نقل قول نوشته اصلی توسط ssalehi نمایش پست ها
راستش من از ریاضی خیلی سبز فقط استفاده کردم.به نظرم درسنامه و تست ها اختلاف سطح زیادی باهم داشتند.یعنی با اون درسنامه نمی تونستم تست های کتاب رو بزنم.البته همچین مشکلی رو با گاج نداشتم.حالانمی دونم سطح تست های گاج پایین بود یا نه.البته جالب بود برام چون توی همین تاپیک دیده بودم که میگن گاج سطحش بالاست .اما اینجا شما گفتید خوب کار نکرده.از بین نشر الگو و خیلی سبز کدوم بهتره برای شیمی؟ درضمن توی این کلاس ها یکسری نکات تستی می گفتن اینها توی کتاب ها قابل دستیابی هست؟
بله خودم هم خیلی سبز ریاضی جامع نظام جدید رو کار کردم و کاملا حرف شما رو قبول دارم. متاسفانه تطابقی بین درسنامه و تست ها وجود نداره ولی شیمی خیلی سبز کاملا برخلاف ریاضیش هست. اکثر تست هاش تالیفی هستن و کاملا مطابق با درسنامه، به‌این صورت که اگر شما درسنامه ها رو خوب بفهمید، تقریبا همه تست هاش رو جواب میدین. بازم میگم که سطح متوسط اغلب تست ها و سازگاری کامل اونها با درسنامه ای که بسیار روان و ساده نوشته شده میتونه شما رو برای شروع کار راه بندازه. اگر به درصد های بهتر فکر می‌کنید باید دنبال یه منبع سطح بالاتر مثل نشر الگو و مبتکران باشید
همون‌طور که گفتم میکرو نظام قدیم (همون گاج نقره ای) برای اغلب درس ها پیشنهاد میشد و خیلی با کیفیت بود ولی برای نظام جدید تقریبا هیچکدوم از کتاب های میکرو و میکرو طلایی خوب نیستن. اگر میخواین خودتون مطمئن بشید کافیه یه سر بزنید به کتاب فروشی ها و تست هاش رو بررسی کنید (تعداد بسیار زیادی تالیفی و فاقد ارزش هستن)
کتاب های خیلی سبز عمدتا آموزش محور و کاب های نشر الگو عمدتا تست محور هستن. طبیعتا اگر درس‌نامه بهتری نیاز دارید باید خیلی سبز تهیه کنید ولی اگر دنبال یه منبع چالشی تر هستید نشر الگو رو کار کنید. هر دو کتاب نسبتا سطح یکسانی دارن و انتخاب یکی از این دو با تصمیم شماست. تنها چیزی که میتونم با قطعیت بگم اینه که مبتکران یه سر و گردن از باقی کتاب های شیمی بالاتره
بله هست ولی نه در هر کتابی. یه مثال بزنم بهتر متوجه بشید. یادم هست اعتبارسنجی یکی از آزمون های قلمچی در شهر ما، یه سوال شیمی از عدد اتمی و عدد جرمی داده بود (فکر کنم آزمون 20 مهر 97 بود). نمونه اون سوال رو در هیچ کتابی (چه خیلی سبز، چه نشر الگو و ...) ندیده بودم و ندیدم تا اینکه هفته قبل چند نمونه از اون رو توی مبتکران حل کردم. یه مثال دیگه هم بزنم: یادم هست زمانی که فصل اول شیمی دوازدهم رو از روی خیلی سبز تموم کردم و رفتم سراغ نشر الگو، چند تا سوال از جدول مربوط به انحلال پذیری صابون و چند مسله هم از ثابت تعادل داده بود که فکرشو هم نمی‌کردم سوال اینطوری طرح بشه! در مقابل، نکات مربوط به مسائل ph در خیلی سبز کامل تر و قابل فهم تر بود. تا فعلا که هر نکته ای در سایر کتاب ها، آزمون های آزمایشی، فیلم ها و... دیدم توی مبتکران شیمی بوده و به نظرم سرامد هست