X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 6 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 90
    1. Top | #46
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan7777777 نمایش پست ها
      سلام ...

این کتاب درسنامه میکرو طلایی ، ترکیب کتاب درسنامه زیست میکرو پایه و میکرو دوازدهم هست یا اینکه محتواش فرق می کنه ؟( اگه خودتون مقایسه کردین ، ممنون می شم یه شفاف سازی بکنین ... آخه کتابای درسنامه زیست پایه میکرو بعلاوه کتاب میکرو درسنامه زیست دوازدهم ،جمعا قیمتشون از این کتاب تک جلد خیلی بیشتر در میاد !!!! )

اگه فرقی با هم ندارن که خرید درسنامه کتاب میکرو طلایی به نظر از لحاظ مالی به صرفه تر می رسه ...
      ممنون از وقتی که میذارین ...
      سلام.من این کتاب رو از انتشارات خریدم .کاغذش که از کاغذ کاهی میکرو پایه و دوازدهم بهتره.متاسفانه عکس های رنگی توی کاغذ کاهی واقعا غیر شفاف بود.بعد خود فروشنده بهم گفت که فرق ندارن .فقط در جلد دوم که تست هست فرق دارن.تست میکرو طلایی رو گروه مولفین نوشتن و تست میکرو پایه رو آقای زارع.خوب قیمت هم بهتر می افته.فقط به نظرم خیلی قطوره .بالای ۸۵۰ ص.

2. Top | #47
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arash2001 نمایش پست ها
      روش مطالعه زیست رو میگید؟
      یعنی مثلا چند روز در هفته زیست داشتید تو برنامه.درسنامه هم استفاده میکردید یا نه.
      کلا یه توضیح مختصر بدین
      در ضمن اگه میتونید یه تاپیک جدا هم بزنید که سوالا اونجا بپرسیم
      من زیست رو درهمه روزهای هفته میخوندم حتی اگه زیادم خونده بودم تو روزهای دیگه حداقل نیم یا یکساعت میخوندم توروزای دیگه.والا برادرسنامه دوازدهم مال الگو کافیه وبرا پایم میکروخوبه.اما منم مثل خیلی ازرتبه برترای دیگه خوندن درسنامه روزیادتوصیه نمیکنم.چون اولویت شما بایدمتن کتاب درسی باشه وبعدازاون تستای کتاب کمک آموزشی استاندارد مثه الگو ومیکرو.براخوندن زیستم دوراول روزنامه واربخونید.بعدازاون بسته به آسونی یا سختی گفتارمربوطه ۱یا۲دور عمیق کتاب درسی روبخونید.بعدازاون شروع به حل تست کنید وکتاب درسیم بغل دستتون باشه.به نظرمن توزیست نباید تستای ترکیبی رو جدا کردولابلای تستای کتاب تست پخش باشه بهتره تا دانش آموز ندونه باتست ترکیبی طرفه.من اینجوری میپسندم

3. Top | #48
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arash2001 نمایش پست ها
      نظام جدیده
      زمین ن جدید چن کتابه؟ دهم یا یازدهم یا دوازدهم؟

4. Top | #49
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Phatums نمایش پست ها

زمین ن جدید چن کتابه؟ دهم یا یازدهم یا دوازدهم؟
      فقط یه کتاب دارن یازدهم.

5. Top | #50
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Gizish نمایش پست ها
      سلام.من این کتاب رو از انتشارات خریدم .کاغذش که از کاغذ کاهی میکرو پایه و دوازدهم بهتره.متاسفانه عکس های رنگی توی کاغذ کاهی واقعا غیر شفاف بود.بعد خود فروشنده بهم گفت که فرق ندارن .فقط در جلد دوم که تست هست فرق دارن.تست میکرو طلایی رو گروه مولفین نوشتن و تست میکرو پایه رو آقای زارع.خوب قیمت هم بهتر می افته.فقط به نظرم خیلی قطوره .بالای ۸۵۰ ص.
      سلام
      کتاب درسنامه کامل زیست میکروطلایی حذفیات کتاب های زیست دهم و یازدهم (مطابق کنکور 99) رو داشت یا ویرایش شده بود؟

6. Top | #51
      mlt
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      کساییکه فیزیک خیلی‌سبز(۴جلدی)دارن
      من از مولفش پرسیدم گفت سریzلازم نیست بزنید(اصلا بهتره که نزنی)
      ولی ازمونک‌هاشو بزنید.
      گفتم اینجا هم بزارم شاید به‌درد کسی خورد

7. Top | #52
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام ببخشيد كه اينجا سوالمو ميپرسم من تازه ميخوام منابع نظام جديد رو تهيه كنم چندتا سوال داشتم اول اينكه كتاباي آيكيو هنوز چاپ نشدن ؟ كي چاپ ميشن ؟ كتاباي موج ازمون شيمي و زيست رو ديد ؟ مثل نظام قديم خوب كار كردن ؟
      و اينكه فرق كتاباي ميكرد طلايي با ميكرد طبقه بندي چيه ؟ و كدوم بهتره ؟
      خيلي ممنون

8. Top | #53
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali2200 نمایش پست ها
      من زیست رو درهمه روزهای هفته میخوندم حتی اگه زیادم خونده بودم تو روزهای دیگه حداقل نیم یا یکساعت میخوندم توروزای دیگه.والا برادرسنامه دوازدهم مال الگو کافیه وبرا پایم میکروخوبه.اما منم مثل خیلی ازرتبه برترای دیگه خوندن درسنامه روزیادتوصیه نمیکنم.چون اولویت شما بایدمتن کتاب درسی باشه وبعدازاون تستای کتاب کمک آموزشی استاندارد مثه الگو ومیکرو.براخوندن زیستم دوراول روزنامه واربخونید.بعدازاون بسته به آسونی یا سختی گفتارمربوطه ۱یا۲دور عمیق کتاب درسی روبخونید.بعدازاون شروع به حل تست کنید وکتاب درسیم بغل دستتون باشه.به نظرمن توزیست نباید تستای ترکیبی رو جدا کردولابلای تستای کتاب تست پخش باشه بهتره تا دانش آموز ندونه باتست ترکیبی طرفه.من اینجوری میپسندم
      سلام
      شما براي زيست فقط از كتاب ميكرو پايه و پيش الگو استفاده كرديد؟ كتاباي موج شيمي و زيست رو كار كرديد؟
      ميشه در مورد اينكه عربي رو چجوري ميخونديد و چه منابعي داشتيد توضيح بديد ؟

9. Top | #54
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saj8jad نمایش پست ها
      سلام
      کتاب درسنامه کامل زیست میکروطلایی حذفیات کتاب های زیست دهم و یازدهم (مطابق کنکور 99) رو داشت یا ویرایش شده بود؟
      والا من که تازه شروع کردم حالا تموم بشه خدا میدونه کی بشه.ولی اون داستان سه نسل پی در پی مونارک بود.کاملا کپی همون کتاب میکرو پایه و دوازدهم هست که در یک جلد چاپ شدن

10. Top | #55
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Gizish نمایش پست ها
      والا من که تازه شروع کردم حالا تموم بشه خدا میدونه کی بشه.ولی اون داستان سه نسل پی در پی مونارک بود.کاملا کپی همون کتاب میکرو پایه و دوازدهم هست که در یک جلد چاپ شدن
      خب پس اینم ویرایش نشده (!) فقط الکی روش نوشتن ویژه کنکور 99 (!)

11. Top | #56
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Xoloniloofar نمایش پست ها
      سلام
      شما براي زيست فقط از كتاب ميكرو پايه و پيش الگو استفاده كرديد؟ كتاباي موج شيمي و زيست رو كار كرديد؟
      ميشه در مورد اينكه عربي رو چجوري ميخونديد و چه منابعي داشتيد توضيح بديد ؟
      درسال کنکور بله.موج ازمون زیست هنوز چاپ نشده ولی شیمیش که چاپ شده بینظیره وحتما بگیر.عربی رو موضوعی میخوندم کتاب میکروطلایی رو داشتم که موضوعی کارکرده بود وبه نوبت تو طول هفته یه بار ترجمه میخوندم یه بارقواعد یه بار مفهوم وتحلیل صرفی وقرائت کلمات.درک مطلبم به طورمیانگین هر دوشب یکبار یه دونه کار میکردم.اون شب دیگشم درک مطلب زبان میخوندم.عربی آبی قلمچیم کتاب خوبیه.

12. Top | #57
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دوستان اطلاع دارین کتاب عکس و مکث زیست شناسی ویرایش شده یا بدون ویرایش چاپ شده ؟
      ممنون

13. Top | #58
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali2200 نمایش پست ها
      درسال کنکور بله.موج ازمون زیست هنوز چاپ نشده ولی شیمیش که چاپ شده بینظیره وحتما بگیر.عربی رو موضوعی میخوندم کتاب میکروطلایی رو داشتم که موضوعی کارکرده بود وبه نوبت تو طول هفته یه بار ترجمه میخوندم یه بارقواعد یه بار مفهوم وتحلیل صرفی وقرائت کلمات.درک مطلبم به طورمیانگین هر دوشب یکبار یه دونه کار میکردم.اون شب دیگشم درک مطلب زبان میخوندم.عربی آبی قلمچیم کتاب خوبیه.
      سلام
      منظورتون از میکرو طلایی؛ کتاب عربی کامل کنکور میکرو طلایی گاج هست یا کتاب های میکرو طلایی مینی گاج که جدا جدا هست؟؟
      به نظرتون برای عربی خیلی سبز بهتر هست یا میکرو طلایی ؟؟

14. Top | #59
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      دوستان کسی از زیست شناسی هفت خوان مبتکران تا حالا استفاده کرده؟؟

15. Top | #60
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط elhameli نمایش پست ها
      سلام
      منظورتون از میکرو طلایی؛ کتاب عربی کامل کنکور میکرو طلایی گاج هست یا کتاب های میکرو طلایی مینی گاج که جدا جدا هست؟؟
      به نظرتون برای عربی خیلی سبز بهتر هست یا میکرو طلایی ؟؟
      منظورم همون کتاب جامع عربی کامل میوروطلایی هست.بنظرم میکروطلایی بهتره من جلد دوازدهم جامع خیلی سبز رو داشتم ولی اصلا باهاش حال نکردم وحتی نصفشم نخوندم اما میکروطلایی رو تقریبا کامل خوندم با وجود اینکه زمستان سال قبل خریده بودمش.

صفحه 4 از 6 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 23 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 23 مهمان)