آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 45
    1. Top | #31
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط konkoor98 نمایش پست ها
      خر همون خره پالونش عوض شده بازم هیچی نمیشن خدا وکیلی چند تا پزشک کار درست دیدی که اینجوری اومده باشه بالا
      گلم اون وقتی درسش تموم شد از طرف پدرش یه کلینیک هدیه میگیره من و تو باید بدویم که تو بیمارستان شیفت شب بهمون بدن و روزی 10 12 ساعت کار کنیم تا از گرسنگی نمیریم و اون لازم نیست کار بلد باشه ایندش تضمینه
      در کل بیخیال مهم نیس
      ویرایش توسط VENOM.M : 29 اردیبهشت 1398 در ساعت 23:05

2. Top | #32
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط smer نمایش پست ها
      دوستان باورکنید نه کم هزینه کردن خوبه نه زیاد هزینه کردن
      متاسفانه یه سری هزینه ها واقعا الکی و مزخرفه
      یعنی کلا هزینه قلمچی امسال نزدیک دو تومن شده دو تومن هم شهریه ی مدرسه (واقعا درک نمیکنم چرا سازمان به اصطلاح ملی سمپاد شهریه میگیره )
      یعنی کم کم بدون هزینه جانبی حداقل چهار میلیون افتاده :/ پول کتاب که بماند
      من درک نمیکنم چطور شما می‌گید سیصد تومن
      دوست عزیز من اگر درست متوجه منظورتون شده باشم باید بگم که اونایی که گفتن 300 یا همون حول و حوش قلمچی شرکت نکردن
      حالتی از تیمارستان را در زندگی خودم احساس میکنم ؛ بی گناه و در عین حال خطاکار ، نه در یک سلول بلکه در این شهر زندانی ام...

#کافکا
      ویرایش توسط invinciblegirl : 29 اردیبهشت 1398 در ساعت 23:31

3. Top | #33
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fateme12589 نمایش پست ها
      تا الان چقدر برای کنکور هزینه کردید؟هزینه ها شامل کلاس و آزمون و کتاب هایی که خریدید میشه
      من دو سال زندگیمو هزینه کردمولی تهش امیدوارم به چیزی که میخوام برسم
      تنهایی تمامی معادلات را بهم میزند
      عشق و تنهایی ، چون دم و بازدم دچار یکدیگرند
      گاهی برای فرار از تنهایی ، عاشق میشوی و گاهی برای فرار از عاشقی تنها

4. Top | #34
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sinak2k نمایش پست ها
      1.200 البته نصف این دادم هارد الان شده 1 میلیون من سودم کردم
      من فک میکردم من زیاد خرج کردم نگو بابا با این رقما *** هم نیستم
      شما ها فازتون چیه 20 میلیون خرج کنکور کردین
      من همونو مامانم هی میکوبه توسرم کاش میومد رقما رو میخوند

5. Top | #35
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      پارسال حدود ۷۰۰ تومن کتاب همه دست دوم و یه لپ تاپ ۲و ۸۰۰ که الان دوبرابر شده سود کردم :=)

6. Top | #36
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      چهارسال قلم چي ٦ ت دوسال غير انتفاعي ٤ تومن ٣ت دي وي دي سال آخرم سه تا كلاس رفتم ٣ ت هزينه كتابا هم كه يادم نمياد ولي سال آخر ٣ ت با اينكه جامع هارو داشتم نميدونم چرا انقدر زياد شد سال سومم خَر شدم ٢ ت پول دادم به يه آدم احمق واسه مشاوره و در آخر اگر برگردم به عقب به جز خريد كتاب هيچ كدومو انجام نميدادم

7. Top | #37
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط smer نمایش پست ها
      دوستان باورکنید نه کم هزینه کردن خوبه نه زیاد هزینه کردن
      متاسفانه یه سری هزینه ها واقعا الکی و مزخرفه
      یعنی کلا هزینه قلمچی امسال نزدیک دو تومن شده دو تومن هم شهریه ی مدرسه (واقعا درک نمیکنم چرا سازمان به اصطلاح ملی سمپاد شهریه میگیره )
      یعنی کم کم بدون هزینه جانبی حداقل چهار میلیون افتاده :/ پول کتاب که بماند
      من درک نمیکنم چطور شما می‌گید سیصد تومن

یه سری ها خرجی که پدر مادر ها میکنن روفقط میگن و بقیه خرجی که خودشون میکنن رو نمیگن ... خب خیلی ها پشت کنکوری هستن و نیاز به منبع جدیدی ندارن ....نه پول مدرسه نه هزینه کتاب و جزوه و اینا یا از دوستاشون میگیرن یا خواهری برادری شایدم هزینه پارسال خودشون رو حساب نمیکنن .... ولی در کل واسه نظام قدیم تا جدید خییییییییییلی فرق میکنه من فقط یه کتاب زیست خریدم 110 تومن بعد بقیه کتابام رو چی واقعا :/ ؟؟؟؟؟؟ اصلا نگران نباش در حدی که تو سرمایه گذاشتی خیلی معقوله و جای نگرانی نیست ....

8. Top | #38
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      اگه میخوای خرجت هیچ نشه
      اگر پیام ندادی و به اینستاگرام نماینده ها نرفتی همین الان برو چون الان 10 دقیقه وقت نگذاری اگه نری و هر کسی نماینده شهر خودش رو نگه که به تعویق رای مثبت بده بعدا پشیمون میشی که چرا به نماینده هام نگفتم رای بدن و گذاشتم قلم چی به پول برسه و من ضرر کنم پس همین الان به نماینده شهرت پیام بده و برو اینستاگرامش کامنت بگذاز چون کامنت خیلی مهمتر و علنی تر هست

9. Top | #39
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      بابا مایه دارها .20میلیون؟؟؟من 100دادم کتاب دسته دوم گرفتم .100دادم همایش گرفتم .جمعا یه 200 تومنی شد .وضع مالیمم خوبه خودمم درامد دارم ولی دوست ندارم پدرم خرجمو بده .الان کلیک کرده رومن میگه بیا برو کلاس ریاضی ..اینجا کلاس ریاضی میلیونی به جیب میزنن.ولی حاضر نیستم

10. Top | #40
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      حیف پولی که جای قلم چی و کلاس و شهریه مدرسه رفت آخرم هیچ
      خودم موندم و خودم

11. Top | #41
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      به نظرم بیشترین هزینه انرژی و زمانی هست که گذاشتیم

12. Top | #42
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اونقد که غلظت خون گرفتم تپش قلب شدید گرفتم خوابم نمیبره شبا پوستم به شدت خشک شدرفتم دکتر گفت به بدنت نرسیدی چیکارکردی باخودت بافشارعصبی افسرده شدم تفریح نکردم کلی حرف شنیدم عزت نداشتم همیشه بعد نتایج جلوی همه خرد شدم مجبورم بشنوم این جمله رو هزینه کردیم چی شد فک کنم برای یه جوون این همه هزینه برای بزرگ شدنش کافی باشه ولی خدابزرگه شاید .شاید که نه قطعا باعث شد مجبورشیم به این فک کنیم باید ازحرف مردم عبور کرد باتموم سختیاش باید بدونیم مهم نباشه برامون دیگه درزندگی چیزی که هیچوقت ماایرانیا درک نکردیم وقتی حتی راضی به مرگ بچمونیم به خاطر حرف مردم تاابرومون نره ومردم پشت سرمون حرف نزنن اینو توخیلیا دیدم یکی ازدوستام نمونشه شما همچین پدرمادری نباشین به بچه هاتون یادبدین خودشون مهمن افکارخودشون قضاوت خودشون درمورد خودشون نه مردم که هیچ اطلاعی ازشرایط شماندارن واقعا بیای یه تلاشیم بکنیم کمتر همدیگرو قضاوت بکنیمو ابروی همو ببریم این موضوعاتم کمپین میخواد
      ویرایش توسط raha113 : 31 اردیبهشت 1398 در ساعت 00:53

13. Top | #43
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      خیلی |:

14. Top | #44
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      من فقط ۲۰ تومن پول مدرسم شد غیر انتفاعی خوندم سه سال
      اصلا خوب نبود(: از نظر مالی واسه من مشکلی نبود ولی خب دوستام واقعا تحت شرایط خیلی بدی میومدن و میرفتن
      آخرم که خوب مزدمون و دادن (((: مزخرف ترین و بیخود ترین معلما و اذیتاشون((: دولتی میخوندم بهتر بود(((:
      ازمونم که قلم و سنجش و گزینه.
      کلاسم که دهم و یازدهم شیمی و ریاضی رفتم بسکه معلمای با سوادی داشتم((: که البته کلاسم به درد نخورد/: فیلمای آلا با سواد تر بودن ....پول کتابم که بود طبیعتا زیاد ولی خب دوازدهم حواسمو جمع کردم تعدد منبع کمتری داشتم برعکس دهم و یازدهم....
      دیگه همینا....باز من مفتخرم از دوستام کمتر خرج کردم یکسری که وحشتناک بود واسشون هفته ایی سه جلسه خصوصی ریاضی میرفت/:
      امیدوارم دولتی قبول شم
      با پول کتابام الان آیفون میدن-_-
      به هرحال زندگی خرج داره|:

15. Top | #45
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط raha113 نمایش پست ها
      اونقد که غلظت خون گرفتم تپش قلب شدید گرفتم خوابم نمیبره شبا پوستم به شدت خشک شدرفتم دکتر گفت به بدنت نرسیدی چیکارکردی باخودت بافشارعصبی افسرده شدم تفریح نکردم کلی حرف شنیدم عزت نداشتم همیشه بعد نتایج جلوی همه خرد شدم مجبورم بشنوم این جمله رو هزینه کردیم چی شد فک کنم برای یه جوون این همه هزینه برای بزرگ شدنش کافی باشه ولی خدابزرگه شاید .شاید که نه قطعا باعث شد مجبورشیم به این فک کنیم باید ازحرف مردم عبور کرد باتموم سختیاش باید بدونیم مهم نباشه برامون دیگه درزندگی چیزی که هیچوقت ماایرانیا درک نکردیم وقتی حتی راضی به مرگ بچمونیم به خاطر حرف مردم تاابرومون نره ومردم پشت سرمون حرف نزنن اینو توخیلیا دیدم یکی ازدوستام نمونشه شما همچین پدرمادری نباشین به بچه هاتون یادبدین خودشون مهمن افکارخودشون قضاوت خودشون درمورد خودشون نه مردم که هیچ اطلاعی ازشرایط شماندارن واقعا بیای یه تلاشیم بکنیم کمتر همدیگرو قضاوت بکنیمو ابروی همو ببریم این موضوعاتم کمپین میخواد
      یکی از دوستام رفته نیوزلند داره هنر میخونه من قبلا خیلی چیپ میدیدم هنرو الان عاشقش شدم(: و قطعا زندگی کردن و باید از اون یاد گرفت واقعا درسته مهم افکار خود بچه هاست
      واقعا لیبل زدن آدماست که مجبور میشن آدما کاری که دوست ندارنو انجام بدن و...

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن