آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 6 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 79

Hybrid View

1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

مصاحبه با رتبه 1094 کشور رشته تجربی کنکور 96

سلام

خودت رو معرفی کن ، اسم شهر و مدرسه ت؟

سلام
      ۱۰۹۴ کشور هستم

چه رشته و دانشگاهی رو قرار هستش انتخاب کنی؟
      دندانپزشکی ر و انتخاب کردم

- اولین سوال که فکر کنم سوال همه باشه ! کارنامه شماست میشه خواهش کنم کارنامه هاتون رو بذارید!؟

نام: Screenshot_2017-08-08-07-06-07.jpeg نمایش: 2255 اندازه: 195.3 کیلو بایت

نام: Screenshot_2017-08-29-18-17-00.jpeg نمایش: 2179 اندازه: 36.2 کیلو بایت

نام: Screenshot_2017-08-29-18-17-16.jpeg نمایش: 2176 اندازه: 17.5 کیلو بایت

درباره هر یک از این شش بازه زمانی به سولات جواب بدید:
      (چگونه برای این بازه ها برنامه ریزی می کردید؟ // کدام آزمون شرکت میکردید؟ // چگونه هر درس را مطالعه میکردید؟ با توضیح )

تابستون سال دوم : یه ذره شیمی دو خوندم بقیش به استراحت گذشت
      تابستون سال سوم هم یذره داستان کنکور برام جدی شد سال دوم آزمون رزمندگان میرفتم که اون سال بد نبودش یسری مجله بمون داد رزمندگان تو یکیش با رتبه برترا مصاحبه کرده بود منم اونو خوندم یع ذره متحول شدم تابستونم از رزمندگان اومدم بیرون و کانون قلمچی ثبت نام کردم تابستون سوم یه ذره درسا دومو جمع کردم و دو تا آزمون آخر تابستان قلمچی رو شرکت کردم
      تابستون سال چهارم: دیگه جدی تر و مهم از این تابستون تو دوره کنکور مگه هس؟؟!! جدی طبق برنامه قلمچی میخوندم و آزمون میدادم و کارای فرعی مث بیرون رفتن و مهمونی و وقت گذاشتن پای گوشیو سعی کردم به حداقل برسونم (شانسی که آوردم این بود که اهل بیرون رفتن نبودم وفقط برا کارا ضروری مث کتاب خریدن و لوازم التحریر بیرون میرفتم که اونم سعی کردم کمترش کنم با محول کردن خرید کتاب و لوازم التحریر به سایر اعضای خانواده). تابستون سال چهارم طبق برنامه قلمچی دروس پایه جمع شد کتاب زرد عمومیم آخر تابستون گرفتم عمومیا پایه رو جمع بندی کردم میانگین ترازم تابستون تقریبا ۶۹۰۰ قلمچی بود

ماه رمضان:

سال سوم که بودیم ماه رمضان بعد امتحان نهایی ها بود اونو روزه گرفتم بعد سحری بیدار میموندمو مطالعه میکردم دم غروبا هم یسری درس سبک تر میخوندم سال چارم داستان فرق داشت افتاده بود
      تو امتحان نهایی ها و منم متاسفانه به سعادت روزه داری نایل نشدم و نشستم محکم جمع بندی کردن

- دقیقا از چه منبعی برای هر درس استفاده می کردید و چه منابعی را پیشنهاد می کنید؟
      ادبیات: موضوعی کار کردم سال چارم سال دومو سوم از کتابا رزمندگانو گاج سیر تا پیاز استفاده میکردم اما چارم چون خیلی جدی شده بود داستان و خودمم جدی گرفتم با خواندن مصاحبه برترا تصمیم گرفتم موضوعی کار کنم اینا
      لغت : نشر الگو البته لقمه مهر و ماهم بد نیس فقط بدی نشر الگو حجم زیاد کتابه که اولش ادمو میترسونه
      آرایه: حقیقتش آرایه من از سال پایه خوب خونده بودمو بلد بودم آرایه ها رو کتاب نخریدم براش اما سر کنکور از دو تا تستش یکیشو زدم خیلی سبز پیشنهاد میکنم
      تاریخ ادبیات : نشر الگو محشره زمستون چارم احساس کردم تاریخ ادبیات یادم رفته اینو خریدم خوندم �هر روز یه وقتی اختصاص دادم بش�ازون به بعد تاریخ ادبیات شد نقطه قوتم
      قرابت معنایی،: نشر الگو خوبه من آذر ماه براش وقت گذاشتم و روزی ۵۰ تا تست زدم تا آخر ماه تموم شد کلش بعدش قرابتا رو اکثرا درست میزدم
      زبان فارسی: خیلی سبز و نشر الگو
      عربی: نقطه قوتم بود کنکور حدود ۹۰ زدمش فوت و فن خیلی سبز و گاج چهار گزینه ای خوب بودن در این زمینه فقط با عربی دوس باشید و بخونیدش جواب میگیرین
      دینی: کتاب رو خوندم ولی گاج نقره ای بی نظیره تو این موضوع
      انگلیسی : تو ای زمینه موضوعی کار کردم نسبتا
      متن و کلوز تست: درک متن به زبان ساده شهاب اناری . نترسیم از متن شبقره .متن کانون . کتاب اناری و شبقره رو دوبار کار کردم ولی متن کانون رو پیشنهاد نمیکنم
      برا گرامر و لغات هم که کتابای شهاب اناری فوق العاده بودن
      زمین شناسی: خیلی سبز که خیلی نخوندمش متاسفانه و ۱۰ درصد زدم کنکور
      ریاضی: آبی کانون برا تست و خیلی سبز برا درسنامه
      زیست:, این درس همینطور که میدونید هیچ منبعی مث کتاب درسی نیس کنار اون میتونید خیلی سبز و برا درسنامه و آی کیو برا تستای تالیفی فوق‌العاده بخونید کتاب همایش زیست عمار لو هم خیلی خوب بود من برا فصلا حفظی اونو میخوندم جا کتاب مث فصل ۳/۴/۷/۹ زیست پیش ولی اگه کتابم بخونید عالیه من پشیمون شدم که چرا کتابو نخوندم
      فیزیک: مطلقا گاج نقره ای هم پایه هم پیش دانشگاهی
      شیمی: مبتکران برا سال های پایه و خیلی‌ سبز و مبتکران برا پیش

- آیا کلاسور ارزیابی پر می کردید ؟ چگونه بعد از هر آزمون رفع اشکال می کردید؟
      من کلاسور ارزیابی پر نکردم بعد هر آزمون پاسخ نامه رو دانلود میکردم با یه خودکار قرمز میفتادم به جون دفترچه سوالات نکات ازمونو تو همون دفترچه با خودکار قرمز مینوشتم بعدا هم بش سر میزدم اما الان معتقدم کاش مینوشتمش تو یه دفتر جدا اشکالات و نکاتو

آیا از دی وی دی های آموزشی استفاده میکردید؟
      خیر

منابع جمع بندی کنکورتون چی بود؟
      منبع من زرد اختصاصی و تستای علامتدار خودم بود از کتابای جمع بندی مث فیل و... استفاده نکردم
      البته سایت کانون هم تستای جمع بندی خوبی داشت

- اگه دوباره کنکور بدید چه اشتباهی رو تکرار نمیکنید؟
      شاید کوشیمو میزاشتم کنار و کمتر از ۱ ساعت در روز استراحت میکردم و تابستون سوم بیشتر میخوندم و از نتیجه آزمون ها نه مغرور میشدم نه ناراحتون در دو حالت کارایم اومد پایین به چشم وسیله سنجش به آزمون ها نگاه می‌کردم وقطعا بیشتر تلاش می‌کردم

اگه برمی گشتید به عقب کدوم کتاب هارو دیگه سمتش نمیرفتید ؟ با ذکر دلیل
      حقیقتش من منابعم رو با مشورت زیاد و وسواس انتخاب کرده بودم اگه برمی گشتم دوباره سمت همشون میرفتم

نظرتون درباره درس خوندن گروهی ؟
      مفید هست

یکی دوبار امتحان کردم نتیجه نداد

اگر داوطلبی در امتحانات نهایی نتیجه مناسب نگرفته باشد میتواند در کنکور سراسری موفق شود؟
      اگه قطعی باشه تاثیر که باید بره ترمیم کنه یا درصدای عالی بزنه که خیلی خراب نکنه رتبه رو اگه تاثیر مثبت باشه که نه مشکلی نیس

