سلام دوست عزیز
با این که من هوریزون نیستم و مطمئنا نمیتونم مثل اون راهنماییت کنم ولی سعی خودمو میکنم
از نظر من آزمون دادن حتما باید تو برنامه باشه آزمون یه جور بار عصبی مثبت که هی میاد و تو گوشت زمزمه میکنه بخون ، بخون ، بیشتر ، بیشتر ، تلاشتو بیشتر کن !!
برای همین سعی کن حتما آزمون رو شرکت کنی حالا به احتمال قریب به یقین میپرسی خب چطوری منی که میدونم به سر فصل ها نمیرسم ثبت نام کنم
ایده ای که من دارم برات اینه که اولا با توجه به شرایطت بهترین آزمون برات گزینه دو میتونه باشه چون فاصله بین هر آزمونش سه هفته است و مثل قلمچی نیست که برنامش خیلی سنگین باشه نسبت به فاصله بین ازمون ها پیشروی معقولی داره حالا ما فرض رو بر این میگیریم که سه هفته وقت خوندن برای هر آزمون رو داری
پیشنهاد من اینه که بیای و یک هفته اول و بعدش سه روز در میون دو هفته بعدی رو اختصاص بدی به نقطه ضعف هات ( توجه کن باید طوری برای جبران نقطه ضعف هات برنامه ریزی کنی که همزمان هم اون هارو برطرف کنی و هم بتونی کمی سرفصل آزمونتو ببری جلو ) باقی تایم هارو هم میدی به سر فصل آزمون و سعی میکنی همزمان خودتو روی ریل پیش رَوی آزمون نگه داری .
فقط یه مورد مهمی که هست توی این استراتژی تا میتونی باید ساعت مطالعت بالا باشه هر چقدر بالاتر باشه هم میتونی کیفیت برطرف کردن ضعف هات رو ببری بالا و هم سریع تر پیش بری .
مورد دیگه هم این که این برطرف کردن ضعف ها برای هر درس میتونه متفاوت باشه مثلا ممکنه برای فارسی ضعفت توی قرابت معنایی و آرایه های ادبی باشه پس توی اون یه هفته اول سعی میکنی روی اینا بیشتر کار کنی بعدش که وقت رسیدن به سر فصل ها شد میری سراغ نقات قوتت و همزمان به نقات ضعفت هم میرسی ولی با تمرکز کمتر یا مثلا توی زیست ضعف خودت رو توی بعضی از فصل های پایه میدونی پس توی هفته اول سعی میکنی پیشرویت رو روی این مباحث بزاری و چیز هایی رو که تو اون یه هفته یاد گرفتی رو با یه برنامه و فاصله های معقول توی اون سه روز در میون ها مرور کنی .
سعی کردم همه چیزو توضیح بدم
اگر این استراتژی مورد پسندت نبود به بزرگیت ببخش
مخلصم ، ممدشون
.gif)