X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 777 از 939 نخستنخست ... 677767776777778787877 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 11,641 به 11,655 از 14072
    1. Top | #11641
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amirreza011 نمایش پست ها
      سلام به نظر شما دی وی دی استاد شیروانی بهتره یا ربیعیان؟
      بستگی داره شما از دی وی دی چی بخوای ، ربیعیان نمشناسم ولی شیروانی خوبه . اما وقتی خوبه که شما بری تمام تستای مبتکران دوم و خیلی سبز سوم و پیش رو دو بار بزنی بعدشم بری سراغ موج آزمونا و آخر کارم یه جمع بندی عالی داشته باشی . با دی وی دی خالی هیچ اتفاقی نمیفته ، چه واسه شیمی چه هر درس دیگه ای

2. Top | #11642
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mina_77 نمایش پست ها
      با چه ساعت مطالعه ای به تراز 5600 رسیدی؟
      چون پشت کنکورم آزمون اول رو با همون اطلاعات سال قبل رفتم و فقط یکم زیست خوندم....در واقع اشتباه اصلی همین بود اینقد دست کم گرفتم و کم کاری کردم که اوضاع این شد...
      لب لعلش چو مرا جان عزیز است
      عمری بود آن لحظه که جان را به لب آرم

3. Top | #11643
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Monsieur Ali نمایش پست ها
      سلام....من از مهرماه با تراز حدود 5600 شروع کردم و سیر نزولی داشتم تا این آزمون ک شد4700.....ی جورای به همه مباحث نوک زدم و مباحث خیلی کمی هست ک بشه گفت روشون مسلطم .....دارم برنامه میریزم واسه دو تا آزمون جمعبندی و به امید خدا تراز بالای6000 و میدونم که میتونم بهش برسم...میخوام عمده وقتم رو بذارم رو تحلیل سوالای سراسری و البته تستایی ک خودم علامت زدم و دوباره خوانی همه مباحث البته عمدتا به صورت عکس یعنی اول تست بعد درس...سعی میکنم گزارش روزانمو اینجا هم بذارم....حالا دوستای گلم اگه پیشنهادی واسه بهتر شدن این وضعیت و درکل جمعبندی و رسوندن بهتر مطالب دارین ممنون میشم بهم بگید......
      درود.
      اگه از من میشنوین اولا مهمترین قسمت توی درس خوندن اینه دیدتون رو باز کنین و توهم نزنین.
      شاید برخیا استعداد خیلی زیادی توی درس های خاصی نداشته باشن ولی هیچ ادمی نیس که نتونه درصدشو توی تمامی درسا اقلا به 60 نرسونه.
      این جمله رو واسه این گفتم، که بدونین چن چندین با خودتون.
      هرکسی یه سری درس های مورد علاقه داره و بضیا رو داره که خوشش نمیاد، مثلا من از فیزیک خوشم میاد و از دینی بدم میاد.
      شما سعی کنین اول توی درس هایی که فک میکنین دوس دارین و احتمال نتیجه گیری بیشتره، یه مقدار پتانسیل بیشتر بزارین.(چون گرفتن نتیجه خوب روحیه میده و این مخصوصا اوایل کمک زیادی میکنه).
      رو بقیه درسا هم بزارین البته.
      سعی کنین وقتی به فرض شما هنوز مفهوم انتخاب طبیعی رو کامل نفهمیدین، به سراغ مفهوم های سخت ترش مثل به فرض گونه زایی نرین.
      نمیگم حذفش کنین! ولی هرچیزی شما به صورت تدریجی تسلط باید پیدا کنین و اینکه فک کنین همون اوایل به همگی مفاهیم یه موضوع احاطه صد درصد میتونین پیدا کنین اشتباهه.
      مثلا زیست رو بنظرم تست کار نکنین اول. بشینین تیکه تیکه روی همون مفاهیم اولیه کار کنین و قوی بشین، بعدش تستای اون قسمتو بزنین مرحله بعد مفهومی تر بخونین و سعی در رفع اشکال مپارد دیگه ای کنین و همینطور، البته باید بین سرعت و دقت تعادل مناسبی برقرار کنین که جا نمونین، دقت و کیفیت مطالعه هم که بی شک میدونین بسیار مهم تر از مقدار و ساعت مطالعس.
      طولانی شد! هرکمکی خواستین درخدمتم
      پ.ن: وضع ترازمم خوبه نگران نباشین، حالیم هست.
      ویرایش توسط WickedSick : 04 دی 1396 در ساعت 13:53

4. Top | #11644
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mina_77 نمایش پست ها
      خیلی قشنگ بود متنت
      اما خب میدونی
      همون وسط راه،یک دلسوز باید داشته باشی که جاده خاکی نزنی و مراقبت باشه
      هر کسی احتیاج داره
      اینروزا هم کو دلسوز؟؟؟
      همه از بیخ دشمنن
      آره واقعا این روزا تنهایی رفتن توی هر مسیری واقعا سخته باید یکی کنارت باشه یکی که با حرفاش هم آرومت کنه و هم نیرو بده برای ادامه ی راه موفقیت

5. Top | #11645
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      با انرژى ادامه بديد و از عوامل مزاحم و انرژى منفي دوري كنيد
      رو صندلي داغ هستم

6. Top | #11646
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      چند روزه شروع کردم روزی تقریبا 10 ساعت اما بازم میگم نمیشه به ازمون 22 دی برسم
      دارررررررررررررررررم دیوووووووووووووونه مممممممممممممیشم

7. Top | #11647
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pezeshkitehran نمایش پست ها
      چند روزه شروع کردم روزی تقریبا 10 ساعت اما بازم میگم نمیشه به ازمون 22 دی برسم
      دارررررررررررررررررم دیوووووووووووووونه مممممممممممممیشم

از کی شروع کردید؟؟؟
      پارسال رتبتون چند شد؟؟؟

8. Top | #11648
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad114 نمایش پست ها
      از کی شروع کردید؟؟؟
      پارسال رتبتون چند شد؟؟؟
      از 1 دی ...سال اولم پشت نیستم

9. Top | #11649
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام به همه
      ی صحبتی باهاتون دارم که میگین چرا ترازتون نمیاد بالا،برای بالا اومدن تراز نکته ی اول بعد عمقی خوندن تست زدنه اونم تست زیاد و توی تست هم اولویت اولتون رو بذارید روی سراسری ها چون مهمترن اند،اولویت دوم اصلاح روش هستش،الان آزمون های قبلتونو برسی کنید اشکال مطالعاتی رو پیداکنید و یا روشتونو عوض کنید و سعی کنید بهبودش بدین،مثلا این درسو کم تست زدم،این درس کم تسلطی داشتم،یا این درسو باید اول تست بزنم بعد بخونم یا ریاضی فیزیک اصل کار تسته بعد خوندن و...
      نکته ی دوم درصد ریاضی فیزیک خوب به ترازتون کمک میکنه،البته که زیست و شیمی مهم تره ولی ریاضی فیزیک میتونه خیلی راحت ترازتونو بکشه بالا و به همون راحتی کمش کنه
      درکل خلاصه بگم مهمترین راه افزایش تراز:تست زیاد تو هر درسه
      من از تراز حدود ۴۶۰۰ به ۶۲۰۰ رسیدم و بعدشم که دیگه کانون نرفتم،سعی کنید پله پله قدم بردارید. این تجربه خودم بود،موفق باشین
      ایمان بدون تلاش بی ثمر است..

10. Top | #11650
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط WickedSick نمایش پست ها
      درود.
      اگه از من میشنوین اولا مهمترین قسمت توی درس خوندن اینه دیدتون رو باز کنین و توهم نزنین.
      شاید برخیا استعداد خیلی زیادی توی درس های خاصی نداشته باشن ولی هیچ ادمی نیس که نتونه درصدشو توی تمامی درسا اقلا به 60 نرسونه.
      این جمله رو واسه این گفتم، که بدونین چن چندین با خودتون.
      هرکسی یه سری درس های مورد علاقه داره و بضیا رو داره که خوشش نمیاد، مثلا من از فیزیک خوشم میاد و از دینی بدم میاد.
      شما سعی کنین اول توی درس هایی که فک میکنین دوس دارین و احتمال نتیجه گیری بیشتره، یه مقدار پتانسیل بیشتر بزارین.(چون گرفتن نتیجه خوب روحیه میده و این مخصوصا اوایل کمک زیادی میکنه).
      رو بقیه درسا هم بزارین البته.
      سعی کنین وقتی به فرض شما هنوز مفهوم انتخاب طبیعی رو کامل نفهمیدین، به سراغ مفهوم های سخت ترش مثل به فرض گونه زایی نرین.
      نمیگم حذفش کنین! ولی هرچیزی شما به صورت تدریجی تسلط باید پیدا کنین و اینکه فک کنین همون اوایل به همگی مفاهیم یه موضوع احاطه صد درصد میتونین پیدا کنین اشتباهه.
      مثلا زیست رو بنظرم تست کار نکنین اول. بشینین تیکه تیکه روی همون مفاهیم اولیه کار کنین و قوی بشین، بعدش تستای اون قسمتو بزنین مرحله بعد مفهومی تر بخونین و سعی در رفع اشکال مپارد دیگه ای کنین و همینطور، البته باید بین سرعت و دقت تعادل مناسبی برقرار کنین که جا نمونین، دقت و کیفیت مطالعه هم که بی شک میدونین بسیار مهم تر از مقدار و ساعت مطالعس.
      طولانی شد! هرکمکی خواستین درخدمتم
      پ.ن: وضع ترازمم خوبه نگران نباشین، حالیم هست.
      شما رتبتون خوب شده بود امسال کنکور میدین؟
      هیچ وقت با ادم احمق بحث نکن
      او تو را تا سطح خودش پایین می اورد
      وبا تجربه ای که در ان سطح دارد
      تو را شکست می دهد.

11. Top | #11651
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط a.ka نمایش پست ها
      شما رتبتون خوب شده بود امسال کنکور میدین؟
      درود
      پارسال 2000 و خورده ای شدم.(منطقه ۲)

12. Top | #11652
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام به همه

من بعد یک ماه روزانه 10 ساعت واقعا راضیم البته روزایی هم بوده کمت تر یا حتی 2 ساعت ولی واقعا مشکل پیش اومده و خونه نبودم نه اینکه حس خوندن نباشه

از الان نیاز دارم یه خورده حرفه ای/انگیزشی با کسی مشاوره داشته باشم که هم در حد معقولی وقت بزاره مشاوره و راهکارهاش منطقی باشه با دانش اموز هماهنگ کی رو پیشنهاد میدید؟بین اقایون تارم،داوود اکبری ایکده لو ،از بین مشاورای تک رقیما،کافه کنکور(دو مورد اخر نمیدونم کدوم مشاورشون برای من بهتره) لطفا هرچه سریع تر راهنماییم کنید ماه قبل نشد کلا باهاشون شروع کنم ممنون
      This time,this is my fight song
      Take -backe -my life Song
      Prove - I'm - alright Song
      My power's turned on
      Starting right now,i'll be strong

13. Top | #11653
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      درود
      پارسال 2000 و خورده ای شدم.(منطقه ۲)
      با این رتبه نشستید پشت کنکور؟! :/

14. Top | #11654
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alireza_pishva نمایش پست ها
      سلام.
      علی برا شروع از الان برای کنکور ایده یا نظر یا راهنمایی خاصی داری بکنی؟!
      والا ایده رو من که مشاور خوبی نیستم از طرف بهترین مشاور هر کس خودشه.
      اما کلی بخوام بگم, اول از درسای ساده تر و مورد علاقتون شروع کنین. مهم ترین چیزم نترسیدن از کنکور و کیفیت بالای خوندنه یعنی مانور اصلیتونو روی کیفیت بدین نه کمیت.
      مثلا نگین من باید 6 ساعت بخونم! هدفتونو افزایش تراز و رفع اشکال بزارین نه چند ساعت چون ساعت ملاک خوب نیست(مثلا من با میانگین 5 6 ساعت توی روز نتایج خیلی بهتری نسبت به پارسال دارم میگیرم)
      پست قبلیمم بخونین...شاید کمکی کرد.

نقل قول نوشته اصلی توسط Rouhollahbnd نمایش پست ها
      با این رتبه نشستید پشت کنکور؟! :/
      والا رتبه رشته زبانمم عالی اومد 100 منطقه شد فک کنم ولی در کل اشتباه کردم نرفتم. حالا ببین خدا کمک میکنه چی پیش میاد امسال :/

15. Top | #11655
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      والا ایده رو من که مشاور خوبی نیستم از طرف بهترین مشاور هر کس خودشه.
      اما کلی بخوام بگم, اول از درسای ساده تر و مورد علاقتون شروع کنین. مهم ترین چیزم نترسیدن از کنکور و کیفیت بالای خوندنه یعنی مانور اصلیتونو روی کیفیت بدین نه کمیت.
      مثلا نگین من باید 6 ساعت بخونم! هدفتونو افزایش تراز و رفع اشکال بزارین نه چند ساعت چون ساعت ملاک خوب نیست(مثلا من با میانگین 5 6 ساعت توی روز نتایج خیلی بهتری نسبت به پارسال دارم میگیرم)
      پست قبلیمم بخونین...شاید کمکی کرد.

والا رتبه رشته زبانمم عالی اومد 100 منطقه شد فک کنم ولی در کل اشتباه کردم نرفتم. حالا ببین خدا کمک میکنه چی پیش میاد امسال :/
      سلام
      کلا به این وقت سال که می‌رسی میگی عجب ... خوردم نرفتم
      ولی رسیدن به هدف یه مزه دیگه میده

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 126 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 126 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن