سلام شب به خیر دوستان پر انرژی
تا الآن ۹ ساعت و ۱۰ دقیقه
@acquisitivee دوست عزیز ، کسی از شما رای مثبت گدایی نمیکنه دکمه ی رای هر کس در اختیار خودشه و هرجوری میخواد میتونه ازش استفاده کنه منتها من اینجا اومدم گزارش درسی بدم و از گزارشای درسی بقیه هم استفاده کنم اگه از گزارش درسی من خوشت نمیاد نگاه کن و بگذر لازم نیست نقش مشاور برام اجرا کنی (یادمم نمیاد ازت خواسته باشم) . یه جوری میگی ساعت مطالعتون پایینه انگار خودت داری روزانه ۱۷ ساعت میخونی ما در حدت نیستیم خودت که تو هیچ کدوم از گزارشات ساعت مطالعه نمی نویسیدرضمن ساعت مطالعه ی بالا به معنی بازده بالا نیست این ترازویی که شما دستت گرفتی روی آدمها جواب نمیده برای اشیاء استفاده میشه.
باورم نمیشه باید اینجا هم درمورد ساعت درسیم به بعضیا جواب پس بدم . بعضیا تشویقاشون از نوع منفیه مثلا تیکه میندازن میگن میخوام انگیزه ات زیاد شه که به اندازه ی کافی تو زندگیه واقعی میبینیم پس دوستان شما فقط به مسیرتون نگاه کنید و کارتون ادامه بدید فارغ از اینکه نتیجه چی میشه چون این زندگیه شماست و مهم تلاش شماست قرار نیست به بقیه جواب پس بدید . مردم همیشه حرف میزنن یه ضرب المثل معروفی هم در این زمینه هست ...

LinkBack URL
About LinkBacks

.gif)
درضمن ساعت مطالعه ی بالا به معنی بازده بالا نیست این ترازویی که شما دستت گرفتی روی آدمها جواب نمیده برای اشیاء استفاده میشه.