خرم اباد پرستاری داره ولی چیزی ک هست اینه زیاد ب حرفشون اهمیت نده گاف زیاد میزنن ..هر چی باشه بالاخره معلوم میشه یا قبول میشیم یا نمیشیم دنیا ارزش غصه خوردن نداره من خودم امشب خواب سبزی دیدم فک کنم قبولشم چون سبزی تو خواب خوبه![]()
والا قرص خواب اور خوردم درسته خب ولی نمیشه ک خودمونو بکشیم به هر حال تقصیر خودمون بوده میتونستیم بیشتر درس بخونیم ک اینجور اویزون دانشگاه ازاد نباشیم واقعا از خودم ناراحتم
لغو قبولی ها خیلی سخته چون که خیلی ها انصراف دادن از دانشگاه های دولتی و امکان بازگشت ندارن به اون دانشگاه ها و برای پسر ها هم مشکل نظام وظیفه پیش میاد چون سازمان نظام وظیفه در یک مقطع دوبار معافیت تحصیلی صادر نمیکنه و اونایی که قبولی شون لغو میشه باید برن خدمت و تازه خانواده ها اگه بچه هاشون لغو قبولی بشن همه اعتراض شدید میکنن که پول دادیم و فلان و فلان فلان ....
خلاصه بعید میدونم دانشگاه آزاد بخاطر عدالت همچین ریسکی بکنه و خودشو درگیر حاشیه هایی که بعد لغو قبولی ایجاد میشه بکنه
الان اگه بگه بررسی کردیم نتایج تغییر زیادی نکرده سر صدایی ایجاد نمیشه اما فکر کنین اگه بگه بررسی کردیم قبولی های قدیم لغو شده و این لیسته جدیده حالا تصور کنید چه حاشیه ای ایجاد میشه
من خودم پرستاری سمنان ثبت نام کردم ولی میخوام انصراف بدم برم فوریت پزشکی اینو گفتم تا بدونید که بی طرفانه نظرم رو گفتم حالا بیایین بدو بی راه بگین که تو خودت قبول شدی دوس نداری نتایج عوض بشه
ویرایش توسط Sajadlovely : 22 مهر 1397 در ساعت 13:22
یا دوستت سر کار گذاشتت یا تو داری ما رو سر کار میذاری
اون لینک از طرف دانشگاه ازاد قبل از کنکور قطع شد
این لینک ها رو چک کن
مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی
سامانه احراز هويت مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامي
در برخی موارد به زیاد خوندن و تلاش بیشتر ربطی نداره
من میانگین تراز قلمچیم ۶۹۰۰ بود ولی به اینصورت روز کنکور خراب کردم
کلا باید قبول کرد که نصف راه کنکور روزهای قبل کنکوره و نصفشم سر جلسه
به هر حال
هر تلاشی وقتی جواب میده که عدالتی باشه
اینا هم بر اساس کنکور برمیدارن
دیگه رو بی عدالتیا که نمیشه چشمارو بست
چند ده نفر با رتبه های بدتر از من برن پزشکی آزاد تهران بخونن منم بگم تقصیر خودمه تلاش نکردم
اون اصلا قضیش جداست
این مشکل دانشگاه آزاده
من نمیدونم رتبه شما چطوریه ولی برای من واقعا مهمه
اینکه یه سال دیگه بخونم و یه ترسی هم هست که بلفرض اصلا ترازای قلمچیم خیلی خوب بشه وه تضمینی هست مثل امسال کنکورو خراب نکنم ؟
بعضی موقع ها ادم تو شرایطی گیر میکنه که فقط یه راه داره ...
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 7 مهمان)