- روش مطالعه هر درس رو خیلی مفید و خلاصه میگید؟
      توی منابع خیلیا رو گفتم ولی خوب توصیه کلیم اینه که از سر عشق و علاقه درس بخونید اگه الانم بخام بگم دونه دونه
      ادبیات: موضوعی و پیوسته کار کردن مثلا مرور روزانه لغات و تاریخ ادبیات و یسری تست قرابت
      عربی: چند روز یه بار مطالعه کردن و نوشتن خلاصه نکات به صورت نمودار
      دینی : خوندن دقیق کتاب و نوشتن خلاصه که شامل آیات و احادیث هم میشد
      انگلیسی : روزانه کار کردن دو متن و دوتا کلوزتشت گرامر بعد از خوندنش تست میزدم یادم میموند درش مورد علاقه م بود
      زمین: خوندن خیلی سبز
      ریاضی: اول کتاب بعد جزوه معلم مدرسه بعد درسنامه خیلی سبز بعدش تستا آبی کانون
      زیست: روزانه میخوندم اول کتابو سه چار دور میخوندم بعد روزای بعد از حفظ باید مطالب خونده ده رو میگفتم وگرنه دوباره کتاب بعدش درسنامه خیلی سبز بعدشم تستای ای کیو و نوشتن نکاتشون تو کاغذ و اضافه کردن کاغذا به کتاب قبل آزمون هم یه بار کتابو میخوندم با نکات اضافه شده و...
      فیزیک: طبق برنامه سه روز در هفته هر دفعه هم دو سه ساعت ترتیبش هم کتاب ، جزوه ، گاج نقره ای
      شیمی: یکی از درسای مورد علاقه م سه روز در هفته ترتیبشم کتاب ، مبتکران

- روش شما برای مرور درس ها چه بود؟
      زیست و دینی و شیمی کتابو میخوندم ادبیاتم لغات و تاریخ ادبیات و از رو نشر الگو میخوندم دوباره ، انگلیسی و عربی و ریاضی و فیزیک م تستا نشان دار و نکاتو یه بار دیگه میخوندم

نقش مشاور را درموفقیت تان چقدر میدانید؟به نظر شما نیاز به مشاور هست یا نه؟
      قطعا به مشاور نیاز هست نقش مشاورم غیر قابل انکار هست وقتی که نتیجه آزمون ها اونی که میخاستم نمی شد و سرد میشدم مشاورم بم امید میداد و دوباره شروع میکردم

شرکت در ازمون ازمایشی ضرورت دارد یا نه؟

از همه چیز برای کنکوریا ضروری تره

- تا به حال از درس خواندن خسته شده بودید یا نه؟ چند تا راهکار واسه افزایش انگیزه درس خواندن به داوطلبان پیشنهاد میکنید؟
      من دودوره خیلی خسته شدم یکیش بهمن ماه یکی دیگش هم اردیبهشت ماه بود من تپ این دوتا دوره از مشاورم کمک خواستم خودم هم به رقیبام نگاه میکردم به این فکر میکردم که چن نفر الان ازم افتادن جلو و به تلاشایی که تا الان کردم و ممکن بود با خستگی م همش از ببن بره دوباره شروع میکردم

میزان ساعت خواب شما در شبانه روز چقدر بود؟
      ۶ ساعت

چند ساعت از هفته رو به تفریح اختصاص داده بودید؟
      یک تا دو ساعت بود که بیشتر بازی هایی بود که با گوشی انجام میدادم ولی اکیدا توصیه میکنم گوشیو سال کنکور بزارن کنار

- در تابستان مطالعه و تمرکز شما بر روی دروس پایه و پیش به چه میزان بود؟
      طبق برنامه قلمچی فقط پایه رو جمع کردم سفت و سخت خوندم براش

بازه زمانی را برای رفتن به کلاس کنکور مناسب تر میدانید؟
      آیا کلاس کنکور لازم است

من کلاس کنکور نرفتم توصیه هم نمیکنم چون بهترین معلما کشور اومدن کتاب کمک آموزشی
      نوشتن دیگه لازم نیس کلاسا کمک آموزشی
      ولی اوایل سال بهترین موعده

بهترین روش مرور دروس پایه در طول سال تحصیلی چیست؟
      روشا خودمو توصیه میکنم امتحان کنید اگه جواب داد ادامه بدید

- برنامه ریزی بلند مدت و کوتاه مدت چه میزان در موفقیت شما تاثیر داشت؟
      برنامه ریزی ببلندمدت که قلمچی داشت کوتاه مدت که همون برنامه ریزی هفتگی م بود که سعی میکردم هفته اوّل تموم شه درسا هفته دوم مرور برا آزمون

- چند راهکار برای خلاصه نویسی مفید دروس؟
      من خلاصه نویسی ها رو نوشتم همون بالا

نسبت مطالعه دروس عمومی و اختصاصی را چقدر میدانید؟
      عمومیا نقطه قوتم بود زیاد وقت نمیزاشتم اختصاصی ها رو خیلی بیشتر میخوندم مثلا سه تا درس اختصاصی یه درس عمومی تو یه روز

تقسیم بندی مطالعاتی شما چگونه بود؟ چه مقدار را به تست و چه مقدار را به مطالعه اختصاص میدادید؟
      بعد تسلط نسبی تست میزدم ولی تمایل بیشتر به تست داشتم
      میزان اهمیت دروس پایه و تاثیرشان در رتبه شما
      فک کنم پایه بود که رتبه مو ساخت !

به داوطلبانی که در سال های پایه درس نخواندند چه توصیه ای دارید؟
      چارمو سفت بچسبید بخونید طبق برنامه آزمون های آزمایشی و گذشته رو فراموش کنن

مطالعه در تابستان چه میزان در موفقیت شما در ازمون سراسری نقش داشت؟
      یکی از تاثیرگذارترین دوره های کنکوریم بود اکه نمیخوندم شاید از قافله کنکور جا میموندم

- چه دروسی باید درتابستان خوانده شود که اهمیت بیشتری دارد؟
      درسای عمومی و اختصاصی هردوشون مهمن اما باید رو زیست و شیمی و دینی و ادبیات حساب جدا باز کرد

- آیا تابحال ناامید شدید ؟ اگر جواب بله است، برای غلبه بر ناامیدیتان چه کردید
      همراه با خستکی ها جواب داده شد

کتابخانه مطالعه میکردید یا در خانه؟
      خانه و در اتاقم مطالعه میکردم کتابخونه رو یکی دوبار امتحان کردم جواب نداد
      مهمترین عامل موفقیت شما در کنکور
      پشت کار و مشاوره های مشاورم و دوری از ناامیدی حتی در بدترین لحظات

فبل از شما کسی در خانواده و فامیل بود که نتیجه ی خوبی در کنکور گرفته باشد ؟
      بله خواهرم ۲۰۰ منطقه دو شدن و مشاور من بودن

-چقدر رتبتون در حد انتظارتون بود؟ چقدر با رتبه ی ازمون های ازمایشی فاصله داشت؟
      از همه آزمون ها م بهتر شد قبل اعلام نتایج فک میکردم خیلی بد میشه اما بعد اعلام نتایج رتبه ی کشوریم شد رتبه ی مورد انتظار منطقه ایم!!

-ایا سوالات را به ترتیب دفترچه پاسخ دادید؟
      بله

- مهمترین توصیه ای که برای داوطلبان کنکور 97 برای استفاده از بازه ی زمانی پیش رو دارند ، چیست؟
      نه نا امید شن نه مغرور با قدرت ادامه بدن حتی اگه شرایط مساعد نیس و دفتر برنامه‌ریزی قلمچی رو پر کنن بعد عید خیلی به درد میخوره

-موفقیت خود را تقدیم به چه کسی میکنید؟
      به پدر مادرم خواهرم که برایم از همه عزیزترن
      و پسرعمم که مث یک برادر تو این مسیر همراهم بود و خواهرم که بهترین مشاورم بوده و هس
      به امید موفقیت همه

از پرسیدن سوالات تکراری تا حد ممکن بپرهیزید + اسپم ممنوع
      با تشکر
      ویرایش توسط مهدیار۹۶ : 30 آبان 1396 در ساعت 19:25

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      سلام اقای دکتر!!!
      تبریک میگم بهتون!!!
      Hello from the otheside
      مشاوره کنکور
      تل
      Fatemenm76
      مشاوره خصوصی تا روز کنکور
      مصاحبم:https://forum.konkur.in/thread55148.html

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط seven نمایش پست ها
      سلام اقای دکتر!!!
      تبریک میگم بهتون!!!
      سلام خیلی ممنون از شما

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      تبریک موفق باشید

فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خیلی ممنون از شما ایشالا موفقیت های خودتون در کنکور

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوستان اگر سوالی هست خوشحال میشم کمکتون کنم و تجربیاتمو در اختیار شما بزارم

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اگه شماحداقل قصدتون کمکمه واقعا من ب کمک احتیاج دارم اینجانمیتونم بیام ,اینم شمارمه ۰۹۰۲۷۶۸۶۶۶۹

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط مهسا۲۰ نمایش پست ها
      اگه شماحداقل قصدتون کمکمه واقعا من ب کمک احتیاج دارم اینجانمیتونم بیام ,اینم شمارمه ۰۹۰۲۷۶۸۶۶۶۹
      اگه کمکی از دست کم بر میاد همینجا سوالتونو بپرسید که دو نفر دیکه هم با خوندن سوال و جوابش کمک بشه بشون ....

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام یه سوال داشتم شما سال های پایه کلاس زبان میرفتید یا نه
      چون من مشکل لغت دارم و نمیتونم ریدینگ و جمله ها رو معنی کنم

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hadi... نمایش پست ها
      سلام یه سوال داشتم شما سال های پایه کلاس زبان میرفتید یا نه
      چون من مشکل لغت دارم و نمیتونم ریدینگ و جمله ها رو معنی کنم
      سلام من اگه صادقانه بگم اره میرفتم
      برا لغات تا دیر نشده با خوندن متنا و کلوز تستا بیشتر و مرور روزانه لغات این ضعفو برطرف کنید و همچنین متنا رو سعی کنید همون انگلیسی بفهمید و ترجمه ش نکنید حین خوندن

11. Top | #11
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      عربی رو چجوری میخوندی؟؟؟؟؟؟

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط samani نمایش پست ها
      عربی رو چجوری میخوندی؟؟؟؟؟؟
      با عشق!!! خارج از شوخی من اول کتاب رو میخوندم بعد تمارین کتاب بعد فوت و فن بعد گاج بعد متن درسارو تجزیه ترکیب میکردم زیر هر چیزی نقششو مینوشتم اینطوری عربی کنکورمو ۹۰ زدم

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط مهدیار۹۶ نمایش پست ها
      با عشق!!! خارج از شوخی من اول کتاب رو میخوندم بعد تمارین کتاب بعد فوت و فن بعد گاج بعد متن درسارو تجزیه ترکیب میکردم زیر هر چیزی نقششو مینوشتم اینطوری عربی کنکورمو ۹۰ زدم
      منم به همین نتیجه رسیدم
      ولی فوت و فن رو قبول ندارمش اصلا چیز خاصی نیست حداقل در کنار خیلی سبز جامع!
      لغات رو حفظ میکردین؟
      چ راهکاری برای افزایش فهم درک مطلب عربی دارین؟؟

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr_Amirmd نمایش پست ها
      منم به همین نتیجه رسیدم
      ولی فوت و فن رو قبول ندارمش اصلا چیز خاصی نیست حداقل در کنار خیلی سبز جامع!
      لغات رو حفظ میکردین؟
      چ راهکاری برای افزایش فهم درک مطلب عربی دارین؟؟
      من اول یه دور سرسری لغاتو میخوندم بعد متنو میخوندم و لغات جدید معنیشو حدس میزدم بعد میرفتم جدی لغاتو حفظ میکردم و این حس کنجکاوی باعث میشد بیشتر تو ذهنم بمونه درک مطلب روزانه کار شه سعی کنید متنا رو عربی بفهمید و تو متن غرق شین اگه راهکارهای درک مطلب انگلیسی که تو هر کتاب درک مطلب انگلیسی نوشته شده مث پریدن از رو لغات نااشنا خوندن سوالا قبل از متن
      کمک میکنه

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      من برا زبان چیکار کنم که بالای 60 بزنم ؟ یه توضیح لطفا

صفحه 1 از 6 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن