آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 42
    1. Top | #16
      sjm
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fateme12589 نمایش پست ها
      همه سایت های اینترنت و زیر و رو کردم چیز به درد بخوری برای کسی که پایه ریاضی خیلی ضعیف داره مثل من نداره باید حداقل یکم بلد باشی
      قبول دارم توی سایت های فارسی هیچی برای یاد گرفتن پیدا نمیشه ولی تو برو گوگل ترنسلیتی که برای خود مرورگر هست رو پیدا کن (یه نمونه اش هست که به عنوان افزونه به مرورگرت اضافه میشه به مرورگر کروم) بعدش دیگه هر سایتی رو میتونی بخونی فقط اصطلاحات عجیب غریب و ترجمه نمیکنه ولی مثل گوگل ترنسلیت معمولی نیستش که ترجمش بی قاعده و مفهوم باشه بعدش هر چیزی رو که خواستی با استفاده از اون برو توی گوگل سرچ کن بعد برو روی یکی از گزینه هاش نوشته translate this page سایت رو برات ترجمه میکنه انگار نه انگار این سایت از اول انگلیسی بوده هر چی بخوای میتونی از اون یاد بگیری منم ابهاماتی که توی زیست دارمو همینجوری برطرف میکنم

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من 3 سال دهم تا دوازدهم خودم بدون مدرسه رفتن پاس کردم. هنوزم ریاضیم ضعیفه همسایمون میگه بیا برا دخترم توضیح بده میگم اینا آسونه حال ندارم فرار میکنم!!!!!من دوستم دبیری ریاضی میخونه 2ساعت درس میده 20تومن.شاگرد اول کلاسمون بود

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sjm نمایش پست ها
      قبول دارم توی سایت های فارسی هیچی برای یاد گرفتن پیدا نمیشه ولی تو برو گوگل ترنسلیتی که برای خود مرورگر هست رو پیدا کن (یه نمونه اش هست که به عنوان افزونه به مرورگرت اضافه میشه به مرورگر کروم) بعدش دیگه هر سایتی رو میتونی بخونی فقط اصطلاحات عجیب غریب و ترجمه نمیکنه ولی مثل گوگل ترنسلیت معمولی نیستش که ترجمش بی قاعده و مفهوم باشه بعدش هر چیزی رو که خواستی با استفاده از اون برو توی گوگل سرچ کن بعد برو روی یکی از گزینه هاش نوشته translate this page سایت رو برات ترجمه میکنه انگار نه انگار این سایت از اول انگلیسی بوده هر چی بخوای میتونی از اون یاد بگیری منم ابهاماتی که توی زیست دارمو همینجوری برطرف میکنم
      من چند جلسه ریاضی پایه رو کلاس خصوصی رفتم خود معلم برام جزوه مینوشت میگفت اینو به هر کس بدی بخونه یاد میگیره.معلم تیزهوشان و مدارس شاهد بود.

4. Top | #19
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sjm نمایش پست ها
      اگه سرچ کنم گوگل ترنسلیت برام میاره؟ینی برام کادر جستجو میاره چیزی که میخوام و تایپ کنم سرچ کنه برام؟

5. Top | #20
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohamad19 نمایش پست ها
      من چند جلسه ریاضی پایه رو کلاس خصوصی رفتم خود معلم برام جزوه مینوشت میگفت اینو به هر کس بدی بخونه یاد میگیره.معلم تیزهوشان و مدارس شاهد بود.
      جزوشو دارید هنوز؟

6. Top | #21
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من 3 سال دهم تا دوازدهم خودم بدون مدرسه رفتن پاس کردم. هنوزم ریاضیم ضعیفه همسایمون میگه بیا برا دخترم توضیح بده میگم اینا آسونه حال ندارم فرار میکنم!!!!!من دوستم دبیری ریاضی میخونه 2ساعت درس میده 20تومن.شاگرد اول کلاسمون بود
      خب چون بدون مدرسه پاس کردید مشکل دارید تو ریاضی ولی اوضاع تون از من بهتره به مراتب فک نکنم کسی به داغون ی من باشه تو ریاضی

7. Top | #22
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ببین من کلا چهار عمل اصلی ریاضی و بلد نیستم ینی هنوز تو حساب کتاب ضعف دارم نمیتونم یه تقسیم ساده رو انجام بدم حالا اینا رو میگم فکر میکنید من کند ذهنم ولی اینجوری نیس واقعا من بیش فعالی و نقص توجه دارم تو دوران مدرسه هم خیلی شیطون بودم اصلا به درس اهمیت نمیدادم همین که قبول میشدم برام کافی بود هیچ وقت نرفتم به معلمم بگم مثلا بیا این تقسیم یا این جمع و بهم یاد بده ولی تو این دو سه سال اخیر فهمیدم چه اشتباهی کردم به قول معروف سرم خورد به سنگ ولی حالا که متوجه اشتباهاتم شدم دیگه نه معلمی دارم ازش کمک بگیرم نه دوستی چیزی که بهم یاد بده و چون تو مباحث پایه ایراد دارم نمیتونم ریاضی و پیش ببرم چون بلاخره یه جا معادله داره تقسیم میخواد ضرب میخواد گیر میکنم
      جسارتا اگه گوشی هوشمند اندروید دارید تو بازار اپلیکیشن آموزش ریاضی ابتدایی و متوسطه اول و دوم به فراوانی موجوده ، یک اپلیکیشن خوب هم هست که من استفاده کردم خوبه ، به اسم نیمکت البته الان خواستم دوباره نصب کنم رو گوشی من مشکل داره نصب نمیشه ، این اپلیکشن نیمکت هم خیلی خوبه ،می تونید استفاده کنید قیمت آموزش هاش از معلم خصوصی خیلی کمتر هست

8. Top | #23
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دیدم خیلیا گفتن کلاس برو و این حرفا اینم بگم برات که کلاس نرو اصن لازم نیست بری..کاری که میکنی اینه به عنوان مثال 5 فصل از ریاضی2 رو خوندی تست زدی تموم کردی..بعدش جاهایی که مشکل داری یا اصن نفهمیدی چی به چیه و به قولی ارور دادی..یه معلم خصوصی پیدا کن بگو سه ساعت مثلا یه مبلغی بهت میدم بیا تو یه جلسه اشکالای من رو حل کن و بهم یاد بده..هم از وقتت تلف کلاس رفتن نمیشه و هم از لحاظ مالی صرفه جویی میکنی و از همه مهم تر یادمیگیری..

9. Top | #24
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      جزوشو دارید هنوز؟
      دارم این مباحثو به من درس داد=اول که مجموعه اعداد صحیح طبیعی حسابی و..رو گفته بعد 1-جمع و تفریق اعداد صحیح 2-ضرب وتقسیم اعداد صحیح3-اولویت های محاسباتی4-توان ها5-به توان رساندن اعداد توان دار6-توان های منفی7-مجموعه اعداد گویا و نمایشش روی محور و مخرج مشترک گیری8-جمع وتفریق کسر ها9-ضرب وتقسیم کسرها10-تقسیم کسرها11-قاعده بخش پذیری اعداد12-عبارت های جبری13ساده کردن عبارت های جبری14-ضرب یک عدد در یک عبارت جبری15-ضرب یک جمله در یک عبارت جبری.گوشی لمسی ندارم که برات بفرستم

10. Top | #25

11. Top | #26
      در انتظار تایید ایمیل

Mamoli
      نمایش مشخصات
      واس متوسطه دوم از خط ویژه ریاضی حتما استفاده کن

12. Top | #27
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      یعنی چی دقیقا چهار عمل اصلی ؟ مگه میشه اصلا ؟
      اگه بلدی انجام بدی روش سریع میخوای بحثش جداس.

من خودم از کتابای خارجی میخونم چون اثبات برام خیلی خیلی خیلی مهمه چیزایی مثل هندسه و ریاضی بخاطر این گفتم کوچک ترین نکات رو میگن تو این کتابا
      اگه دنبال اثبات مسئله ها هستی باید بری سراغ منابع انگلیسی که پولی پرداخت نکنی اما انگلیسیت باید خوب باشه
      مثلا هندسه اقلیدسی که میخونیم . هیچ وقت از پایه نیومدن توضیح نداد در صورتی که تو کتابی که خودش 2000 سال پیش نوشته قدم به قدم رفته جلو با پرگار میکشی قشنگ میفهمی و جالبیش اینه تو مثلا تو مسئله x باید مسئله های قبلی رو بلد باشی
      مثلا چرا منفی در منفی میشه مثبت ؟
      اینا هیچ وقت توی راهنمایی بهمون نگفتن
      ویرایش توسط Dr.MMTm10 : 19 مرداد 1398 در ساعت 22:41

13. Top | #28
      mlt
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      میگم مگه شاهد هم جز مدارس خاص هست؟

14. Top | #29
      sjm
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اگه سرچ کنم گوگل ترنسلیت برام میاره؟ینی برام کادر جستجو میاره چیزی که میخوام و تایپ کنم سرچ کنه برام؟
      برو توی گوگل و download google translate for google chrome رو سرچ کن اولین چیزی که برات میاد رو برو توش بعد add to chrome رو بزن . همین
      فقط باید مرورگرت google chrome باشه

15. Top | #30
      mlt
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      کل چیزایی که نیاز داری تو قسمت اول مهروماه هست
      اگه دوستی داری که این کتابو داره ازش بگیر فصل اول رو بخون
      دارم این مباحثو به من درس داد=اول که مجموعه اعداد صحیح طبیعی حسابی و..رو گفته بعد 1-جمع و تفریق اعداد صحیح 2-ضرب وتقسیم اعداد صحیح3-اولویت های محاسباتی4-توان ها5-به توان رساندن اعداد توان دار6-توان های منفی7-مجموعه اعداد گویا و نمایشش روی محور و مخرج مشترک گیری8-جمع وتفریق کسر ها9-ضرب وتقسیم کسرها10-تقسیم کسرها11-قاعده بخش پذیری اعداد12-عبارت های جبری13ساده کردن عبارت های جبری14-ضرب یک عدد در یک عبارت جبری15-ضرب یک جمله در یک عبارت جبری.گوشی لمسی ندارم که برات بفرستم

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن