X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 57 از 164 نخستنخست ... 4756575867157 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 841 به 855 از 2458
    1. Top | #841
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ry__sgrni نمایش پست ها
      اینجا گفتم که راهکار بدید دیگه مرسی لطف کردی ولی حقیقتا خیلی وقته زدم به دیوار و اونم واسم عادی شده
      پس یه کاری کن
      اینجوری ادامه دادن خوب نیست

بهتره به خودت دو روز فرصت بدی
      دو روز رو بیخیال درس شو بشین فکر کن ببین با خودت چند چندی ؟
      چند تا هم کار هست که انجام بدی عالی میشه
      - اول این که سعی کن تا میتونی از فضای مجازی دوری کنی ( نمیگم برسونش به صفر ولی به حداقل مثلا روزی نهایت نیم ساعت باهاش کار کن )
      - دوم این که با یکی از رفیقای درس خونت که شروع کرده شروع کن به رقابت تو همه چیز از آزمون تراز اینجور چیزا گرفته تا ساعت مطالعه و تعداد تست ( این یکی واقعا خیلی میتونه سازنده باشه اگر هر جفتتون پایبند بهش باشید )
      - سوم این که به خودت هدیه بده مثلا بگو اگر این هفته از چهل ساعت بیشتر خوندم آخر هفته میتونم بشینم یه فیلم ببینم فقطباید پایبند به شرط باشی و اگر نتونستی دیگه قید اون فیلم رو بزنی ( حالا من فیلم رو مثال زدم چون خودم خوره فیلم دارم وگرنه این هدیه میتونه هر چیزی باشه )
      - چهارم هم این که برنامه ریزی بکن و بهش پایبند باش فقط برنامه ای که میچینی نه اینقدر سبک باشه که نتونی تو خودت پیشرفت رو ببینی و نه اینقدر سنگین باشه که نتونی انجامش بدی با توجه به سطح الان خودت باشه
      دیگه ..... همین

مخلص شما ، ممدشون

2. Top | #842
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط مَمَّدِشونَم نمایش پست ها
      پس یه کاری کن
      اینجوری ادامه دادن خوب نیست

بهتره به خودت دو روز فرصت بدی
      دو روز رو بیخیال درس شو بشین فکر کن ببین با خودت چند چندی ؟
      چند تا هم کار هست که انجام بدی عالی میشه
      - اول این که سعی کن تا میتونی از فضای مجازی دوری کنی ( نمیگم برسونش به صفر ولی به حداقل مثلا روزی نهایت نیم ساعت باهاش کار کن )
      - دوم این که با یکی از رفیقای درس خونت که شروع کرده شروع کن به رقابت تو همه چیز از آزمون تراز اینجور چیزا گرفته تا ساعت مطالعه و تعداد تست ( این یکی واقعا خیلی میتونه سازنده باشه اگر هر جفتتون پایبند بهش باشید )
      - سوم این که به خودت هدیه بده مثلا بگو اگر این هفته از چهل ساعت بیشتر خوندم آخر هفته میتونم بشینم یه فیلم ببینم فقطباید پایبند به شرط باشی و اگر نتونستی دیگه قید اون فیلم رو بزنی ( حالا من فیلم رو مثال زدم چون خودم خوره فیلم دارم وگرنه این هدیه میتونه هر چیزی باشه )
      - چهارم هم این که برنامه ریزی بکن و بهش پایبند باش فقط برنامه ای که میچینی نه اینقدر سبک باشه که نتونی تو خودت پیشرفت رو ببینی و نه اینقدر سنگین باشه که نتونی انجامش بدی با توجه به سطح الان خودت باشه
      دیگه ..... همین

مخلص شما ، ممدشون
      مفید بود امتحان میکنم حتما دمت گرم ولی در رابطه با رقابتی خوندن میشینم خودمو مقایسه میکنم اونوقت تنها برم جلو فکر کنم بهتره فقط نگران زمانم مهر ماه رسید و من هنوزم

3. Top | #843
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ry__sgrni نمایش پست ها
      مفید بود امتحان میکنم حتما دمت گرم ولی در رابطه با رقابتی خوندن میشینم خودمو مقایسه میکنم اونوقت تنها برم جلو فکر کنم بهتره فقط نگران زمانم مهر ماه رسید و من هنوزم
      خب مگه مقایسه بده ؟
      رفیقتو میبینی هی به خودت میگی برو درس بخون برو درس بخون تا پیشش کم نیاری
      از نظر من اگر رقابت بینتون افراطی نشه واقا میتونه مثل یه محرک برای درس خوندن عمل کنه
      در مورد اینکه مهر ماه رشیده و تو هیچ کاری نکردی اینو بگم که کاملا قابل جبران
      با چی ؟ با تلاش و سختی کشیدن

4. Top | #844
      کاربر باسابقه

Khabalod
      نمایش مشخصات
      سلام
      خب
      ۲:۳۰ ساعت
      ۳۰ تست
      ای دوستان واقعا امروز دیگه مغزم نمی کشید بعد از ۹ هفته یه ‌کم خسته شدم کل عصر و شب رو استراحت کردم
      ان شاالله فردا باز با قدرت شروع کنم
      با آرزوی موفقیت برای تک تک دوستان گلم
      IRAN

5. Top | #845
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام ۸ساعت ۷۰تست

6. Top | #846
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام همگی خسته نباشید : )
      7:45 | 100تست
      شب خوش

7. Top | #847
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام خسته نباشید
      روز سوم مرور
      5 ساعت و نیم (50 تست عمومی + 75 تخصصی)
      امروز نشد خوب بخونم . انشاالله فردا جبران میکنم
      شب خوش
      .

8. Top | #848
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلاام
      انقد امشب خستم دیگه نگاه نکردم چطوریا بودین امروز
      در کل همه خسته نباشین
      فردا رو قشنگ بترکونین
      حتی یکمم بهتر از دیروز باشیم باز خوبه
      220تست7,8ساعت نمدونم همین حدودا
      شب همگی بخییرر

9. Top | #849
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ۲۵ مین، ۶۵ تست

۳۷۵تست مونده هنوز :/

ممنونم از امتیاز های قشنگتون اما من کنکوری نیستم خوشگلا

10. Top | #850
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام
      پارت یک ۴ ساعت

11. Top | #851
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rubiker نمایش پست ها
      سلام ممکنه من نظر صائبی نداشته باشم و بی شک اگه محمد حسین جواب می داد بهتر بود اما چون خودم بعد سالها دارم میخونم میگم. اصولا آزمون دادن در سال کنکور بستگی به تیپ شخصیتی فرد داره و می تونم بگم شمشیر دو لبه س. یعنی نتونی ازش خوب و درست استفاده کنی دست و پای خودتو زخمی می کنی.
      اول شما باید ببینید هدفتون از آزمون دادن چیه؟ آیا میخواین نیرو محرکه باشه براتون که اگر هدفتون اینه که باید بگم این هدف ممکنه در بلند مدت اثرش رو از دست بده. اگر شما آزمون میدین که خودتون رو با بقیه بسنجین که بازهم هدف جالبی نیست. چون تا خود روز کنکور سنجش معنی نداره. سنجش فقط روز کنکوره و قبلش هدف باید فقط یادگیری باشه. اگر وضعتون تو درسا چندان مساعد نیست و خودتون هم تحت تاثیر تراز و رتبه قرار می گیرید ممکنه براتون مضر باشه. الان هم که آزمون ها همشون بعد و قبل آزمون سوالاتشون منتشر میشه پس می تونید ازشون استفاده کنید در جهت یادگیری نه سنجش.
      در نهایت این خود شما هستید که بر اساس هدفتون تصمیم می گیرید و بهترین تصمیم همونه.
      البته همه اینا نظر شخصی من بود و تضمینی به درست بودنش نیست. من تجربه م رو گفتم.

در صورتی که اصرار دارین آزمون بدین بدونید که قلمچی براتون سمه و احتمالا گزینه دو براتون مناسب تره
      سلام نکات خیلی خوبی بود،تعیین هدف از آزمون دادن.
      تحت تأثیر تراز و رتبه قرار نگرفتن ...
      ممنون که وقت گذاشتید و پاسخ دادید . موفق باشید.

12. Top | #852
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط مَمَّدِشونَم نمایش پست ها
      سلام دوست عزیز
      با این که من هوریزون نیستم و مطمئنا نمیتونم مثل اون راهنماییت کنم ولی سعی خودمو میکنم

از نظر من آزمون دادن حتما باید تو برنامه باشه آزمون یه جور بار عصبی مثبت که هی میاد و تو گوشت زمزمه میکنه بخون ، بخون ، بیشتر ، بیشتر ، تلاشتو بیشتر کن !!
      برای همین سعی کن حتما آزمون رو شرکت کنی حالا به احتمال قریب به یقین میپرسی خب چطوری منی که میدونم به سر فصل ها نمیرسم ثبت نام کنم

ایده ای که من دارم برات اینه که اولا با توجه به شرایطت بهترین آزمون برات گزینه دو میتونه باشه چون فاصله بین هر آزمونش سه هفته است و مثل قلمچی نیست که برنامش خیلی سنگین باشه نسبت به فاصله بین ازمون ها پیشروی معقولی داره حالا ما فرض رو بر این میگیریم که سه هفته وقت خوندن برای هر آزمون رو داری
      پیشنهاد من اینه که بیای و یک هفته اول و بعدش سه روز در میون دو هفته بعدی رو اختصاص بدی به نقطه ضعف هات ( توجه کن باید طوری برای جبران نقطه ضعف هات برنامه ریزی کنی که همزمان هم اون هارو برطرف کنی و هم بتونی کمی سرفصل آزمونتو ببری جلو ) باقی تایم هارو هم میدی به سر فصل آزمون و سعی میکنی همزمان خودتو روی ریل پیش رَوی آزمون نگه داری .
      فقط یه مورد مهمی که هست توی این استراتژی تا میتونی باید ساعت مطالعت بالا باشه هر چقدر بالاتر باشه هم میتونی کیفیت برطرف کردن ضعف هات رو ببری بالا و هم سریع تر پیش بری .
      مورد دیگه هم این که این برطرف کردن ضعف ها برای هر درس میتونه متفاوت باشه مثلا ممکنه برای فارسی ضعفت توی قرابت معنایی و آرایه های ادبی باشه پس توی اون یه هفته اول سعی میکنی روی اینا بیشتر کار کنی بعدش که وقت رسیدن به سر فصل ها شد میری سراغ نقات قوتت و همزمان به نقات ضعفت هم میرسی ولی با تمرکز کمتر یا مثلا توی زیست ضعف خودت رو توی بعضی از فصل های پایه میدونی پس توی هفته اول سعی میکنی پیشرویت رو روی این مباحث بزاری و چیز هایی رو که تو اون یه هفته یاد گرفتی رو با یه برنامه و فاصله های معقول توی اون سه روز در میون ها مرور کنی .

سعی کردم همه چیزو توضیح بدم
      اگر این استراتژی مورد پسندت نبود به بزرگیت ببخش

مخلصم ، ممدشون
      سلام
      اره قلم‌چی که اصلا جز گزینه هام نیست.ولی گزینه ۲ هم با برنامش مشکل دارم فعلا دارم بررسی میکنم.
      اره خودمم برنامم همین بود که ساعت مطالعمو بالا ببرم فعلا این هفته ۸ ساعتِ به ۸ ساعت عادت کردم.از هفته بعد بالاتر میبرم.
      نه بابا عالی بود برنامه ریزی برای هفته هم خیلی خوب توضیح دادید.نکات مفیدی بود. یادداشت کردم. البته باید اجرا بشه ..
      ممنون که وقت گذاشتیو جواب دادی.

13. Top | #853
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان عزیز یه درخواستی داشتم اگر میشه حالا که اومدید و گزارش کار بدید یه تک پا این نظر سنجی رو هم شرکت کنید دم همتون گرم
      http://forum.konkur.in/thread76788.html

مخلص همه شما ، ممدشون

14. Top | #854
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      پارت دوم ۳ ساعت

15. Top | #855
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      پارت سوم: یک ساعت و چهل مین =/

جمع امروز: ۸:۴۰

دو تا ایراد دارم اولیش تعداد تست پایینه که از سر بی حوصلگیه
      دومیش اینه که آخرای روز توان درس خوندن رو دارم اما دلم نمی‌خواد =/ هیچ‌کار دیگه‌ای هم ندارم که انجام بدم =/

صفحه 57 از 164 نخستنخست ... 4756575867157 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 4 مهمان)