آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 28
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

عذاب وجدان هزینه بالا

بچه ها خانوادتون برای شما ۵۰۰ میلیون اگر هزینه کنه تا برید مدرک بگیرید خارج و بیاید ۱ میلیارد حدودا خرجتون میشه پدرتون هم حدود ۱۰ میلیارد خونه و زمین داشته باشه ولی یه ۲۰۶ شش ساله داشته باشه و اون ۵۰۰ میل پول عوض کردن ماشینش باشه عذاب وجدان نمیگرفتید ؟شب و روزم گریست دارم میمیرم
      الان بابام حداقل تا ۶ سال دیگه مجبورا همین ماشینو برونه گناهش چیه ماشینش دیگه خیلی کهنه شده
      خواهشا نظرتونو بگید
      ویرایش توسط دختر۸۱ : 21 شهریور 1401 در ساعت 20:22

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط دختر۸۱ نمایش پست ها
      بچه ها خانوادتون برای شما ۵۰۰ میلیون اگر هزینه کنه تا برید مدرک بگیرید خارج و بیاید ۱ میلیارد حدودا خرجتون میشه پدرتون هم حدود ۱۰ میلیارد خونه و زمین داشته باشه ولی یه ۲۰۶ شش ساله داشته باشه و اون ۵۰۰ میل پول عوض کردن ماشینش باشه عذاب وجدان نمیگرفتید ؟شب و روزم گریست دارم میمیرم
      الان بابام حداقل تا ۶ سال دیگه مجبورا همین ماشینو برونه گناهش چیه ماشینش دیگه خیلی کهنه شده
      خواهشا نظرتونو بگید
      یه سر برو روانپزشک شما مشکل جلب توجه داری
      LEFT
      4/19/2021

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Shah1n نمایش پست ها
      یه سر برو روانپزشک شما مشکل جلب توجه داری
      نگران نباش میرم قرص ضد افسردگی میخورم یه مشت خیالت راحت اقای قاضی

4. Top | #4

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      خواهشا نظرتونو بگید
      دوست عزیز الان واقعا احساس میکنید مشکل بزرگی دارید ؟ اومدید تو انجمنی که طرف 3 ماه کارگری کرده تا 2 تا کتاب برای کنکورش بخره میگید شما چیکار میکردید اگه باباتون که 10 میلیارد خونه و زمین داره و 500 میلیون برای اینکه 206 شش سالش رو عوض کنه شمارو میفرستاد خارج عذاب وجدان نمیگرفتید ؟!!!! دوست عزیز فکر کنم شما یکم از مشکلات جامعه بی اطلاع هستید و با این سوالاتتون کسایی که الان سر خریدن یه کتاب دست دوم مشکل دارن رو داغون میکنید . لطفا یکم رعایت بفرمایید چون حرف شما منو یاد داستان ماری آنتوانت میندازه که وقتی مردم فرانسه نون واسه خوردن نداشتن میگفت مردم چرا شیرینی نمیخورن شما اگر خیلی عذاب وجدان داری زحمت بکش درس بخون مثل اونایی که با بورسیه قلمچی و کمترین هزینه از روستا رتبه میشن قبول بشو تا خودت و پدر و مادرت و جامعه بهت افتخار کنن راه دیگه هم اینکه شما هزینه رو از خانواده بگیر برو درس بخون موفق بشو صد برابرش رو دربیار بیار بده خانوادت جبران میشه اصلا برای پدرت بجای 206 بنز بخر هدیه کن پس ببین به جای گریه کردن کافیه تو هر راهی هستی تلاش کنی . موفق باشید
      ویرایش توسط من همان سیزدهم : 21 شهریور 1401 در ساعت 20:30

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط من همان سیزدهم نمایش پست ها

دوست عزیز الان واقعا احساس میکنید مشکل بزرگی دارید ؟ اومدید تو انجمنی که طرف 3 ماه کارگری کرده تا 2 تا کتاب برای کنکورش بخره میگید شما چیکار میکردید اگه باباتون که 10 میلیارد خونه و زمین داره و 500 میلیون برای اینکه 206 شش سالش رو عوض کنه شمارو میفرستاد خارج عذاب وجدان نمیگرفتید ؟!!!! دوست عزیز فکر کنم شما یکم از مشکلات جامعه بی اطلاع هستید و با این سوالاتتون کسایی که الان سر خریدن یه کتاب دست دوم مشکل دارن رو داغون میکنید . لطفا یکم رعایت بفرمایید چون حرف شما منو یاد داستان ماری آنتوانت میندازه که وقتی مردم فرانسه نون واسه خوردن نداشتن میگفت مردم چرا شیرینی نمیخورن شما اگر خیلی عذاب وجدان داری زحمت بکش درس بخون مثل اونایی که با بورسیه قلمچی و کمترین هزینه از روستا رتبه میشن قبول بشو تا خودت و پدر و مادرت و جامعه بهت افتخار کنن . موفق باشید
      هر چی گفتین اکی ولی بابت اون دو سطر اخرت هیچ وقت نمیبخشمت نمیدونم کی هستی کجایی ولی نمیبخشمت من یک سال تمام درس خوندم تیزهوشانی بودم خدا به سر شاهده ۶ سال درس خوندم ۶ بار لوح و سکه سمپاد گرفتم دهم از ازمون بسیج گوشی هدیه گرفتم ولی کنکور نشد من استرس شدید داشتم کل بدنم میلرزید سر ازمون اصلا یادم نمیاد و الان موندم زیر بار شماتت و قضاوت های امثال تو
      انشاالله یه جایی به یه طریقی چوب قضاوتتو بخوری دیگه حرفی ندارم

6. Top | #6

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      هر چی گفتین اکی ولی بابت اون دو سطر اخرت هیچ وقت نمیبخشمت نمیدونم کی هستی کجایی ولی نمیبخشمت من یک سال تمام درس خوندم تیزهوشانی بودم خدا به سر شاهده ۶ سال درس خوندم ۶ بار لوح و سکه سمپاد گرفتم دهم از ازمون بسیج گوشی هدیه گرفتم ولی کنکور نشد من استرس شدید داشتم کل بدنم میلرزید سر ازمون اصلا یادم نمیاد و الان موندم زیر بار شماتت و قضاوت های امثال تو
      دوست عزیز مگه کسی گفت شما درس نخوندی یا اصلا مگه من شمارو میشناسم که قضاوتت بکنم ؟ کلا همین 4 خط نوشته شمارو خوندم چرا شما همه چیز رو سیاه و سفید میبینید کی گفته 6 بار موفق نشدن برابر با شکست هست ؟ همین دو سال پیش بود یه خانمی از قم بعد از 9 سال خوندن داروسازی قبول شد یا حتی کی گفته حتما کنکور قبول شدن تنها راه موفقیت شماست ؟ اگر شما انقدر کنکور براتون استرس زاست و تنها مانع شما برای موفقیته پس برو خارج بدون کنکور وارد دانشگاه بشو موفق شو بعد ظرف چند سال میتونی چندین برابر هزینه ای که خانوادت برات کردن رو بهشون برگردونی فقط این راه گریه و زاری راهیه که به هیچ موفقیتی نمیرسه الان شما موقع دانشجویی تو خارج گارسونی کنی ماهی 2000 دلار دربیاری میشه ماهی 60 میلیون تومن به پول ما اونم فقط با 20 ساعت کار در هفته پس فکر کنم شما داری زندگیت رو سخت میگیری حالا که امکانش رو داری ازش برای موفقیت استفاده کن
      ویرایش توسط من همان سیزدهم : 21 شهریور 1401 در ساعت 20:42

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

دوست عزیز مگه کسی گفت شما درس نخوندی یا اصلا مگه من شمارو میشناسم که قضاوتت بکنم ؟ کلا همین 4 خط نوشته شمارو خوندم چرا شما همه چیز رو سیاه و سفید میبینید کی گفته 6 بار موفق نشدن برابر با شکست هست ؟ همین دو سال پیش بود یه خانمی از قم بعد از 9 سال خوندن داروسازی قبول شد یا حتی کی گفته حتما کنکور قبول شدن تنها راه موفقیت شماست ؟ اگر شما انقدر کنکور براتون استرس زاست و تنها مانع شما برای موفقیته پس برو خارج بدون کنکور وارد دانشگاه بشو موفق شو بعد ظرف چند سال میتونی چندین برابر هزینه ای که خانوادت برات کردن رو بهشون برگردونی فقط این راه گریه و زاری راهیه که به هیچ موفقیتی نمیرسه الان شما موقع دانشجویی تو خارج گارسونی کنی ماهی 2000 دلار دربیاری میشه ماهی 60 میلیون تومن به پول ما اونم فقط با 20 ساعت کار در هفته پس فکر کنم شما داری زندگیت رو سخت میگیری حالا که امکانش رو داری ازش برای موفقیت استفاده کن
      کدوم دلار بابا میرم ترکیه
      در ضمن من ۶ سال کنکور ندادم ۲ سال کنکور دادم ۶ سال تو تیزهوشان خوندم

8. Top | #8

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      خوب دیگه چه بهتر . آخه الان واسه کنکور تجربی 2 سال فقط دست گرمی به حساب میاد یادمه اون خانومی که از قم قبول شده بود مصاحبش رو تو قلم چی خوندم از یه روستا تو قم بود با وضع مالی خراب میگفت همه اطرافیانم مسخرم میکردن اما من توجهی نکردم انقدر خوندم تا قبول شدم کنکور یه راه 0 تا 100 هست اگر بی وقفه و مستمر تلاش کنید بالاخره یه روز 100 رو پر میکنید اینکه یکی این 100 رو تو 1 سال پر میکنه یا یکی تو 3 سال یا 9 سال اصلا اهمیتی نداره مهم اینه که هر سه نفر وقتی 40 سالشون شد مثلا پزشک هستن و در یک جایگاه و مقام

9. Top | #9
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      .....
      حداقل آرزوهای شاخ دارنکن
      امان ازعقده
      یک متجردمتجددمتحجرافسرده افسون زده انسان نمادربلادرویا/وحش/نجم

10. Top | #10
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      تو درس نخون پولداری دیگ درس واسه ما بی پولاس.
      درضمن تو عرضه نداری. پزشکی بیاری ازپس یه کنکوربرنمیای

11. Top | #11
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      برنگرددازترکیه پولدارمفت خور

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط wonshower نمایش پست ها
      حداقل آرزوهای شاخ دارنکن
      امان ازعقده
      وای خدا چه جور الان من برات اثبات کنم ؟؟واقعا جیزی به ذهنم نمیرسه فقط کتاب hitit2 هست زبان ترکی میخونم اگه راضیت میکنه بفرستم که بعیده با ازن حجم ا. خشونت ...

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط wonshower نمایش پست ها
      تو درس نخون پولداری دیگ درس واسه ما بی پولاس.
      درضمن تو عرضه نداری. پزشکی بیاری ازپس یه کنکوربرنمیای
      میدونم عزیزم برای همینه دارگ میرم دیگه چون عرضشو نداشتم ماشاالله همه مثل شما نیستن که

14. Top | #14
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      هعییی افسرگی چیز عجیبیه فکر میکردم پولدار ها افسرده نمیشند ولی هزینه های درمان افسردگی جوریه که انگار یه بیماریه لاکچریه واسه پولداراس یه حسی میده به من اسم افسردگی انگار باید پول بدی تا افسرده بشی ورودیه داره. نمیدونم ماهام همچین حسی میگیریم ولو بدتر ولی مال ما احتمالا گ.. ی سگ باشه. نمیدونم استارتر عزیز متن تاپیکت منو یاد یه جوکی انداخت میگفت خواب بنز دیدم ولی چون تابحال توشو ندیده بودم شبیه پرشیا دیدمش حالا که هزینه ها انجام شده دیگه چیز ناله کردنت واسه چیه خداییش چه کمکی از ما بر میاد؟

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خوب دیگه چه بهتر . آخه الان واسه کنکور تجربی 2 سال فقط دست گرمی به حساب میاد یادمه اون خانومی که از قم قبول شده بود مصاحبش رو تو قلم چی خوندم از یه روستا تو قم بود با وضع مالی خراب میگفت همه اطرافیانم مسخرم میکردن اما من توجهی نکردم انقدر خوندم تا قبول شدم کنکور یه راه 0 تا 100 هست اگر بی وقفه و مستمر تلاش کنید بالاخره یه روز 100 رو پر میکنید اینکه یکی این 100 رو تو 1 سال پر میکنه یا یکی تو 3 سال یا 9 سال اصلا اهمیتی نداره مهم اینه که هر سه نفر وقتی 40 سالشون شد مثلا پزشک هستن و در یک جایگاه و مقام
      درسته ولی شرایط من خاص بود من استرس شدید دارم و وسواس فکری شدید حدودای ۱۵ خرداد و اینا بود از روی صندلی پاشدم بیام رو میز غذا خوری یه لحظه کلا افتادم زمین پاهامو حس نمیکردم اصلا هر چه قدر قسم میخوردم باور نمیکردن اخرش اورژانس و... رفتم دکتره مشکوک به ام اس شد و کلی ازمایش اخر سر گفت حمله ی شدید عصبی و پانیک بوده پدرم دیگه اجازه ندادن بمونمشت من ظرفیتشو ندارم خیلی مشکلات دارم خیلی ‌...

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن