نقل قول نوشته اصلی توسط acquisitivee نمایش پست ها
@_saturn_
بعضی از دوستان در مورد رای منفی دادن من به گزارشون جبهه گرفتن که چرا رای منفی دادی منم به تو رای منفی میدم،این کار من به خاطر لج بازی نبوده صرفا به اونایی ساعت مطالعه پایینی داشتن منفی دادم تا به خودشون بیان و مطالعشون رو ببرن بالا نمیدونم چرا بقیه بهشون مثبت میدن ایناهم فکر میکنن که با این ساعت مطالعه به رتبه دلخواهشون میرسن،
یکی از دوستان مثل ایشون که تگشون کردم اومدن به پستای من منفی دادن(انگار من باهاشون خصومت دارم
اینجا مسابقه رای مثبت گرفتن نمیدیم،اشتب گرفتن بعضیا.

و اما اخرین گزارش کار من:
1399/9/7:
فیزیک ۴۵ تست فصل چهار
ادبیات ۷۷ تست قرابت و ارایه+مرور لغت
شیمی درسنامه
دینی درسنامه+۱۲۹ تست
زبان ۵۹ تست
مجموع:۳۱۰ تست
میرم که رای منفی دادن (که گفتم علتش افزایش ساعت مطالعه دوستان بود)اذیتتون نکنه،امیدوارم با این ساعت مطالعه ای که دارن(اونایی که منفی دادم)رتبه تک رقمی کنکور ۱۴۰۰ رو کسب کنند...
خدانگهدار
سلام شب به خیر دوستان پر انرژی
تا الآن ۹ ساعت و ۱۰ دقیقه

@acquisitivee دوست عزیز ، کسی از شما رای مثبت گدایی نمیکنه دکمه ی رای هر کس در اختیار خودشه و هرجوری میخواد میتونه ازش استفاده کنه منتها من اینجا اومدم گزارش درسی بدم و از گزارشای درسی بقیه هم استفاده کنم اگه از گزارش درسی من خوشت نمیاد نگاه کن و بگذر لازم نیست نقش مشاور برام اجرا کنی (یادمم نمیاد ازت خواسته باشم) . یه جوری میگی ساعت مطالعتون پایینه انگار خودت داری روزانه ۱۷ ساعت میخونی ما در حدت نیستیم خودت که تو هیچ کدوم از گزارشات ساعت مطالعه نمی نویسی درضمن ساعت مطالعه ی بالا به معنی بازده بالا نیست این ترازویی که شما دستت گرفتی روی آدمها جواب نمیده برای اشیاء استفاده میشه.

باورم نمیشه باید اینجا هم درمورد ساعت درسیم به بعضیا جواب پس بدم . بعضیا تشویقاشون از نوع منفیه مثلا تیکه میندازن میگن میخوام انگیزه ات زیاد شه که به اندازه ی کافی تو زندگیه واقعی میبینیم پس دوستان شما فقط به مسیرتون نگاه کنید و کارتون ادامه بدید فارغ از اینکه نتیجه چی میشه چون این زندگیه شماست و مهم تلاش شماست قرار نیست به بقیه جواب پس بدید . مردم همیشه حرف میزنن یه ضرب المثل معروفی هم در این زمینه هست ...