X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 7 از 11 نخستنخست ... 678 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 91 به 105 از 161
    1. Top | #91
      نفر برتر کنکور

نمایش مشخصات
      راستی اگه سوال هاتون خیلی شخصی هست و شرایط خودتون رو میخواهید توضیح بدید ترجیحا پیام خصوصی بدید. تلگرامم هم که توی قسمت "درباره من" گذاشتم براتون. اینجا فکر میکنم مسائل کلی تر رو بحث کنیم که به درد بقیه بچه ها هم بخوره بهتره

2. Top | #92
      نفر برتر کنکور

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط دکتر اسدی نمایش پست ها
      راستی اگه سوال هاتون خیلی شخصی هست و شرایط خودتون رو میخواهید توضیح بدید ترجیحا پیام خصوصی بدید. تلگرامم هم که توی قسمت "درباره من" گذاشتم براتون. اینجا فکر میکنم مسائل کلی تر رو بحث کنیم که به درد بقیه بچه ها هم بخوره بهتره
      تل جواب منو ندادید چن روزه

3. Top | #93
      نفر برتر کنکور

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fatemehp1381 نمایش پست ها
      سلام خوب هستید؟بنده یک دانش آموزیازدهمی هستم تابه الان دستاوردخاصی نداشتم ساعت مطالعه م هم خیلی کم بوده ولی میخوام ازاین به بعدوازدست ندم نظرتون چیه؟باچه استراتژی برم جلو؟راهنماییم کنید.چون مدرسمون به دردنخوره میخوام توتابستون دوازدهوموهم بخونم درحدکنکور تا تودوران مدرسه غیبت کنم ووقت آزادداشته باشم نظرتون چی؟یاهمون بایه روببندم ممنون.
      سلام
      اول از همه بدون جانب داری و کاملا منطقی بشینید و مقایسه کنید ببینیند اگه اون دو ساعتی که سر کلاس مدرسه مثلا سر کلاس فیزیک هستین کمتر یاد میگیرید نسبت به زمانی که خودتون بخواهید برای بار اول دو ساعت وقت بگذارید و اون مبحثو خودتون بخونین و تمرین کنین. اگه واقعا اینطوره غیبت کنید. توی تابستون هم هیچ نیازی به خوندن مطالب سال دوازدهم نیست.

4. Top | #94
      نفر برتر کنکور

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bande khoda نمایش پست ها
      @دکتر اسدی
      سلام دکتر اسدی.ممنون بابت تاپیک مفیدتون.
      من پشت کنکوری ام و رتبه م سال قبل 4200 منطقه دو بوده تا الان یه سری درسا رو تموم کردم و بعضی درسا ناقصه منتها مشکلی که دارم اینه که همش دوست دارم همه چی رو زود تموم کنم و بعد هی مرور کنم هی مرور کنم ولی خب این یه چیز ماورایی فک کنم!
      امسال متاسفانه نشد تو هیچ آزمونی شرکت کنم و احساس آشفتگی ذهنی دارم..
      الان نمیدونم چیکار کنم!انگار هر چی تست میزنم و میخونم بیهوده است.
      میشه یه راهنمایی کنید بنده رو.
      سلام
      ببینید به طور کلی مرور زیاد و تست زدن زیاد هیچ کدوم بد نیستن ولی مرور رو به شرطی انجام بدید که قبلش از یادگیری خودتون راضی باشید. یه برنامه ی مشخص داشته باشید که میخواهید چه مباحثی رو حتما برسونید و کدوم ها رو میخواهید حذف کنید و چه مباحثی هم "اگه رسیدین" بخونید. توی زیست تا میتونید تست های ترکیبی بزنین و همه فصل ها رو هم حتما بخونید و ترجیحا هیچ مبحثی رو حذف نکنید و اگه وقتتون کم بود و مجبور شدید، مبحث های گیاهی رو کمتر بخونید. سعی کنید ساعت مطالعه تون رو ببرید بالا و هرروز بین ۴ تا ۶ درس بخونید و اصطلاحا "بقچه ای" درس نخونید ینی نگید اینو میخونم میبندم میذارم کنار دیگه بهش سر نمیزنم و سوال های ترکیبی ازش نمیزنم یا مرورش نمیکنم اینجوری اگه بخونید خیلی بده توی این برهه

5. Top | #95
      نفر برتر کنکور

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 29149680640 نمایش پست ها
      سلام دکتر خسته نباشید من چندتا سوال داشتم ١:به نظر شما کسی با سطح پایین ومعدل کتبی 16ومنطقه 3 اگر تابستون شرایطش رو نداشته باشه که بخونه ولی از مهر باقدرت بخونه امکان قبولی تو پزشکی چقدره(نظام قدیم) 2:من یه مطلب مفهومی رو خیلی دیرمتوجه میشم یعنی بعضی تست هارو چند بار باید بزنم تا یاد بگیرم وتو ریاضی وفیزیک هم یه درسنامه با 7تا تست حداقل یک ساعت زمان میبره برای ریاضی مهرو ماه وبرای فیزیک گاج نقره ای دارم به نظرشما منبعم رو عوض کنم یا با مرور زمان خوب میشه استفاده ازدی وی دی هم واقعا زمان بره وکلا وقت آدم رو می گیره 3:برای زیست شناسی تو طول سال تحصیلی کتاب خیلی سبز بهتر است یا نشرالگوچون من با خیلی سبز کارکردم آیا بهتر نیست ازنشرالگو استفاده کنم 4:من می خوام برای هر درس اختصاصی هرروز نیم ساعت رو به تست پوششی ازمباحث گذشته اختصاص بدم تا این جوری مطالب کم تر در طول سال کمترفراموش بشه راستی روش شما برای فراموش نکردن مطالب چی بود ودرآخر چندروز رو برای جمع بندی نهایی اختصاص دادید بخشید اگه سوالاتم زیاد شد. باتشکر
      سلام
      شما زرنگی کردین ۴ تا سوال پرسیدین جای یکی
      جواب سوال اولتون احتمالش بالاست ولی خیلی خیلی بهتره که توی تابستون مطالعه تون صفر نباشه. اگه تو تابستون روزی حتییکی دو ساعت هم درس بخونید خیییییلی بهتر از اینه که بعضی روزا هیچی نخونید. داشتن پیوستگی کلید موفقیته نه این که یه موقع هایی سنگین و زیاد بخونید یه موقع هایی خیلی کم یا صفر باشه. همون قضیه آهسته و پیوسته رفتنه دقیقا
      سوال دومتون کاری که الان میکنید هیییچ اشکالی نداره! من نمیدونم چرا همه بچه ها عجله دارن بعد از یه ساعت ریاضی کار کردن و ده تا تست زدن بشن استاد اون مبحث! هیچ اشکالی نداره باید وقت بذارید و باید سختی بکشید!
      سوال سومتون حتما الگو رو کار کنید!
      سوال چهارمتون هم این رو‌شی که گفتین روش خوبیه. تست های ترکیبی از چند تا مبحث هم راهکار خوبیه. این که قبل از مرور یه مبحث خودتون هرچی به ذهنتون میاد روی کاغذ بنویسید و توضیح بدید هم کار خوبیه

6. Top | #96
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام
      جواب سوال اولتون احتمالش بالاست ولی خیلی خیلی بهتره که توی تابستون مطالعه تون صفر نباشه. اگه تو تابستون روزی حتییکی دو ساعت هم درس بخونید خیییییلی بهتر از اینه که بعضی روزا هیچی نخونید. داشتن پیوستگی کلید موفقیته نه این که یه موقع هایی سنگین و زیاد بخونید یه موقع هایی خیلی کم یا صفر باشه. همون قضیه آهسته و پیوسته رفتنه دقیقا
      سوال دومتون کاری که الان میکنید هیییچ اشکالی نداره! من نمیدونم چرا همه بچه ها عجله دارن بعد از یه ساعت ریاضی کار کردن و ده تا تست زدن بشن استاد اون مبحث! هیچ اشکالی نداره باید وقت بذارید و باید سختی بکشید!
      سوال چهارمتون هم این رو‌شی که گفتین روش خوبیه. تست های ترکیبی از چند تا مبحث هم راهکار خوبیه. این که قبل از مرور یه مبحث خودتون هرچی به ذهنتون میاد روی کاغذ بنویسید و توضیح بدید هم کار خوبیه
      ممنون از راهنمایی تون پس ازمنابعی که برای ریاضی وفیزیک استفاده می کنم کافیه وفقط باید صبر وحوصله به خرج داد

7. Top | #97
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      راستی نگفتید چند روز روز به جمع بندی نهایی اختصاص دادید وبا چه روشی جمع بندی کردید. سپاس🙏🙏🙏🙏

8. Top | #98
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام
      سلام ، ببخشید شما در حال حاضر با موسسه ی خاصی برای مشاوره همکاری میکنید ؟
      stars can't shine without darkness

