X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 6 از 11 نخستنخست ... 567 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 76 به 90 از 161
    1. Top | #76
      نفر برتر کنکور

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط BenN نمایش پست ها
      سلام خیلی ممنون بابت شروع تاپیک

در برهه زمانی فعلی بنظر شما برای جمع بندی زیست چطور باید عمل کرد؟
      به شخصه وقتی سراغ مطالعه ی چندین باره کتاب میرم حس میکنم خسته کننده است و از طرفی آشناس برام و این باعث میشه بدون کیفیت باشه اون خوندن از نظر من!

حالا روش پیشنهادی شما و منبعی که از حالا تا کنکور استفاده باید کنم بنظرتون چیه(سطح زیستم هم حدودای 60-70 هست) ؟

برای ریاضی همیشه مشکل داشتم و دارم همچنان و سرعتم خیلی پایینه تقریبا همه مباحث رو نه باکیفیت خوب ولی خوندم ولی نمیتونم خوب تست حل کنم!

ممنون میشم سوالاتم رو جواب بدید
      برای زیستتون سعی کنید نکته های ترکیبی خودتون دربیارید یا این که قبل شروع به خوندن فصل اول خودتون بنویسید مطالب مهم و نکات اصلیش رو و برای خودتون توضیح بدید. طبقه بندی کردن مطالب مثلا توی جدول هم به درد میخوره. اینجوری هم اشکالات کارتون رو بهتر متوجه میشین و این که کجاها رو خوب مسلط نیستین ولی خیال میکردین بلدین هم همین کار نوشتن باعث میشه ماندگاری مطالب توی ذهنتون بیستر و بهتر بشه و نظم بهتری هم پیدا میکنه. از این ها مهم تر هم که توی مرور، تست زدنه
      ویرایش توسط دکتر اسدی : 29 فروردین 1398 در ساعت 14:52

2. Top | #77
      نفر برتر کنکور

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahbio نمایش پست ها
      سلام استاد خیلی ممنون از لطفی که در حق همه ی بچه های انجمن دارید میکنید سوال من اینه که شما چقدر از دکتری پیوسته بیوتکنولوژی اطلاع دارید من به چند دلیل دوست دارم این رشته رو بخونم اما دلایلم فقط تو ذهن خودمه و کسی رو ندارم که بتونم مشورت کنم باهاش من دوست دارم رشته ای بخونم که توش علوم پایه مثل فیزیک و ریاضی و شیمی و زیست باشه واقعا تحقیق و کارهای پژوهشی رو دوست دارم به گیاهی علاقه ی شدیدی دارم و اگر برم بیوتک فوقمو میخوام برم تو خط گیاهی اما نمیدونم کسانی که تو این رشته هستن راضی هستن یا نه یا اینکه جایگاهش تو ایران چجوریه کسایی که رفتن پشیمون نیستن؟ درآمد چجوره و درباره ی رتبه ی مورد نیاز هم می‌دونم رتبه ای که می‌خواد از اکثر پزشکیا و دندونا بالاتره می‌تونید آمار دقیق رتبه ی مورد نیاز رو بدید و درباره ی مصاحبش اطلاعی دارید؟ ممنون میشم پاسخ بدید با تشکر
      سلام. راستش اطلاعات دقیقی که میخواهید رو ندارم ولی میدونم رشته ی آینده داری هست و با توجه به علایقتون که گفتین خیلی کار خوبی میکنین که این رشته رو انتخاب میکنین. از لحاظ ادامه تحصیل و موقعیت های شغلی مشکلی نخواهید داشت ولی قطعا درآمدش به پای رشته های علوم پزشکی نمیرسه که خب برای خیلی ها درامد خیلی بالا معیار مهمی نیست و شما هم فکر میکنم خیلی مد نظرتون باشه و تحسینتون میکنم از این بابت

3. Top | #78
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      سلام
      اقای اسدی در طی این سال ها که با کنکور درگیر بودین به نظرتون یکی از سطح صفر در این دو ماه و نیم چه رتبه ای میتونه بیاره ؟
      و سوال اصلی اینکه برای اینکه بتونم زیست رو در زمان باقی مونده بتونم به 30 درصد برسونم باید چیکا کنم؟پارسال فقط 8 درصد زدم و سطح من در درس زییست صفر هست؟
      منظورم اینکه بگید کدوم فصل ها رو با توحجه به زمان باقی مونده بخونم و از چه منابعی استفاده کنم و چطور حذف کنم و از چه روشی برای مطالعه استفاده کنم

4. Top | #79
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط farshid.y نمایش پست ها
      به نظرتون در طول بازه 2 هفته ای ازمون بهتره اول پایه رو ببندیم و بعد سال رو (یا بالعکس) و یا اینکه همزمان هر دو رو پیش ببریم ؟ چون من بشخصه یه حالت وسواس گونه ای دارم زمانی که میخوام پایه و سال رو همزمان بخونم و خوب از طرفی 1 هفته وقفه ممکنه باعث شه مرور سختتر بشه و تا اطلاعات فراموش شه .
      ؟

5. Top | #80
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط دکتر اسدی نمایش پست ها
      سلام. راستش اطلاعات دقیقی که میخواهید رو ندارم ولی میدونم رشته ی آینده داری هست و با توجه به علایقتون که گفتین خیلی کار خوبی میکنین که این رشته رو انتخاب میکنین. از لحاظ ادامه تحصیل و موقعیت های شغلی مشکلی نخواهید داشت ولی قطعا درآمدش به پای رشته های علوم پزشکی نمیرسه که خب برای خیلی ها درامد خیلی بالا معیار مهمی نیست و شما هم فکر میکنم خیلی مد نظرتون باشه و تحسینتون میکنم از این بابت
      همه روراهنمایی کردین به غیرمن
      وَلَا يَحْزُنْكَ قَوْلُهُمْ إِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ ﴿۶۵﴾

و گفتارشان تو را غمگین نکند
      زیرا همه عزت و توانمندی برای خداست
      او شنوا و داناست .

6. Top | #81
      نفر برتر کنکور

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fatemehp1381 نمایش پست ها
      همه روراهنمایی کردین به غیرمن
      سوالتون چی بود؟

7. Top | #82
      کاربر انجمن

Maghror
      نمایش مشخصات
      برای زیستتون سعی کنید نکته های ترکیبی خودتون دربیارید یا این که قبل شروع به خوندن فصل اول خودتون بنویسید مطالب مهم و نکات اصلیش رو و برای خودتون توضیح بدید. طبقه بندی کردن مطالب مثلا توی جدول هم به درد میخوره. اینجوری هم اشکالات کارتون رو بهتر متوجه میشین و این که کجاها رو خوب مسلط نیستین ولی خیال میکردین بلدین هم همین کار نوشتن باعث میشه ماندگاری مطالب توی ذهنتون بیستر و بهتر بشه و نظم بهتری هم پیدا میکنه. از این ها مهم تر هم که توی مرور، تست زدنه
      توی فرصت باقیمانده بنظرتون همین کار رو فقط برای زیست انجام بدم؟
      من امسال کنکور دارم!

8. Top | #83
      نفر برتر کنکور

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط BenN نمایش پست ها
      توی فرصت باقیمانده بنظرتون همین کار رو فقط برای زیست انجام بدم؟
      من امسال کنکور دارم!
      دیگه خب معجزه که نمیشه کرد! تست های ترکیبی به علاوه ی این مدل بازیابی بهترین کاریه که میتونین تو مدت زمان کم انجام بدین تا بالاترین راندمان رو داشته باشین

9. Top | #84
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط A . H نمایش پست ها
      تشکر بابت اینکه اومدین به انجمن و پاسخگو بچه ها هستید
      روز اخر کنکور چیکار کردید ؟ سوالات کنکور ریاضی رو زدید ؟ خوب بود ؟
      میشه جواب بدید؟

10. Top | #85
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سوالتون چی بود؟
      سلام خوب هستید؟بنده یک دانش آموزیازدهمی هستم تابه الان دستاوردخاصی نداشتم ساعت مطالعه م هم خیلی کم بوده ولی میخوام ازاین به بعدوازدست ندم نظرتون چیه؟باچه استراتژی برم جلو؟راهنماییم کنید.چون مدرسمون به دردنخوره میخوام توتابستون دوازدهوموهم بخونم درحدکنکور تا تودوران مدرسه غیبت کنم ووقت آزادداشته باشم نظرتون چی؟یاهمون بایه روببندم ممنون.
      وَلَا يَحْزُنْكَ قَوْلُهُمْ إِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ ﴿۶۵﴾

و گفتارشان تو را غمگین نکند
      زیرا همه عزت و توانمندی برای خداست
      او شنوا و داناست .
      ویرایش توسط high-flown : 29 فروردین 1398 در ساعت 19:16

11. Top | #86
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      @دکتر اسدی
      سلام دکتر اسدی.ممنون بابت تاپیک مفیدتون.
      من پشت کنکوری ام و رتبه م سال قبل 4200 منطقه دو بوده تا الان یه سری درسا رو تموم کردم و بعضی درسا ناقصه منتها مشکلی که دارم اینه که همش دوست دارم همه چی رو زود تموم کنم و بعد هی مرور کنم هی مرور کنم ولی خب این یه چیز ماورایی فک کنم!
      امسال متاسفانه نشد تو هیچ آزمونی شرکت کنم و احساس آشفتگی ذهنی دارم..
      الان نمیدونم چیکار کنم!انگار هر چی تست میزنم و میخونم بیهوده است.
      میشه یه راهنمایی کنید بنده رو.
      ویرایش توسط bande khoda : 29 فروردین 1398 در ساعت 21:00

12. Top | #87
      نفر برتر کنکور

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط A . H نمایش پست ها
      میشه جواب بدید؟
      فکر نمیکنم واقعا خیلی به دردتون نمیخوره اگه بگم خود من روز آخر چیکار کردم!
      کنکور ریاضی رو هم سوال هاش رو روزهای قبلش حل کردم ولی آخرین روز یه کم استراحت کردم و کلش رو درس نخوندم. فکر میکنم آخرین کنکور تجربی داخل یا خارج رو زدم اون روز. خوشبختانه راضی هم بودم بله!

13. Top | #88
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام دکتر خسته نباشید من چندتا سوال داشتم ١:به نظر شما کسی با سطح پایین ومعدل کتبی 16ومنطقه 3 اگر تابستون شرایطش رو نداشته باشه که بخونه ولی از مهر باقدرت بخونه امکان قبولی تو پزشکی چقدره(نظام قدیم) 2:من یه مطلب مفهومی رو خیلی دیرمتوجه میشم یعنی بعضی تست هارو چند بار باید بزنم تا یاد بگیرم وتو ریاضی وفیزیک هم یه درسنامه با 7تا تست حداقل یک ساعت زمان میبره برای ریاضی مهرو ماه وبرای فیزیک گاج نقره ای دارم به نظرشما منبعم رو عوض کنم یا با مرور زمان خوب میشه استفاده ازدی وی دی هم واقعا زمان بره وکلا وقت آدم رو می گیره 3:برای زیست شناسی تو طول سال تحصیلی کتاب خیلی سبز بهتر است یا نشرالگوچون من با خیلی سبز کارکردم آیا بهتر نیست ازنشرالگو استفاده کنم 4:من می خوام برای هر درس اختصاصی هرروز نیم ساعت رو به تست پوششی ازمباحث گذشته اختصاص بدم تا این جوری مطالب کم تر در طول سال کمترفراموش بشه راستی روش شما برای فراموش نکردن مطالب چی بود ودرآخر چندروز رو برای جمع بندی نهایی اختصاص دادید بخشید اگه سوالاتم زیاد شد. باتشکر

14. Top | #89
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      فکر نمیکنم واقعا خیلی به دردتون نمیخوره اگه بگم خود من روز آخر چیکار کردم!
      کنکور ریاضی رو هم سوال هاش رو روزهای قبلش حل کردم ولی آخرین روز یه کم استراحت کردم و کلش رو درس نخوندم. فکر میکنم آخرین کنکور تجربی داخل یا خارج رو زدم اون روز. خوشبختانه راضی هم بودم بله!
      من توی تست زدن خیلی کندم ، بنظر شما اگه توی درسای محاسباتی سوالات رو دور اول با دیدن پاسخنامه حل کنم یعنی بلافاصله بعد از بلد نبودن سوال پاسخنامه رو چک کنم درسته؟ چون خیلیا معتقدن که باید روی سوالا فکر کرد تا به جواب رسید بدون دیدن پاسخنامه و این روش به شدت وقتگیره .
      stars can't shine without darkness

15. Top | #90
      نفر برتر کنکور

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ifmvi نمایش پست ها

من توی تست زدن خیلی کندم ، بنظر شما اگه توی درسای محاسباتی سوالات رو دور اول با دیدن پاسخنامه حل کنم یعنی بلافاصله بعد از بلد نبودن سوال پاسخنامه رو چک کنم درسته؟ چون خیلیا معتقدن که باید روی سوالا فکر کرد تا به جواب رسید بدون دیدن پاسخنامه و این روش به شدت وقتگیره .
      اگه خیلی ها میگن بايد برای سوال ها وقت بگذارید راست میگن! معمولا حق با اکثریت نیست ولی اینجا مثل این که هست! در مورد این که گفتین این کار وقت گیره بله وقت گیره! نمیدونید رسیدن به موفقیت های بزرگ چقدر وقت گیره!

صفحه 6 از 11 نخستنخست ... 567 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 12 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن