داداش ازت خواهش ميكنم جلد اول فيزيك پايه و پيش گاج رو فراموش كن . يعني اگه خريدي هم بزار خاك بخورن بخدا تستايي كه آورده به درد نميخوره يا همشون مال آزموناي گاجه يا هم آزاد و سراسري هاي سال هاي قبل ..(البته به نظر من )من فقط و فقط درسنامه هاشو قبول دارم ....
من خودم براي نميسال دوم اينجوري تو فيزيك عمل ميكنم :اول كتاب درسي رو دقيق ميخونم و جاهاي مهمشو هاي لايت ميكنم .بعد درسنامه هاي گاج رو ميخونم ..بعد از اون تمرين تشريحي حل ميكنم از امتحانات نهايي و كتاب دوسالانه كانون و بعدش ميرم تست هاي سنجش رو ميزنم بعدش تست هاي گزينه 2 بعدش ميرم تمريناي كتاب رو كامل حل ميكنم و با حل شده تمرينات مطابقت ميدم و بعد شروع به خلاصه نويسي ميكنم .. خلاصه نويسي كه تموم شد يكي دو بار روي همون خلاصه ها ميخونم و فرداش شروع ميكنم تست هاي سراسري (انقد كه ميگم تست ميزنم توي فصل صوت كلا 100 تا تست زدم مجموعا و آزمون 9 اسفند از 10 سئوال صوت 9 سئوال زدم 9 تا درست بود حتي يه دونه هم شانسي نزده بودم )پس ببين داداش حل تست زياد تضميني واسه درصد و نمره و تراز خوب نيست .من خودم دياميك و حركت شناسي و حركت نوساني كل تست هاي گاج رو زدم اما تستاي بدرد نخور و وقت خودمو اون موقع تلف كردم و هزار افسوس ميخورم كه به جاي اون همه تست ننشستم خلاصه بنويسم و حالا بايد از خلاصه هاي توي اينترنت استفاده كنم تازه اگه خوب باشن ...... همون روشي كه توي فيزيك گفتم اگه آزمون ميدي برا يه آزمون امتحان كن ببين درصدت چند ميشه يعني بخوام بگم كن فيكون ميكنه ....
و درمورد ادبيات هم ... موضوعي بخون : ببين امروز 17اسفنده تو تا 29 اسفند حتي 1 فروردين هم تاريخ ادبيات و واژگان رو جمع كن .. همشونو بخون و تست بزن از عيد به بعد آرايه و قرابت بخون ..........
تست هاي سنجش و گزينه دو و تستاي املا و تاريخ ادبيات هم كه گفتم اگه بخواي وبسايتشو بهت ميگم كه بري استفاده كني ....انشا الله كه همه موفق ميشيم ...
فيزيك
تست هاي سراسري آزاد خارج از كشور فيزيك
تست هاي گزينه دو و سنجش فيزيك
تست از همه ي دروس