دوستان یکی میشه راهنمایی کنه من یکم گیج شدم
من سهمیه 5 درصدی دارم موقع ثبت نام باید فرزند رزمنده داوطلب بسیجی ( اعزامی از سپاه ) رو انتخاب کنم دیگه؟بعد چیزی به عنوان سهمیه مناطق دیگه نباید وارد کنم ن؟من منطقه 2 هم هستم. اصن نمیشد دوتاشو همزمان انتخاب کرد. ن؟
بعد حالا که سهمیه مناطقو وارد نکردیم اگه 5 درصدیمون تایید نشه زمان واسه ویرایش بهمون میدن بریم مناطقو انتخاب کنیم؟؟؟
بعد ی سوال دیگه . فقط مدت ماه جبهه بودنو باید نوشت؟ پدر من 6 ماه و سه روز جبهه داوطلبانه داشتند فقط نوشتم 6 درسته؟
سوال بعدیم اینه که من دانشجو انصرافیم پس جلوی فیلد دانش آموز یا فرغ التحصیل باید نظام ترمی واحدی یا سالی واحدی رو انتخاب میکردم درسته؟
اگه میشه راهنمایی کنید. ی کافی نت رفتم دفه اولش بود سهمیه 5 درصدی میزد کلا گیج زد تو ثبت نام بعد گفت خودت برو بپرس اگه اشتباهه بیا بگو :/
ونیز، پُر از توریستهایی ست که به کبوترهای ایتالیایی غذا میدهند ولی به کبوترهای شهرِ خودشان محل نمیگذارند.
«جزء از کل»، استیو تولتز. ترجمه پیمان خاکسار،نشر چشمه
ونیز، پُر از توریستهایی ست که به کبوترهای ایتالیایی غذا میدهند ولی به کبوترهای شهرِ خودشان محل نمیگذارند.
نه هیچچچچچ مشکلی پیش نمیاد.من پارسال 500 دادم و فقط همون اول برام پیامک سریال ثبتنامی اومد(که خودم هم نوشته بودم)و دیگه ازش خبری نشد در صورتی که گفته بودند زمان دریافت کارت ورود به جلسه ی کنکور و انتخاب رشته و...پیامک میاد (سر گردنه هست).دوباره امسال هم پرداخت کردم اما میدونم مثل پارسال کلاهبرداریه فقط برای اطمینان پول چاییشون رو دادم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)