X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا با مصوبه مربوط به کنکور 1402 موافقید؟

رأی دهندگان
    290. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • بله

56 19.31%
    • خیر

234 80.69%
    صفحه 172 از 297 نخستنخست ... 72162171172173182272 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 2,566 به 2,580 از 4441
    1. Top | #2566
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      پورعباس تو برنامه تهران بیست گفته که یه سری داوطلب که سوابق تحصیلی کاملی ندارن از میزان سوابق تحصیلی براشون کاهش پیدا میکنه گفتن شاید حتی به صفر هم برسه

2. Top | #2567
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سوال من اینه سوابق نظام قدیم تجربی ناقصی داره که از تاثیرش کم بشه؟

3. Top | #2568
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با رد موضوع بلاتکلیفی داوطلبانی که سابقه تحصیلی هماهنگ کشوری ندارند یا دیپلمه نظام قدیم هستند، ادامه داد: نگرانی دانش ­آموزان به جهت ضعف در رقابت و سنجش صورت­ گرفته در بخش سابقه­ تحصیلی با امکان شرکت در آزمون­ های ترمیم نمره قابل رفع است و این بخش از سنجش نیز همچون کنکور دارای فرصت تکرارپذیری و جبران خلاء یادگیری خواهد بود.
      وی گفت: پراکندگی جامعه متقاضیان شرکت در آزمون ورودی دانشگاه­ ها و مراکز آموزش­ عالی نشان می­ دهد حدود ۸۲ درصد متقاضیان در هر پنج گروه آزمایشی در سال برگزاری کنکور یا در سال ماقبل آن، موفق به اخذ دیپلم شده ­اند؛ بنابراین گروه اصلی مخاطب کنکور فرصت کافی برای برنامه ­ریزی حین تحصیل دارند و اساسا بحث ترمیم نمرات نهایی برایشان محلی از اقدام نخواهد بود. برای مابقی متقاضیان نیز تدابیر لازم ترمیمی و تکمیلی اتخاذ شده است.
      برزویی ادامه داد: همچنین جزئیات مربوط به برنامه زمان­بندی و نحوه­ برگزاری آزمون استاندارد و سراسری، ترمیم نمره دروس، نحوه ایجاد سابقه تحصیلی برای دانش آموزان یا دیپلمه های هنرستان های کار و دانش و فنی و حرفه ای و گروه زبان، تا شهریور ۱۴۰۱ توسط آموزش و پروش پیشنهاد و توسط شورای سنجش و پذیرش دانشجو مصوب و اطلاع­ رسانی عمومی از طریق سازمان سنجش آموزش کشور، رسانه­ های جمعی و پایگاه ­های اطلاع­رسانی رسمی وزارت آموزش و پرورش صورت خواهد پذیرفت.

لینک خبر :

ویرایش توسط elhameli : 12 مرداد 1401 در ساعت 11:01

4. Top | #2569
      کاربر حرفه ای

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط loading نمایش پست ها
      اینا هیچ وقت به ضرر سال اولی ها کار نمیکنن اگه سابقه تحصیلی ناقصی دارین حتما برین کامل کنین و تا شرایطتون مثل نظام جدیدا باشه اینطور که معلومه بدجور رو اجرای مصوبه مصمم هستن

5. Top | #2570
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط loading نمایش پست ها
      ببین، وقتی قراره سوابق تاثیر قطعی داشته باشه،باید برا همه چه نظام قدیمو ماقبل قدیمو قبل84 بعد84 پیرو جونو خونه دارو بچه دارو....... اینا سوابق درست کنن با شرکت تو نهایی.کاریم نداره. یه دیپلم جدید میگیری.اینا که میگن نظام قدیم چی مشه، هیچی نمیشهو فقط میری برات نمره ثبت میکنن.کاری ندران تو مث ما فسیل قدیمی یا جدیدی یا پیرمرد70ساله ایی یا اینا.

اما بحث سر اینکه که کلا ایرادو اشکال زیاد داره. الانم ک اینجور گفته تازه بدترم شده.مگه میشه اونا سوابق نداشته باشنو بیان کنکور بدنو برن؟ خو اینطوری که از همه جلو زدن بدونه شرکت تو نهایی.پس اینم یه ایراد دیگه که احتمال لغو یا حذف این چیزه شورا رو زیاد میکنه
      و اما،تو بوته اجرا میفهمن ک اصلا شدنی نیس اینکار که تاثیر قطعی بدیمو دوتا کنکور بگیریمو و......
      خیلی مشکلات سر راه این مصوبه هست.باید سیستم سنجش پذیرش چندده ساله رو بکوبونن از نو بسازن
      از اونطرف میگن نیروی زیادی میخاد تصحیح اینهمه برگه. ظرفیت پذیرش رشته تاپا کمه.معدل 20 زیادترن از ظرفیت پذیرش .تقلب زیاده. معدل 20 واقعی تقریبا ناممکنه تشخیص دادنش و............
      کلا بنظر من الان باید ب حذف این مصوبه فک کرد، چون از هر زاویه ایی بهش نگا میکنی ایراد وحشتناک داره

من میگم ما ترمیم معدلم بریم،20م بشیم، چون تعداد حالا نگیم 70هزارتایی که میگن، بگو 15000تا، باز تو رشته تاپا جا نیس برا حدود5 6 هزار نفر با معدا بیستی ک دارن و کنگور تخصصی خوبی ک دادن
      مگه اینکه نهایی و تخصصی فوق سخت و با تعداد زیاد سوال بگیرن ک همه رو بتونه تفکیک کنه.که اینطوری در واقع همون کنکوره اما سختر و بااسترس بیشتر . ک اینم از اهداف اموزشی کشور دوره.
      اضافه گویی نکنیم.همه میدونید چ چیزه سراپا ایرادی درست کردن و بعدا خودشون میفهمن نمیشه فعلا برا حداقل چندسال اینده عملیش کرد.ان شاالله زودتر بفهمن که نشدنیییییییییه اینکار و نمیتونننننننن اجراش کنن

6. Top | #2571
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ramtin.a.z.sh نمایش پست ها
      ببین، وقتی قراره سوابق تاثیر قطعی داشته باشه،باید برا همه چه نظام قدیمو ماقبل قدیمو قبل84 بعد84 پیرو جونو خونه دارو بچه دارو....... اینا سوابق درست کنن با شرکت تو نهایی.کاریم نداره. یه دیپلم جدید میگیری.اینا که میگن نظام قدیم چی مشه، هیچی نمیشهو فقط میری برات نمره ثبت میکنن.کاری ندران تو مث ما فسیل قدیمی یا جدیدی یا پیرمرد70ساله ایی یا اینا.

اما بحث سر اینکه که کلا ایرادو اشکال زیاد داره. الانم ک اینجور گفته تازه بدترم شده.مگه میشه اونا سوابق نداشته باشنو بیان کنکور بدنو برن؟ خو اینطوری که از همه جلو زدن بدونه شرکت تو نهایی.پس اینم یه ایراد دیگه که احتمال لغو یا حذف این چیزه شورا رو زیاد میکنه
      و اما،تو بوته اجرا میفهمن ک اصلا شدنی نیس اینکار که تاثیر قطعی بدیمو دوتا کنکور بگیریمو و......
      خیلی مشکلات سر راه این مصوبه هست.باید سیستم سنجش پذیرش چندده ساله رو بکوبونن از نو بسازن
      از اونطرف میگن نیروی زیادی میخاد تصحیح اینهمه برگه. ظرفیت پذیرش رشته تاپا کمه.معدل 20 زیادترن از ظرفیت پذیرش .تقلب زیاده. معدل 20 واقعی تقریبا ناممکنه تشخیص دادنش و............
      کلا بنظر من الان باید ب حذف این مصوبه فک کرد، چون از هر زاویه ایی بهش نگا میکنی ایراد وحشتناک داره

من میگم ما ترمیم معدلم بریم،20م بشیم، چون تعداد حالا نگیم 70هزارتایی که میگن، بگو 15000تا، باز تو رشته تاپا جا نیس برا حدود5 6 هزار نفر با معدا بیستی ک دارن و کنگور تخصصی خوبی ک دادن
      مگه اینکه نهایی و تخصصی فوق سخت و با تعداد زیاد سوال بگیرن ک همه رو بتونه تفکیک کنه.که اینطوری در واقع همون کنکوره اما سختر و بااسترس بیشتر . ک اینم از اهداف اموزشی کشور دوره.
      اضافه گویی نکنیم.همه میدونید چ چیزه سراپا ایرادی درست کردن و بعدا خودشون میفهمن نمیشه فعلا برا حداقل چندسال اینده عملیش کرد.ان شاالله زودتر بفهمن که نشدنیییییییییه اینکار و نمیتونننننننن اجراش کنن
      من که میگم احتمال لغو شدنش تا مهر خیلی زیاده چون اگر بخوان همین امسال اجراش کنن خیلی بد طور میشه بعدشم چطوری میخوان معدل ۲۰ کنکور ۱۴۰۲ رو که هر امتحانش خودش یه کنکوره تراز کنن با اونی که سال ها پیش دیپلم گرفته و معدلشم ۲۰ هست معلوم نیست که تقلب کرده یا نه...نهایی ها وحشتناک توشون تقلب میشد زمان ما اونوقت همون متقلب معدل بیست بدون هیچ زحمتی ۴۰ درصد کنکورو مال خودش میکنه واقعا بده این طوری.....
      ویرایش توسط S.akbari : 12 مرداد 1401 در ساعت 13:41

