سلام دوستان، میخواستم بدونم اگه خودم سفته رو بنویسم و پدرمادرم ضامن بشن، میشه؟؟؟!!!و اینکه ۲ تا ضامن باید کارمند باشن حتما؟
سلام دوستان، میخواستم بدونم اگه خودم سفته رو بنویسم و پدرمادرم ضامن بشن، میشه؟؟؟!!!و اینکه ۲ تا ضامن باید کارمند باشن حتما؟
تا توانی در جهان همراه اهل درد باش
یا نبر نامی زمردی یا حقیقت مردباش
یاد بگیر برای موفقیت دیگران دست بزنی
به موقعه اش زمان موفقیت تو هم میرسه
المپیادیا اساسا نمیرن پردیس..
دارندگان مدالهای المپیاد، اسمشون ثبت بنیاد ملی نخبگان کشوری میشه..
و اگه طلا گرفته باشن همون سال بدون دیپلم و کنکور و چی و چی و چی اگه بخوان میتونن برن دانشگاه.. ی فرم انتخاب رشته ک فقط ی انتخاب توش داره میدن دستشون و سازمان ملی نخبگان موظفه از هردانشگاهی ک انتخاب میکنن واسشون پذیرش بگیره..
نقره و برنز ولی باید دیپلم بگیرن و کنکور بدن.. ولی مهم نیس رتبشون چن میشه.. فرم انتخاب رشتشون 4تا جا داره.. سازمان ملی نخگان ب هر نحوی ک شده پذیرش یکیشون رو براشون میگیره..
ولی ب قول اقای موحد(مدال نقره المپیاد شیمی یاادم نیس چ سالی): کسی ک ی بار المپیادی درس خونده باشه برا کنکور هم میتونه المپیادی بخونه و اصن نیازی ب این کار نباشه براشون..
im just a Kid . but Awkward one
تلگرام : xlycan@
آقا مبین، با توجه به شناختی که ازت دارم مطمئنا امسال روزانه میارید.
من خودم قبل کنکور یکی از اهداف بعد کنکورم این بود که تا لیسانس یعنی طی چهارسال حافظ کل بشم. اما وقتی پردیس آوردم ، خوبیش هم اینه نیمسال دوم قبول شدم، الان تایم زیاد دارم. برای اینکه به خانوادم فشار مالی زیادی نیاد تصمیم گرفتم تو کمتر از یه سال حفظ کنم. البته باید مدرک سازمان تبلیغات داشته باشم.
آزمون کتبی در اردیبهشت و شفاهیش تو شهریوره، که درصورت قبولی و گرفتن مدرک تخفیف میدن...
اگه حفظ معنی قران یا توانایی تفسیرش هم تخفیف داشت خیلی خوب میشد.. من اصلا نمیتونم عربی حفظ کنم.. کلاس شیشم ی طرح بود حفظ نیمه ی دوم جزء سی.. از اول سال تا اخر سال معلممون هرچارشنبه میپرسید از همه.. همه تا اخر سال حفظ شدن.. منم نهایت پیشرفتم این بود ک تونستم نصف سوره واقعه رو حفظ کنم
ایت الکرسی هم هرروز صبح میذاشت برامون.. اونو تو سه ماه فقط با شنیدن حفظ شدم..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)