چرا هیچخبری نیست حوصلم سر رفت
نوشته اصلی توسط ZanaP فیلمباز قدیمی و اصیل فقط kmplayer احسنت تایلر جان..حق بود
نوشته اصلی توسط Mirrorball من این وسط کلاس ایین نامه هم دارم یعنی اصن پشم انر پشم اندر... خداروشکر کلاسای من هفته بعد افتاد
"میبـینـم آن طلـوع خـورشـیـد را ! 🤍"
نوشته اصلی توسط Zakhmistovar چرا هیچخبری نیست حوصلم سر رفت منم کم کم داره حوصلم سرمیره
نوشته اصلی توسط Mirrorball من این وسط کلاس ایین نامه هم دارم یعنی اصن پشم انر پشم اندر... منممممم ساعت ۴ تا ۶
نوشته اصلی توسط matinzu80 jet audio یادته :d video player ویندوز ویستا
نوشته اصلی توسط Mndayi خودت گفتی مهم نیس اخه راحت باش خدا نگم چیکارت کنه ..
نوشته اصلی توسط Gord_Afarid نهایتا گوشی مامان و بابام رو بزارم رو هواپیما خودم که موقع حرف زدن گریه م بگیره احتمالا نمیتونم ج بدم چرا انقدر منفی؟ ایشالا خوب میشی عزیزم
نوشته اصلی توسط Gord_Afarid نهایتا گوشی مامان و بابام رو بزارم رو هواپیما خودم که موقع حرف زدن گریه م بگیره احتمالا نمیتونم ج بدم منم سال اول گریه ام گرفته بود وقتی زنگ زدن. داییم هم همون موقع پاشد اومد خونمون، به طرز بدی صدامو بردم بالا. انشالله که هرچی خیره عزیزم
چیشد... لحظه ی موعود نرسید؟
نوشته اصلی توسط Mirrorball من این وسط کلاس ایین نامه هم دارم یعنی اصن پشم انر پشم اندر... خوبه سرت گرم میشه تا نتایج بیاد
من پدر مادرم هیچ کدوم موقع نتایجخونه نیستن اگه قبول نشدم با چه رویی زنگ زدن جواب بدم؟
نوشته اصلی توسط Amirxray ترکونده فکر نمیکردم حتی رتبه ۱ هم چنین درصدایی بزنه
نوشته اصلی توسط reza fff احسنت تایلر جان..حق بود جک هستم داداش
!Omne animal post coitum triste
نوشته اصلی توسط S.akbari فکر نمیکردم حتی رتبه ۱ هم چنین درصدایی بزنه میشه درصداشو بگی
در حال حاضر 619 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 619 مهمان)