X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 15 از 66

Threaded View

1. Top | #11
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed79 نمایش پست ها
      مضخرف !
      خود من دوازدهمی ام
      خیلی بهتر از شما کتابامون رو میشناسم
      جدای از پیشخوانی زیست نظام قدیم که توی تابستون انجام دادم , تمام دبیرامون میگن که نظام جدید آسون تر شده

ضمنا تمام کتاب تست های مطرح (خیلی سبز و مهروماه و گاج) هیچ تست خارج از چهارچوب کتاب ندارند (استثنا ممکنه پیدا کنی)
      شمایی که جلد کتاب ما رو نگاه نکردی نمیخواد داستان سرهم کنی
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ash نمایش پست ها
      نمی دونم هدفت چی بوده
      ولی سه تا کتاب به اندازه انگشتای دست غلط داره که اونم غلط‌‌شو باید یاد بگیری
      بقیش به توانایی دبیرت برمیگرده
      نقل قول نوشته اصلی توسط saj8jad نمایش پست ها

این حجم از بلاهت جدا نوبره!

اینکه نظام جدیدی ها سال اولشونه که قراره کنکور بدن و آشنایی جزئی (و نه کلی) با سبک کنکور و تست هاش به نسبت نظام قدیمی ها ندارن، بله صحیحه
      اینکه تا بعد عید هم باید برن کلاس بازم صحیح
      اینکه ساعات بیشتری از هفته رو باید مدرسه برن بازم صحیحه
      اینکه خرداد باید برن نهایی بدن بازم صحیحه و حق میدم بهشون
      همه اینها و بیشتر از اینها رو قبول دارم ، صحیح

ولی، ولی
      هر آدم داری عقل و فهم و شعوری با بررسی کتابای نظام قدیم و جدید متوجه میشه حجم مباحث نظام جدید کمتر و به نسبت آسون تر شده

مثلا همین دین و زندگی که من الان دارم مرورش میکنم، نظام قدیم 42 درسه ولی نظام جدید شده 34 درس!
      یعنی شما بخوای دینی بخونی متوسط هر درس 1 ساعت هم بخوای وقت بزاری دانش آموز نظام قدیم باید 42 ساعت وقت بزاره دین رو بخونه ، نظام جدید باید 34 ساعت وقت بزاره! تازه از محتوای سبک شده نظام جدید هم فاکتور میگیریم!!

یا
      مثلا زمین شناسی ، نظام قدیم دو کتاب زمین دارن شامل 19 فصل در صورتی که نظام جدید یک کتاب دارن که فقط 7 فصل داره!!!

یا باز
      مثلا زیست شناسی ، نظام قدیم 30 فصل دارن، نظام جدید 25 فصل!! ژنتیک مسائل محاسباتی نباید تو کنکور براشون مطرح بشه، خود ژنتیک هم مباحثش گلابیه!! و از سر و ته مباحث تا جایی که شده زده شده!!

یا باز
      مثلا فیزیک ، کار خاصی نمیخواد کنید! فقط دلم میخواد برید سینماتیک و دینامیک نظام قدیم رو با نظام جدید مقایسه کنید، ببینید چه خبره!!

یا
      باز مثلا ریاضی ، این حذفیات ریاضی نظام جدید هستش که مهندس سادات اگر اشتباه نکنم تو کانال تلگرامشون گذاشته بودند ، خب چی موند از ریاضی پس؟!!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط Shah1n نمایش پست ها
      سجاد جان عزیز
      والا ارزششو نداره
      این موضوعو همه‌مون میدونیم چه نظام جدیدیا و چه قدیمیا
      حالا ایشون درسشو نخونده عذاب وجدان داره و داره با این کارش خودشو توجیه میکنه
      شما نیاز نداره این همه بحث کنی نمیخواد خودتو به خاطر ایشون پایین بیاری
      خودشم میدونه منتها عذاب وجدان و غرور اولین کنکور نمیزاره قبول کنه
      شما نمیخواد خون خودتو کثیف کنی
      از صاحب اصلی تایپک نقل نگرفتم چون خودش میبینه ، نه دانش آموز نظام قدیم تنها میتونه مقایسه کنه نه نظام جدید ، بهترین افراد کسایی ان که با هردو کتاب کار کردن و چه کسایی بهتر از دبیران ، منم که دبیر نیستم ولی در کنار دانشجویی به عنوان یک شغل دارم زیست نظام جدید رو درس میدم پس میتونم خودم رو در مقام مقایسه بیینم
      اول به لحاظ حجم زیست جدید ، غیر اینکه تعداد فصل ها کم شده ، حجم مباحث هم به شدت کاهش پیدا کرده ، ممنوع شدن طرح سوالات محاسباتی ( تقریبا هیچ شدن ژنتیک ها ) ، حذف چرخه های سرخس و خزه و بازدانگان در تولید مثل گیاهی ، حذف مطالبی از شارش انرژی ، یعنی دانش آموز فقط یه چیز کلی میبینه نه جزئیات ! اینا حذفیات حجمی فصل ها هستن فقط هم چند موردش ، قسمت های جانوران هم تقریبا هیچ شدن که توی نظام قدیم گسترده تر بودن
      ابهام؟ خیلی کم کتاب ابهام داره ، حتی کمتر از کتاب نظام قدیم ، برعکس توضیحات خیلی واضحن
      اشتباه؟ کتاب نظام قدیم با اون همه چاپ شدن ، اشتباه داشت ، قدیمی ترین کتاب نظام جدید که چاپ سومشه الان ، ولی به هر حال ، اینکه تالیف اصلاحیه نداده اشتباهه و در سایت دفتر زیست شناسی ، فایل اصلاحیه کتاب درسی کاملا موجوده، پس حرف اون دوست نظام جدید هم اشتباهه و پیشنهاد میکنم صاحب تایپک بهشون بگه اصلاحیه رو دانلود کنن
      نیاز به توضیح نکات خارج از کتاب؟ بازم نه ، شاید برای فهم بیشتر مطلب نیاز باشه که گفته بشه مطالبی ، ولی طوری نیست که حتما هم نیاز به این مطالب باشه ، موضوع اینکه اگه بعضی دوستان ابهام یا نیاز به توضیح بیشتری در نظام جدید میبینن به خاطر اینه که بسیاری از مباحث پایه زیست شناسی در علوم دوره متوسطه اول گنجونده شده و دانش آموزان مطالبی رو اونجا خوندن !
      فارسی سازی؟ خب نیازی به حفظ واژه های فارسی هم نیست حتما ، چون سازمان سنجش تصویب کرد که لغات انگلیسی باید در سوال آورده بشه ! هر چند خود دانش آموزا وقتی از دهم با لغات فارسی کار کردن الان دیه سختی براشون نداره نسبت به نظام قدیم ها !
      نداشتن تست کنکوری؟ برای حدود 10 درصد مطالب تازه اضافه شده به کتاب شاید نیاز به تست تالیفی باشه ، ولی در سایر موارد تست های کنکور های سال قبل با یه سری اصلاحات کوچیک قابل استفاده ان که اکثر کتاب های کنکوری یا جمع بندی مثل دور دنیای گاج این کارو کردن
      این تحلیل من بود ، ضدیتی هم با هیچ کس ندارم ، حرفم از روزی که کتاب دوازدهم منتشر شد همین بوده ، این تایپکیه که من شهریور در مورد کتاب دوازدهم زدم و اونجا هم واضحا گفتم که نهایتا سه ماه کار داره فول شدن به این کتاب http://forum.konkur.in/thread62644.html

قسمت ها قسمت های آسون و حفظی نظام قدیم بودن که ازشون توی کنکور سوالات آسون و نمره بيار می اومده به چی نظام جدید داری میبالی تو کوتاهم نمیاد تازه فکر می کنه داره درست میگه بس کن دیگه
      ویروس باکتری ، آغازیان ، قارچ ها ، ژنتیک جمیت 80 درصدش ، کلا محاسبات ، 40 درصد شارش انرژی ، چرخه های گیاهی ، 30 درصد هورمون ، 60 درصد جانوران ، به طور کلی 50 درصد مطالب گیاهی و ژنتیک گیاهی و... مباحث آسونی نیستن دوست عزیز ! آقا سجاد درست میگن ، شما نمیخوای قبول کنی که اشتباه می کنی به نظرم !

خلاصه که این دید من بود که خودم دو سال کتب نظام قدیم رو برای کنکور خوندم و امسال هم دارم نظام جدید تدریس میکنم ! حالا اگر بازم اصرار دارید که بگید نظام جدید سخت تره مشکلی نیست ، مرداد 98 با اومدن نتایج مشخص میشه !
      بدرود همه ، نقل نگیرید لطفا!
      ویرایش توسط AmirMansour : 22 اسفند 1397 در ساعت 17:44

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن