آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 42
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

پایه ریاضی خیلی خیلی خیلی ضعیف کمممممممک

بخدا درمونده شدم از بس دنبال یه راهی گشتم که ریاضی مو قوی کنم من عاشق ریاضی م ولی محاسبات ریاضیم ضعیفه بلد نیستم چه جوری باید این ضعف و بر طرف کنم نمیدونم چه جوری باید تمرین کنم اصلا امیدی هست من بتونم ریاضی و یاد بگیرم من که هنوز چهار عمل اصلی ریاضی و بلد نیستم چه جوری میتونم خودم از پایه ریاضی ضعیف ضعیف بکشم بالا از این سطح ضعیف خارج بشم که اگه اینجوری بشه برای من یه موفقیت بزرگه انگیزه می‌گیرم ولی نمیدونم واقعا چکار کنم لطفا کمکم کنید

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اگه وضع مالی خوبی دارین کلاس برو ابتدایی که چیزی نداره جمع تفریقه هفتم هشتم نهمم تو 10 جلسه یاد میگیری .دهم یازدهم و دوازدهم اصل کاریاس که میگم باید کلاس بری. فیلمای آلا هم خوبه

3. Top | #3
      sjm
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fateme12589 نمایش پست ها
      بخدا درمونده شدم از بس دنبال یه راهی گشتم که ریاضی مو قوی کنم من عاشق ریاضی م ولی محاسبات ریاضیم ضعیفه بلد نیستم چه جوری باید این ضعف و بر طرف کنم نمیدونم چه جوری باید تمرین کنم اصلا امیدی هست من بتونم ریاضی و یاد بگیرم من که هنوز چهار عمل اصلی ریاضی و بلد نیستم چه جوری میتونم خودم از پایه ریاضی ضعیف ضعیف بکشم بالا از این سطح ضعیف خارج بشم که اگه اینجوری بشه برای من یه موفقیت بزرگه انگیزه می‌گیرم ولی نمیدونم واقعا چکار کنم لطفا کمکم کنید
      عزیزم چهار عمل اصلی که کاری نداره برو تو اینترنت بخون دیگه
      بقیشم بشین تست حل کن و سعی کن استدلالهاتو قوی کنی طوری فکر کنی که به نظر خودت منطقی تره
      اره خب هر کسی که علاقه داشته باشه به ریاضی و در برابر یادگرفتنش مقاومت نکنه میتونه خیلی قوی بشه

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ریاضی راحته فقط یکی باید بهت کمک کنه تنها نمیتونی اگه نتوتی سوالای کتابتو که تشریحی هستن حل کنی تست نمیتونی .باید مسلط باشی رو کتابای درسی فاطمه بعد تست بزنی

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohamad19 نمایش پست ها
      ریاضی راحته فقط یکی باید بهت کمک کنه تنها نمیتونی اگه نتوتی سوالای کتابتو که تشریحی هستن حل کنی تست نمیتونی .باید مسلط باشی رو کتابای درسی فاطمه بعد تست بزنی
      خب کسی و ندارم کمکم کنه انقدر ریاضی دوس دارم رفتم ریاضی سیر تا پیاز چهارم دبستان و گرفتم ولی نتونستم بخونم بعضی جاهاش واقعا گنگ توضیح داده رفتم معلم خصوصی بگیرم ساعتی 100بیخیال شدم پس باید منتظر باشم دخدا یه شوهر مخ ریاضی بهم بده بلکه اونو اجیر کنم بهم ریاضی یاد بده

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sjm نمایش پست ها
      عزیزم چهار عمل اصلی که کاری نداره برو تو اینترنت بخون دیگه
      بقیشم بشین تست حل کن و سعی کن استدلالهاتو قوی کنی طوری فکر کنی که به نظر خودت منطقی تره
      اره خب هر کسی که علاقه داشته باشه به ریاضی و در برابر یادگرفتنش مقاومت نکنه میتونه خیلی قوی بشه
      همه سایت های اینترنت و زیر و رو کردم چیز به درد بخوری برای کسی که پایه ریاضی خیلی ضعیف داره مثل من نداره باید حداقل یکم بلد باشی

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خب کسی و ندارم کمکم کنه انقدر ریاضی دوس دارم رفتم ریاضی سیر تا پیاز چهارم دبستان و گرفتم ولی نتونستم بخونم بعضی جاهاش واقعا گنگ توضیح داده رفتم معلم خصوصی بگیرم ساعتی 100بیخیال شدم پس باید منتظر باشم دخدا یه شوهر مخ ریاضی بهم بده بلکه اونو اجیر کنم بهم ریاضی یاد بده
      مگه میشه ، شما چطوری دیپلم گرفتی پس

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohamad19 نمایش پست ها
      اگه وضع مالی خوبی دارین کلاس برو ابتدایی که چیزی نداره جمع تفریقه هفتم هشتم نهمم تو 10 جلسه یاد میگیری .دهم یازدهم و دوازدهم اصل کاریاس که میگم باید کلاس بری. فیلمای آلا هم خوبه
      داشتم پایه نهم با پسرخاله ام کار میکردم و میدیدم چه درد هایی که تو دبیرستان دارم دواش اینجاست و خبر نداشتم

اصل کار تو 7 و 8 و 9 هست اگر کامل کتاب یاد بگیری تمومه کل پایه

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط امید 99 نمایش پست ها
      مگه میشه ، شما چطوری دیپلم گرفتی پس
      همیشه با ده دوازده پاس کردم تک ماده هم شدم

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      همه سایت های اینترنت و زیر و رو کردم چیز به درد بخوری برای کسی که پایه ریاضی خیلی ضعیف داره مثل من نداره باید حداقل یکم بلد باشی
      الان دقیقا میتونی بگی چه مباحثی از سال هشتم و نهم نظام جدید بلد نیستی؟
      مهمه، برو کتابشو از اینترنت بگیر ببین ایا همشو بلد نیستی یا قسمت هایی
      راحت میتونم بگم هندسه بیشتر افراد بلد نیستن اگر کل کتاب بلد نیستی برو کلاس حل میشه همونارو بفهمی حله

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من خودم با ده رد کردم کنکور امسال بود بود 21% زدم حالا مباحث میومد تا 40 میشد زد
      نترس
      کلاس خوب کنکورم اگر دستت خالیه انلاین هست ماهی 90 با انکانات عالی
      برو ببین خواستی برو من تبلیغاتچی نیستم بگم حتما بری یا حتما نری اسمشم اینجا نمیارم

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ریاضی یک مهارت ذاتی است ،یعنی که اگه از اول شروع کنی و تمرین کنی مرحله به مرحله می تونی پیشرفت کنی ، اگر چهار مهارت رو ضعیفی باید از همون مرحله شروع کنی و زیاد تمرین کنی ، بعد که مسلط شدی یک مرحله بری بالاتر ، چاره کار همینه، اگه چهارم دبستان رو متوجه نمی شی از سوم یا دوم دبستان شروع کن،

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      اول ازهمه باید بگم که اگه میخوای ریاضی یادبگیری باید اموزش درست + تمرین زیاد حل بکنی.
      در مورد اموزش درست برات بگم که هرجور میتونی بهتر و راحت تر مطلبی رو یادبگیری همون راه رو انتخاب کن..منظورم از راه بهتر: فیلم اموزشی یا خوندن درسنامه کتب تست هست..توی اموزش هرچقد میتونی فشار و عذاب بکش چون ارزششو داره..
      راجب تمرین زیاد باید بگم که اول به کتاب درسی مسلط شو تک تک کاردرکلاس و نمیدونم مثال و مخصوصا تمرینارو بادقت بررسی کن و یادبگیر که خیلی مهمه برای یادگیری و تقویت درس ریاضی...بعدش تست بزن
      دوم(برا کنکور):
      نکته ی خیلی مهمی که میخوام برات بگم اینکه ریاضی رو بصورت جامع بخون...منظورم از جامع ینی بالفرض که تابع رو شروع میکنی بخونی بشین از دهم تا دوازدهم هرچی راجب تابع هست بخون و بزارش کنار اینکار اولا ذهنتو منظم ببار میاره و وقتی یه سوال راجب تابع میبینی دیگه قاطی نمیکنی با سرفصلای دیگه..
      امبدوارم حداقل کمکی کرده باشم بهت..ارزوی بهترینا برات

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      چرا رفتی ابتدایی رو میخونی.منم ریاضیم ضعیفه رفتم کلاس خصوصی از هفتم شروع کرد به تدریس.نگا هفتم هشتم نهم بر کلاس یاد بگیر. دهم به بعدو با فیلمای آلا یاد میگیری

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammadreza13 نمایش پست ها
      الان دقیقا میتونی بگی چه مباحثی از سال هشتم و نهم نظام جدید بلد نیستی؟
      مهمه، برو کتابشو از اینترنت بگیر ببین ایا همشو بلد نیستی یا قسمت هایی
      راحت میتونم بگم هندسه بیشتر افراد بلد نیستن اگر کل کتاب بلد نیستی برو کلاس حل میشه همونارو بفهمی حله
      ببین من کلا چهار عمل اصلی ریاضی و بلد نیستم ینی هنوز تو حساب کتاب ضعف دارم نمیتونم یه تقسیم ساده رو انجام بدم حالا اینا رو میگم فکر میکنید من کند ذهنم ولی اینجوری نیس واقعا من بیش فعالی و نقص توجه دارم تو دوران مدرسه هم خیلی شیطون بودم اصلا به درس اهمیت نمیدادم همین که قبول میشدم برام کافی بود هیچ وقت نرفتم به معلمم بگم مثلا بیا این تقسیم یا این جمع و بهم یاد بده ولی تو این دو سه سال اخیر فهمیدم چه اشتباهی کردم به قول معروف سرم خورد به سنگ ولی حالا که متوجه اشتباهاتم شدم دیگه نه معلمی دارم ازش کمک بگیرم نه دوستی چیزی که بهم یاد بده و چون تو مباحث پایه ایراد دارم نمیتونم ریاضی و پیش ببرم چون بلاخره یه جا معادله داره تقسیم میخواد ضرب میخواد گیر میکنم

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن