سنجش اطلاعیه داده برا تاریخ آزمون های سال بعد....
هنو نتایج امسال نیومده :/
سنجش اطلاعیه داده برا تاریخ آزمون های سال بعد....
هنو نتایج امسال نیومده :/
?why do we fall
so that we can learn
to pick ourselvesup
نتایج پنجشنبه یا جمعه میاد :/
حسش میکنم![]()
روزی ما دوباره کبوترهایمان را
پیدا خواهیم کرد
و مهربانی
دست زیبایی را خواهد گرفت
و من آن روز را انتظار میکشم
حتی روزی که دیگر نباشم...
شخصی که واسه ممنوع الخروجیش نامه داده ادعا کرده تو بررسی اولیه و به علت وجود مستنداتی مبنی بر فساد و تخلفات دستور پیگیری و بازجویی از مدیران سنجش داده شده.و گفته خدایی هم میخواد خارج شه و جلوشو بگیرین
حالا بعد خدایی تکذیب کرده ولی اینطور که معلومه حق داره.امسال بی نهایت تقلب شده و تو یکی از شهرستان های استان ما افراد متقلب رو همه ی مردم به اسم و فامیل میشناسن و شکایت هم کردن ولی کسی پیگیری نکرده!!
اصلا میگن علت این تعویق هم همین تقلب هاست!!
خبر
![]()
من هزاران تجربه تو زندگیم کردم ،اگه بخوام یکی از مهم ترین تجربه هامو بهت بگم ،این هست که هیچکی برات نمی مونه جز پدر و مادرت ،حتی اون دوستت که جونتو براش میدی و مثل خواهر/برادر برات می مونه. حتی خواهر و برادر واقعی خودت هم به محض اینکه زندگی خودشون به خطر بیفته ،پشتشونو میکنند و میرن و انگار نه انگار اصلا کسی وجود داشته تو زندگیشون.پس برای زندگی خودت بجنگ ،نزار آرزوهات بمیرن
من هزاران تجربه تو زندگیم کردم ،اگه بخوام یکی از مهم ترین تجربه هامو بهت بگم ،این هست که هیچکی برات نمی مونه جز پدر و مادرت ،حتی اون دوستت که جونتو براش میدی و مثل خواهر/برادر برات می مونه. حتی خواهر و برادر واقعی خودت هم به محض اینکه زندگی خودشون به خطر بیفته ،پشتشونو میکنند و میرن و انگار نه انگار اصلا کسی وجود داشته تو زندگیشون.پس برای زندگی خودت بجنگ ،نزار آرزوهات بمیرن
چقدر آدمای پست و *** و کثیفی پیدا میشن ،فساد بیداد می کنه

آیا اینهمه سال فقط کنکور 1400 تقلب بوده ؟؟؟
چرا از وقتی که سازمان سنجش داره خلاف مافیای کنکور حرکت میکنه دارن افشا میکنن ؟؟؟
چرا امیر مسعودی و موسسه شون که دیگه براشون تره هم خورد نمیکنن بچه ها شده اند چوب عدالت ؟؟؟
این نادری دست نشانده مافیا تو مجلسه و هیچ اعتباری به سخنانش نیست
بله اون آدمایی که تو استان شما کل افراد میشناسن رو معرفی کنید تا تحقیق و تفحص صورت بگیره در موردشون
This is........it
در حال حاضر 59 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 59 مهمان)