درود.
اگه از من میشنوین اولا مهمترین قسمت توی درس خوندن اینه دیدتون رو باز کنین و توهم نزنین.
شاید برخیا استعداد خیلی زیادی توی درس های خاصی نداشته باشن ولی هیچ ادمی نیس که نتونه درصدشو توی تمامی درسا اقلا به 60 نرسونه.
این جمله رو واسه این گفتم، که بدونین چن چندین با خودتون.
هرکسی یه سری درس های مورد علاقه داره و بضیا رو داره که خوشش نمیاد، مثلا من از فیزیک خوشم میاد و از دینی بدم میاد.
شما سعی کنین اول توی درس هایی که فک میکنین دوس دارین و احتمال نتیجه گیری بیشتره، یه مقدار پتانسیل بیشتر بزارین.(چون گرفتن نتیجه خوب روحیه میده و این مخصوصا اوایل کمک زیادی میکنه).
رو بقیه درسا هم بزارین البته.
سعی کنین وقتی به فرض شما هنوز مفهوم انتخاب طبیعی رو کامل نفهمیدین، به سراغ مفهوم های سخت ترش مثل به فرض گونه زایی نرین.
نمیگم حذفش کنین! ولی هرچیزی شما به صورت تدریجی تسلط باید پیدا کنین و اینکه فک کنین همون اوایل به همگی مفاهیم یه موضوع احاطه صد درصد میتونین پیدا کنین اشتباهه.
مثلا زیست رو بنظرم تست کار نکنین اول. بشینین تیکه تیکه روی همون مفاهیم اولیه کار کنین و قوی بشین، بعدش تستای اون قسمتو بزنین مرحله بعد مفهومی تر بخونین و سعی در رفع اشکال مپارد دیگه ای کنین و همینطور، البته باید بین سرعت و دقت تعادل مناسبی برقرار کنین که جا نمونین، دقت و کیفیت مطالعه هم که بی شک میدونین بسیار مهم تر از مقدار و ساعت مطالعس.
طولانی شد! هرکمکی خواستین درخدمتم
.gif)
پ.ن: وضع ترازمم خوبه
.gif)
نگران نباشین، حالیم هست.