نقل قول نوشته اصلی توسط M.najafi نمایش پست ها
سلام
اول اینکه خیلی ممنونم بابت راهنمایی های قبلیتون
میخواستم بپرسم که هندسه ی یازدهم و مدار های جریان مستقیم رو چطور بخونم
برای هندسه روی جزوه و سوالاتش که سطح متوسطی داشتن مسلط شدم اما پاور تست مهر و ماه توی هر صفحه از سوالاتش که نگاه میکنم یا نزده است یا غلط یا ستاره دار یا همش با هم (سوالات اخرش که سخت تر میشه) بیشتر هم قسمت تشابه
بعضی سوالاتش رو هم که حل میکردم خیلی طول میکشید تا ایده ی حلش به ذهنم بیاد و سوالایه اخرشو دیگه بعد یه مقدار وقت گذاشتن میرفتم سراغ پاسخنامه
برای جریان مستقیم هم تمام فرمول های فصل و یه نکته های کلی رو توی یه برگه نوشتم و موقع حل سوالا یه وقت هایی ازش استفاده میکنم ولی میکرو تعداد تست های این قسمتش خیلی زیاده و هر چند تا سوال که حل میکنم همش ستاره میزنم * نمیدونم سوال های قشنگشو جدا روی برگه بنویسم یا همین کافیه درسنامشو بخونم و خلاصه کنم یا نه و کلا چطوری به تسلط بیشتری برسم
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام
خواهش میکنم

برخی مباحث و فصول مثل همین هندسه ریاضی و مدار فیزیک ، هم فهمیدنشون دیربازده هست و هم تیپ تست ها و تنوع سوالاشون بالاست
پس نباید انتظار داشته باشی توی چندین دور اول به تسلط خوبی برسونیشون....باید صبور باشی و با مرور مستمر و حل تست هربار از سطح مه ها و اشکال ها بکاهی

الآن اگه دوازدهی بودی چیز دیگه ای میگفتم ، ولی چون یازدهمی هستی درمورد حذف حرفی نمیزنم

از تکنیک نوشتن منم خیلی استفاده میکردم ولی اگه درست انجام و مرور نشه بجای پیشرفت باعث پسرفتت میشه.....اگه برات بازدهی داره بد نیست برخی از سوال هایی که فهمیدن و مرور کردن راه حلش که به زبون خودت و منطبق با خط فکری دست نویس خودت هست رو یادداشت کنی.... نوشتن و دست به قلم شدن موقع درس خوندن برای خود من مهم ترین عامل بالابردن کیفیت مطالعه بود

از علامت دار کردن تست ها هم میتونی استفاده کنی تا بعدا موقع زدن تست های تکراری اولویت هات و دسته بندی هات مشخص تر باشه
اگه جزوه یا فیلم آموزشی خوبی داری ، برای تکمیل شدن فرایند یادگیری و رفع اشکال ازشون استفاده کن
زدن تست های تکراری و تحلیل دوباره ی غلط هات مخصوصا برای این مباحث سنگین فراموش نشه
از غلط زدن نترس و بیش از حد وقتت رو صرف خوندن چندین درسنامه صرف نکن ، تا وقتی کلی اشتباه نکنی و اشکال هات رو با تکرار و رفع کردن حفظ نشی ، پیشرفت رخ نمیده
مستمر به تلاشت ادامه بده

موفق باشی