سلام
من امروز عضو شده ام .
من امسال از رشته ریاضی فیزیک فارغ التحصیل میشم و کنکور ریاضی هم ثبت نام کرده ام برای امسال . متاسفانه نتونستم رشته کنکورم رو تغییر بدم چون خیلی دو دل بودم درباره آینده و راهی که میخوام طی کنم و وقت گذشت و سیستم پاسخگویی هم رشته رو تغییر نداد .
ولی تصمیم گرفتم بیام تجربی و بخونم برای پزشکی
من میخواهم کنکور تجربی 1402 شرکت کنم .
رزومه تحصیلی من :
مدرسه دولتی عادی متوسط حتی رو به پایین .
منطقه 3
پایه تحصیلی ام نه صفر صفر هستش مثل بعضیا که میگن و نه در حدی هست که بتونم پزشکی سراسری قبول بشم .
بعضی دروس رو خیلی خوب بلدم ولی بعضی دیگر رو اصلا بلد نیستم یا بهتره بگم در سطح کنکور بلد نیستم
مثلا من زبان انگیلیسی خیلی خوبی دارم چون از همان سالهای ابتدایی کلاس رفته ام و مسلط ام و حتی نخونم هم مشکلی نیست و میتونم بالای 70 بزنم حتی شاید 100 چون سوالات کنکورش رو دیده ام
زیست شناسی و زمین شناسی که کلا نخونده ام و هیچ تفکری نسبت بهشون ندارم . و صفر صفر صفر هستم
ریاض و فیزیک با اینکه رشته ریاضی فیزیک بودم ولی در حد جزوه دبیرمون که خیلی ناقصه و در حد کتاب درسی هم حتی نیست بلدم . و تست که ترکیبی میاد و باید به تمام نکات مسلط بود رو نمیتونم بزنم و باید کار کنم از صفر و اصولی چون این دو درس اصولی باید کار بشن
شیمی رو خوشبختانه خوبم حتی تست هم میتونم بزنم و مشکلی ندارم / خدا بگم اقای بهمن بازرگانی رو هر چی میخواد بهش بده و همیشه سر زنده نگه داره واقعا کتاباش خیلی خوبن و من هم از یازدهم کتاباش رو خریدم و چون خیلی خوب آموزش داده بود و مثل کمیک بوک بود و کتاب داستان طور خوندم درسنامه هاش رو ولی تستهاشون رو نزده ام زیاد و شاید 20 درصد تستهاشون رو زده باشم . ولی بیس شیمی ها رو بلدم / مثل استوکیومتری و شیمی آلی و لوویس و ارایش الکترونی و ..... ولی دوازدهم میتکران خیلی گرون بود نتونستم بخرمش و دوزادهم شیمیش رو هیچی بلد نیستم . ولی میخرمش حتما مبتکران رو چون واقعا عالی ان
دروس عمومی دیگر هم
ادبیات رو قرابت هاش رو خوب میزنم و شم ادبی دارم و تو تعیین سطحی هم که گرفتم از خودم { کنکور خارج 99 } 5 تا قرابت رو درست زدم / ولی بقیه مباحث نزدم
عربی واقعا ازش متنفرمهیچی هم بلد نیستم ازش و کلا با تقلب امتحانات رو پاس کرده ام
دینی هم معلممون چون سخت گیر بود لامصب باید متن رو عین بلبل میخوندیم براش از حفظ در حد کتاب بلدم ولی خوب تستی نمیدونم چجوریاست دینی ولی فک نکنم کار سختی باشه
با این رزومه که از خودم ذکر کردم از شما میخواهم که من رو راهنمایی کنید . چون واقعا کنکور تجربی خیلی کنکور سختی هستش به نظرم
من شرایط قبولی ر دانشگاه پولی ندارم و باید سراسری قبول بشم چون پول رفتن به ازاد و پردیس ندارم
سوالایی که دارم اینها هستند .
ایا من میتونم موفق بشم ؟ یعنی اینکه یکسال فرصت که از الان باقی است تا کنکور 1402 فرصت کافی هست برای رسیدن به پزشکی دانشگاه سراسری ؟ الان دقیقا 13 ماه فرصت هست و یه حسی بهم میگه نمیتونی چون که ببینید تجربی ها واقعا افراطی درس میخونن خدایی / یعنی از دمشون از همون دهم میخونن و تست میزنن قویو من یکم نگرانم که با اینا واقعا رقابت کار سختیه
2 اینکه در تابستان من اگر زیست رو کلا یک دور روخوانی کنم و بخونمش کار خوبی است ؟ یا فقط پایه رو بخونمش؟ خودم میخواستم یم دور کل زیست رو بخون در سطح کتاب درسی / چون یدونه از مصاحبه ها رو خوندم این کار رو کرده بودن فک کنم / ایشونم تغیی رشته ای بودن اسمشون هم فک کنم امید رضایی بود .
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید .

LinkBack URL
About LinkBacks.gif)
هیچی هم بلد نیستم ازش و کلا با تقلب امتحانات رو پاس کرده ام .gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)

.gif)
.gif)

.gif)

.gif)
.gif)