آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 859 از 939 نخستنخست ... 759849858859860869 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 12,871 به 12,885 از 14072
    1. Top | #12871
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali.sn نمایش پست ها
      مثلا ميخواد انگيزه بده،بعضي خيال پرداز ها هم باور ميكنن
      منظورش از کولاک اینه ک مدت باقی مونده روزی 12 ساعت بخونی (که یک در هزار پیدا میشه کسی که بخونه )
      که میشه 1260 ساعت
      شما مطمئن باش اونی که از مهرم شروع کرده 1260 ساعت نمیخونه تا کنکور
      اگرم فرض بگیریم بخونه
      قطعا کیفیت اونی که از الان این ساعت مطالعه میخونه بالاتره
      شما فک کنم اون کولاک رو ندیدی که گفتی میخواد انگیزه بیخودی بده

2. Top | #12872
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط shima1996 نمایش پست ها
      اگرآرزو داشته باشی که کوه نباشد و باور داشته باشی دیگر کوه آنجا نیست. عیسی(ع) وقتی انسانی با تمام وجود خود و از ته دل نیازمند به چیزی باشد و با همه ی احساسش آن را طلب کند به طور حتم خداوند آن را در اختیارش قرار خواهد اما در پاشنه ی درِ خانه اش! خداوند دوست ندارد شاهکار آفرینش خود را در ذلت و حقارت ببیند برای همین شرط اول برآورده کردن دعاها و خواسته ها، برداشته شدن اولین گام از طرف انسان است:هر کس یک وجب به سوی من آید یک گام به سوی اوخواهم رفت و هرکس گامی به سوی من آید، دو گام به سویش برخواهم داشت و هر کس آهسته به سویم آید، شتابان به جانبش خواهم رفت.تمام قدرتی که رویای تو را به سوی تو جذب می کند، در درون خودت است!!!!حقیقت ما قدرتمندتر از آن است که حتی بتوان تصورش را کرد
      اگر اعتقاد داشته باشیم که در زندگیمان معجزه رخ می دهد حتما رخ میدهد و اگر اعتقاد داشته باشیم که محدودیت و کمبود است باز هم رخ میدهد.همه چیز بستگی به ایمان وباور ما دارد.آنچه که بنظر ما امکان پذیر است صورت حقیقت پیدا می کند و امکان پذیر می شود.آنتونی رابینز

فقط شعار!!

3. Top | #12873
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AMIR_MOHAMMAD T نمایش پست ها
      خخخخ.سردار آزمون شدن لیاقت و شایستگی میخواد.کار هرکسی نیست.انسان با لیاقت میخواد که شما یکی از اون با لیاقت هاش هستی.
      اتفاقا اینقدر مطمئنم که حد و اندازه نداره.با تلاش روز افزونم بیشتر هم میشه.تازه فوقش هم نشد دیگه با یه سال نشستن قبولم نه با سه چهار سال سردار جون
      خخخخ بشین تا برم سربازی همینجوری که نه پسر عمو ، نه پسر عمم و...... هیچکدوم سربازی نرفتند منم با یه بهونه دورش میزنم.
      بابا آدم شناس ، لایف استایل باشه تو خوب من بد ، من مرغ مگس خوار شما هدهد ، من فرش شما عرش ، من آواتار زشته شما آواتار خوشگله .......
      در هر حال فقط یه چیزی بخور تا اروم شی.هر چی دوس داری ولی فقط بخور
      این حد و حجم از غرور بی نظیره

4. Top | #12874
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خخخخ.سردار آزمون شدن لیاقت و شایستگی میخواد.کار هرکسی نیست.انسان با لیاقت میخواد که شما یکی از اون با لیاقت هاش هستی.
      اتفاقا اینقدر مطمئنم که حد و اندازه نداره.با تلاش روز افزونم بیشتر هم میشه.تازه فوقش هم نشد دیگه با یه سال نشستن قبولم نه با سه چهار سال سردار جون
      خخخخ بشین تا برم سربازی همینجوری که نه پسر عمو ، نه پسر عمم و...... هیچکدوم سربازی نرفتند منم با یه بهونه دورش میزنم.
      بابا آدم شناس ، لایف استایل باشه تو خوب من بد ، من مرغ مگس خوار شما هدهد ، من فرش شما عرش ، من آواتار زشته شما آواتار خوشگله .......

فقط میتونم بگم خیلی حقیری خیلی.به خودت بیا

5. Top | #12875
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      واقعا چرا شما انقدر نا اميدين؟ ادم با اميده كه زندست دوستاى عزيزم چند ماه ديگه..حسرت تلاش نكردن خيلى زجراور تر از شكست خوردنه شما نهايت تلاشتون رو بكنيد شايدم شد...كسى كه واقعا از ته قلبش اينو بخواد كه ايندشو تضمين كنه هيچوقت اين فرصت رو با نميشه نميشه گفتن از خودش نميگيره..يه برنامه حسابى بچينين و نهايت تلاشتون رو بكنين مطمئن باشين كه ميشه

6. Top | #12876
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      خیلی عجیبه یه وویس از اقای افشار گوش کردم گفتن نخونده باشی هم ازالان بخوای کولاک بخونی توانتو بزاری زیر 50 هم میشی قول میدم
      اگه منظورش 50 کشوریه، که..هیچ جک گفته
      اگه 50 هزار کشوریه بازم الکی گفته چون خیلی کمترم میشه شد راحت...
      در کل بخونین!

7. Top | #12877
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دوستان انقدر بیخودی جوش نزنید ...
      اگه یکی میگه از الان نمیشه نیازی نیست کلی حرض بخوری و انرژی بذاری که بهش ثابت کنی که میشه،یعنی اصلا ارزشش رو نداره که واسش اینکار رو کنی!
      تو با عمل بهش ثابت کن که میشه!
      مثلا یکی به من گفت که نمیتونی شیمی رو70به بالا بزنی ...شیمی خیلی سخت شده و...من بهش چیزی نگفتم فقط از چتش اسکیرین شات گرفتم هر روز بهش نگاه میکنم یکم میخندم انرژی میگیرم میرم میخونم...
      حالا بریم عمل کنیم ببینم چیکار میکنیما

8. Top | #12878
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      هیچوقت هیچوقت
      کسی رو قضاوت نکن
      چون سرنوشت انقدر دنبالت میکنه
      تا تو یه کوچه بن بست تو همون شرایط گیرت بندازه
      ​تو به هیچکس غیر از خودت نیاز نداری

9. Top | #12879
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      به منم تقريبا ٨ نفر(كه قبولشون داشتم)گفتن كه نميتونى اخه من تازه از اولاى اسفند شروع كردم و كلاس يا ازمون نميرم..و حتى پيشنهادهايى مثل جانورشناسى يا روانشناسى و تربيت بدنى بهم ميدن اين عزيزان...منم خيلى وقتا نا اميد شدم و گريه كردم ولى الان ديگه فهميدم كنكور يه اجبار و ازمون نيست بلكه يه فرصته...يه فرصت واسه تغيير و زيبا كردن زندگى حالا ديگه حرفاشون برام مهم نيست مهم اينه كه من عاشق هدفمم و مطمئنم كه بهش ميرسم...كسى كه هدفشو دوست داره جا نميزنه

10. Top | #12880
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      از صمیم قلب آرزو میکنم سرنوشت شما رو تو اون بن بستی که چند سال پشت کنکور بمونید گیر نندازه
      درسته ناراحت شدم از بعضی پستها
      اما انقدر دلم پاک هست و بدی برای کسی نمیخام
      همین که من و امثال من سختی کشیدیم بسه
      ایشالله شما همین امسال با کنکور اولت قبول شی
      ایشالله هیچوقت هیچوقت تجربش نکنی
      ​تو به هیچکس غیر از خودت نیاز نداری

11. Top | #12881
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      دخترا رو نمیدونم ولی بزرگترین و متاسفانه متداول ترین مشکل پسرا که عامل بی اراده بودن و ضعف خیلی از اوناس اعتیاد به نوعی انحراف جنسی(!) هست
      اگه اینو ترک کنید قول میدم که به هرچی که بخواین میرسین سه تا ویس راجبه این موضوع توو کانال دکتر افشار هست ، کلید واژه "khod" رو توو کانال اصلی دکتر افشار سرچ کنید و حتما استفاده کنید
      40 روز اگه بتونید خودتونو کنترل کنید از نجات یافتگان خواهید بود وگرنه با کنکور امسال و سال های بعد و کلا با موفقیت خداحافظی کنید. اما اگ موازی با این 40 روز تلاش کنید حتی اگ به نتیجه دلخواهتون توو کنکور نرسیدین (که قطعا میرسین) چیزی رو بدست آوردین که صدبرابر ارزشش بیشتره . . . موفق باشید ♡

12. Top | #12882
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      دوستان شرمندم.به خدا قسم قصد توهین و مسخره کردن دوستان پشت کنکوری چه دختر و چه پسر رو نداشتم.
      ولی خب ایشون در جواب پست اولم یکمی تند روی کردند و منم مجبور شدم که اینا رو بگم.
      به خدا هیچ قصدی نداشتم.ببخشید.حلال کنید.
      نباید توی پست عمومی جواب ایشون رو میدادم.در هر حال نمیخواستم کسی رو مسخره کنم.

13. Top | #12883
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اره من یک عدد سردار آزمونم. الان باید ترم 5 علوم ازمایشگاهی واحد تهران قلهک بودم ولی الان اینجام و دارم با شما حرف میزنم چون فقط واسه هدفم موندم (پزشکی)....اگه شما هم تونستی 4 سال از عمرتو بزاری واسه یه هدف درصورتی که میتونستی دانشجو باشی پیش خواهرت تو بهترین شرایط بهترین مکان- خونه مستقل با کلی تفریح و خوشگذرونی و حرف نشنوی از اطرافیان ولی. ترجیح بدی پشت کنکور بمونی چون فک میکنی توانتو نزاشتی (همون تنبلی کردن خودمون میشه بیخیال بودم وقتی بیخیالی مد نبود)اونموقع بیا باهم صحبت کنیم ....
      چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد.... من نه آنم که زبونی کشم از چرخ وفلک!!!!

14. Top | #12884
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      اره من یک عدد سردار آزمونم. الان باید ترم 5 علوم ازمایشگاهی واحد تهران قلهک بودم ولی الان اینجام و دارم با شما حرف میزنم چون فقط واسه هدفم موندم (پزشکی)....اگه شما هم تونستی 4 سال از عمرتو بزاری واسه یه هدف درصورتی که میتونستی دانشجو باشی پیش خواهرت تو بهترین شرایط بهترین مکان- خونه مستقل با کلی تفریح و خوشگذرونی و حرف نشنوی از اطرافیان ولی. ترجیح بدی پشت کنکور بمونی چون فک میکنی توانتو نزاشتی (همون تنبلی کردن خودمون میشه بیخیال بودم وقتی بیخیالی مد نبود)اونموقع بیا باهم صحبت کنیم ....
      میفهمم.درک میکنم.خیلی از دوستام با پشت کنکور نشستن رشته های خوب قبول شدند.حتی پسر خاله مامانم با اینکه سربازی داشت ، بعد از 4 سال پزشکی اصفهان قبول شد.(البته مال سال های اخیر نیست)
      دقیقا.هدف از همه چیز مهمتره.من عمرا بتونم عزم و اراده شما و دخترا رو داشته باشم که 3 یا گاها 4 سال بمونم.فوق فوقش 1 سال اگه بتونم.البته ناگفته نمونه نه تنها من بلکه خیلی از پسرای دیگه مثل من هستند و 1 در 10000 پیدا میشه که اینقدر پشت کنکور بمونه.ولی همون یه دونه واقعا هدف داره و مصمم هست که بهش برسه.خیلی از ماها قبل از کنکور میگیم که هدفمون فلان رشته هست ولی به محض اینکه رتبه ها اومد اگه خراب کرده باشیم دیگه تو میزنیم و اصلا دور درس و بحث رو یه خط قرمز میکشیم.(نمونش رو توی دوستام دیدم که میگم) همین که فکر میکنید و یا حتی مطمئن هستید که تمام توان رو نزاشتید خودش یه نقطه عطفی هست برای قبولی توی رشته های خوب.بد ترین چیز به نظرم این هست که فکر کنی به خودت بدهکاری.حالا من درسیش رو توی بعضی درس ها و فقط توی امتحان ها تجربه کردم و خداکنه توی کنکور تجربش نکنم ولی در ورزش کاملا این رو فهمیدم.ایشاالله که به هدفتون برسید و موفق بشید و هر جوری هست اون رو به دست بیارید.
      ختم کلام اینکه اصلا قصد توهین و مسخره کردن نه شما و نه هیچکس دیگه ای رو نداشتم و نخواهم داشت.ولی خب شما هم یکمی تندروی کردید و منظور من رو توی پست اول بد فهمیدید.
      منظورم روی قسمت دومش بود که بدون پایه قبلی تونسته بود قبول بشه.خطاب من یه نفر دیگه بود که یه توضیح اضافی یا یه معرفی از اون شخصی که قبول شده بود میخواستم.چون توی پست های مختلف نظر ایشون رو در مورد ادمهای دیگه که موفق شده بودند رو خونده بودم و گفتم شاید چیزی در موردش بخوان توضیح بدند که اصلا غیب شدند رفتند توی زمین.پیداشونم نشد.ولی اصلا دلم نمیخواست به اینجا ها کشیده بشه و یه نفر رو ناراحت کنم.
      به هر صورت اگه موجب ناراحتی شما و یا شخص دیگه ای شدم همین جا معذرت میخوام و اگه بدی کردم حلالم کنید.

15. Top | #12885
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      آدم مصاحبه رتبه های خوب انجمن رو میخونه کاملا ناامید میشه
      وقتی میبینی این همه کاری که اونا از تابستون کردن هیچکدوم رو انجام ندادی یه بشکه آب جوش میریزن رو سرت
      و تو باید اون کارارو تو 105 روز آینده انجام بدی
      واقعا اراده بسیار قوی میخواد
      خداوندا این اراده را به همه بچه های عقب انجمن اعطا بفرما
      الهی آمین

صفحه 859 از 939 نخستنخست ... 759849858859860869 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 5 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن