آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 26
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

راهنمایی از تمامی رتبه های برتر برای آغاز کنکور 1402 لطفا کمک کنید.

سلام
      من امروز عضو شده ام .

من امسال از رشته ریاضی فیزیک فارغ التحصیل میشم و کنکور ریاضی هم ثبت نام کرده ام برای امسال . متاسفانه نتونستم رشته کنکورم رو تغییر بدم چون خیلی دو دل بودم درباره آینده و راهی که میخوام طی کنم و وقت گذشت و سیستم پاسخگویی هم رشته رو تغییر نداد .
      ولی تصمیم گرفتم بیام تجربی و بخونم برای پزشکی

من میخواهم کنکور تجربی 1402 شرکت کنم .
      رزومه تحصیلی من :
      مدرسه دولتی عادی متوسط حتی رو به پایین .
      منطقه 3
      پایه تحصیلی ام نه صفر صفر هستش مثل بعضیا که میگن و نه در حدی هست که بتونم پزشکی سراسری قبول بشم .
      بعضی دروس رو خیلی خوب بلدم ولی بعضی دیگر رو اصلا بلد نیستم یا بهتره بگم در سطح کنکور بلد نیستم
      مثلا من زبان انگیلیسی خیلی خوبی دارم چون از همان سالهای ابتدایی کلاس رفته ام و مسلط ام و حتی نخونم هم مشکلی نیست و میتونم بالای 70 بزنم حتی شاید 100 چون سوالات کنکورش رو دیده ام
      زیست شناسی و زمین شناسی که کلا نخونده ام و هیچ تفکری نسبت بهشون ندارم . و صفر صفر صفر هستم
      ریاض و فیزیک با اینکه رشته ریاضی فیزیک بودم ولی در حد جزوه دبیرمون که خیلی ناقصه و در حد کتاب درسی هم حتی نیست بلدم . و تست که ترکیبی میاد و باید به تمام نکات مسلط بود رو نمیتونم بزنم و باید کار کنم از صفر و اصولی چون این دو درس اصولی باید کار بشن

شیمی رو خوشبختانه خوبم حتی تست هم میتونم بزنم و مشکلی ندارم / خدا بگم اقای بهمن بازرگانی رو هر چی میخواد بهش بده و همیشه سر زنده نگه داره واقعا کتاباش خیلی خوبن و من هم از یازدهم کتاباش رو خریدم و چون خیلی خوب آموزش داده بود و مثل کمیک بوک بود و کتاب داستان طور خوندم درسنامه هاش رو ولی تستهاشون رو نزده ام زیاد و شاید 20 درصد تستهاشون رو زده باشم . ولی بیس شیمی ها رو بلدم / مثل استوکیومتری و شیمی آلی و لوویس و ارایش الکترونی و ..... ولی دوازدهم میتکران خیلی گرون بود نتونستم بخرمش و دوزادهم شیمیش رو هیچی بلد نیستم . ولی میخرمش حتما مبتکران رو چون واقعا عالی ان
      دروس عمومی دیگر هم
      ادبیات رو قرابت هاش رو خوب میزنم و شم ادبی دارم و تو تعیین سطحی هم که گرفتم از خودم { کنکور خارج 99 } 5 تا قرابت رو درست زدم / ولی بقیه مباحث نزدم
      عربی واقعا ازش متنفرم
      هیچی هم بلد نیستم ازش و کلا با تقلب امتحانات رو پاس کرده ام
      دینی هم معلممون چون سخت گیر بود لامصب باید متن رو عین بلبل میخوندیم براش از حفظ در حد کتاب بلدم ولی خوب تستی نمیدونم چجوریاست دینی ولی فک نکنم کار سختی باشه

با این رزومه که از خودم ذکر کردم از شما میخواهم که من رو راهنمایی کنید . چون واقعا کنکور تجربی خیلی کنکور سختی هستش به نظرم
      من شرایط قبولی ر دانشگاه پولی ندارم و باید سراسری قبول بشم چون پول رفتن به ازاد و پردیس ندارم

سوالایی که دارم اینها هستند .
      ایا من میتونم موفق بشم ؟ یعنی اینکه یکسال فرصت که از الان باقی است تا کنکور 1402 فرصت کافی هست برای رسیدن به پزشکی دانشگاه سراسری ؟ الان دقیقا 13 ماه فرصت هست و یه حسی بهم میگه نمیتونی چون که ببینید تجربی ها واقعا افراطی درس میخونن خدایی / یعنی از دمشون از همون دهم میخونن و تست میزنن قوی
      و من یکم نگرانم که با اینا واقعا رقابت کار سختیه
      2 اینکه در تابستان من اگر زیست رو کلا یک دور روخوانی کنم و بخونمش کار خوبی است ؟ یا فقط پایه رو بخونمش؟ خودم میخواستم یم دور کل زیست رو بخون در سطح کتاب درسی / چون یدونه از مصاحبه ها رو خوندم این کار رو کرده بودن فک کنم / ایشونم تغیی رشته ای بودن اسمشون هم فک کنم امید رضایی بود .
      ممنون میشم من رو راهنمایی کنید .
      ویرایش توسط -Mikasa- : 06 خرداد 1401 در ساعت 13:23

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کسی نیست به ما کمک کنه ؟؟ پیشنهادی ؟؟ کمکی؟؟ نظری؟؟

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      چرا پیام ها تایید نمیشن؟؟؟
      این چه انجمنیه دیگه واقعا
      چرا واقعا

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      یه سوال پرسیدیم هیشکی اینورا نیامد

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      لطفا کمک کنید
      @WickedSick
      @Z3RO @aminlmnop @Hadi.Z @M.Faraz.Abr @matrooke @happy-moon @MoeinSanjary @AmirReza400 @itsamirn @mahdi021bay @Hamid1066wrr @AmirHo3einrezaee @Z3R0 @AmirHo3einrezaee
      amirho3einrezaee@
      @King of konkur
      ویرایش توسط -Mikasa- : 06 خرداد 1401 در ساعت 13:18

6. Top | #6
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط -Mikasa- نمایش پست ها
      سلام
      من امروز عضو شده ام .

من امسال از رشته ریاضی فیزیک فارغ التحصیل میشم و کنکور ریاضی هم ثبت نام کرده ام برای امسال . متاسفانه نتونستم رشته کنکورم رو تغییر بدم چون خیلی دو دل بودم درباره آینده و راهی که میخوام طی کنم و وقت گذشت و سیستم پاسخگویی هم رشته رو تغییر نداد .
      ولی تصمیم گرفتم بیام تجربی و بخونم برای پزشکی

من میخواهم کنکور تجربی 1402 شرکت کنم .
      رزومه تحصیلی من :
      مدرسه دولتی عادی متوسط حتی رو به پایین .
      منطقه 3
      پایه تحصیلی ام نه صفر صفر هستش مثل بعضیا که میگن و نه در حدی هست که بتونم پزشکی سراسری قبول بشم .
      بعضی دروس رو خیلی خوب بلدم ولی بعضی دیگر رو اصلا بلد نیستم یا بهتره بگم در سطح کنکور بلد نیستم
      مثلا من زبان انگیلیسی خیلی خوبی دارم چون از همان سالهای ابتدایی کلاس رفته ام و مسلط ام و حتی نخونم هم مشکلی نیست و میتونم بالای 70 بزنم حتی شاید 100 چون سوالات کنکورش رو دیده ام
      زیست شناسی و زمین شناسی که کلا نخونده ام و هیچ تفکری نسبت بهشون ندارم . و صفر صفر صفر هستم
      ریاض و فیزیک با اینکه رشته ریاضی فیزیک بودم ولی در حد جزوه دبیرمون که خیلی ناقصه و در حد کتاب درسی هم حتی نیست بلدم . و تست که ترکیبی میاد و باید به تمام نکات مسلط بود رو نمیتونم بزنم و باید کار کنم از صفر و اصولی چون این دو درس اصولی باید کار بشن

شیمی رو خوشبختانه خوبم حتی تست هم میتونم بزنم و مشکلی ندارم / خدا بگم اقای بهمن بازرگانی رو هر چی میخواد بهش بده و همیشه سر زنده نگه داره واقعا کتاباش خیلی خوبن و من هم از یازدهم کتاباش رو خریدم و چون خیلی خوب آموزش داده بود و مثل کمیک بوک بود و کتاب داستان طور خوندم درسنامه هاش رو ولی تستهاشون رو نزده ام زیاد و شاید 20 درصد تستهاشون رو زده باشم . ولی بیس شیمی ها رو بلدم / مثل استوکیومتری و شیمی آلی و لوویس و ارایش الکترونی و ..... ولی دوازدهم میتکران خیلی گرون بود نتونستم بخرمش و دوزادهم شیمیش رو هیچی بلد نیستم . ولی میخرمش حتما مبتکران رو چون واقعا عالی ان
      دروس عمومی دیگر هم
      ادبیات رو قرابت هاش رو خوب میزنم و شم ادبی دارم و تو تعیین سطحی هم که گرفتم از خودم { کنکور خارج 99 } 5 تا قرابت رو درست زدم / ولی بقیه مباحث نزدم
      عربی واقعا ازش متنفرم
      هیچی هم بلد نیستم ازش و کلا با تقلب امتحانات رو پاس کرده ام
      دینی هم معلممون چون سخت گیر بود لامصب باید متن رو عین بلبل میخوندیم براش از حفظ در حد کتاب بلدم ولی خوب تستی نمیدونم چجوریاست دینی ولی فک نکنم کار سختی باشه

با این رزومه که از خودم ذکر کردم از شما میخواهم که من رو راهنمایی کنید . چون واقعا کنکور تجربی خیلی کنکور سختی هستش به نظرم
      من شرایط قبولی ر دانشگاه پولی ندارم و باید سراسری قبول بشم چون پول رفتن به ازاد و پردیس ندارم

سوالایی که دارم اینها هستند .
      ایا من میتونم موفق بشم ؟ یعنی اینکه یکسال فرصت که از الان باقی است تا کنکور 1402 فرصت کافی هست برای رسیدن به پزشکی دانشگاه سراسری ؟ الان دقیقا 13 ماه فرصت هست و یه حسی بهم میگه منیتونی چون که ببینید تجربی ها واقعا افراطی درس میخونن خدایی / یعنی از دمشون از همون دهم میخونن و تست میزنن
      و من یکم نگرانم
      2 اینکه در تابستان من اگر زیست رو کلا یک دور روخوانی کنم و بخونمش کار خوبی است ؟ یا فقط پایه رو بخونمش؟ خودم میخواستم یم دور کل زیست رو بخون در سطح کتاب درسی / چون یدونه از مصاحبه ها رو خوندم این کار رو کرده بودن فک کنم / ایشونم تغیی رشته ای بودن اسمشون هم فک کنم امید رضایی بود .
      ممنون میشم من رو راهنمایی کنید .
      سلام
      خیلی خلاصه بگم : آره
      بخوام کامل بگم: بستگی داره به خودت و نحوه خوندنت
      روی کاغذ کاملا امکام پذیره و میتونی. اما باید دقیق و اصولی و به اندازه کافی بخونی. کلی تاپیک دارم حتما استفاده کن ازشون، استفاده کنی خیلی راه ها و سوالاتت رو روشن میکنن!
      بازم چیزی بود همینجا میتونی بپرسی.

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط WickedSick نمایش پست ها
      سلام
      خیلی خلاصه بگم : آره
      بخوام کامل بگم: بستگی داره به خودت و نحوه خوندنت
      روی کاغذ کاملا امکام پذیره و میتونی. اما باید دقیق و اصولی و به اندازه کافی بخونی. کلی تاپیک دارم حتما استفاده کن ازشون، استفاده کنی خیلی راه ها و سوالاتت رو روشن میکنن!
      بازم چیزی بود همینجا میتونی بپرسی.
      سلام خیلی ممنون که پاسخ دادید .
      بالاخره یه نفر پیدا شد
      ببینید من تاپیکهای مصاحبه رو خونده ام و تاپیکهای شما رو هم حتما میخونمش
      بیشتر نگرانم نمیدونم چرا
      چونکه احتمال موفقیت من بای پزشکی سراسری کمتر از 0.5 درصد هستش
      650000 نفر شرکت کننده هست
      10 هزار نفر پزشکی برمیدارن
      حالا پزشکی سراسری به 5000 هم نمیرسه
      یه درصد بگیریم 100 درصد 645000 نفر قبول نخواهند شد سراسری
      ینی 95.5 درصد قطعا شکسته
      این منو نگران میکنه خیلی هم نگارن میکنه
      چون واقعا الان من خودم رو مقایسه میکنم با یازدهمی ها / هستن کساییکه دارن دوزادهم رو پیش خوانی میکنن و دهم و یازدهم رو بسته اند کامل ولی من هنوز ابتدای راه هستم
      به نظرتون پیشنهادی که میتونید داشته باشید برای یکی مثل من چی هستش؟؟
      من زیست و شیمی رو فقط تو تابستون بخونم خوبه؟
      یک دور کل زیست رو تو تابستون با فیلمهای آلا بخونم
      یا با برنامه آزمونها پیش برم

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

10. Top | #10
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      سلام خیلی ممنون که پاسخ دادید .
      بالاخره یه نفر پیدا شد
      ببینید من تاپیکهای مصاحبه رو خونده ام و تاپیکهای شما رو هم حتما میخونمش
      بیشتر نگرانم نمیدونم چرا
      چونکه احتمال موفقیت من بای پزشکی سراسری کمتر از 0.5 درصد هستش
      650000 نفر شرکت کننده هست
      10 هزار نفر پزشکی برمیدارن
      حالا پزشکی سراسری به 5000 هم نمیرسه
      یه درصد بگیریم 100 درصد 645000 نفر قبول نخواهند شد سراسری
      ینی 95.5 درصد قطعا شکسته
      این منو نگران میکنه خیلی هم نگارن میکنه
      چون واقعا الان من خودم رو مقایسه میکنم با یازدهمی ها / هستن کساییکه دارن دوزادهم رو پیش خوانی میکنن و دهم و یازدهم رو بسته اند کامل ولی من هنوز ابتدای راه هستم
      به نظرتون پیشنهادی که میتونید داشته باشید برای یکی مثل من چی هستش؟؟
      من زیست و شیمی رو فقط تو تابستون بخونم خوبه؟
      یک دور کل زیست رو تو تابستون با فیلمهای آلا بخونم
      یا با برنامه آزمونها پیش برم
      خب پس یعنی هنوزم احتمالی هست
      بعلاوه اینکه این 100 درصد افرادی که شما داری میگی، همشون که شبیه هم نیستن. مثل اینه شما بخوای تو یه مسابقه اول شی بگی 30 نفر شرکت کننده داره، من عمرا قبول بشم
      ولی هر 30 نفر که دنبال برنده شدن نیستن که توی این مورد.
      توی کنکور هم همینه
      از این 100 درصدی که شما میگی 80 درصد واقعا برای برنده شدن نمیان. اون 20 درصد هم دیگه رقابت رو تعیین میکنه.

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خب پس یعنی هنوزم احتمالی هست
      بعلاوه اینکه این 100 درصد افرادی که شما داری میگی، همشون که شبیه هم نیستن. مثل اینه شما بخوای تو یه مسابقه اول شی بگی 30 نفر شرکت کننده داره، من عمرا قبول بشم
      ولی هر 30 نفر که دنبال برنده شدن نیستن که توی این مورد.
      توی کنکور هم همینه
      از این 100 درصدی که شما میگی 80 درصد واقعا برای برنده شدن نمیان. اون 20 درصد هم دیگه رقابت رو تعیین میکنه.
      درست میفرمایید.
      ولی باز هم نگرانم
      نمیدونم چرا واقعا / میدونی شهر ما کوچیکه / و تا به حال پزشکی ازش در نیومده ینی اخرین باریکه یه نفر پزشکی تبریز قبول شد سال 96 بود از اونموقع تا به حال هیشکی قبول نشده
      و یه جوی هم هست که تجربی اصلا نمیشه قبول شد و .... برای همین اکثرا میرن انسانی میخونن و یا فنی حرفه ای
      منم خوب هیشکی نیست درست و حسابی راهنمایی کنه و کنکور تجربی رو شفاف کنه برام / برای همین هنوز باورم نمیشه که میتونم چون تو گروه ها و انجمن هر کی قبول شده واقعا از دهم خونده و کنکور رو یکساله بهش نگا نکرده
      دچار ضعف اعتماد به نفس شده ام

12. Top | #12
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      درست میفرمایید.
      ولی باز هم نگرانم
      نمیدونم چرا واقعا / میدونی شهر ما کوچیکه / و تا به حال پزشکی ازش در نیومده ینی اخرین باریکه یه نفر پزشکی تبریز قبول شد سال 96 بود از اونموقع تا به حال هیشکی قبول نشده
      و یه جوی هم هست که تجربی اصلا نمیشه قبول شد و .... برای همین اکثرا میرن انسانی میخونن و یا فنی حرفه ای
      منم خوب هیشکی نیست درست و حسابی راهنمایی کنه و کنکور تجربی رو شفاف کنه برام / برای همین هنوز باورم نمیشه که میتونم چون تو گروه ها و انجمن هر کی قبول شده واقعا از دهم خونده و کنکور رو یکساله بهش نگا نکرده
      دچار ضعف اعتماد به نفس شده ام
      من معدل دیپلم 15 داشتم و از سال کنکور شروع کردم. الانم با اجازه اکسترن پزشکی هستم
      به اینا نیست، به تلاش و کوشش در راه درسته.

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من معدل دیپلم 15 داشتم و از سال کنکور شروع کردم. الانم با اجازه اکسترن پزشکی هستم
      به اینا نیست، به تلاش و کوشش در راه درسته.
      واقعا ؟؟!!!!!!!

خیلی ممنون / امیدوار تر شدم
      چیکار کردید ؟ چجوری خوندید ؟مصاحبه تون رو میخونم سوالی بود میپرسم ازتون / خیلی ممنون

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من خیلی کم واقعا صحبت مشاوره ای میکنم چون خودم رو در این قامت نمیدونم(صرفا خودم رو) ولی خوب تگ کردید دیگه به احترامت نظر شخصیمو میگم
      ببین الان تو با همین پیام چندتا اکت خطا زدی
      اولیش اینه که تو توی سوشال مدیا هستی.شخصا شخصا واسه کسی که بخواد در زندگی شخصیش به جایی و موفقیتی برسه واقعا شبکه اجتماعی رو به شدت سم مدونم(چه برسه انجمن کنکور) چون و چراش بماند(اگر هم هستی بشدت باید کنترل کنی و استفاده ای جز در جهت کنکور نداشته باشی-ایسنتا که اصلا و ابدا نباید داشته باشی خودم نداشتم هییییچ مشکلی هم واسم پیش نیومد)...
      این صحبتایی که حالا چی بخونی و نخونی و اینا زیاد هست میتونی پیدا کنی نمیخوام الان اینجا هم وقتتو بگیرم
      موضوع بعدی اینکه ببین آره واقعا نمیگم همه نمیگم خیلیا ولی اونایی که باید بخونن میخونن و اینکه تو میخوای چیکار کنی بستگی به خودت داره ببین من میگم در بدترین حالت هم اگر درست و با برنامه و پیوسته بخونی برای سال دیگه حتی اگه نشه باز هم پشت کنکور بمونی حداقل یه پشتوانه قوی برای خودت سال بعدش درست کردی که همون راه رو ادامه بدی منطقا باید بشه دیگه اون موقع که یه چیز خوب هم میشه
      بعدشم خوب تو الان درس نخونی میخوای چیکار کنی؟
      آقای فلاح یه بار حرف قشنگی زد(عربیت گفتی ضعیفه و احتمالا علاقه نداری خودم توصیش میکنم بهت واقعا میتونه کار بده بهت) گفت اونایی کهی میگن الان بخونم میرسم یا نه معمولا دنبال اینن که ملت بهشون بگن نه که بعدش بشینن نخونن و عذاب وجدانشون پس فردا آروم بگیره اگه واقعا دنبال اینی که باید بگم هیچکی از الان مطمئنا بهت نه نمیگه
      موضوع بعدی اینکه ببین اگر دنبال امید و امیدواریی راه درازی پیش روته حالا حالا ها قراره بخوری زمین و نمیتونی هی منتظر این باشی دیگران بهت امیدواری بدن سعی خودت خودتو به طرقی بالا نگه داری وگرنه...
      بودن یا نبودن
      مسئله اینست...

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ببخشید

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)