راستی اگه سوال هاتون خیلی شخصی هست و شرایط خودتون رو میخواهید توضیح بدید ترجیحا پیام خصوصی بدید. تلگرامم هم که توی قسمت "درباره من" گذاشتم براتون. اینجا فکر میکنم مسائل کلی تر رو بحث کنیم که به درد بقیه بچه ها هم بخوره بهتره
راستی اگه سوال هاتون خیلی شخصی هست و شرایط خودتون رو میخواهید توضیح بدید ترجیحا پیام خصوصی بدید. تلگرامم هم که توی قسمت "درباره من" گذاشتم براتون. اینجا فکر میکنم مسائل کلی تر رو بحث کنیم که به درد بقیه بچه ها هم بخوره بهتره
سلام
اول از همه بدون جانب داری و کاملا منطقی بشینید و مقایسه کنید ببینیند اگه اون دو ساعتی که سر کلاس مدرسه مثلا سر کلاس فیزیک هستین کمتر یاد میگیرید نسبت به زمانی که خودتون بخواهید برای بار اول دو ساعت وقت بگذارید و اون مبحثو خودتون بخونین و تمرین کنین. اگه واقعا اینطوره غیبت کنید. توی تابستون هم هیچ نیازی به خوندن مطالب سال دوازدهم نیست.
سلام
ببینید به طور کلی مرور زیاد و تست زدن زیاد هیچ کدوم بد نیستن ولی مرور رو به شرطی انجام بدید که قبلش از یادگیری خودتون راضی باشید. یه برنامه ی مشخص داشته باشید که میخواهید چه مباحثی رو حتما برسونید و کدوم ها رو میخواهید حذف کنید و چه مباحثی هم "اگه رسیدین" بخونید. توی زیست تا میتونید تست های ترکیبی بزنین و همه فصل ها رو هم حتما بخونید و ترجیحا هیچ مبحثی رو حذف نکنید و اگه وقتتون کم بود و مجبور شدید، مبحث های گیاهی رو کمتر بخونید. سعی کنید ساعت مطالعه تون رو ببرید بالا و هرروز بین ۴ تا ۶ درس بخونید و اصطلاحا "بقچه ای" درس نخونید ینی نگید اینو میخونم میبندم میذارم کنار دیگه بهش سر نمیزنم و سوال های ترکیبی ازش نمیزنم یا مرورش نمیکنم اینجوری اگه بخونید خیلی بده توی این برهه
سلام
شما زرنگی کردین ۴ تا سوال پرسیدین جای یکی
جواب سوال اولتون احتمالش بالاست ولی خیلی خیلی بهتره که توی تابستون مطالعه تون صفر نباشه. اگه تو تابستون روزی حتییکی دو ساعت هم درس بخونید خیییییلی بهتر از اینه که بعضی روزا هیچی نخونید. داشتن پیوستگی کلید موفقیته نه این که یه موقع هایی سنگین و زیاد بخونید یه موقع هایی خیلی کم یا صفر باشه. همون قضیه آهسته و پیوسته رفتنه دقیقا
سوال دومتون کاری که الان میکنید هیییچ اشکالی نداره! من نمیدونم چرا همه بچه ها عجله دارن بعد از یه ساعت ریاضی کار کردن و ده تا تست زدن بشن استاد اون مبحث! هیچ اشکالی نداره باید وقت بذارید و باید سختی بکشید!
سوال سومتون حتما الگو رو کار کنید!
سوال چهارمتون هم این روشی که گفتین روش خوبیه. تست های ترکیبی از چند تا مبحث هم راهکار خوبیه. این که قبل از مرور یه مبحث خودتون هرچی به ذهنتون میاد روی کاغذ بنویسید و توضیح بدید هم کار خوبیه
stars can't shine without darkness
سلام
من تصمیم داشتم درس دینامیک یا حرکت رو حذف کنم حجم حرکت زیاده ولی از دینانیک سر در نمیارم نمیدونم چرا مثلا وقتی میخونمش بعد تستاشو میزنم حس میکنم از فضا اومدن
حرکت هم که کلا اینقد زیاده که ادمو خسته میکنه
به نظر شما میتونم این دوتا فصلو حذف کنم برای سال بعد و نتیجه ی ۶۰_۷۰درصد رو بگیرم؟
از دو نفر دیگه پرسیدم گفتن تابستون کار کنم و حذف نکنم ولی خب من برنامه ی خازن و الکتریسیته رو برای تابستونم چیدم!
(نظام قدیمم)
ویرایش توسط دکتر اسدی : 31 فروردین 1398 در ساعت 14:46
سلام. شما قطعا دینامیک و حرکت رو که مباحث سنگینی هستن بد میخونین ینی پله پله تمرین نمیکنین و این کارو نمیکنین که اول از مراحل ابتدایی تر و مفاهیم اساسی شروع کنید و کم کم برید سراغ سوال های پیچیده تر. اگه حرکت هم بله زیاد هست ولی اکثر فرمول هاس تکراری یا مشتق شده از فرمول های اساسی تری هستن که درک کردنسون کاری نداره. در کل تو حرکت شناسی هیچ لزومی نداره که همه فرمول هایی که میبینید رو حفظ کنید و اگه این کارو بخواهید بکنید به نظرتون خسته کننده میاد. بهتره هردو مبحث رو حداقل در حد ساده و ابتداییش یاد بگیرید و کامل حذفشون نکنید ولی اگه یکی از این دو تا مبحث رو حذف کنید همچنان میتونید فیزیک رو بالای ۷۰ یا ۸۰ بزنید.
فکر کنم بچه های کنکوری که الان در حال خوندن هستن و کمتر سر میزنن بچه های یازدهم هم خیلی خبری ازشون نیست من با اجازه تون دو روز یه بار سر بزنم پس
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 12 مهمان)