من نمیتونم وارد سایت شم!(الان با گوشی میام) .وقتی میخام تو کادر بالای صفحه سایت نام کاربری و پسوردمو بزنم؛کادرای بالای صفحه انگار نقاشین!نمیشه چیزی توشون نوشت یا روشون کلیک کرد!!فقط کادرای لوگین مشکل داره.تبلیغات درستت و میشه روشون کلیک کرد.**ایشالله ک مشکلمو فهمیده باشید!**
مشکل از کجاست؟ با اخرین نسخه فایرفاکس/کروم/ie چک کردم،درست نشد!!
نمیدونم ربط داره یا نه ولی من تازه ویندوز سون نصب کردم.قبلش xp داشتم.

من میتوانم
چون سرشار از انرژی هستم
به خدا توکل دارم، خودم را باور دارم
متمرکز و آرامم ...
فکر کنم باید صبر کنید تا انجمن کامل لود شه - یه عکس بگیر از مشکلت و برام ایمیل کن - konkur.in@gmail.com
صبر کردم نشد!!!!با عکس متوجه نمیشید!چون همه چی عادیه در ظاهر!!
منظورمو نفهمیدید؟کادری ک توش باید نام کاربریتو بنویسی مثله یه عکسه!یا نقاشی!نمیشه روش کلیک کرد یا چیزی داخلش نوشت!!!
دوتا فروم دیگه رفتم مشکلی نبود!شاید بقول دوستان خدا نمیخاد بیام اینجا!!جاش برم درس بخونم!!
ارسال شده از ST25i با استفاده از تپاتالک 2
با سلام
آراز جان یه سوال!
علت اینکه تعداد پستها باید 20 تا بشه تا کاربر بتونه پخ ارسال کنه چی هستش؟
اگه واسه تبلیغات و اینا هست که 20 تا واقعا زیاده! مثلا طرف میخواد یه کتاب بخره اونوقت برای یه پخ که میخواد بده 20 تا اسپم میفرسته تا بتونه کارش رو انجام بده!!
تو زندگیم هیچ چیز برام ترسناک تر از صدای بالا اومدن ویندوز XP با ولوم اسپیکر تا آخر نبود ...
تو زندگیم هیچ چیز برام ترسناک تر از صدای بالا اومدن ویندوز XP با ولوم اسپیکر تا آخر نبود ...
وقتی نمی تونید در کادر کلیک کنید ، کافیست همینطوری روی دکمه ورود کلیک کنید تا براتون یه صفحه لاگین باز شه و اونجا می تونید یوزر و پسوردتون رو وارد کنید
سعی میکنم تعداد پستها واسه ارسال پیام بازدید کننده رو به 5 تا برسونم که از این طریق در ارتباط باشید
منظورت اگه قالب سایت هست که فعلا تصمیم بر این رنگ تیره است
به مدت دو سال بود که قالب روشن داشتیم و تکراری بود
منظورش قالب جدید سایته نه انجمن![]()
سلام،ی پیشنهاد دارم: توی بعضی انجمنا دیدم که وقتی یه تاپیکی چن صفحه کاربرا توش پست میذارن،باز توی صفحات بعدی پست اول استارتر هست اون اول صفحه.ینی الان که مثلا این تاپیک تا ص38رفته پست استارتر تاپیک اول صفحه باشه ینی.:g.3.n.3.r.4.l:.این باعث میشه کسی ک یه تاپیکیو باز میکنه همون اول بفهمه ک پست استارتر چی بوده،چی توش گفته چه سوالی پرسیده بوده و...امیدوارم منظورمو رسونده باشم!اگ این امکان رو هم اضافه کنید خیلی خوب میشه.
در حال حاضر 108 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 108 مهمان)