت کنن .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)