نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed79 نمایش پست ها
اولا وقتی ظرفیت زیاد بشه یعنی رتبه بالاتر کنکور و دانشجوی بی سواد بیشتر . باالطبع خطای پزشکی هم زیادتر میشه . نمیدونم چطوری دلیل اوردی چون ظرفیت زیاد میشه خطای پزشکیم کمتر میشه !
دوما در مورد امکانات کاملا اعتراضات صحیحه . فانتوم ما کلا 20 نفر جا داره 120 نفر ورودیه . دانشکده حتی وسایل مورد نیاز دروس عملی مارو هم نمیتونه فراهم کنه و خودمون باید بخریم !! ( از دندون طبیعی واسه اندو بگیر تااا مواد قالبگیری و هزار تا چیز دیگه . عملا هر هفته من خودم مجبورم برم پیش تجهیزات دندون پزشکی فروشیا و کلی چرت و پرت بخرم)
ضمنا طبق این طرح دانشجوهای بعد از ورودی 1401 تا 2 برابر زمان تحصیل (14 سال) حق مطب زدن ندارن و باید توی مراکز دولتی و مناطق محروم خدمت کنند . تخصص هم نمیتونن بگیرن . بدون تعارف بگم اگه این طرح تصویب بشه قشر اولی که به معنای واقعی بدبخت میشه کنکورایی ان که هدفشون پزشکیه ! نه منی که این مصوبه روی ورودی های بعد از من تاثیر میذاره
من اگه جای شما بودم خودم میرفتم اعتراض میکردم عزیز !
جایی ندیدم تک این تاپیک گفته باشم پزشکا زیاد بشن خطای پزشکی کم میشه.خطا که همیشه هست.حتی کامپیوترم خطا داره.
خطا دیگه به خود پزشک مربوطه که چکارست و چقد کاربلده.
امکاناتم اینجا ایرانه.همیشه کم بوده.خود ادم باید دنبال یادگیری و علم روز باشه.دانشگاه امکانات نداد به ادم که نداد.چکار میشه کرد؟ باید ادم ول کنه رشته شو؟ یا خودش دنبال کارها و وسایلش باشه.

افزایش ظرفیت لزوما با تربیت پزشک بیسواد همراه نیست.الان پزشک بیسواد داریم و خواهیم داشت الی ابد.
تو هر شغلی هر جای دنیا هم ادم باسواد هست هم بیسواد.نمونش مسئولین خودمون;.
///به من اگه یه حداقلی هزینه برا زندگی بدن و بگن برو مناطق محروم, میرم.چه 7سال باشه چه 10سال چه 20سال.
چون اینقدر سختی کشیدم تو زندگی که حاضرم برا پزشکی برم مناطق دور.
یه پوان مثبت حالا خوشبختانه یا متاسفانه مجرد بودن هست که کار برا آدم کمتر سخت میشه.
من دوس دارم افزایش ظرفیت معقول بدن تا تعداد بیشتری بتونن به هدف و آرزوشون برسن.فقط فکر خودم نیستم.بقیه هم برام مهمن.
چون زندگی اونا زندگی منم هست.به قول معروف ما بهم ربط داریم.
حالا میخاد من پزشک بشم یا مهندس یا ....
طرف اگر الکی و بدون علاقه بخواد بیاد این رشته ها,چون سختی زیاد دارن تا جایی که من متوجه شدم, مطمئنا یه روزی به یه جایی میرسه و اونوقت باید این کارو بزاره کنار.
پس موافق این طرحم , اما اصلاح میخاد.مثل 99% طرحهای دیگه که دادن.کلا یه درد مسئولین ما همینه.مصوبه فرمالیته اول کار میدن بعد با اعتراض مردم درست میشه.
پس ایشالا تصویب بشه با اصلاحاتش