نوشته اصلی توسط
ehsan7777777
سلام
دوست عزیز بنظر شما اطلاعاتت جامع نیست ... صرفا چنتا مثال دیدی و داری بر اساس اونا قضاوت می کنی .... یکی از آشناهای زندیکمون بعد از اینکه کنکور ایران رو قبول نشد ، حدود چهار پنج سال قبل رفت هند و داخل یه دانشگاه مورد تایید وزارت بهداشت شروع به خوندن داروسازی بدون کنکور کرد .... تقریبا یه مدت اونجا بود و به علتی از هند خوشش نیومد و رفت روسیه ... اونجا شروع به خوندن پزشکی کرد اونم بدون کنکور ... و گمون کنم یه سال یا دوسال روسیه بود و الآن هم برگشته ایران (گویا طبق قانونی میتونن بعد از گذروندن یه تعداد واحد در خارج کشور برگردن) ،و الآن داخل یکی از دانشگاه های علوم پزشکی دولتی داره کنار دست دانشچوهای دولتی ، پزشکی میخونه (انتقالش از روسیه به ایران مربوط به قبل از سال 2020 میشه ) ... خودش بهم گفت که یه سری از دروسی که اونجا پاس کرده رو هم واسش تطبیق زدن ... و میگفت که هر ترم یه مقدار بیشتر از پولی که از دانشجوهای پزشکی بین الملل که از طریق کنکور عادی پذیرش شدن ، ازشون دریافت می شه....
راستی بهت بگم که فکر نکن که خیلی پول خرج کرده باشه ... پدر و مادرش هر دو کارمندن ... کلا روسیه یا هند خرج چندان زیادی نداره ... ا
این مورد رو چون در جریان کارش بودم بهتون گفتم که بدونین ، ورود به یه رشته دانشگاهی صرفا به هوش یا سواد نیست ... البته این آشنای ما انصافا درس هم میخونه ولی رنج قبولی کنکور واسه پزشکی رو نکشید ... !!!
کلا راه واسه دور زدن کنکور زیاده اگر بدونی و داشته باشی ... ( فکرمی کنی بچه های مسئولین گرامی ما همه شون رنج کنکور رو می کشن .... در اشتباهی ... همیشه یه روزنه ای می ذارن تا فرستادن بچه های خودشون رو به رشته ها ی تاپ تسهیل کنن ... البته این قانون وجودش از جهاتی هم می تونه منطقی باشه )
کلا اینجا ایران هست و همه چی امکان پذیر ... !!!