آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 6 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 79
    1. Top | #31
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوستان دندانپزشکی اراک قبول شدم نمیدونم چرا انقدر امسال بد قبول شدیم

2. Top | #32
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      تبریک میگم آقای دکتر

3. Top | #33
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khansar نمایش پست ها
      تبریک میگم آقای دکتر
      خیلی ممنون از شما ایشالا موفقیت های شما در کنکور

4. Top | #34
      mmn
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط مهدیار۹۶ نمایش پست ها
      دوستان دندانپزشکی اراک قبول شدم نمیدونم چرا انقدر امسال بد قبول شدیم
      سلام و تبریک آقای دکتر

لطفا در مورد مدیریت جلسه آزمون کنکور عمومی و اختصاصی مفصل توضیح دهید؟ از چه تست هایی رد شدید و...

آیا درصد ریاضی شما حداکثر این بود یا با کمبود زمان مواجه بودید؟

ممنون

5. Top | #35
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mmn نمایش پست ها
      سلام و تبریک آقای دکتر

لطفا در مورد مدیریت جلسه آزمون کنکور عمومی و اختصاصی مفصل توضیح دهید؟ از چه تست هایی رد شدید و...

آیا درصد ریاضی شما حداکثر این بود یا با کمبود زمان مواجه بودید؟

ممنون
      سلام ممنون از شما
      من هرگز نه سر آزمومنا نه سر کنکور وقت کم نیاوردم به چند دلیل : سعی میکردم تکنیکای مدیریت وقت مثل ضربدر منها و زمان های نقصانی رو به طور کامل احرا کنم و موفق شدم دوم تسلط زیاد که حاصل تلاش فراوان بود سه ذهنی انجام دادن برخی محاسبات
      درصد ریاضی 70 به خاطر یکی دو تا بی دقتی و حذف سوالات هندسه که ریسک غلط زدن توشون بالا بود هستش
      سوالا رو که به ترتیب دفترچه جواب دادم سواالا شمارشی ادبیاتو که رد شدم یکی از سوالالی قرابت و املا هم خیلی شک داشتم اونا هم نزدم عربی که متنو گذاشتم برا دور دوم رفتم سراغ دینی سوالای شک دار و علانت ضربدر زدم کنار شمارره سوال و سوالایی که بلد نبودم و نمیخاستم بزنمو با علامت منفی مشخص کردم ززبان انگلیسی هم که به ترتیب پیش رفتم تست واژگان و گرامر بعدم کلوز تستو بعدم متن ..متن اول سخت بود و دینی هم که سطحش از سالای قبل بالاتر بود باعث شد تمرکزم بره و دوباره از ادبیات شروع کردم و متن دوم زبان و رها کردم سوالای شک دار ادبیاتو زدم بعد رفتم سراغ متن عربی متاسفانهاونم نسبت به سالای قبل سختتر شده بود اول از تستای تجزیه ترکیب شروع کردم بعد اعراب بعد سوالایی که به طور مستقیم از متن میپرسن و سوالایی که استنباط از متن بود و کنار گذاشتم بعد رفتم سراغ سوالای شک دار دینی بعدم متن دوم زبان یک بار دیگه سوالاتو مور کردم تا تستی اشتباه وارد پاسخنامه نشده باشه و وقت عمومیا تمو شد برای اختصاصیا اول زمین رو یه نگاه کردم 4 تا تستشو زدم و ازش رد شدم رفتم سراغ ریاضی تستای آمار و احتمال و نامساوی و انتگرال رو گذاشتم برا دور بعد سوالای اشکال دوبعدی هم همسنطور هندسه هم که نمیخاستم بزنم برا زیست شرو کردم ...شمارشیا و ژژنتیک برا دور دوم یسری شک دارم داشتم که شک دارا رو وارد پاسخنامه کردم اما علامت زدم که دور دو بررسی بشه فیزیک که بینهایت سخت بود سوالاتی که حدس میزدم راه حل طولانی دارن رو گذاشتم برا دور دوم مثل فشار و الکتریسیته ساکن یسریا که کلا تیپ و نوع سوال آشنا نبود اول میخوندم بعد فک میکردم اگه راه حلی به زهنم نمیرسید علامت برا دور دوم میذاشتم بعد شیمی که یسری سوالات نو آورانه داشت مسایل و گذاشتم برا دور دوم شمارشیا هم همینطور بعد دوباره از ریاضی شروع کردم سوالای آمار و احتمال و انتگرالو حل کردم بعد زیست که شجره نامه ش نو آورانه بود و مسایلش و شمارشیا بررسی شد و فیزیک که یهبررسی اساسی نیاز داشت و گذاشتم بعد از مرور دور دوم شیمی که شیمی شمارشیا و مسایل تا اونجا که میشد حل کردم بعد رفتم سراغ فیزیک و سوالات فیزیک وقت گیر و طولاتی ناامیدم کرده بود اما این به ذهنم رسید اگه واسه من که همیشه درصد فیزیک آزمونام بالای عفتاد هشتاد بود سخت باشه وای به حال دگران! یه ذره انرژی گرفتم و رفتم سراغ سوالای سخت و وقت گیر و با موفقیت از پسشون بر اومدم آخرم شماره تست و با جواب تطبیق دادم و نهایتا وقت تموم شد
      این کل داستان جلسه کنکور من بود امیدوارم جواب سوالاتونو گرفته باشید

6. Top | #36
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      آقای دکتر بنظر شما سهمیه 5% رو بزنیم یا سهمیه منطقه؟؟
      امسال ظاهرا 5% ها خیلی راضی نبودن. نظر شما چیه؟ کدومش جامعه آماریش کمتره. (بین منطقه 3 وسهمیه 5%)
      غم انگیزترین قسمت مهربون بودن اونجاست که هیچکس قدر بودنت رو نمیدونه ولی تو بازهم مهربانانه میمونی...

7. Top | #37
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fatemeh.ghn نمایش پست ها
      آقای دکتر بنظر شما سهمیه 5% رو بزنیم یا سهمیه منطقه؟؟
      امسال ظاهرا 5% ها خیلی راضی نبودن. نظر شما چیه؟ کدومش جامعه آماریش کمتره. (بین منطقه 3 وسهمیه 5%)
      امسال سازمان سنجش گفت تاثیر چندانب نداشته سهیه 5% اما توصیه میکنم 5% نزنید چون همیشه پشت سرتون همهمه های اینکه با سهمیه قبول شده و حقش نبوده این دانشگاه و اینا مطرح میشه همون مناطق بزنید به نظر من بهتره چون حداقل لازم نیس با رتبه کشوری همه جا خودتونو معرفی کنید!! با افتخار میگید که انشالله زیر هزار منطقه از لحاظ جامعه آماری 5%خیلی کمتره ولی این نکته هم باید در نظر داشت که اگه بچه هلی زبده مثل امسال تو سهممیه5% زیاد باشن احتمال قبولی کمتر میشه در کل 5% رو توصیه نمیکنم همون مناطقو بزنید راحتتره

8. Top | #38
      mmn
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام ممنون از شما
      من هرگز نه سر آزمومنا نه سر کنکور وقت کم نیاوردم به چند دلیل : سعی میکردم تکنیکای مدیریت وقت مثل ضربدر منها و زمان های نقصانی رو به طور کامل احرا کنم و موفق شدم دوم تسلط زیاد که حاصل تلاش فراوان بود سه ذهنی انجام دادن برخی محاسبات
      درصد ریاضی 70 به خاطر یکی دو تا بی دقتی و حذف سوالات هندسه که ریسک غلط زدن توشون بالا بود هستش
      سوالا رو که به ترتیب دفترچه جواب دادم سواالا شمارشی ادبیاتو که رد شدم یکی از سوالالی قرابت و املا هم خیلی شک داشتم اونا هم نزدم عربی که متنو گذاشتم برا دور دوم رفتم سراغ دینی سوالای شک دار و علانت ضربدر زدم کنار شمارره سوال و سوالایی که بلد نبودم و نمیخاستم بزنمو با علامت منفی مشخص کردم ززبان انگلیسی هم که به ترتیب پیش رفتم تست واژگان و گرامر بعدم کلوز تستو بعدم متن ..متن اول سخت بود و دینی هم که سطحش از سالای قبل بالاتر بود باعث شد تمرکزم بره و دوباره از ادبیات شروع کردم و متن دوم زبان و رها کردم سوالای شک دار ادبیاتو زدم بعد رفتم سراغ متن عربی متاسفانهاونم نسبت به سالای قبل سختتر شده بود اول از تستای تجزیه ترکیب شروع کردم بعد اعراب بعد سوالایی که به طور مستقیم از متن میپرسن و سوالایی که استنباط از متن بود و کنار گذاشتم بعد رفتم سراغ سوالای شک دار دینی بعدم متن دوم زبان یک بار دیگه سوالاتو مور کردم تا تستی اشتباه وارد پاسخنامه نشده باشه و وقت عمومیا تمو شد برای اختصاصیا اول زمین رو یه نگاه کردم 4 تا تستشو زدم و ازش رد شدم رفتم سراغ ریاضی تستای آمار و احتمال و نامساوی و انتگرال رو گذاشتم برا دور بعد سوالای اشکال دوبعدی هم همسنطور هندسه هم که نمیخاستم بزنم برا زیست شرو کردم ...شمارشیا و ژژنتیک برا دور دوم یسری شک دارم داشتم که شک دارا رو وارد پاسخنامه کردم اما علامت زدم که دور دو بررسی بشه فیزیک که بینهایت سخت بود سوالاتی که حدس میزدم راه حل طولانی دارن رو گذاشتم برا دور دوم مثل فشار و الکتریسیته ساکن یسریا که کلا تیپ و نوع سوال آشنا نبود اول میخوندم بعد فک میکردم اگه راه حلی به زهنم نمیرسید علامت برا دور دوم میذاشتم بعد شیمی که یسری سوالات نو آورانه داشت مسایل و گذاشتم برا دور دوم شمارشیا هم همینطور بعد دوباره از ریاضی شروع کردم سوالای آمار و احتمال و انتگرالو حل کردم بعد زیست که شجره نامه ش نو آورانه بود و مسایلش و شمارشیا بررسی شد و فیزیک که یهبررسی اساسی نیاز داشت و گذاشتم بعد از مرور دور دوم شیمی که شیمی شمارشیا و مسایل تا اونجا که میشد حل کردم بعد رفتم سراغ فیزیک و سوالات فیزیک وقت گیر و طولاتی ناامیدم کرده بود اما این به ذهنم رسید اگه واسه من که همیشه درصد فیزیک آزمونام بالای عفتاد هشتاد بود سخت باشه وای به حال دگران! یه ذره انرژی گرفتم و رفتم سراغ سوالای سخت و وقت گیر و با موفقیت از پسشون بر اومدم آخرم شماره تست و با جواب تطبیق دادم و نهایتا وقت تموم شد
      خیلی ممنون که وقت گذاشتید
      بسیار مفید بود
      تعادل درصدهاتون قابل تقدیره و نشون میده که کاملا با برنامه از پیش تمرین شده آزمون دادید
      ریاضی رو واسه این پرسیدم چون گفتید از قلمچی تست زدید خواستم بدونم واسه درصدهای بالاتر هم جوابگو بوده امسال یا نه
      بازم ممنون

9. Top | #39
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mmn نمایش پست ها
      خیلی ممنون که وقت گذاشتید
      بسیار مفید بود
      تعادل درصدهاتون قابل تقدیره و نشون میده که کاملا با برنامه از پیش تمرین شده آزمون دادید
      ریاضی رو واسه این پرسیدم چون گفتید از قلمچی تست زدید خواستم بدونم واسه درصدهای بالاتر هم جوابگو بوده امسال یا نه
      بازم ممنون
      خواهش میکنم

10. Top | #40
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام دکتر.تبریک عرض میکنم خدمتتون.یه سوال داشتم از حضورتون اونم اینه که ایا شما برای دور اول و دوم پاسخگویی به سوالات تایم هم در نظر میگرفتید؟و اگه جوابتون مثبته چه جوری تقسیم بندی میکردید؟
      سلام ممنون از شما

11. Top | #41
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bande khoda نمایش پست ها
      سلام دکتر.تبریک عرض میکنم خدمتتون.یه سوال داشتم از حضورتون اونم اینه که ایا شما برای دور اول و دوم پاسخگویی به سوالات تایم هم در نظر میگرفتید؟و اگه جوابتون مثبته چه جوری تقسیم بندی میکردید؟
      بله دور اول هرچی زوذتر تموم میشد بهتر بود چون وقت بیشتری برای مرور داشتم

12. Top | #42
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام عزیز تبریک بابت رتبتون .سوال راجب ابی کانون ریاضی ازتون داشتم.فقط باتست زدن این کتاب درصد بالا کسب کردید یا در کنارش کتاب دیگه ای خوندید؟چون خیلیا از پایین بودن سطح این کتاب میگفتن.
      یه سوال دیگه داشتم.در دروس اختصاصی وقتی یک مبحثو میخوندین همه تستاشو میزدید یا به صورت مضرب دار میزدید.

13. Top | #43
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام خسته نباشید
      ریاضی خیلی سبز واسه درسنامه و تست میخاستم استفاده کنم خوبه؟درسنامه زیاد مشکلی ندارم ولی میترسم تستای خیلی سبز سخت باشن.
      مهر و ماه داشتم اصلا پاسخ تشریحی تستاش خوب نبودن
      و دیگ اینک من از متن نترسیم رو توی خونه کامل و درست ج میدادم با در نظر گرفتم وقت ولی متنای کانونو نمیتونستم حل کنم چون خیلی کلمه جدید داشتن چی کنم؟

14. Top | #44
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sam0097 نمایش پست ها
      سلام عزیز تبریک بابت رتبتون .سوال راجب ابی کانون ریاضی ازتون داشتم.فقط باتست زدن این کتاب درصد بالا کسب کردید یا در کنارش کتاب دیگه ای خوندید؟چون خیلیا از پایین بودن سطح این کتاب میگفتن.
      یه سوال دیگه داشتم.در دروس اختصاصی وقتی یک مبحثو میخوندین همه تستاشو میزدید یا به صورت مضرب دار میزدید.
      سلام ببینید من هفته اول یسری تست آموزشی میزدم که این تستای آموزشی فقط برای جا افتادن مطلب بود که اغلب تستایی بود که کتاب مشخص کرده بود تو کتابایی مث شیمی مبتکران و ریاضی خیلی سبز و فیزیک گاج نقره ای هفته دوم شعی میکردم همه تسنا مبحثو بزنم که اگه خیلی بود مضرب دار میزدم

15. Top | #45
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hanymo نمایش پست ها
      سلام خسته نباشید
      ریاضی خیلی سبز واسه درسنامه و تست میخاستم استفاده کنم خوبه؟درسنامه زیاد مشکلی ندارم ولی میترسم تستای خیلی سبز سخت باشن.
      مهر و ماه داشتم اصلا پاسخ تشریحی تستاش خوب نبودن
      و دیگ اینک من از متن نترسیم رو توی خونه کامل و درست ج میدادم با در نظر گرفتم وقت ولی متنای کانونو نمیتونستم حل کنم چون خیلی کلمه جدید داشتن چی کنم؟
      سلام خیلی سبز درسنامع های عالی داره و آبی کانون تستای خوب البته پاسخ تشریحی خیلی سبز هم خوبه البته تستای مهروماهم عالیه تا میتونید متن کار کنید من ننرسیم از متنو دوبار کار کردم و درک مطلب به زبان ساده شهاب اناری هم دو بار البته سخت بودن متنای کانون باعث میشع برا کنکور آبدیده بشین

صفحه 3 از 6 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن