آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 11 از 15 نخستنخست ... 101112 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 151 به 165 از 219
    1. Top | #151
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alicr نمایش پست ها
      بله منم نگفتم طرح عاری از اشکاله ... اما 4 تا امتحان تشریحی ساده تر از 4 تا درس تستی خوندن تو طول ساله
      تصحیح ها هم اینطوری نیست حالا نمیدونم خودتون امتحان دادین یا اینطور شنیدید...ایراداتی هست اما نه اینکه یکی 7 بده یکی 18.
      بنظرم اگه ترازدهی بر حسب همون امسال باشه مشکلاتش حل میشه
      به من سه تا درس رو 13-14 داده بودن اعتراض زدم همشون بالای 18/5 شدن (درصورتی که خودم حساب کرده بودم بالای 19 بودن)
      حالا اینو کار ندارم
      خریدن سوالای امتحانی خیلی ساده تر از سوالای کنکوره
      بجز این تو تلگرام پر از کانالای تقلبه بعضی حوزه ها خریده میشن طرف با یه هندزفری میره نمره بالا میگیره میاد...
      نمیگم تو کنکور تقلب نمیشه ها نه...
      ولی کار کسی که تو کنکور تقلب میکنه به مراتب سخت تر از کسیه که امتحانات نهایی رو دور میزنه
      هعی...
      روز هاتون با لبخند

2. Top | #152
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Firnadly نمایش پست ها
      من تلاشم رو میکنم و به ناچار برنامم رو طبق شرایطی که هست تنظیم میکنم ولی دلیلی نمیبینم مثل شما طرح مضخرف و پر از تناقض و بی عدالتی شورا رو خوب و قشنگ جلوه بدم
      خوبه این کار درسته
      من که گفتم... صرفا سوال کردم ... من طرف هیشکی نیستم...اما شما هر طور میخوایید میتونید بِبُرید و بدوزید
      با آرزوی موفقیت

3. Top | #153
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Banno نمایش پست ها

به من سه تا درس رو 13-14 داده بودن اعتراض زدم همشون بالای 18/5 شدن (درصورتی که خودم حساب کرده بودم بالای 19 بودن)
      حالا اینو کار ندارم
      خریدن سوالای امتحانی خیلی ساده تر از سوالای کنکوره
      بجز این تو تلگرام پر از کانالای تقلبه بعضی حوزه ها خریده میشن طرف با یه هندزفری میره نمره بالا میگیره میاد...
      نمیگم تو کنکور تقلب نمیشه ها نه...
      ولی کار کسی که تو کنکور تقلب میکنه به مراتب سخت تر از کسیه که امتحانات نهایی رو دور میزنه
      هعی...
      الان من متوجه نشدم...مشکلت سر 0.5 نمره اس؟ البته میدونم 0.25 هم زیاده خصوصا تو نمرات بالا تعیین کنندس...اما باز به نظر تا حد خوبی نجات پیدا کردی از تصحیح سلیقه ای

4. Top | #154
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Masomi نمایش پست ها
      یعنی شما 4 تا درس اضافی تر برا ترمیم معدل نمیخونید؟و بجز دینی بقیه کتابام از پایه سوال دارن مثلا تو عربی قواعد دوازدهم دوازدهم 1.5 نمره است و قواعد پایه 10 نمره. تو زبان گرامر پایه تو ادبیات ارایه و دستور یعنی عربی دهم یازدهم دوازدهم زبان دهم یازدهم دوازدهم ادبیات دهم یازدهم دوازدهم و دینی دوازدهم را باید بخونی برا ترمیمتازه بعد اینکه خوندی و عالی هم خوندی تضمینی نیس 20 بگیری چون تصحیح سلیقه ایه یکی از خطت خوشش میاد بهت میده 14 یکی با زنش دعوا کرده میده 7 یکی پولشو ریخته بودن بهت میده 18 و نهایتا میانگین سه مصحح که هزاران بار دیده شده باهم اختلاف دارن میره تو کارنامتتازه بعد همه اینا چیزی که جالبه حتی ترمیم هم کردی و 20 هم گرفتی با تراز 20 سال دیپلمت مقایسه میشی نه امسال
      من با کلیت حرف ایشون مخالفتی ندارم صرفا ی نکترو بگم، اغلب مشاورا ی اشتباهی کردن میگن نمراتت حتی اگه ترمیم شده با سال دیپلمت تراز میشه! غلطه من خودم امسال ترمیم زدم اکثر درسارو معدلم شد ۱۸.۸۰ ، تراز معدلمم شده ۹۲۰۰ اگه با سال دیپلمم تراز میشد ، تراز خیلی کمتری میگرفتم و واقعیت اینه ک اون درسیو ک ترمیم زدی با سال ترمیمت تراز میشه کانال دکتر بهمنی هم اول همین اشتباهو کرد بعد تصحیحش کرد با مدرک و سند البته در کل من باز هم طرفدار مصوبه نیستم صرفا خواستم این اشتباه رایجو اصلاح کنم که از فشار روانی بچه ها کم شه
      پ ن : این مشاورا همونایین ک میگفتن ۷۰ هزار تا معدل بالای ۱۹ داریم و با معدل زیر ۱۹ هیچی قبول نمیشید

5. Top | #155
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط paariisa نمایش پست ها
      میگن ساعت ۷ عصر دوباره جلسه دارن
      هیچ امیدی ندارم دیگه وقتی رییس مجلس مبگه طرحش خوبه

6. Top | #156
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alicr نمایش پست ها
      الان من متوجه نشدم...مشکلت سر 0.5 نمره اس؟ البته میدونم 0.25 هم زیاده خصوصا تو نمرات بالا تعیین کنندس...اما باز به نظر تا حد خوبی نجات پیدا کردی از تصحیح سلیقه ای
      سودی اینجوری که هر بار میگی متوجه نشدم حس میکنم خیلی نامفهوم دارم حرف میزنم
      بله نیم نمره هم نیم نمره س و تراز میده حتی 17 ادبیات خردا من بیشتر از 17 شهریور من بهم تراز میده حتی 18.5 ریاضی خردادم بیشتر از 20 زیست شهریورم بهم تراز میده!
      پس یعنی حتی .25 هم با اررزشه
      چه نجاتی ؟
      بهم تراز8500 داده...
      طرف معدلش فقط 0.14 از من بیشتره ترازه 10500 گرفته با تراز کنکور 9100 رتبه ش از من بهتر شده
      خدایا منو نارنگی کن
      روز هاتون با لبخند

7. Top | #157
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      هرچند که از من دیگه گذشت و صحبت کردن راجع به گذشته هم بی فایده س...
      شما هم به نظرم ذهنتون رو درگیر نکنین تهش یه کاری میکنن
      روز هاتون با لبخند

8. Top | #158
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Banno نمایش پست ها

چه نجاتی ؟
      بهم تراز8500 داده...
      طرف معدلش فقط 0.14 از من بیشتره ترازه 10500 گرفته با تراز کنکور 9100 رتبه ش از من بهتر شده
      خدایا منو نارنگی کن
      حرفات خیلی کلیه نمیشه نظر داد
      شاید تو سلامت بهداشت خوب گرفتی و اون مثلا ادبیات رو ... با عدد معدل نمیشه قضاوت کرد
      بله واقعا نامفهومی...نارنگی نمیخواد گلابی کافیه

9. Top | #159
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alicr;1888282[COLOR="#FFA07A"
      ] 4 تا امتحان تشریحی ساده تر از 4 تا درس تستی خوندن تو طول ساله[/COLOR]
      شما از همین تیکه از حرفت مشخصه امتحان نهایی امسال رو ندادی، عمومیا تو امتحان نهایی امسال به طرز عجیبی سختیشون بالا رفته بود، دینی رو خود پیامبر هم می‌نشست نمیتونست ۲۰ بگیره. خیلیا با همین خیال خام که شما میگی امتحان تشریحی سادست، شب امتحان خوندن و نمره پایین گرفتن!

نکته جالب این امتحانات سخت اینه که من اگه برم نمره ۱۷ ده سال پیش ام رو ترمیم کنم و بشم ۱۶، درسته ۱۶ من تراز بیشتری میگیره ولی طبق قانون ۱۷ حسابه ! چون نمره پایینتر طبق قانون ترمیم حساب نمیشه، حتی اگر تراز پایینتری داشته باشه

10. Top | #160
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط loading نمایش پست ها
      شما از همین تیکه از حرفت مشخصه امتحان نهایی امسال رو ندادی، عمومیا تو امتحان نهایی امسال به طرز عجیبی سختیشون بالا رفته بود، دینی رو خود پیامبر هم می‌نشست نمیتونست ۲۰ بگیره. خیلیا با همین خیال خام که شما میگی امتحان تشریحی سادست، شب امتحان خوندن و نمره پایین گرفتن!

نکته جالب این امتحانات سخت اینه که من اگه برم نمره ۱۷ ده سال پیش ام رو ترمیم کنم و بشم ۱۶، درسته ۱۶ من تراز بیشتری میگیره ولی طبق قانون ۱۷ حسابه ! چون نمره پایینتر طبق قانون ترمیم حساب نمیشه، حتی اگر تراز پایینتری داشته باشه
      بله امسال شرکت کرده بودم منتها شب امتحانی نخونده بودم که انتظار 20 داشته باشم...معقول خوندم و نمره ام معقول شد...اشتباه شما اینه که فکر میکنید امتحان نهایی مثل قدیماست که با صبح قبل جلسه خوندن بشه 20 گرفت و با این سرنوشت تعیین شه

11. Top | #161
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان من موافق طرح نیستم صرفا سوال بود واسم منطقتون
      لطفا دیگه ریپلای نزنید خسته شدم از توضیح دادن...مرسی اه

12. Top | #162
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Masomi نمایش پست ها
      در نهایت میگم کسایی که از این طرح خوششون اومده قطعا کنکورشونو خراب کرده بودن و تراز معدلشون به کمکشون اومده در واقع فقط ضعیفا حامی این طرحن
      تو ترازای بالا هرچقدرم ترازت بالا باشه تاثیر قطعی ترازتو پایین میاره
      مثلا خودتو کشتی در حد رتبه یک خوندی و تراز کنکورت شده 10000 تراز نهایی بهت داده 8000 و ترازت از 10000 میشه 9000 و رتبه یک تو عملا میشه رتبه 1000
      فقط کسایی از این طرح خوششون میاد که مثلا کنکورشون شده 7000 و نهایی 8000 گرفتن و دیدن عه رتبه بدشون خوب شد که ترازش از 7000 شد 7500
      شاید باورت نشه ولی تراز سوابق من بیشتر از تراز کنکورم بود و به کمکم اومد ولی بازم مخالف سرسخت مصوبه ام

زیادی این طرفدارای مصوبه رو منطقی درنظر میگیری، فقط در یک صورت یک نفر طرفدار این مصوبه سرتاپا و تک تک بندهاش ظالمانه هست، اینه طرف یه اسکل مازوخیسمی باشه

13. Top | #163
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      گمان نمی کنم طرحش لغو شه چون موسسه های کنکوری از الان دوره واسه امتحان نهایی گذاشتن و خودشون به شورا و مجلس وصلن.اگه قرار بر لغو بود شاید همچین نمیکردن.
      چشمم اب نمیخوره، عوضی تر از این حرفان.
      سال ها دل طلب جام جم از ما می کرد
      آنچه خود داشت ز بیگانه تمنا می کرد

14. Top | #164
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      برا شماهم تو مای مدیو همون تراز قبل اعتراض رو واستون تو کادر پایین نوشته برا سنجش ارسال شده ؟یا تغییر کرده برا شما؟؟؟

15. Top | #165
      RHM
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Khazan1 نمایش پست ها
      گمان نمی کنم طرحش لغو شه چون موسسه های کنکوری از الان دوره واسه امتحان نهایی گذاشتن و خودشون به شورا و مجلس وصلن.اگه قرار بر لغو بود شاید همچین نمیکردن.
      چشمم اب نمیخوره، عوضی تر از این حرفان.
      دقیقا، نهایت بتونن درصد تاثیر قطعی رو بیارن پایین یا تعداد دفعات ترمیم رو زیاد کنن

صفحه 11 از 15 نخستنخست ... 101112 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن