X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 19 از 23 نخستنخست ... 9181920 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 271 به 285 از 342
    1. Top | #271
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      البته قسمتهایی از احتمال مثل تعمیم یافته و شرطی که با ترکبیات ترکیب میشن فکر کنم حذف شده باشه از نظام جدید که اونا رو نبین

2. Top | #272
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط josef76 نمایش پست ها
      البته قسمتهایی از احتمال مثل تعمیم یافته و شرطی که با ترکبیات ترکیب میشن فکر کنم حذف شده باشه از نظام جدید که اونا رو نبین
      داداش دمت گرم فعلا دارم تابع و مقدمات...میخونم،مثلثات هم خوندم میرم سراغش

3. Top | #273
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      فایل پیوست 95221
      کسی هست بتونه این سوالو حل کنه؟
      نبود،؟ دارم میرم بخوابم ها

4. Top | #274
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات

5. Top | #275
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط erfan5100.ek نمایش پست ها
      چی شد؟؟ توضیح میشه بدید.ممنون
      ترکیب ۳ از ۶ چجوری ۱۲۰ شده؟
      ویرایش توسط _TheOne_ : 16 آبان 1399 در ساعت 22:50

6. Top | #276
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      چی شد؟؟ توضیح میشه بدید.ممنون
      ببینید، شما سه نفرو میخواید بین ۵ نفر پخش کنید،
      میتونید تو سه حالت اینکارو انجام بدین ،
      به صورت تکی و جدا از هم ، یکی هم به صورتی که دوتا کنار هم یکی جدا از اون دونفر ، یکی سه تا باهم به صورت یک گروه بین اون ۵ نفر پخش شن
      تو حالت اول اون ضربدر ها اون ۵ نفر ثابت هستند ، که کلا ۶ تا فضا خالی ایجاد میکنن ، از ۶ تا فضای خالی سه تاشو انتخاب میکنیم با احتساب جایگشتش میشه ۱۲۰ تا به صورت تکی
      حالا حاات دوم میشه دو نفر باهم و یک نفر جدا پخش بشن بین اون ۵ نفر
      باز تو این حالی ۶ تا فضا خالی دیریم یین ۵ نفر ، که ۶ تا حالت در نظر میگیریم برای اون دو نفر ، یکی از فضا ها اشعال شد و ۵ تا فضا باقی میمونه برای اون تک فرد، یه 3! هم در این دوباره ضرب میشه که جایگشت این سه نفره
      حالت سوم ، این سه تا به صورت یک گروهی قرار بگیرن ، باز ۶ تا جای خالی بین ۵ نفر ثابتمون داریم ، یه ۳! هن درش ضربت میشه برای جایگشت خود اون سه نفر
      در جمع میشه 120+180+36=336

7. Top | #277
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      ببینید، شما سه نفرو میخواید بین ۵ نفر پخش کنید،
      میتونید تو سه حالت اینکارو انجام بدین ،
      به صورت تکی و جدا از هم ، یکی هم به صورتی که دوتا کنار هم یکی جدا از اون دونفر ، یکی سه تا باهم به صورت یک گروه بین اون ۵ نفر پخش شن
      تو حالت اول اون ضربدر ها اون ۵ نفر ثابت هستند ، که کلا ۶ تا فضا خالی ایجاد میکنن ، از ۶ تا فضای خالی سه تاشو انتخاب میکنیم با احتساب جایگشتش میشه ۱۲۰ تا به صورت تکی
      حالا حاات دوم میشه دو نفر باهم و یک نفر جدا پخش بشن بین اون ۵ نفر
      باز تو این حالی ۶ تا فضا خالی دیریم یین ۵ نفر ، که ۶ تا حالت در نظر میگیریم برای اون دو نفر ، یکی از فضا ها اشعال شد و ۵ تا فضا باقی میمونه برای اون تک فرد، یه 3! هم در این دوباره ضرب میشه که جایگشت این سه نفره
      حالت سوم ، این سه تا به صورت یک گروهی قرار بگیرن ، باز ۶ تا جای خالی بین ۵ نفر ثابتمون داریم ، یه ۳! هن درش ضربت میشه برای جایگشت خود اون سه نفر
      در جمع میشه 120+180+36=336
      خوب اون حالت اول میشه ترکیب سه از ۶ ضربدر ۳ فاکتوریل دیگه که ۱۲۰ نمیشه ۶ تا جایگاه داریم سه تاشو انتخاب میکنیم این سه تا هم ۳ فاکتوریل حالت میتونن جابجا بشن درسته؟

8. Top | #278
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      تو حالت دوم هم که اون دو نفر با هم رو انتخاب میکنید باید ۲ از ۳ ضربدر ۲ فاکتوریل اتفاق بیفته دیگه؟بعدش بین اون ۶ جایگان قرار بگیرن یعنی برای انتخاب اون دو نفر هم میشه گف کدوم دو نفر؟ ac? Bc? Ab?

9. Top | #279
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      خوب اون حالت اول میشه ترکیب سه از ۶ ضربدر ۳ فاکتوریل دیگه که ۱۲۰ نمیشه ۶ تا جایگاه داریم سه تاشو انتخاب میکنیم این سه تا هم ۳ فاکتوریل حالت میتونن جابجا بشن درسته؟
      اون حالت اولو اصن شما اینجوری بگو
      ۶تا جا داریم در ابتدا بعدش نفر بعدی ۵ تا بعدش سومی میاد میشه ۴ تا در نهایت
      6×5×4=120

10. Top | #280
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      تو حالت دوم هم که اون دو نفر با هم رو انتخاب میکنید باید ۲ از ۳ ضربدر ۲ فاکتوریل اتفاق بیفته دیگه؟بعدش بین اون ۶ جایگان قرار بگیرن یعنی برای انتخاب اون دو نفر هم میشه گف کدوم دو نفر؟ ac? Bc? Ab?
      خب ببینید من نمیدونم درست منظورتونو گرفتم یا نه
      ولی اولش از بین ۳ تا دونفر رو انتخاب میکنیم بدون احتساب جایگشت میشه ۳ تا ، این دو نفر یه 2! جایگشت با خودشون میدن در هم ضرب شه میشه ۶ تا ،۶ تا هم جاخالی برای اون دونفر هست ، برای اون تک نفر هم ۵ تا ، ضرب شن ۱۸۰ تا

11. Top | #281
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      خب ببینید من نمیدونم درست منظورتونو گرفتم یا نه
      ولی اولش از بین ۳ تا دونفر رو انتخاب میکنیم بدون احتساب جایگشت میشه ۳ تا ، این دو نفر یه 2! جایگشت با خودشون میدن در هم ضرب شه میشه ۶ تا ،۶ تا هم جاخالی برای اون دونفر هست ، برای اون تک نفر هم ۵ تا ، ضرب شن ۱۸۰ تا
      آها درسته فهمیدم
      آخر سر هم سه نفر رو یه بسته در نظر میگیریم با ۳ فاکتوریل جابجایی و ۶ تا جایگاه داریم؟ بعدشم جمع میکنیم درسته؟ خیلی ممنون از پاسخ تشریحی خوبتون واقعا فهمیدم چی به چیه
      تو جواب خود کتاب نوشته بود فرض کنید ۸ نفر تو یه صف ان میخواییم سه نفر انتخاب کنیم و بچینیم که میشد انتخاب ۳ از ۸ ضربدر ۳ فاکتوریل ولی من اون فرضشو نتونستم بکنم یدونه چرا اومد تو ذهنم ولی الآن فهمیدم
      ممنون

12. Top | #282
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام.توی یک صف ۵ نفره نفر اول در ۶ مکان(ابتدا و انتهای صف و بین هر دو نفر) میتونه قرار بگیره.پس الان صف شد ۶ نفره نفر دوم در ۷ مکان میتونه قرار بگیره الان صف شد ۷ نفره پس نفر سوم در ۸ مکان میتونه قراره بگیره.طبق اصل ضرب جواب میشه 8*7*6

