درس میخونی
میری بیرون و امروز تفریح میکنی
نوشته اصلی توسط Mahlyn زادروزت شیرین ، پرعشق و نورآفرین باد قهقهه هایی آسمانی و آرامش زلال زندگی را برایت آرزو دارم امیدوارم امسال سال خوبی برات باشه تولدت مبارک @Dayi javad@ نوشته اصلی توسط joodii دایی؟ تا بر نگردی ، دلم نمیره تبریک بگم تولدتو @Dayi javad@ نوشته اصلی توسط Lavender_Haze @Dayi javad@ دایییی عزیز تولدت خیلیییی مبارک باشه با معرفت امیدوارم تو اوج ببینمت.همین الانم تو اوجیاااا.ولی لیاقت خیلی بهتر از اینا رو داری. همیشه سلامت باشی و دلت شاد باشه نوشته اصلی توسط Zahra_xx_m اوه ماین گات GR تولدتون مبارک دایی مهربون امیدوارم سال ها و ماه ها و روزها و ساعت ها و ثانیه های اینده شیرین و لذت بخش باشن فعلا که میتونم مفتخر بشم مجازی یه شکلات خوشمزه کاکائویی یا قهوه تلخ تقدیمتون کنم ایشالله سال بعد حضوری به یه شکلات دعوت میکنم یا هم میتونیم شکلات رو فاکتور بگیریم زحمت هدیه رو بندازیم دوش زن دایی تولدت مبارک نوشته اصلی توسط PUZZLE تولدت مبارک ������ @Dayi javad هرجا هستی خوشحال و سرحال باشی. نوشته اصلی توسط Eve تولدت مبارک، دایی با معرفت @Dayi javad برات حال خوب و خندههای از ته دل آرزو میکنم. مرسی از همتون خیلی ممنونم
پای دوست داشتنت ایستادهام... مثلِ درختِ کاج روبروی پاییز...
در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 15 مهمان)
نمایش برچسبها