فکر نکنم جور خاصی باشه!حالا میریم میبینیم
به قول خودمون یزدیا:دل خود دار
فکر نکنم جور خاصی باشه!حالا میریم میبینیم
به قول خودمون یزدیا:دل خود دار
هرچه بیشتر احساس تنهایی کنی،احتمال اغاز یک رابطه ی احمقانه بیشتر میشود...
"نامه ای عاشقانه از بیمارستان دولتی"
"ریچارد براتیگان"
مثه بقیه ازموناس فقط تو بلندگو ی خانومی هی میگه عملیات شماره فلان.انگار جنگه
ساندیسم نمیدن همش وعده دروغین میدن
1_دفترچه ها رو که میگیرن نه؟ پس چطوری بعضی زودتر میرن درصد هاشون رو حساب میکنن؟
1_پاسخبرگ هارو چطوری جمع می کنن؟ اگه کسی 1 دقیقه بیشتر برای پر کردن گزینه ها بخواد، بهش وقت میدن یا وحشیانه از زیر دستش میکشن؟![]()
ویرایش توسط Flicker_Of_Hope : 16 تیر 1395 در ساعت 15:35
دوستان من کنکور 90 تا 94 داخل خارجو زدم درصدامو اینجا زدم شدم 3500تا 4000 میشه خواهش کنم از اونا که تجربه دارن بهم بگن امید هست تو کنکور زیره 10 هزار بیارم؟ خیلی رو مخمه این سوال خواهشا ساده نگذرید....ریاضی/منطقه 2 ام
حتماهمه امتحان نهایی دادین.کنکورم همونجوریه شایدم آسونتر.این رو خودتون هستین که سختش میکنین.
وقتی که کنکورمیدین ونتیجه میاد،میفهمیدکه کنکورفقط علم نیست و توانایی کنترل خودت سرجلسه ازعلم مهم تره.بعدکنکورآدمایی رومیبینین که ازلحاظ علم ازشماضعیف تربودن امارتبشون بهترمیشه.
سرجلسه کنکورمون یه دختره زدزیرگریه باصدای بلندگریه میکرد.همه به هم ریختن امامن یک لبخندزدم و رفتم سراغ شیمی واصلاسختیش روحس نکردم
سعی کنین چیزای عجیب وغریب هم نخورین .یادمه بعدظهر5شنبه شیرکاکائوخوردم مسموم شدم!
این گریه کردن دخترها هم داستانی شده! هر سال حتما یکی دو نفر تو هر حوزه گریشون در میاد! خوبه بین پسرها همچین چیزی نیست
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
بستگی ب خودتون و میزان استرس و امادگیتون داره
کسی بود کنارم بنظرم 5 بار رف دس ب آب
یکیم بود ایقد ب چیزشم نگرفته بود کلا خواب رفته بود رو اختصاصیا :/
کلا بنظرم هرچه اماده تر باشین میزان استرستون کمتره
ب قولی کنکور فقط 5 دیقه اولش سخته بقیش مث کنکورای ازمایشیه
تموم بشه میگن برگه ها رو بگیرید بالا، حالا اگه در حال پر کردن باشید مراقب برسه بالا سرتون باید حتما تحویل بدید وگرنه طرف که علاف نیست بخواد برا هر کسی صبر کنه باید برگه ها رو سریع جمع کنه تحویل بده. کلا سعی کنید اون ده دقیقه آخر هر تستی رو میزنید وارد برگه کنید که ازین مشکلات براتون پیش نیاد. چون حوزه به حوزه و مراقب به مراقب فرق داره یه دفعه بخورید به یه بی اعصاب معلوم نیست چی میشه.
بله دفترچه ها رو میگیرن
اونا بر اساس چیزی ک یادشون مونده درصد حساب میکنن
راس تایمی ک تموم میشه میگن پاسخبرگو با دست راست بگیرید بالا
کمـــ
کمـــ
عـــادتـــــ
میـــــ کـــنـــیــــ
بـــهـــــ
هــــیــــچــــکــــیــــ ـ
عـــــــادتــــ
نـــکــنـــیـــــ
اصلا نگران حاشیه ها سر جلسه نباشید
اگ خونده باشید و نتیجه براتون مهم باشه تا لحظه اخر هیچ محرکی حواستون رو پرت نمیکنه
مثلا من وسط عمومیا سرمو اوردم بالا دیدم ی دختره غش کرده رو زمینه دکتر بالا سرشه
مطمعنن اگ سر ازمونای ازمایشی بودم حواسم پرت میشد ولی کنکور اصن اینجوری نیس
یکی نگرانه صندلیش بد باشه صاف نباشه ولی هیچ کدوم از اینا حس نمیشه
اخرای زیست یا وسطای فیزیک ک سرتو میاری بالا میبینی خیلیا رفتن و اطرافت خالی شده
نذارید تحت تاثیر قرار بگیرید تا لحظه اخر بجنگید و کم نیارید نگران خسته شدن هم نیاشید
ادم اصن وقت نمیکنه خسته بشه
چشم رو هم بذاری میگن وقت تمومه
فقط بدونید ادم هیچ فکر مزاحم و هیچ درد و مشکلی نمیاد سراغش اگ با توکل ب خدا رفته باشه سرجلسه
قبل شروع کنکور حتما دستشویی برید
اصلا هول نشید و عجله نکنید اگ ارامشتونو حفظ کنید از کنکور ی خاطره خوبم میمونه
اهان...تکنیک زمان نقصانی رو هم تو عمومیا خیلی جدی بگیرید..من با میانگین 70 عمومیا تو ازمونایی ک میزدم بالا ترین درصد عمومیام تو کنکور 50 بود چون وقت تلف کردم و بیشتر از ی رب ب هر درس اختصاص دادم
این تکنیک معجزه میکنه
توکل ب خدا یادتون نره
شب کنکور دو رکعت نماز بخونید علاوه بر نماز واجبتون بعدشم چند خط قران...ارامش عجیبی رو بهتون القا میکنه بعد اینا یکم با خدا حرف بزنید و زودتر بخابید
انشالله ک هممون نتیجه تلاشمونو میبینیم
کمـــ
کمـــ
عـــادتـــــ
میـــــ کـــنـــیــــ
بـــهـــــ
هــــیــــچــــکــــیــــ ـ
عـــــــادتــــ
نـــکــنـــیـــــ
ویرایش توسط tina17 : 15 خرداد 1397 در ساعت 23:34
خب کسی که 12 ماه برا کنکور خونده اونقدر به مباحث اشناست که سئوالا یادشه. در ضمن 1-2 روز بعد سئوالا رو میزارن رو سایت
2- بلند گو میگه داوطلب گرامی وقط ازمون عمومی تمومه برگتون رو بلند کنید بالا. بعد میان و میگیرین. من ندیدم کسی مقاموت کنه پس نمیدونم چی میشه. به نفعتونه مقاومت نکننین دیدین سر 2 تا سئوال برگه پاره شد ****** رفتین
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 4 مهمان)