9. Top | #99
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      سلام
      من تصمیم داشتم درس دینامیک یا حرکت رو حذف کنم حجم حرکت زیاده ولی از دینانیک سر در نمیارم نمیدونم چرا مثلا وقتی میخونمش بعد تستاشو میزنم حس میکنم از فضا اومدن
      حرکت هم که کلا اینقد زیاده که ادمو خسته میکنه
      به نظر شما میتونم این دوتا فصلو حذف کنم برای سال بعد و نتیجه ی ۶۰_۷۰درصد رو بگیرم؟
      از دو نفر دیگه پرسیدم گفتن تابستون کار کنم و حذف نکنم ولی خب من برنامه ی خازن و الکتریسیته رو برای تابستونم چیدم!
      (نظام قدیمم)

10. Top | #100
      نفر برتر کنکور

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ifmvi نمایش پست ها

سلام ، ببخشید شما در حال حاضر با موسسه ی خاصی برای مشاوره همکاری میکنید ؟
      خیر هیچ کدوم از موسسات رو قبول ندارم و با اکثرشون به مشکل برخوردم. مستقلا در زمینه مشاوره کار میکنم

11. Top | #101
      نفر برتر کنکور

نمایش مشخصات
      ممنون از راهنمایی تون پس ازمنابعی که برای ریاضی وفیزیک استفاده می کنم کافیه وفقط باید صبر وحوصله به خرج داد
      دقیقا و این هم یادتون باشه که مهمتر از منابعتون، خودتون هستین و این که چقدر از خودتون و مغزتون کار میکشین
      ویرایش توسط دکتر اسدی : 31 فروردین 1398 در ساعت 14:46

12. Top | #102
      نفر برتر کنکور

نمایش مشخصات
      راستی نگفتید چند روز روز به جمع بندی نهایی اختصاص دادید وبا چه روشی جمع بندی کردید. سپاس�������������� ����������
      دانش آموزایی که بیشتر درس ها رو رسوندن و وضعشون نزدیک کنکور خوبه وقت بیشتری رو میتونن به جمع بندی اختصاص بدن. با این حال من خودم بیشتر از یک ماه رو برای جمع بندی نگذاشتم. اکثر بچه ها کمتر از این لازمه زمان بگذارن

13. Top | #103
      نفر برتر کنکور

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rafolin403 نمایش پست ها
      سلام
      من تصمیم داشتم درس دینامیک یا حرکت رو حذف کنم حجم حرکت زیاده ولی از دینانیک سر در نمیارم نمیدونم چرا مثلا وقتی میخونمش بعد تستاشو میزنم حس میکنم از فضا اومدن
      حرکت هم که کلا اینقد زیاده که ادمو خسته میکنه
      به نظر شما میتونم این دوتا فصلو حذف کنم برای سال بعد و نتیجه ی ۶۰_۷۰درصد رو بگیرم؟
      از دو نفر دیگه پرسیدم گفتن تابستون کار کنم و حذف نکنم ولی خب من برنامه ی خازن و الکتریسیته رو برای تابستونم چیدم!
      (نظام قدیمم)
      سلام. شما قطعا دینامیک و حرکت رو که مباحث سنگینی هستن بد میخونین ینی پله پله تمرین نمیکنین و این کارو نمیکنین که اول از مراحل ابتدایی تر و مفاهیم اساسی شروع کنید و کم کم برید سراغ سوال های پیچیده تر. اگه حرکت هم بله زیاد هست ولی اکثر فرمول هاس تکراری یا مشتق شده از فرمول های اساسی تری هستن که درک کردنسون کاری نداره. در کل تو حرکت شناسی هیچ لزومی نداره که همه فرمول هایی که میبینید رو حفظ کنید و اگه این کارو بخواهید بکنید به نظرتون خسته کننده میاد. بهتره هردو مبحث رو حداقل در حد ساده و ابتداییش یاد بگیرید و کامل حذفشون نکنید ولی اگه یکی از این دو تا مبحث رو حذف کنید همچنان میتونید فیزیک رو بالای ۷۰ یا ۸۰ بزنید.

14. Top | #104
      نفر برتر کنکور

نمایش مشخصات
      فکر کنم بچه های کنکوری که الان در حال خوندن هستن و کمتر سر میزنن بچه های یازدهم هم خیلی خبری ازشون نیست من با اجازه تون دو روز یه بار سر بزنم پس

15. Top | #105
      نفر برتر کنکور

نمایش مشخصات
      فکر کنم بچه های کنکوری که الان در حال خوندن هستن و کمتر سر میزنن بچه های یازدهم هم خیلی خبری ازشون نیست من با اجازه تون دو روز یه بار سر بزنم پس
      تلگرام بیشتر سر بزنید😬 d:

صفحه 7 از 11 نخستنخست ... 678 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 12 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن