نقل قول نوشته اصلی توسط Saturn8 نمایش پست ها
سلام بچه ها یه موضوعی هست که نمی دونستم مطرحش کنم یا نه خیلی ذهنم رو درگیر کرده امروز چند نفر از دوستام رو دیدم و گفتن که سرجلسه از هندزفری استفاده کردن وساعت11 براشون جوابا خونده شده ازهندزفری متاسفانه مراقبای حوزه هم هیچی نفهمیدن راهی هست با بقیه دوستام جلوی این حق خوری رو بگیریم یا نه واقعا بچه ها خیلی گیر کردم یه نفر برنامه ریزی دویاسه ساله انجام میده وبااین سوالات کنکور1400 درنمیاد و یکی هم که همش فکر خیابان گردی ودوردور بوده از رتبه سه رقمی امسالش مطمعنه این همه تناقض ذهنمو داره از بین میبره؟

سلام
متاسفانه امروز دوستم کلیپی بهم نشون داد یه کانال که اسمشو یادم نیست. تمام سوالارو حتی ریاضیارو جواب داده بود... بهتره که گزارش بدین این موضوع رو... من عمیقا میفهمم با یک نفر اختلاف، قبول نشدن و یکسال بیشتر موندن یعنی چی! چه دردی داره.. اگه با همین کار، یک نفر هم از این دایره حذف شه، خیلی ارزش داره.. رفیقی ک قرار باشه 7 سال هرروزشو بدونین طرف با تقلب داره پزشکی میخونه، این بیشتر شمارو میسوزونه و عذاب وجدانی که ممکنه برای شما به همراه داشته باشه! پس هرچی مدرک دارین، رو کنین واسه اثبات تقلب این افراد