7. Top | #2572
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط S.akbari نمایش پست ها
      من که میگم احتمال لغو شدنش تا مهر خیلی زیاده چون اگر بخوان همین امسال اجراش کنن خیلی بد طور میشه بعدشم چطوری میخوان معدل ۲۰ کنکور ۱۴۰۲ رو که هر امتحانش خودش یه کنکوره تراز کنن با اونی که سال ها پیش دیپلم گرفته و معدلشم ۲۰ هست معلوم نیست که تقلب کرده یا نه...نهایی ها وحشتناک توشون تقلب میشد زمان ما اونوقت همون متقلب معدل بیست بدون هیچ زحمتی ۴۰ درصد کنکورو مال خودش میکنه واقعا بده این طوری.....
      چه سالی نهایی دادی؟

8. Top | #2573
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      چرا این مصوبه مخالفاش زیادن؟ فک کنم برای شرط معدله فقط وگرنه حذف عمومیا از کنکور باید از خیلی سال پیش اعمال میشد و کنکور فقط از درسای تخصصی طرح میشد چرا مثلا یکی شیمیشو 88 زده ولی ادبیات و عربی دینی 100 زده بشه رتبه یک؟

9. Top | #2574
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      کاش تاثیرش مثبت بود حداقل

10. Top | #2575
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Safa` نمایش پست ها
      چرا این مصوبه مخالفاش زیادن؟ فک کنم برای شرط معدله فقط وگرنه حذف عمومیا از کنکور باید از خیلی سال پیش اعمال میشد و کنکور فقط از درسای تخصصی طرح میشد چرا مثلا یکی شیمیشو 88 زده ولی ادبیات و عربی دینی 100 زده بشه رتبه یک؟
      اگر بخوایم این طوری نگاه کنیم مثلا فیزیک و ریاضی تو دانشگاه چه قدر به درد پزشک و پرستار میخوره که بچه ها بابت خوندنشون انقدر سختی بکشن؟اتفاقا درسایی مثل ادبیات و زبان تو دانشگاه بیش تر به کار میاد تا مثلا فیزیک...

11. Top | #2576
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      چه سالی نهایی دادی؟
      ۹۷ نظام قدیمم که هیچیش هنوز معلوم نیست

12. Top | #2577
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط S.akbari نمایش پست ها
      اگر بخوایم این طوری نگاه کنیم مثلا فیزیک و ریاضی تو دانشگاه چه قدر به درد پزشک و پرستار میخوره که بچه ها بابت خوندنشون انقدر سختی بکشن؟اتفاقا درسایی مثل ادبیات و زبان تو دانشگاه بیش تر به کار میاد تا مثلا فیزیک...
      اختیار داری اتفاقا فیزیک ریاضی به درد میخوره مخصوصا تو رشته دندانپزشکی

13. Top | #2578
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اختیار داری اتفاقا فیزیک ریاضی به درد میخوره مخصوصا تو رشته دندانپزشکی
      من پزشکی و پرستاری رو گفتم طبیعتا بچه ها بیش تر درساشون به زیست بیش تر مرتبطه و شیمی به اتفاقا بچه های پزشکی برای تحقیقات و مقاله نویسی خیلی به زبان نیاز دارن در ثانی دارن به زبان فارسی درس میخونن که زبان رسمی کشوره پس حساب ادبیات از بقیه عمومیا جداس هر چند که خودمم واقعا دلم میخواد عمومی نباشه تو کنکور ولی تاثیر قطعی معدل واقعا از عمومی های مزاحم بدتره

14. Top | #2579
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      بچه ها توروخدا بیاین برنگردیم سر قضیه ی اینکه چی حذف شه بده چی حذف شه خوبه، عمومی قد خودش لازمه اختصاصیم قد خودش

بیاین اگه قراره بمونین و مخالفین این تجمعارو بریم، من شنبرو قراره شرکت کنم
      Lost in DayDream

15. Top | #2580
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سعی کنید اینجا وقت تلف نکنید
      خودم شروع کردم به خوندن
      هر چند اوضاع روحیم جالب نیست
      ولی امسال باید از اخبار دور بود
      موفق باشید
      هیچ جوینده ندانست که جای تو کجاست...

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 133 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 133 مهمان)