X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 21
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

چه جور با سرکوفت ها کنار بیام

من دو سال کنکور دادم دو سال هم دور برای ۲۰ هزار اوردم متاسفانه و حدود ۲۵ میلیون اینا تو این دو سال خرجم شد البته با پایه و اینا حساب کنم شاید خیلیم بیش تر ۳۵ تومن اینا بشه شاید دقیقشو واقعا نمیدونم ولی کلاسام عمومی بود و سال پشت اصلا کلاس هم نرفتم فقط خودم خوندم مدرسمم فرزانگان بود و نرخ دولتی دیگه
      الان مامانم و بابام همش بم سرکوفت میزنن برای تو خرج کردیم قبول نشدی و رتبت خیلی بد اومد حتما مارو گول میزدی درس نمیخوندی در حالی که به خدا همیشه تو نفرات برتر بودم و اخریم رتبه های قلمچی و سنجش همشون زیر ۴۰۰۰ بود ولی کنکور خیلی دسو پاچه شده بودم اصلا هیجی از سر جلسه یادم نمیاد خیلی حالم بد بود ازشون خیلی میترسیدم که اگه نشه چی و همونطورم شد
      الانم اجازه ی نظر دادن و انتقاد و.... تو خونه ندارم هر چی بگم میگن اخه تخم دو زرده گذاشتی نظر هم بده 😭😭 مستقیم و غیر مستقیم هی میگن
      بابام همش مبگه پول ماشین جدیدی که میخواستگ بخرم دادم بفرستنت ترکیه اونجا بری بخونیا من دیگا خونمم نمیتونم به استادا بدم بهت نمره بدن حس بی ارزش بودن میکنم هر دقیقه سرکوفت میشنوم دو. تا دیگه تاپیک زدم میتونید اونارم یا مگاهی بندازید خیلی دلمو میشکنن تحمل ندارم دیگه
      چه رفتاری داشتا باشم چه خاکی سرم کنم از دستشون

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      دوست عزیز، چرا فکر نمی کنی که هر اتفاق خوب یا بدی بجز خودش یه سری اتفاقات بعدش رو هم داره. یه چیزی بین زلزله و پس لرزه. درسته که پدرمادرت نباید هی نبش قبر کنن ولی بالاخره اونا هم حق دارن. خلاصه، این پس لرزه یه مدت زمانی داره که خودش تموم میشه، تا ابد که نیست. تنها کاری که تو باید انجام بدی اینه که تحمل کنی تا دورانش تموم بشه چون الان میدونی که تا ابد نیستش این اتفاق.

3. Top | #3
      کاربر انجمن

bazande
      نمایش مشخصات
      تحمل!همین.مگه کار دیگه ایم میشه کرد؟

4. Top | #4
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      ذهن قوی..تمرکز روی هدف

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام دختر خوب، از تاپیک هایی که میزنی کاملا میتونم درک کنم که چه فشارهایی داری تحمل میکنی،ولی باید صبر کنی تا بری از کشور و اونجا زندگی خودت رو تشکیل بدی، باور کن وقتی دور بشی اوضاع خیلی بهتر میشه، وقتی دلتنگت شدن اون موقع میفهمن که واقعا اونقدر ها هم مهم نبود که دخترشون پزشکی نیاورده یا هرچی، حداقل دخترشون پیششون بود، پس این دوری خودش میتونه تا حدی از شدت سرکوفت ها کم کنه، ثانیا وقتی جلوی چشمشون باشی هر دقیقه فرصت غر و سرکوفت زدن دارن اما بعدا این ارتباط نهایتا به ویدئو کال ختم میشه
      با آرزوی پیروزی و شادکامی برای شما
      mucizelere inanırım

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خودتو بغل کن . خدارو به یاد بیار . لبخند بزن و بلند شو به سمت اهدافت حرکت کن
      ادیسون 219 بار در آزمایش تولبد گرامافون شکست خورد و در آزمایش 220 ام موفق شد
      هر شکست یه دلیلی داره دلیل شکتت رو پیدا کن و ازش درس بگیر و ضمینه راه موفقیتت کن
      mont

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Newsha.ma نمایش پست ها
      سلام دختر خوب، از تاپیک هایی که میزنی کاملا میتونم درک کنم که چه فشارهایی داری تحمل میکنی،ولی باید صبر کنی تا بری از کشور و اونجا زندگی خودت رو تشکیل بدی، باور کن وقتی دور بشی اوضاع خیلی بهتر میشه، وقتی دلتنگت شدن اون موقع میفهمن که واقعا اونقدر ها هم مهم نبود که دخترشون پزشکی نیاورده یا هرچی، حداقل دخترشون پیششون بود، پس این دوری خودش میتونه تا حدی از شدت سرکوفت ها کم کنه، ثانیا وقتی جلوی چشمشون باشی هر دقیقه فرصت غر و سرکوفت زدن دارن اما بعدا این ارتباط نهایتا به ویدئو کال ختم میشه
      با آرزوی پیروزی و شادکامی برای شما
      به خدا میترسم تو ویدیو کال هم سرکوفت بزنن
      خسته شدم دیگه کاسه صبرم خیلی وقته پر سهله لبریز شده کاش بمیرم هر دقیقه هر ثانیه ارزوی مرگ میکنم کاش بمیرم

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ahmad1234 نمایش پست ها
      دوست عزیز، چرا فکر نمی کنی که هر اتفاق خوب یا بدی بجز خودش یه سری اتفاقات بعدش رو هم داره. یه چیزی بین زلزله و پس لرزه. درسته که پدرمادرت نباید هی نبش قبر کنن ولی بالاخره اونا هم حق دارن. خلاصه، این پس لرزه یه مدت زمانی داره که خودش تموم میشه، تا ابد که نیست. تنها کاری که تو باید انجام بدی اینه که تحمل کنی تا دورانش تموم بشه چون الان میدونی که تا ابد نیستش این اتفاق.
      از کجا میدونی تا ابد نیست من اشتباهاتی که وقتی ۱۲ سالم بود انجام دادم هنوزم سرکوعتشو میشنوم

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hydrogen نمایش پست ها
      تحمل!همین.مگه کار دیگه ایم میشه کرد؟
      اره واقعا غیر ممکنه تحمل

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط دختر۸۱ نمایش پست ها
      از کجا میدونی تا ابد نیست من اشتباهاتی که وقتی ۱۲ سالم بود انجام دادم هنوزم سرکوعتشو میشنوم
      خب تو داری از ایران میری
      اونجا فوق العاده تلاش کن و بعدش مستقل شو که دیگه برنگردی ایران

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Janan نمایش پست ها
      خب تو داری از ایران میری
      اونجا فوق العاده تلاش کن و بعدش مستقل شو که دیگه برنگردی ایران
      پلنم دقیقا همینه تا جایی که میتونم تلاشمو میکنم

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      پلنم دقیقا همینه تا جایی که میتونم تلاشمو میکنم
      فقط زندگی رو اینقدر سخت نگیر .
      زندگی تا دلت بخواد بالاپایین داره
      هر دفعه این شکلی به هم بریزی که نابود میشی

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Janan نمایش پست ها
      فقط زندگی رو اینقدر سخت نگیر .
      زندگی تا دلت بخواد بالاپایین داره
      هر دفعه این شکلی به هم بریزی که نابود میشی
      به خدا خیلی سخت میگذره برام
      هیچکس نمیدونه برای من داره چی و چه جور میگذره

14. Top | #14
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      به خدا خیلی سخت میگذره برام
      هیچکس نمیدونه برای من داره چی و چه جور میگذره
      میخوام یه حقیقتی رو بهت بگم و پذیرفتن یا نپذیرفتنش به تو بستگی داره
      مشکلی که تو داری رو هزاران نفر دیگه هم تجربه کردن و اگر بگردی اطراف خودت حتی شاید از آشناهات پیدا کنی
      اگر نمیتونی پیدا کنی من خودم یه نمونه هستم
      من خودم هم 5 ماه آخر امسال رو ناامید شدم و به خانوادم دروغ گفتم که درس میخونم و 400 گیگ نت رو خرج یوتیوب گردی کردم
      که به تبع خانواده هم فهمید و خیلی کدورت وحشتناکی پیش اومد (وضعیت من از شما بدتر هم بود چون من به خانوادم دروغ گفتم که میخوندم)
      ولی دنبال راه حل گشتم و با پدر و مادرم رفتم پیش مشاور و گفتم ناامید شدم و خانواده هم قبول کرد پشت کنکور بمونم
      این نشون میده که درد و رنج شما بر درد و رنج بقیه برتری نداره.
      همه ما باید رنج بکشیم و این موضوع کمک میکنه که خودتون رو قربانی نبینین و با ذهنی باز دنبال راه حل بگردین
      با خانواده صحبت کنین و حقیقت رو بهشون بگین
      کارنامه های کانون رو نشونشون بدین و یا از مشاور کمک بگیرین.
      هر کاری که میکنین یادتون باشه حق به جانبی و خودتون رو قربانی دیدن زندگیتون رو نابود میکنه.
      شما خاص نیستین...

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SauronAmir نمایش پست ها
      میخوام یه حقیقتی رو بهت بگم و پذیرفتن یا نپذیرفتنش به تو بستگی داره
      مشکلی که تو داری رو هزاران نفر دیگه هم تجربه کردن و اگر بگردی اطراف خودت حتی شاید از آشناهات پیدا کنی
      اگر نمیتونی پیدا کنی من خودم یه نمونه هستم
      من خودم هم 5 ماه آخر امسال رو ناامید شدم و به خانوادم دروغ گفتم که درس میخونم و 400 گیگ نت رو خرج یوتیوب گردی کردم
      که به تبع خانواده هم فهمید و خیلی کدورت وحشتناکی پیش اومد (وضعیت من از شما بدتر هم بود چون من به خانوادم دروغ گفتم که میخوندم)
      ولی دنبال راه حل گشتم و با پدر و مادرم رفتم پیش مشاور و گفتم ناامید شدم و خانواده هم قبول کرد پشت کنکور بمونم
      این نشون میده که درد و رنج شما بر درد و رنج بقیه برتری نداره.
      همه ما باید رنج بکشیم و این موضوع کمک میکنه که خودتون رو قربانی نبینین و با ذهنی باز دنبال راه حل بگردین
      با خانواده صحبت کنین و حقیقت رو بهشون بگین
      کارنامه های کانون رو نشونشون بدین و یا از مشاور کمک بگیرین.
      هر کاری که میکنین یادتون باشه حق به جانبی و خودتون رو قربانی دیدن زندگیتون رو نابود میکنه.
      شما خاص نیستین...
      به پیر به پیغمبر برتر نیستم که بدتر هستم به خدا همشو نشونشون دادم سنجش قلم همه ی رمزامو دارن نمیدونم چرا ولم نمیکنن شما ۴۰۰ گیگ نت استفاده کردی من غیر ویدیو های بابایی معلم شیمی هیچ ویدیوی دیگه نگاه نکردم خودشونم میدونن و نمیان مشاور

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 4 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن