X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 7 از 8 نخستنخست ... 678 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 91 به 105 از 109
    1. Top | #91
      کاربر اخراجی

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      سلام راستش دو تا از فامیلامون رفتن یکی که امتحان داد قبول شد رفت
      اون یکی که بدون آزمون رفت و دندانپزشکی میخونه تو دانشگاه اطلس ترکیه
      من شنیدم باید معدلت بالای 18 باشه اگه با آزمون بری هزینش کمه
      اما اگه با آزمون نری زیاد هست (اگه نسبت بگیریم دیگه) چون اونجا قراره هزیه داشگاه بدی و و ...
      ولی یه چیزی که داره اینکه بعد تحصیل نمیتونی کار کنی! چون مقیم ترکیه نمیشی و ایرانم نمیتونی برگردی چون این دانشگاه اطلس مورد پذیرش نیست به نظر من امتحان دادن خوبتره اما بگما رقابت به شدت زیاد هست!! اما دیگه به نظرم کسی که میره دیگه از ترکیه هم میره کشور دیگه ..راستی درس ها هم خیلی سخته و به زبان انگلیسی سخته یکی از فامیلامون میگفت که بر فرض مثال اگه تو یکی از دروس تو ترم بیفتی همشون رد میدن! باید بشینی دوباره همه درس ترمو بخونی و بعد پاس کنی اینی که میگم هم تو دانشگاه استانبول با آزمون پذیرش گرفته و رنکینگه این دانشگاه عالیه و هم میتونی بیای ایران.(بعد پایان تحصیل)

2. Top | #92
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط whywouldnt نمایش پست ها
      سلام راستش دو تا از فامیلامون رفتن یکی که امتحان داد قبول شد رفت
      اون یکی که بدون آزمون رفت و دندانپزشکی میخونه تو دانشگاه اطلس ترکیه
      من شنیدم باید معدلت بالای 18 باشه اگه با آزمون بری هزینش کمه
      اما اگه با آزمون نری زیاد هست (اگه نسبت بگیریم دیگه) چون اونجا قراره هزیه داشگاه بدی و و ...
      ولی یه چیزی که داره اینکه بعد تحصیل نمیتونی کار کنی! چون مقیم ترکیه نمیشی و ایرانم نمیتونی برگردی چون این دانشگاه اطلس مورد پذیرش نیست به نظر من امتحان دادن خوبتره اما بگما رقابت به شدت زیاد هست!! اما دیگه به نظرم کسی که میره دیگه از ترکیه هم میره کشور دیگه ..راستی درس ها هم خیلی سخته و به زبان انگلیسی سخته یکی از فامیلامون میگفت که بر فرض مثال اگه تو یکی از دروس تو ترم بیفتی همشون رد میدن! باید بشینی دوباره همه درس ترمو بخونی و بعد پاس کنی اینی که میگم هم تو دانشگاه استانبول با آزمون پذیرش گرفته و رنکینگه این دانشگاه عالیه و هم میتونی بیای ایران.(بعد پایان تحصیل)
      بدون آزمون حدودا چقدر هزینه داره؟
      مدرک زبان میخواد؟؟

3. Top | #93
      کاربر اخراجی

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mh81 نمایش پست ها
      بدون آزمون حدودا چقدر هزینه داره؟
      مدرک زبان میخواد؟؟
      سلام اون کسی که میگم چه عرض کنم حتی معدلش هم خیلی پایین بود!! فقط باباش دکتر بود و به زور فرستادنش مدرک زبان هم نداشتت اصلا کلا به زور رفته ! و دندانپزشکی میخونن
      درباره مبلغش اطلاع ندارم اما اسم دانشگاه
      دانشگاه اطلس استانبول بود میتونید تحقیق کنید دربارش
      اما بعد پایان تحصیل انگار مشکل داره یعنی نمیدونم میگفتن نمیتونه کار کنه و فالان فیلان چون شهروند نیست و تو ایران هم مورد تایید نیست
      اما شاید بقیه کشور ها قبولش داشته باشن ولی دقیق تحقیق کنید اما به نظرم اگه شرایط مالیتون خوبه انتخاب خیلی خوبیه
      درباره زبان هم بگم اینکه انگار اول یه آزمونی میگیرن تا بفهمن در چه سطحی هستن اگه اون سطح مدنظر رو داشتن که هیچ ادامه
      اما اگه نداشتن حدودا یه سال اینا اول انگلیسی رو میخونن و بعد ادامه یعنی اگه دندان 5 سال باشه حدودا 6 سال اینا میشه تا اتمامش ولی خوبه که تا حدی زبان رو بدونید نیاز به مدرک نیس به نظر من البته با توجه به شنیده هام میگم(این موردا برا یکی از فامیلامون بود که تو دانشگاه اطلس میخونن ولی اگه با آزمون برید شرایطش فرق میکنه انگار زیاد سخت میگرن باید برید مصاحبه اینا وووو..)
      ویرایش توسط whywouldnt : 07 بهمن 1400 در ساعت 11:35

4. Top | #94
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام اون کسی که میگم چه عرض کنم حتی معدلش هم خیلی پایین بود!! فقط باباش دکتر بود و به زور فرستادنش مدرک زبان هم نداشتت اصلا کلا به زور رفته ! و دندانپزشکی میخونن
      اما بعد پایان تحصیل انگار مشکل داره یعنی نمیدونم میگفتن نمیتونه کار کنه و فالان فیلان چون شهروند نیست و تو ایران هم مورد تایید نیست
      اما شاید بقیه کشور ها قبولش داشته باشن ولی دقیق تحقیق کنید اما به نظرم اگه شرایط مالیتون خوبه انتخاب خیلی خوبیه
      درباره زبان هم بگم اینکه انگار اول یه آزمونی میگیرن تا بفهمن در چه سطحی هستن اگه اون سطح مدنظر رو داشتن که هیچ ادامه
      اما اگه نداشتن حدودا یه سال اینا اول انگلیسی رو میخونن و بعد ادامه یعنی اگه دندان 5 سال باشه حدودا 6 سال اینا میشه تا اتمامش ولی خوبه که تا حدی زبان رو بدونید نیاز به مدرک نیس به نظر من البته با توجه به شنیده هام میگم(این موردا برا یکی از فامیلامون بود که تو دانشگاه اطلس میخونن ولی اگه با آزمون برید شرایطش فرق میکنه انگار زیاد سخت میگرن باید برید مصاحبه اینا وووو..)

وقتی مدرکی که از ترکیه میگیری نه خودشون قبول دارن نه ایران ، توقع داری کجا قبول داشته باشه ؟ گینه بیسائو ؟
      با آزمون هم سختیاش با احتساب قضیه زبان و ... از کنکور ایران سختتر میشه. عملا همونطور که گفتم راهی برای دور زدن کنکور نیست . راه های خیلی سخت وجود داره که اونم دور زدن نیست ، گاها بعضی ها انجام میدن و اخرش میفهمن مثل این بوده لقمه رو دور دهنشون چرخوندن بعد خوردن.

5. Top | #95
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aminlmnop نمایش پست ها

وقتی مدرکی که از ترکیه میگیری نه خودشون قبول دارن نه ایران ، توقع داری کجا قبول داشته باشه ؟ گینه بیسائو ؟
      با آزمون هم سختیاش با احتساب قضیه زبان و ... از کنکور ایران سختتر میشه. عملا همونطور که گفتم راهی برای دور زدن کنکور نیست . راه های خیلی سخت وجود داره که اونم دور زدن نیست ، گاها بعضی ها انجام میدن و اخرش میفهمن مثل این بوده لقمه رو دور دهنشون چرخوندن بعد خوردن.
      به تعداد موهای سرم نمونه دیدم رفتن کشورای مختلف تحصیل میکنن و راضین

سخته ولی شدنیه

6. Top | #96
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mh81 نمایش پست ها
      به تعداد موهای سرم نمونه دیدم رفتن کشورای مختلف تحصیل میکنن و راضین

سخته ولی شدنیه
      خب تحصیل با پول باباجان بدون سختی برای کنکور ، کیه حال نکنه . ولی بذار بعد تحصیلشون ببین کجا مدرکشونو قبول داره وبه شکر خوردن راضی میشن . من هم دیدم که میگم. حتی در این صورت هم هزینه بسیار زیادی میخواد که طبعا تعداد بسیار اندکی از پسش بر میان.

7. Top | #97
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بنظر من ارزش نداره-
      رنک دانشگاه های ایران به مراتب بالاتر از ترکیه هست و اینکه همینطور که شما میفرمایید زبان ترکی نیاز میشه.
      من چند ماه تووی شرکت مهاجرتی کار میکردم. کلا کشور ترکیه جای مناسبی برای کار یا تحصیل نیست ولی برای تفریح قطعا جای مناسبیه

8. Top | #98
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط azzzz نمایش پست ها
      یکی رو میشناسم درسای راهنمایی رو هم بلد نبود از سال یازده رفت روسیه دندون خوند نصفشو تو ایران معادل زد خوند ترمارم با پول پاس کرد
      الان کلینیک داره چندتا دندونپزشک گذاشته توش خودش مدیریت
      اینا همه با پول باباجونش
      کار خوبی کرده
      ماهم اگه اینقدر پول داشتیم بجای کنکور دادن همچین کارایی میکردیم

9. Top | #99
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aminlmnop نمایش پست ها

سلام ببخشید شما اطلاع دارین خوندن پزشکی و دندون تو کشور آلمان چجوریه؟
      یکی از بچه ها کنکور1400 بود الان ایرانه میگه دانشجوی دندون آلمانم
      من برام سوال پیش اومده که آلمان انقدر الکی دانشجو دندون میگیره؟بدون آزمون؟بعد طرف تو ایران قبول نمیشه آلمان دانشجو حسابش میکنه؟!
      بعد اینکه الان ایرانی هایی که مسکو و روسیه میخونن رفتن ، این چجوری این جا هست میگه مجازیه و من دانشجو اونجام؟؟!!

10. Top | #100
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

من برام سوال پیش اومده که آلمان انقدر الکی دانشجو دندون میگیره؟بدون آزمون؟بعد طرف تو ایران قبول نمیشه آلمان دانشجو حسابش میکنه؟!
      بعد اینکه الان ایرانی هایی که مسکو و روسیه میخونن رفتن ، این چجوری این جا هست میگه مجازیه و من دانشجو اونجام؟؟!!

11. Top | #101
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      یکی رو میشناسم درسای راهنمایی رو هم بلد نبود از سال یازده رفت روسیه دندون خوند نصفشو تو ایران معادل زد خوند ترمارم با پول پاس کرد
      الان کلینیک داره چندتا دندونپزشک گذاشته توش خودش مدیریت
      اینا همه با پول باباجونش

یعنی چی ترمارو با پول پاس کرد؟ هر کسی که تو هر دانشگاه کشور رشته های پزشکی رو خونده باشه این جمله براش خیلی بی معنیه قطعا ، مگه امتحانات علوم پایه و سایر امتحانات کشوری رو دانشگاه میگیره که تو بخوای پول بدی صرفا به استاد . بعدم مدرک روسیه تو ایران چند سال معادل سازی میخواد.

12. Top | #102
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rey99 نمایش پست ها
      خیلی خلاصه بخوام بگم دوستت داره قپی میاد

13. Top | #103
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      معادل سازی رو انجام داد

الان به نظر شما تو یه آزمونی مثکنکور نمیشه پول دادو سوال گرفت ؟
      پس برای علوم پایه هم همین کارو کرده
      واقعا برای این شخصی که من میگم اینا کاری نداره
      نه تو کنکور به یسری دلایل نمیشه . یه یارویی بود چند سال پیش خیلی صدا کرد قضیش که سوالای کنکور رو فک کنم به قیمت 2 میلیارد و فقط به 10 نفر میفروخت خیلی هم حرفه ای بود و بعضیا تاییدش میکردن . اخرم کل قضیه سرکاری بود و دستگیر شد.

کلا در واقعیت تو امتحانای کشوری نمیشه.

14. Top | #104
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      ناموسا بیکارین میرین ترکیه پزشکی بخونین ؟‌
      خود ترکیه پزشکاش دارن مهاجرت میکنن شما که شهروندی اونجارو نداری و کمترم بهت پول میدن به کنار....
      ایرانم که بخواین برگردین حتی اگه بتونین واسه مدرکتون تاییدیه بگیرین تازه به اندازه نصف زری جون ناخن کار شاید بتونین درامد داشته باشین
      کارعاقلانه ای نیست (‌باتوجه به شرایط الان ! سالهای قبل وضع این نبود)

15. Top | #105
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      پزشکی هم یه رشته است دیگه،تو ایران خیلی دیگه دوسش دارن

صفحه 7 از 8 نخستنخست ... 678 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن