[COLOR="Blue"]Mr.amp98
سلااااااممممم بح بح اقای دکتررر
بح بح سلام علیکم سرکار خانم
خب بریم سراغ سوالا
۱. میدونم عاشق نشدی اما تا حالا روی کسی از بچه های انجمن کراش زدی؟ اگه اره اسمشو در گوشم بگو
من تو انجمن رو کسی کراش نزدم والا اخه بچه هایی که میشناسم بیشترهمسن خودمن و ادم خیلی وقت باید اضافه داشته باشه رو همسن خودش بخاد فوکوس کنه اما به رفتار و اخلاق و طرز برخورد چند نفر دقت کردماره
@Mr.amp98 @ali.nanok @NimaHdp @Saeed79 @Tramp
۲. بابات بگیره بزنتت چیکار میکنی؟
خب بچه بودم واکنش میدادماما خب بزرگ که شدم دیگه به حدی رسیده بودم که از جامم تکون نمیخوردم
و حتی گریه هم نمیکردم
۳. بز برنج یا پیتزا؟
معلومههههه بزز برنججججج)))))))
۴. اگه توی یه قسمت باب اسفنجی پاتریک بمیره چیکار میکنی و چه حسی داری؟
خیلی روحیم نابود میشه و عصبی میشم و واقعا حس میکنم یه ادم واقعی رو از دست دادم و هوففففنگو نگوووو توروخدااا
۵.تا حالا از پدر یا برادر کتک خوردی؟
از پدرم ارهههه خب قطعا پدرم ی مرد نظامی و یه ادم ب شدت قانون مندهو یه سرهنگ بازنشسته، خب تا چند سال پیش بوده و از برادرمم خب دعوا کردیم و هم کتک خوردم هم کتک زدم :/ و بهش یاد دادم حد خودشو بدونه چون سر من کسی نمیتونه ادعا کنه
۶. تا حالا توی مدرسه معلمات جلوی بقیه ضایعت کردن؟ اگه اره واسه چی؟؟؟
راستش نه خب یادم نمیاد منو ضایع کرده باشن چون کلا من ادم سیاست مداری بودم و انقدی ک حتی با معلما هم صبونه میخوردم :/ اما ضایع اونطور ک ناراحت بشم نهههه نبودهاما خب بابام رو میترسیدم بیاد مدرسه ب شدت ادم سختگیرررری بود و وقتی میومد مدرسه من ده جا قایم میشدم چون زیر ۲۰ چیزی قبول نداشت
۷.کهمان یا کاکارضا؟
راستشو بگم کاکارضا نرفتم و کهمانم هر وقت رفتم چند بار بوده ک اونم هیچ لذتی نبردم :///// چون بابام روی رفتار و شخصیت و منش ادم حساسه باید کلا سکوت و دست ب سینه میبودم و قاعدتن هیچی نفهمیدم :/ اما فکر میکنم کهمان رو بیشتر بپسندم
۸.تا حالا سوتی دادی جلوی بابات؟
اوه اوه)) سوتی اره خیلییییی دادم واقعا چی بگمممم :/
اما خب جمش کردم .... بابام چون حساسه و من هیییی حس میکنم هرچییی میدونم باید ب بابام بگم ://// چون نمیتونم چیزی قایم کنمبخاطر همین سوتی زیاد دادم ://
۹.ماهیگیری رو دوست داری یا شکار حیوانات؟
خببب معلومه ماهیگیریی
شکار حیوانات چیههه اخه
۱۰.بازیگر و خواننده محبوبت
بازیگران : لیلا حاتمی _ مهدی سلطانی سروستانی _ رضا رشیدپور
خواننده مورد علاقمم : اشوان _ امیر عباس گلاب
۱۱. بهترین شهر ایران برای زندگی و بهترین کشور برای زندگی؟
بهترین شهر از نظر اب و هوا برام گیلانه اما واس زندگی ک بخای توش رشد کنی اصفهان و شیراز
و کشور هم برای زندگی سوئیس![]()
۱۲. اگه توی سومالی به دنیا میومدی که غذا هم نبود بخوری خودکشی میکردی؟ نهههه اصلاااااا اخه چراااااا هیچ وقتمطمن بودم تهش ی اتفاق خوب میوفتاددد نخندددد اما خیلی به خدا اعتقاد دارم
![]()
مرسیییی دکتر جان![]()
لطف کردی
یهو درگیر شدم نشد سریع جواب بدم [\COLOR]

LinkBack URL
About LinkBacks
.gif)
.gif)
نگو نگوووو توروخدااا