روش دوم شما اینکه بیاین بین ۵ نفر ۳ نفرو قرار بدین هیچ تفاوتی با این نداره که از بین ۸ نفر سه نفرو انتخاب کنی(در واقع میای و تمام حالاتی رو که میشه ۳ نفرو از ۸ نفر انتخاب کرد رو محاسبه میکنی برعکسشو در نظر بگیر فکر کن این سه نفری رو که انتخاب کردی برمیگردونی توی صف)البته به دلیل اینکه ترتیب مهمه در سه فاکتوریل ضرب میکنیم.حالا چرا ترتیب مهمه؟چون هر کس در یک جایگاه مشخصه و مهمه مثلا ممکنه علی نفر دوم صف باشه یا ...

13. Top | #283
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نام: CamScanner 11-12-2020 14.33.54_1.jpg نمایش: 109 اندازه: 62.6 کیلو بایت
      این دو سوال رو کسی هس بلد باشه

14. Top | #284
      rz1
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای

khejalati
      نمایش مشخصات

نام: jjj.PNG نمایش: 0 اندازه: 105.4 کیلو بایت

سلام /من دومي تونستم حل کنم/اولي خيلي اذيتم کرد...دوباره بهش فکر ميکنم
      نميدونم چرا عکسش نميادنام: jjj.PNG نمایش: 0 اندازه: 105.4 کیلو بایت
      نام: jjj.PNG نمایش: 0 اندازه: 105.4 کیلو بایت
      نام: jjj.PNG نمایش: 0 اندازه: 105.4 کیلو بایتنام: jjj.PNG نمایش: 0 اندازه: 105.4 کیلو بایتنام: jj.PNG نمایش: 67 اندازه: 52.0 کیلو بایت
      ویرایش توسط rz1 : 22 آبان 1399 در ساعت 15:23

15. Top | #285
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      گ ۳
      دنبال راه تستی کوتاهشم پیدا کردم میذارم

صفحه 19 از 23 نخستنخست ... 9181920 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 4 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

فقط، فهمم، فکر، فردا، فعلا، قبل، قرار، كليدي، كنيد، كه، لطفا، ممنون، مورد، می، میپرسم، میخوام، میخواد، میخوره، میدن، میشه، مگه، مبحث، مجموعه، مسائل، مطرح، نفر، نميتونم، نمی، چه، نهایی، نوشتم، چیه، نیست، نزدیک، هم، هممون، همه، همون، ها، های، هر، هرچه، هستن، هستند، ولي، ولی، واسه، يه، یه، یک، یکی، کنم، کنند، کنیم، کنید، کنکور، که، کتاب، کدام، کردم، کسی، کسایی، گنگ، گیرند، گذاری، گرفتم، گسسته، پنج، پیش، پاسخنامه، پس، پست، پسر، yahoo، آن، انتخاب، اي، اين، اينجا، ای، این، اینجا، اگه، احتمال، ادغام، از، اشكال، بلد، بنویسید، به، بيست، بین، بیاید، بکشید، بگم، بپرسید، باید، باشه، باشد، بدن، بده، بدین، بدید، برام، برد، برسم، بزنم، تقویت، تقویت حافظه، تقریبا، توی، توضیح، تگ، تا، تاپيك، تاپیک، تابع، تجربي، تجربی، تر، تصمیم، تصادف، جواب، جور، جوری، جامع، حل، حافظه، حداقل، حساب، خوبه، خودم، خودتون، خودشون، خیلی، دنباله، دو، دوستان، دوستانی، دوستانش، دوستاتون، ديف، دیگر، دیدم، دامنه، دارم، داره، داشته، داشتید، دختر، در، دروس، درد، درس، رفع، رو، روی، رياضي، رياضيات، ریاضی، را، راه، رسم، رسیدم، رشته، رضا، زوج، زود، زیاده، زده، سه، سوم، سوال، سوالي، سوالی، سوالام، سوالای، سوالات، سي، سریع، شماره، شود، شکل، شامل، شد، شده، شش، صندلی، ضروریه، علی، عجله

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن