X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 886 از 939 نخستنخست ... 786876885886887896 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 13,276 به 13,290 از 14072
    1. Top | #13276
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط neda98 نمایش پست ها
      شیوه خوندن زیست نمیدونم.
      در واقع نمیدونم الان میخونم روشم درسته یا نه
      زیست 30 فصله
      اگه بگیم قرار باشه تا عید یک دور زیست رو تموم کنید(که این بهترین حالته)اونم نه سمبل کردن بلکه درست و حسابی،و اگه فرض کنیم از اول مهر شروع کنید،تا عید حدود 24 هفته(البته کمی بیشتر)دارید.
      یعنی هر 2 هفته باید 2.5 فصل زیست بخونید البته به سختی و آسونی فصلش هم ربط داره.
      خب من اول برنامه ریزیش رو براتون میگم بعد طرز خوندن رو
      12 تا دوهفته تا عید دارید که من توصیه میکنم اینجوری پیش برید:
      دوهفته ی اول: فصول 1،2،3 دوم
      دو هفته ی دوم:فصول 4،5 و بخشی از 6 دوم
      دو هفته ی سوم:باقی مونده ی 6+7 و 8 دوم
      دو هفته ی چهارم:فصول 1،2 و نیمی از 3 سوم
      دو هفته ی پنجم:نصف دیگه ی 3+4 و 11 سوم
      دو هفته ی ششم:فصول 5،6،7 سوم
      دو هفته ی هفتم:فصل 8 سوم(ژنتیک پایه)
      دو هفته ی هشتم:فصول 9 و 10 سوم(گیاهی)
      دو هفته ی نهم:فصول 1و2و3 چهارم
      دو هفته ی دهم:فصول 4 و 5 چهارم(فصل 5 ژنتیک جمعیته)
      دو هفته ی یازدهم:فصول 6و7و8
      دو هفته ی دوازدهم:9 و 10 و11 چهارم

سعی کنید این برنامه رو اجرا کنید و ازش عقب نمونید
      فصول سخت تر اینایی هستن که میگم البته تضمینی نیست که ازشون زیادتر از فصول دیگه سوال بیاد.تمام فصول مهم هستن و هیچ فصلی رو دست کم نگیرید.
      فصل 4 دوم(گوارش)+6 دوم(گردش مواد)+8 سوم(ژنتیک پایه)+9 و 10 سوم(گیاهی)+11 سوم(تولیدمثل جانوران)+5 چهارم بخش مسائل(ژنتیک جمعیت)+8 چهارم(شارش انرژی)
      فصول 9،10،11 چهارم کاملا حفظی هستن و زیاد مفهومی نیستن.

خب درمورد طرز خوندن(راستی من چون راجع به کتاب نانو اطلاعاتی ندارم فرض میکنم منبع اصلی شما الگو هست)
      فرض میکنیم میخواید فصل 7 دوم رو یاد بگیرید.فک کنم حدود 20 صفحه یا کمتره.برای هر صفحه فقط 1 دقیقه وقت میذارید.جوری که کلیات رو بفهمید.سعی کنید سری اول بیشتر یاد بگیرید و بفهمید.انگار که دارید یه مجله علمی میخونید.به شکل ها توجه کنید.تو دور اول زیره چیزی خط نکشید یا هایلایت نکنید.بعد از اتمام این کار،برید از کتاب الگو 5 الی 10 تا از تست های کنکور هاشو ترجیحا ماله سال های اخیر(96،95،94) رو بزنید تا هم با فرم تست ها آشنا بشید هم بفهمید از چیا بیشتر سوال میاد،تا بتونید هدفمند تر کتاب رو بخونید.بعد از این برگردید به کتاب درسی و این سری ریزبینانه تر کتاب رو بخونید.بخش های مهم تر که حالا میدونید ازشون احتمال سوال اومدن بیشتره رو وقت بیشتری بذارید.این سری مطالب سخت حفظی رو سعی کنید با هر روشی که شده حفظ کنید.
      بعد هم باقی تست های کنکور رو بزنید و نکات جالبشو روی یه برگه یا دفتر مخصوصی یادداشت کنید و اون برگه رو دور نریزید و یه جای مطمئن بذارید.
      بعد برید سراغ فصل بعدی.اینجوری احتمالن بتونید بودجه ی بندی دو هفته ای تون رو تو هفته اول تموم کنید.تو هفته ی دوم برگردید و اول نکاتی که یادداشت کرده بودید رو بخونید.بعد 20 تا تست تالیفی مثلا مضرب 10 بزنید.در این حین باز نکته ی جالبی اگه دیدید یادداشت کنید و دور نریزید چون این نکات خیلی مهم هستن.
      آخره هفته ی دوم،برای هر فصل یه آزمون 20 سواله زمان دار(زمان رو اگه 15 در نظر بگیرید ایده آله و 20 هم خوبه)از بخش تست های قلم چی کتاب الگو،از خودتون بگیرید و حتما خوبه خوب تحلیلش کنید و باز هم نکاتش رو یادداشت کنید.
      این نکات رو قبل آزمون های قلم چی(اگه شرکت میکنید!)،در زمان عید و بعد از عید خوب بخونید و مرور کنید.
      برای فصل 8 چهارم خیلی خوب باید به چرخه های کربس و کالوین مسلط بشین و همچنین ویژگی های گیاهان c3,c4,cam و راهش هم زدنه تست زیاده.اگه کارهای بالا رو انجام دادین رو باز هم وقت اوردین(که بعید میدونم)باز هم تست بزنید.ترجیحا اول تست های کنکور و قلم چی و گزینه 2 رو بزنید بعد برید سراغ تالیفی.
      برای فصل 8 سوم(ژنتیک پایه) و فصل 5 چهارم بخش مسائل(ژنتیک جمعیت)استثنا از درسنامه های الگو استفاده کنید وگرنه برای باقی بخش ها نیاز نیست.

امیدوارم موفق باشید
      ویرایش توسط Alegzander : 17 مرداد 1397 در ساعت 02:08

2. Top | #13277
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط shirin.sa نمایش پست ها
      شما .واسه ریاضی و فیزیک ای کیو بخر واسه همه ی درسا خوبه کلا ای کیو اخه شمام ارشد ریاضی هستید دیگه شما تمرکزتون رو زیست باشه و نقاط ضعفتون موفق باشید
      من خودم زیست و شیمیو اینطوری میخونم یعنی کلا همه درسارو شما یه مطلبو میخونی مثلا عنکبوت از فصل یک زیست دوموخوب شما اول یه بار روزنامه وار بخونش بعد یه بار دیگه عمیق بخون بعد برو تست های این قسمت و بزن که من خودم گاجو پیشنهاد میکنم بعد از این که تست زدید کنار کتاب هرچیو که از تستها فهمیدی یا اصلا متوجه نشدیدو بنویسید یه با دیگه عمیقتر از قبل بخونید خوب وقتیم که فصل یک زیست دوم تموم شد تست جامع و کلی و میزنی تستهای قبلی یه مرور میکنی که یادتون نره یه چیزم هس شما یک یا دو کتابو انتخاب کن فقط حفظش کن به جای اینکه چندتا کتاب بخونی یه کتابو انقدر بخونید که تستاشو از حفظ بزنید اینایی که میگم از سارا همتی رتبه یک کنکور یاد گرفتم اگر بخواین میتونن یه سرچی بکنید یه چیز دیگه برای شما تصویر سازی زیست قلم چی و جمع بندی مهروماه خیلی خوبه همه چیو بهتون یا میده چون رشتتون ریاضیه اینایی که میگم براتون خیلی خوبه موفق باشید

3. Top | #13278
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اهان یه چیزی دیگه شما گاج یا هر کتابی میگیری جامعشو بگیر تکی (منظور مثلا زیست دوم جدا سوم جدا و...) بگیری ورشکسته میشی همون نکته ها تو تکی تو جامع هس فقط تو جامع نکته های اضافه رو حذف کردن مخصوص کنکوریا کردن چون تکی برای امتحانای دبیرستان امادتون میکنه جامع برای کنکور

4. Top | #13279
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      شما .واسه ریاضی و فیزیک ای کیو بخر واسه همه ی درسا خوبه کلا ای کیو اخه شمام ارشد ریاضی هستید دیگه شما تمرکزتون رو زیست باشه و نقاط ضعفتون موفق باشید
      فیزیک ای کیو؟!

فک کنم توقف چاپ شده و کلا کتابی مثل بقیه ای کیو ها نبود ، فقط دسته بندی کتاب کمی فرق میکرد از بقیه کتب و تستاش مثل بقیه کتب تست بود

کتاب فیزیک برای سطح بالا فیزیک نشرالگو و موج ازمون فیزیک...
      موج ریاضی هم کتاب خوب و قویی هست ولی فک کنم ای کیو سخت تر باشه

5. Top | #13280
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Unfriendly نمایش پست ها
      فیزیک ای کیو؟!

فک کنم توقف چاپ شده و کلا کتابی مثل بقیه ای کیو ها نبود ، فقط دسته بندی کتاب کمی فرق میکرد از بقیه کتب و تستاش مثل بقیه کتب تست بود

کتاب فیزیک برای سطح بالا فیزیک نشرالگو و موج ازمون فیزیک...
      موج ریاضی هم کتاب خوب و قویی هست ولی فک کنم ای کیو سخت تر باشه
      من کتاب ای کیو نخریدم ولی بچه ها ازش تعریف میکنن مخصوصا زیستشو

6. Top | #13281
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      زیست و شیمیش رو من دارم فک کنم خوب باشه ...ولی هیچ گاه منبعی اصلی نمیتون هباشه بیشتر به عنوان منبع تکمیلی یا دوم استفاده میشه

7. Top | #13282
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اره کتاب شیمی و زیستش واقعا عالی هستند
      فیزیکش که توقف چاپ شده فک کنم و کتاب جالبی نبود
      ریاضی اش هم کتاب سطح بالایی هست...

8. Top | #13283
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SinaAhmadi نمایش پست ها
      زیست و شیمیش رو من دارم فک کنم خوب باشه ...ولی هیچ گاه منبعی اصلی نمیتون هباشه بیشتر به عنوان منبع تکمیلی یا دوم استفاده میشه
      به نظرم ادم باید ه چند بار کتابو بخونه بعد تست های گاجو بزنه قشنگ که ادم همچیو یادگرفت بره سراغ اینجورتستا

9. Top | #13284
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      به نظرم ادم باید ه چند بار کتابو بخونه بعد تست های گاجو بزنه قشنگ که ادم همچیو یادگرفت بره سراغ اینجورتستا
      مثلن من خودم اول کتاب رو باید بخونم بعدش تست ها و نکته های خیلی سبز بعدش که تقریبن مسلط شدم برم سراغ ای کیو

10. Top | #13285
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      چرا گزارش کار نمیدید؟؟؟

11. Top | #13286
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Lara27 نمایش پست ها
      چرا گزارش کار نمیدید؟؟؟
      این تایپیک گزارش کار که نیست دوست خوبم

12. Top | #13287
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      کسی نیس؟

13. Top | #13288
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام بچه ها خسته نباشید همتون عید تونم مبارک...از بچه های پشت کنکوری نظام قدیم که میخوان سال98 نظام قدیم شرکت کنن و مث من دنبال رقیب درسین که با هم رقابت کنن و گزارش کار بدن هرکی دوست داره بگه تاباهم رقابتی درس بخونیم و ایشالا یه نتیجه خوب....
      فقط این که از بچه های پشت کنکوری که برنامه مون به هم بخوره

14. Top | #13289
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام بچه ها خسته نباشید همتون عید تونم مبارک...از بچه های پشت کنکوری نظام قدیم که میخوان سال98 نظام قدیم شرکت کنن و مث من دنبال رقیب درسین که با هم رقابت کنن و گزارش کار بدن هرکی دوست داره بگه تاباهم رقابتی درس بخونیم و ایشالا یه نتیجه خوب....
      فقط این که از بچه های پشت کنکوری که برنامه مون به هم بخوره

15. Top | #13290
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام کانال @khademin_kh_a جوین شو و هرشب گزارش مطالعه بفرست و دو نفره و رقابت میکنی و گزارش مطالعه ت بررسی میشه و مشاوره میگیری همه خدمات رایگان برای موفقیت ما کنکوریاس من از این کانال استفاده میکنم ذر تلگ و سروش

صفحه 886 از 939 نخستنخست ... 786876885886887896 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 80 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 80 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن