گلم اون وقتی درسش تموم شد از طرف پدرش یه کلینیک هدیه میگیره من و تو باید بدویم که تو بیمارستان شیفت شب بهمون بدن و روزی 10 12 ساعت کار کنیم تا از گرسنگی نمیریم و اون لازم نیست کار بلد باشه ایندش تضمینه
در کل بیخیال مهم نیس
نمایش نسخه قابل چاپ
پارسال حدود ۷۰۰ تومن کتاب همه دست دوم و یه لپ تاپ ۲و ۸۰۰ که الان دوبرابر شده سود کردم :=)
چهارسال قلم چي ٦ ت دوسال غير انتفاعي ٤ تومن ٣ت دي وي دي سال آخرم سه تا كلاس رفتم ٣ ت هزينه كتابا هم كه يادم نمياد ولي سال آخر ٣ ت با اينكه جامع هارو داشتم نميدونم چرا انقدر زياد شد سال سومم خَر شدم ٢ ت پول دادم به يه آدم احمق واسه مشاوره و در آخر اگر برگردم به عقب به جز خريد كتاب هيچ كدومو انجام نميدادم
یه سری ها خرجی که پدر مادر ها میکنن روفقط میگن و بقیه خرجی که خودشون میکنن رو نمیگن ... خب خیلی ها پشت کنکوری هستن و نیاز به منبع جدیدی ندارن ....نه پول مدرسه نه هزینه کتاب و جزوه و اینا یا از دوستاشون میگیرن یا خواهری برادری شایدم هزینه پارسال خودشون رو حساب نمیکنن .... ولی در کل واسه نظام قدیم تا جدید خییییییییییلی فرق میکنه من فقط یه کتاب زیست خریدم 110 تومن بعد بقیه کتابام رو چی واقعا :/ ؟؟؟؟؟؟ اصلا نگران نباش در حدی که تو سرمایه گذاشتی خیلی معقوله و جای نگرانی نیست ....
اگه میخوای خرجت هیچ نشه
اگر پیام ندادی و به اینستاگرام نماینده ها نرفتی همین الان برو چون الان 10 دقیقه وقت نگذاری اگه نری و هر کسی نماینده شهر خودش رو نگه که به تعویق رای مثبت بده بعدا پشیمون میشی که چرا به نماینده هام نگفتم رای بدن و گذاشتم قلم چی به پول برسه و من ضرر کنم پس همین الان به نماینده شهرت پیام بده و برو اینستاگرامش کامنت بگذاز چون کامنت خیلی مهمتر و علنی تر هست
بابا مایه دارها .20میلیون؟؟؟من 100دادم کتاب دسته دوم گرفتم .100دادم همایش گرفتم .جمعا یه 200 تومنی شد .وضع مالیمم خوبه خودمم درامد دارم ولی دوست ندارم پدرم خرجمو بده .الان کلیک کرده رومن میگه بیا برو کلاس ریاضی ..اینجا کلاس ریاضی میلیونی به جیب میزنن.ولی حاضر نیستم:yahoo (20)::yahoo (20)::yahoo (20)::yahoo (20):
حیف پولی که جای قلم چی و کلاس و شهریه مدرسه رفت آخرم هیچ
خودم موندم و خودم
به نظرم بیشترین هزینه انرژی و زمانی هست که گذاشتیم
اونقد که غلظت خون گرفتم تپش قلب شدید گرفتم خوابم نمیبره شبا پوستم به شدت خشک شدرفتم دکتر گفت به بدنت نرسیدی چیکارکردی باخودت بافشارعصبی افسرده شدم تفریح نکردم کلی حرف شنیدم عزت نداشتم همیشه بعد نتایج جلوی همه خرد شدم مجبورم بشنوم این جمله رو هزینه کردیم چی شد فک کنم برای یه جوون این همه هزینه برای بزرگ شدنش کافی باشه ولی خدابزرگه شاید .شاید که نه قطعا باعث شد مجبورشیم به این فک کنیم باید ازحرف مردم عبور کرد باتموم سختیاش باید بدونیم مهم نباشه برامون دیگه درزندگی چیزی که هیچوقت ماایرانیا درک نکردیم وقتی حتی راضی به مرگ بچمونیم به خاطر حرف مردم تاابرومون نره ومردم پشت سرمون حرف نزنن اینو توخیلیا دیدم یکی ازدوستام نمونشه شما همچین پدرمادری نباشین به بچه هاتون یادبدین خودشون مهمن افکارخودشون قضاوت خودشون درمورد خودشون نه مردم که هیچ اطلاعی ازشرایط شماندارن واقعا بیای یه تلاشیم بکنیم کمتر همدیگرو قضاوت بکنیمو ابروی همو ببریم این موضوعاتم کمپین میخواد
خیلی |:
من فقط ۲۰ تومن پول مدرسم شد غیر انتفاعی خوندم سه سال
اصلا خوب نبود(: از نظر مالی واسه من مشکلی نبود ولی خب دوستام واقعا تحت شرایط خیلی بدی میومدن و میرفتن
آخرم که خوب مزدمون و دادن (((: مزخرف ترین و بیخود ترین معلما و اذیتاشون((: دولتی میخوندم بهتر بود(((:
ازمونم که قلم و سنجش و گزینه.
کلاسم که دهم و یازدهم شیمی و ریاضی رفتم بسکه معلمای با سوادی داشتم((: که البته کلاسم به درد نخورد/: فیلمای آلا با سواد تر بودن ....پول کتابم که بود طبیعتا زیاد ولی خب دوازدهم حواسمو جمع کردم تعدد منبع کمتری داشتم برعکس دهم و یازدهم....
دیگه همینا....باز من مفتخرم از دوستام کمتر خرج کردم یکسری که وحشتناک بود واسشون هفته ایی سه جلسه خصوصی ریاضی میرفت/:
امیدوارم دولتی قبول شم
با پول کتابام الان آیفون میدن-_-
به هرحال زندگی خرج داره|: